לקראת פגישת הפורום

bokonon

New member
תורי

רועי, 24, תפוס ולא מחפש, השפיות ממני והלאה, זה שקורא ואין לו יותר מידי מה לכתוב, אין לי מושג, עדיין לא החלטתי אם להביא את עצמי מתי המפגש בסוף בכלל?

ויימס

New member
27 ל-8, עזריאלי, 9 וחצי בבוקר,

האמפיתיארטרון בקומה 3 (באיזה מגדל???) בעזריאלי.

Athaclena

New member
זה לא בשום מגדל...

זה כזה בין המגדלים. באזור המרכזי, עם מדרגות נעות ומעליות שקופות (ואזורי אוכל וקולנוע) מדרגות נעות לקומה השלישית הנ"ל. לפחות ככה נראה לי, הייתי שם ואני לא זוכרת אמפי.

Gdil

New member
בדיוק עכשיו נזכרתי:

חלמתי פעם על מפגש פורום, אחד מהחלומות היותר מוזרים שחלמתי בחיי...

Athaclena

New member
אוקיי, זה מוזר... אבל שלי יותר!

אני חלמתי פעם שאומרים לי שאני אהיה הרמטכ"ל הבא.

Maladict

New member
ואני חלמתי

שרחל היא הרמטכ"ל ובאה ביחד עם בוגי לפגישת פורום וגם ביבי ובוש מצטרפים ולובשים כובעי מסיבה ירוקים שורקים במשרוקיות ומקפצים מסביב על סוסי עץ בצעקות של הנדלה הנדלה הריבה הריבה. טוב לא חלמתי את זה ..... חשבתי על זה במודע . נראה לי זה יותר מפחיד

Athaclena

New member
coffee withdrawal symptoms?

תשתה קפה, ועכשיו! אתה מדאיג אותי... אוטוטו יהיו לך פלאשבאקים למלחמת השחרור

Maladict

New member
אך אני זוכר את זה

כשבןגוריון עמד על המרפסת ואמר "אם תרצו אין זאת סופגניה". ואז בא הורדוס לפרעה ואמר לבני ישראל שיבנו פירמידות וערי מסכנות אבל האדריכל בדיוק הקפיץ טקילות ועישן באנג והביא את השירטוט הלא נכון וככה נוצר הספינקס חצי אדם חצי ג'מוס וחצי אניטה תעני זאת אני. ואז הם עשו כולם מדורה וקיפצו ושרו שירי חנוכה יחד עם הרומאים. ואז בא המורה שלי לכלכלה וניסה להוציא מהם רנטה הפרשית מלווה ברוחח גולמי טהור. ואז הגיעו כמה אנשים בחלוקים לבנים, ונתנו לי אחד, אבל הוא לא היה טוב השרוולים שלו נקשרו מאחורה משום מה והם גם מילמלו משהו על סכנה לציבור ואישפוז כפוי במחלקה הסגורה.

ויימס

New member
אתמול חלמתי שאני וכל הבנות

מהמשרד קישור עושות פיקניק, ואז האדמה נפתחת ובולעת אחת מהן ואני קופצת פנימה להציל אותה.

ויימס

New member
כן, תמיד ידעתי שאני פראירית, פשוט

עד עכשיו לא ידעתי שזה רשום לי על המצח... (במובן המטאפורי)

Maladict

New member
אני פשוט היתי זורק את השאר אחרי

הראשונה, ואז להוסיף את הקצינה שלך לאותו בור. וגם את הנגדים.

ויימס

New member
הממפף, אני כבר רואה את עצמי

משוטטת מיואשת ואובדת ברחבי עזריאלי.

Maladict

New member
לא אתן לכך לקרות

הוהכנת שלי לא תסתובב מיואשת ומעוערת בנפשה ברחבי עזריאלי.

Maladict

New member
מה הבעיה?

לא קשה בכלל.... פשוט מגיעים לאמצע לוקחים מעלית לקומה השלישית.... (אני האמת היתי עושה קודם סיבוב בטאוור רקורדס וסטימצקי לחפש ספרים) ומחפשים שם אמפיטיאתרון. באמפי ישבו אנשים מוזרים וערפד אחד שידברו על כל מני צבים גלקטיים כישופים וינסו לאכול לחם גמדים, זה כנראה אנחנו. ואז את תבואי ותעשי את הטקס שלך ותקריבי וירג'ין.

limilu

New member
אה...

לימור 13 פסיכית ציורים? אני הולכת להביא לפורום- אה... נו, זה קשה!

למעלה