לקראת פגישת הפורום

DviRincewind

New member
וואיייי זה יהיה מגנייייב

כולנו נתאסף ונקרא פראצ'ט והעוברים ושבים לא יבינו מה קורה פה... אבל איזה ספר אני אביא?! התלבטות: 1. The truth בהארד קאבר (ההארד קאבר היחיד שיש לי) 2. הקומיקס של the light fantastic - ממש מגניב וגם לא ממש ניתן להשגה בארץ (מצאתי אותו במקרה בדיוטי פרי כשנסעתי לתורכיה) 3. מעשי קסמים - הפראצ'ט הראשון שלי... 4. מדע הדיסק 2 - שזה במקרה הספר שאני קורא עכשיו, אבל זה לא מעניין להביא אותו!
לדעתי אני אלך על שלושת הראשונים, אבל לא נורא

ויימס

New member
כן! תביא את הקומיקס!!!!

ואז אני אחבוט בראשך עם נבוט, אקשור אותך לכיסא, אקח את הקומיקס ואשאיר לך את הדיסק החדש של מטאליקה לשמוע, ובכך אהרוג שני ציפורים בבת אחת! ...שיט, יותר מדי מידע!

Athaclena

New member
הבעיה עם הירקון

זה שלא כולם יגיעו ברכבת (אני מניחה לפחות...), ולי זה הרבה יותר פשוט להגיע לעזריאלי ועוד דבר אחד: מה אם מישהו יאחר? או שלא כולם יבואו ביחד (מה שכמעט בטוח)? כי בעזריאלי רק צריך להשאר במקום (הממוזג) שקבענו, ואם לכולם יש את הטלפון שלי אז אפילו את זה לא צריך. ובירקון מה? נשאר ליד הרכבת לעולמים?

Maladict

New member
ממממ

למה אנחנו מתווכחים? בואו נעשה הצבעה וזהו. כל מי שבעד הירקון ירים את היד כל מי שבעד המגדלים גם ירים את היד אם הרוב מרימים ידיים סימן שרוצים ירקון. (הנה לך שיעור בדמוקרטיה לפי וטינארי)

Athaclena

New member
לא לא לא!

דמוקרטיה לפי וטינרי זה one man - one vote בכלל לא קשור למה שאמרת (זה נשמע לי יותר כמו Rust) ואפרופו וטינרי - הנה אתר המוקדש לו. יופי של דבר...

פנחסון

New member
הקיצר - אני!

פנחס, 22, במערכת יחסים, לא שפוי, אחראי פנחסות וחיקוי קופים, נראה לי O+, טייסטרס צ'ויס או בעדיפות פילטר, הולך להביא the wierdest link + המילון הזה של עולם הדיסק שאני לא זוכר איך קוראים לו ברגע זה ממש...

Athaclena

New member
רק רגע... איך אתה בן 22?

אתה אמור להיות קטן ממני בשנה! אוף, אני לא מצליחה להתרגל לזה. ואם כבר אני כותבת הודעה אז אני אכתוב על עצמי: רחל, 22, במערכת יחסים (הממ, דרך מעניינת להגדיר את זה), לא שפויה, אולי רכזת או מי שכולם יכולים לזהות, A+ אאל"ט, ואני אביא את עצמי. מה זה לא מספיק? אז אולי איזה ספר אבל אני לא יודעת איזה.

Athaclena

New member
Cheater!!!

אז מה אתה רוצה ליומולדת? מפגש פורום אולי?
או אולי שבת אצלנו? תשקול את זה! גם ככה אתה חייב ביקור!

Athaclena

New member
שכחתי סוג קפה -

אף סוג קפה! שונאת קפה! איכסה פיכסה! בלעעע! זה מר! אפילו עם סוכר! ויצא לי חרוז, ואני צריכה אשפוז... לה לה לה

למעלה