לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

לא צריך ללמוד פסיכולוגיה בשביל להבין.

צריך פשוט קצת הבנה ואולי חלילה קצת אינטליגנציה (בטעות...
) הדבר הזה שמתיימר לקרוא לעצמו "תוכנית טלויזיה" נוצר אך ורק בשביל הרייטינג ובשביל לייצר עוד כסף (לאנשים שכמובן לא חסר להם כסף). לא מעניין אותם לעזור לאנשים להוריד במשקל. לא מעניין אותם לשפר לאנשים את האיכות חיים שלהם. לא מעניין אותם כלום מלבד הרייטינג והכסף. גם כוכב נולד ונולד לרקוד. לא מעניין אותם לעזור לאנשים להתפרסם. הם רוצים שיותר ויותר אנשים יראו את התוכנית. הם רוצים money לחשבון בנק. תוספת לפלוס בחשבון...

YugiBoy

New member
מה הקשר עכשיו?

גם לצוות תפוז לא באמת איכפת שאתה שופך פה את הלב, או שמישהומהפורום הציל לך את החיים (סתם דוגמאות), איכפת להם רק מהכסף. אנחנו לא מדברים עכשיו על התוכנית אלה על המשתתפים. עברנו את הקטע הזה. הם רוצים רייטינג, ועל הדרך , בטעות, ואני יודע שלא איכפת להם, הם עוזרים לאנשים להרזות, ולסגל לעצמם הרגל חיים בריא יותר, יפה יותר ושמח יותר. כמו שאם תתאמני בבית, בסוף תפסיקי, אבל אם תעשי מנוי לחדר כושר את תלכי רק כי את יודעת שאת שילמת, אז הם הולכים כי הם יודעים ששמה הדרך להרזיה בטוחה. שהם יהיו חייבים להשתתף ולא יהיה להם לאן לברוח, וכמו שאמרתי, זה מעודד אותם כי הם יודעים שכמה שיהיה להם קשה, מובטחת להם תוצאה, ואם הצופים יראו שאין תוצאות הם לא יצפו, אז אולי בעצם המלאים תופסים טרמפ על ההצלחה של המפיקים? לדעתי כולם מרוויחים.

חחח תגיד לי, הכל בסדר איתך היום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אף אחד פה לא תופס טרמפ. מה אתה חושב
(אם אתה יודע בכלל מה זה...) שאנשים שמנים לא רוצים לרדת במשקל
ברור שהם רוצים
למה לא
אבל למה לרדת במשקל כשכל בן אדם במדינה הזאת מלכלך עליהם על ימין ועל שמאל (וזה כולל את העיתונאים בעלי הנטייה ל"פרגן") יותר מידי. התקשורת הזאת פשוט עברה את גבול הטעם הטוב. מצד אחד, היא תומכת בדוגמניות רזות ומצד שני היא עושה תוכניות שגורמות לאנשים לרדת במשקל. חמוד שלי, לרדת במשקל זה לא משהו שמבוסס רק על דיאטה. דיאטה במשקל זה כולל תמיכה והכוונה מאנשי מקצוע. שמעת על זה פעם
ת-מ-י-כ-ה-
אתה רוצה שאני אנקד או שהקווקווים מפריעים לך לקרוא את המילה. אני אחזור שוב ליתר ביטחון: תמיכה. תמי + כה. תמיכה נשארת תמיכה. (מבלי סודות... LOL)

YugiBoy

New member
חחחח הכל טוב??

למה נראה לך שאין להם תמיכה? הם לא רואים עיתונים ולא טלויזיה, הם עם אנשים כמוהם והם תומכים אחד בשני והמשפחות שלהם תומכות בהם... וחוצמיזה, את תבואי אלי בטענות, כי הם ידעו שיהיה מחיר שהם יצטרכו לשלם והוא נקרא 'התקשורת'. אבל הם עשו את זה מתוך בחירה. בחירה ב-ח-י-ר-ה
לנקד? הם אמרו לעצמם, כמו שכבר אמרתי, שגם ככה אפחד לא יזכור את זה אחרי חודש, וזה לא איכפת להם, כי בנאדם שלם עם עצמו הוא בנאדם שלא איכפת לו מה אומרים עליו. לא שתוקפים אותם פפראצי והתקשורת לא מניחה להם, אל תעשי מהם מדונה או בריטני ספירס, הם לא מעניינים יותר מידי את התקשורת... אם הם הלכו לשמה זה אומר שהם לא מתעסקים בטפל אלה מתעסקים בעיקר. אני לא מצודד בתקשורת, אני לא אומר שכל מה שעושים זה בסדר. העמדה שלי היא שהם שמה מתוך בחירה ומתוך זה שלא איכפת להם שכולם יראו שהם בני אדם פיטרים שבכמה חודשים יורדים במשקל.

