זה כזה בין המגדלים. באזור המרכזי, עם מדרגות נעות ומעליות שקופות (ואזורי אוכל וקולנוע) מדרגות נעות לקומה השלישית הנ"ל. לפחות ככה נראה לי, הייתי שם ואני לא זוכרת אמפי.
שרחל היא הרמטכ"ל ובאה ביחד עם בוגי לפגישת פורום וגם ביבי ובוש מצטרפים ולובשים כובעי מסיבה ירוקים שורקים במשרוקיות ומקפצים מסביב על סוסי עץ בצעקות של הנדלה הנדלה הריבה הריבה. טוב לא חלמתי את זה ..... חשבתי על זה במודע . נראה לי זה יותר מפחיד
כשבןגוריון עמד על המרפסת ואמר "אם תרצו אין זאת סופגניה". ואז בא הורדוס לפרעה ואמר לבני ישראל שיבנו פירמידות וערי מסכנות אבל האדריכל בדיוק הקפיץ טקילות ועישן באנג והביא את השירטוט הלא נכון וככה נוצר הספינקס חצי אדם חצי ג'מוס וחצי אניטה תעני זאת אני. ואז הם עשו כולם מדורה וקיפצו ושרו שירי חנוכה יחד עם הרומאים. ואז בא המורה שלי לכלכלה וניסה להוציא מהם רנטה הפרשית מלווה ברוחח גולמי טהור. ואז הגיעו כמה אנשים בחלוקים לבנים, ונתנו לי אחד, אבל הוא לא היה טוב השרוולים שלו נקשרו מאחורה משום מה והם גם מילמלו משהו על סכנה לציבור ואישפוז כפוי במחלקה הסגורה.
לא קשה בכלל.... פשוט מגיעים לאמצע לוקחים מעלית לקומה השלישית.... (אני האמת היתי עושה קודם סיבוב בטאוור רקורדס וסטימצקי לחפש ספרים) ומחפשים שם אמפיטיאתרון. באמפי ישבו אנשים מוזרים וערפד אחד שידברו על כל מני צבים גלקטיים כישופים וינסו לאכול לחם גמדים, זה כנראה אנחנו. ואז את תבואי ותעשי את הטקס שלך ותקריבי וירג'ין.