לקראת פגישת הפורום

Maladict

New member
לקראת פגישת הפורום

תתבצע התפקדות נוכחים יש לציין שם, גיל, מצב משפחתי/נפשי, תפקיד בכוח, סוג דם... אה.. סליחה קפה, ומה הוא/היא הולך/ת להביא לפורום. לי 22 מטורף לגמרי צלם/מתעד המפגש, כל עוד זה קפה אני אוכל את זה, וואלה מה שצריך. נ.ב מה דעתכם לשנות את מיקום המפגש לפארק הירקון ובשביל הזיהוי של חברי הפורום כל אחד יחזיק ספר של עולם הדיסק (אני חוזר עולם הדיסק לא ספרים אחרים של טרי) נ.ב.ב נו טוב אולי בשורות טובות גם אפשר.

dino_din

New member
צלם??

חשבתי שזה יהיה מפגש ברוח פראצ'ט!!!! כלומר יהיו מאיירים ובסוף יחלקו תמונות שמן ואיורי פחם!!!! אפשר להזמין את גו'ש שיעזור...

dino_din

New member
אני אף פעם לא מבדיל ביניהם

לא יכלו למצוא שני ציירים עם שמות לא כל כך דומים?

Athaclena

New member
ולי כדאי קודם לקבוע תאריך סופי?

ה-27 לדוגמא? ואני חושבת שעדיף עזריאלי/אזור רכבת מרכז כי יש שם יותר אוטובוסים? וגם רכבת (למי שזה עוזר). וגם יותר קל להפגש (איך קובעים בפארק הירקון? מה עם מי שלא מכיר?) - אפשר לפי חנויות (הכי מתאים לנו חנות ספרים). ובקשר לזיהוי יש אופציות אחרות, כמו זה שלכל אחד יהיה את הפלאפון שלי ואני אגיד לכם איך לזהות אותי - לא שזה קשה או משהו. אני הייתי מרגישה כמו מפגרת להסתובב בקניון עם ספר של פראצ'ט במקום בולט. מעדיפה להיות ליד מדף הפראצ'טים וזהו. ואפשר גם לנסות שכולם ילבשו חולצה כתומה או משהו מפגר שכזה. ודרך אגב, אור אמרה בכלל אם היא באה?

The Mad Hatter

New member
אני מניחה שהיא תבוא.

היא פשוט נעלמה בזמן האחרון. אולי נסעה לאיפשהו, אני לא יודעת. ובקשר לזיהוי-אפשר שכל אחד ידביק לעצמו על החולצה מדבקה עם שם וכינוי בפורום. ^_^ או פשוט לקבוע במקום מסוים, למרות שאז יש את ההתפדחות הקלה של שאילת אנשים "אתם מפורום טרי פראצ'ט?" וכל זה. או שפשוט אנשים יפרסו תמונה שלהם בפורום. * אני כבר לא בטוחה שאני רוצה לבוא. אני ארגיש מאד לא-בנוח עם כל הזקנים מסביב...P:

Athaclena

New member
לא צריך פדיחות

תאמינו לי שתוכלו לזהות אותי בלי בעיות - כמה ג'ינג'יות עם כובע כבר יש בעזריאלי? ואם אני אגיד לכם מה אני אלבש אז בכלל אין מצב לבילבול. ואין לי בעיה לשלוח לכולם את הפלאפון שלי במסרים ואז זה גם פותר את הבעיה. ואם את לא רוצה להרגיש צעירה מדי, תמצאי דרך שגם מאגרט ולימילו יבואו... או שכולם יביאו אחים קטנים?

Maladict

New member
גררררררררררר

מאוד פשוט!!! למה לסבך? נפגשים בתחנת רכבת של האוניברסיטה ביציאה לפארק הירקון. לבוש אחיד יראה די מפגר האמת. די פדיחות חבורה שלמה של אנשים שמסתובבים בחולצות כתומות כובע ירוק ומשקפיים עם אף של ליצן ;) אני מציע שכשמישהו מגיע לשם כבר יהיה שם בן אדם אחד. אני אפילו יכול להציע את עצמי ואני אחזיק MR ואז כשעוד מישהו מגיע גם הוא מוציא את הספר שלו. עוד דבר צריך להקריב קורבן לאלי עולם הדיסק, כמו שמקריבים ורג'ין במופע האימים של רוקי ככה אנחנו צריכים להביא מישהו שלא קרא פראצ'ט או רק ספר אחד. ולהקריב אותו לאלים הכוהנת כבר תטפל בסידור הזה. ו9 וחצי בבוקר ב-27 נראה לי הגיוני ביותר. אחרי זה הולכים יושבים איפשהו בפארק אחרי שכולם מגיעים ולא צריך לחפש מקום לשבת בו כמו ביזראלי. ואני לא רואה התפקדות המונית !!!! יאללה אנשים להתחיל!!!

פנחסון

New member
לא. בעזריאלי.

זה יותר נוח להגעה לכולם. אני מבין שיותר נוח לך פארק הירקון אבל עדיין... יש בעזריאלי אמפיתאטרון למעלה, בקומה השלישית. שכל אחד יביא ספר של פראצ'ט ויתיישב לקרוא אותו שם בתוך האמפי.

Maladict

New member
פנחסון

לי זה לא משנה הרכבת שאני לוקח מגיע באותה קלות לירקון וגם למגדלים. אני פשוט חושב שירקון יותר נחמד

פנחסון

New member
יודע מה, צודק... שיהיה ירקון!

חוצמזה הרכבת מעזריאלי לשם עולה 5 שקל סה"כ, אז זה לא כזה קשה להגיע... הקיצר, לי משנה רק שזה יהיה בבוקר, חוצמזה אין לי בעיה של מקום...

Maladict

New member
אני תמיד צודק

גם כשאני טועה..... אבל חשבתי על זה יותר לעומק.... אם יהיה מזג אויר סבבה אז נפגשים בירקון. (ירקון - האנק של ישראל) אבל עם חם בטרוף נפגש במגדלים כי שם יש מזגן. צריך פשוט לראות תחזית יומיים לפני זה ולעדכן את כולם.

Maladict

New member
וואלה?

חשבתי שרק אני חושב שצריך להגיע פה ל-100 הודעות! יאללה חברים עוד קצת והגענו!

למעלה