לקראת פגישת הפורום

The Mad Hatter

New member
חח..שיהיה. :)

אני ליאת, בת כמעט 17 (אבל עד שיהיה מפגש אני כבר אהיה בת 17. האושר. אני לא עומדת בזה), רווקה וטוב לי, שפויה רוב הזמן, סוג דם-לא זוכרת כבר, אבל לא משהו מיוחד. אני רואה שמלא מביאים את הווירדסט לינק, אז אני יכולה להביא את ספר הבישול של נאני, אם אף אחד לא מביא. ואת הפורטפוליו של פול קידבי, כמובן.
אה, ויש לי גם מין משהו שנקרא death's domain שהוא ספרון כזה שמתחזה לחומר קריאה, אבל בעצם הוא מפה של הבית של מוות שהיא אמנם מגניבה, אבל היתה מאד מאד יקרה בשביל מפה. :( ו..אה, קומיקס של אור מופלא ושומרים שומרים? תגידו מה צריך. :) ואני בעד עזריאלי.

מ א ג ר ט

New member
מותר לי להביע את דעתי?

למרות שאני לא באה. בהנחה שהרבה אנשים מגיעים ברכבת אין כל כך בעיה של תזמון- אנשי הרכבת מבינימינה (צפון) יגיעו באותה רכבת, וכנ"ל לגבי הרכבת מלוד (כלומר תחנה ראשונה היא בעצם רחובות שולט!). עזריאלי זה מקום ענק ויש מלא מקום לשבת. גם יש שם נקודות פגישה טובות. בעקרון (בדקתי) ביום שישי ה27 יש רכבת שמגיעה ב 8:55 בערך, ואחת (מהכיון השני, נראה לי מדרום) שמגיעה ב 9:05. כמובן שהזמנים משתנים. ואפשר לבדוק אותו הדבר גם אצל אגד, ואז תבחרו שעה לפי זה...

Maladict

New member
שיעור בשבילך

מה זה אמור להיות? מה את שואלת אם מותר לך להביע את דעתך?! איפה נשמע כדבר הזה?! את הדוברת!!! דעתך תמיד צריכה להשמע!

מ א ג ר ט

New member
אני אוהבת לארגן דברים. כל דבר

טוב, חוץ מהחדר שלי. אבל זה לא נחשב...

Maladict

New member
באמת?!

אין לך בעיה עם שוקולד נכון? והשם שלך הוא לא שם של צבע או גוון נכון?

ויימס

New member
טוב, הנה אני...

נטע, בת 20 בספטמבר, רווקה קשישה, מצב נפשי רעוע, הכוהנת הגדולה של הפורום, O נדמה לי, נס קפה, אני אביא את המפה של הדיסק וכנראה גם של לנקר. וכל דבר מעניין אחר שאוכל להשיג. אה, ולפני שתיפגשו אותי- עליכם לדעת שיש לי בעיה חמורה, אני מתבלבלת בשמות של אנשים כאילו אין מחר, וזה לא שאני לא זוכרת, זה פשוט שיש לי מין קצר במוח ואני באה להגיד שם אחד ויוצא לי שם של מישהו אחר (היום קראתי לאמא שלי 'שמחה', ופעם קראתי לכלב שלי 'אורי'). אני חושבת שהרעיון הכי טוב עד עכשיו היה להיפגש באמפיתיאטרון המיסתורי הזה בקומה השלישית. של איזה מגדל אבל? המשולש? המרובע? העגול? רוצים להכין חידות וכאלה?
כאילו, אני יודעת שיש את ה-link, אבל אפשר גם להביא משהו שלנו.

Maladict

New member
ויימס

את צריכה להכין איזה טקס או משהו. צריך לסדר לך גם וירג'ין להקרבה

ויימס

New member
מה להכין??? זה קשה!!!

עכשיו אני לא יודעת מה להכין, ו... ו.. אני בלחץ!

Athaclena

New member
צלם? אולי תחליט כבר

איזה ערפד אתה רוצה להיות?... קפה = מלדיקט צלם = אוטו שרייק (או איך שלא אומרים את זה) מה עכשיו? הנה כל השאר אם אתה לא מוכן להסתפק במה שיש: האם... תתחיל לעבוד בכל המקומות הכי פחות מתאימים לך (בדיקת משקפי שמש, מים קדושים, חידוד עפרונות וטעימת שום)? תוכל לעוף ותתאהב במכשפה צעירה ו... אה... גדולה מהחיים? (אפרופו למה הם ומרגולוטה יכולים לעוף אבל מלדיקט לא? וגם על אוטו לא מוזכר?) תתחיל ללבוש cardigans ולסרוג דברים? פתאום יהיה לך מבטא ערפדי ותבנה לעצמך ארון קבורה? גריבו יאכל אותך באמצע הלילה? נראה לי שזהו. האמת, זה יוצא יותר ממה שחשבתי.

Maladict

New member
גריבו לא יאכל אותי

חתולים אוהבים אותי ואני אוהב אותם, יש להם טעם של עוף. ואני צלם במפגש. אני עדיין מלדיקט אוהב הקפה.

ויימס

New member
אני עדיין יודע מה עשית אתמול בלילה

עם החבר שלך לשעבר, יא ****

למעלה