לקראת פגישת הפורום

DviRincewind

New member
הצעת ייעול.

לדעתי צריך שלאחד מחברי הפורום יהיה את מספרי הפלאפון של כולנו כדי שנוכל להתארגן. יש לנו את מאגרט ואת נטע שיכולות להיות מועמדות פוטנציאליות- אבל בכל אופן, כיוון שאני סוגר שבת ולא אוכל לדעת מה החלטנו, אני משאיר לנטע בהודעה פרטית את המספר שלי. ותוכלי לעשות איתו מה שבא לך, כולל להתקשר להטריד אותי באמצע הלילה ולהעמיד פנים שאת מעריצה נלהבת.

Gdil

New member
בלי טלפון של מארגן

לא נראה לי שיתנו לי לבוא. אה, ומישהו בא מאזור הצפון? מהתחנת רכבת בעכו?

ויימס

New member
לא נראה לי שזה רעיון טוב, היות ואני

לא בטוחה שהבנתי איפה אנחנו בכלל אמורים להיפגש, אבל what the hell??? העיקר שיש לי את המספר של דביר!

Athaclena

New member
אני כבר הצעתי כמה פעמים

שאני אמסור לכולם את הפלאפון שלי (ואם הם רוצים אז שישלחו לי את שלהם גם). בכלל יותר חשוב לדעתי שלכולם יהיה מספר של מישהו שיהיה שם מאשר שלמישהו יהיה את כל המספרים.

DviRincewind

New member
והפינה הקולינרית! ../images/Emo21.gif

אני מתכוון להכין מתכון מספר הבישול של נני אוג, ועכשיו אני אצטרך לחפור שם עד שאני אמצא משהו שיהיה מתאים לאווירה שתהיה בעזריאלי. לדעתי אני אכין dwarf bread לקראת המלחמות שיהיו בסטימצקי אם יהיו פראצ'טים שווים.

Gdil

New member
אה...לחם גמדים לא אמור להיות ב"א?*

ב"א-בלתי אכיל.

DviRincewind

New member
או, לא שמתי לב שיש גם התפקדות

דביר, 19, מעורער קלות, השף המלכותי, דם דם בייבי, ומה שאני אביא כבר כתבתי בהודעות אחרות בשרשור הזה. אז תטרחו לקרוא! אני סוגר שבת כך שאני לא אוכל לכתוב יותר בזמן הקרוב!

smadarbi

New member
התפקדות

מענין... סמדר בת 24 רווקה , אין לי מושג מה סוג הדם שלי...רד-מאג , אה , מה עוד? אני אביא למפגש (אם אני אגיע-עוד לא יודעת איך אני עובדת)את אה...אה... בשורות טובות!!!!

smadarbi

New member
או- לו היתה לי בנטלי.

אבל תיהיה לי רק רכבת ישראל- ואף קלטת שתשים שם לא תהפוך לשיר של קווין בסופו של דבר. אבל אני יכולה לנסות להביא דיסקים של קווין. בשביל האווירה

Maladict

New member
אני מציע במקום להביא מוזיקה

של זמרים נוכרים נשמיע שירים רלוונטיים, שיר הקיפוד למשל. ונשחק קריפל אוניון. ונשתה קפה!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdil

New member
למה רק עולם הדיסק?

אם אני אחזיק ספר ננסים אתה לא תזהה? אתמול קרה לי משהו מוזר. אני (14, 1.75) והורי אכלנו ארוחת ערב, ואז שאלתי, בשביל הפרוטוקול, אם אני אוכל ללכת ב-27.8 לעזריאלי לפגוש אנשים שאף פעם לא ראיתי. והם אמרו שכן...מוזר...אז יכול להיות שאני בא.

Nico Tine

New member
התפקדות

רועי, כרגע בן 16 אבל עד המפגש כבר 17 :), מאמין שאני שפוי ("אדם שפוי משתגע מהר יותר מכל אחד אחר"), תפקיד רשמי: בטלן, רק תה, עוגה!. אני ממש מקווה להגיע למפגש זה נשמע מעניין אבל אי אפשר לדעת מה יקפוץ עד אז... ד"א, מה מתכננים לעשות שם בכלל, חוץ מההקרבה המסורתית ואכילה?

ויימס

New member
לשחק שש בש...

סתם, אני לא יודעת, אנשים מביאים ספרים מעניינים ומיוחדים ואז אנשים אחרים מסתכלים עליהם. וחידות וכאלה. ומדברים אחד עם השני, גם.

למעלה