YugiBoy

New member
היי, לא לדחוף לי מילים לפה. לא אמרתי את זה,

אמרתי שלא איכפת להם להראות לכולם שהם באמת יכולים להצליח במה שהם רוצים. זה לא אומר שאחרים לא יכולים להצליח, זה לא אומר שאני אומר את זה כי עיוורים לא יכולים לראות, אני לא יודע איך את לוקחת מילים ומקשרת אותם לדברים הכי לא קשורים, שיהיה לך שבת שלום, שבת אחווה, שבת אהבה, שבת שמחה, שבת ברכה.

YugiBoy

New member
בעיה שלהם

הרבה מעלים אבל יש כאלה שלא, כי הם באמת מעריכים את מה שהם השיגו בתוכנית. יש כאלה שלא הצליחו לשמור על זה, אבל הם יודעים שזה אפשרי, שהם עברו את זה, ושהם יכולים אם הם רק רוצים. המון אנשים אחרים לא מאמינים בעצמם... חוצמיזה שלא שמעתי על מישהו שהעלה, אבל גם לא ראיתי יותר מפרק בתוכנית... ככה שזהלא ממש רלוונטי.... אני לא מבין את השאלות שלך, אני לא נגדך או נגד התוכנית, לדעתי היא נותנת מתנה נפלאה לאנשים שלא איכפת להם מה יגידו עליהם, ולא כולם יכולים או יודעים לשמור על זה. זה לא קל

יש משהו במה שאת אומר

בהחלט מי שהולך לתוכנית הוא צריך להיות פייטר אבל הם לא רוצים להראות שבכמה חודשיים הם רוצים לרדת במשקל וזהו... הם רוצים לרדת במשקל כי נתנו להם זמן מוגבל כלשהו... ומי שבאמת פייטר יקח את זה לאורך כל חייו. ערוץ 10 בא ונותן להם הזדמנות הם יכולים לקחת אותה והם יכולים לזרוק אותה לפח לדוגמא עופר מהעונה הקודמת רצה את הפרס לא קיבל זנח את הכל והעלה במשקל כי לא באמת עניין אותו להיות רזה הוא במקרה רצה להיות דוגמן להתפרסם אבל מסתבר שהפייטר של המדינה לא באמת פייטר. לעומת זאת לימור ... לקחה את הפרס והמשיכה לשמור ולתמוך באחרים, וארנון שמתאמן ובקרוב מאוד יהפוך למאמן כושר כי זה מה שהוא הלך ללמוד מי היה מאמין אבל הוא פייטר אמיתי וגם הוא ישתמש בזה כשליחות ויעזור לאחרים. אני גם בטוחה שהמתמודדים לא חושבים על התקשורת ולא על הסביבה אלה על המטרה האישית שלהן זה שיש תקשורת יש כמו שיש פורום כזה שמחליט לתקוף אותם טרם התוכנית עלתה לאוויר. הנה לכם כתבם מכתב למשרד הבריאות להורדת התוכנית ובכל זאת התוכנית עולה כי בהחלט יש בה משהו תורם וכי היא בהחלט בריאה לכל מתמודד ומתמודד ... היא בפיקוח חזק!!! שיהיה לכם בהצלחה !!!

dannyshadow

New member
תלמדי נימוסים..

זה עוזר יותר מלרדת במשקל.. הם בחרו בזה, בתוכנית מביאים להם מכשירי כושר, מבודדים אותם מסביבה חיצונית, מביאים אנשי מקצוע שיעזרו להם ומרכזים אותם רק במטרה הזאת. יש אנשים שגם רוצים את הפרסום. אף אחת פה לא מפגר אז את לא צריכה לחזור על אותה מילה 10 פעמים (אלא אם כן זה עוזר לך, מה טוב) ראיתי הרבה אנשים שהרזו בלי פסיכולוג, לדעתי יש דרמטיות גדולה מידי סביב העניין הזה..

dy24

New member
לפי דעתי הפרומו....

לא אמור לפרגן לשמנים. הרי המטרה של המשתתפים בתוכנית זה להגיע למצב של הדמות שלהם בפרומו ולשם כך הם משתתפים בתוכנית. בכל מקרה שיהיה להם בהצלחה והעיקר הבריאות.

שירה851

New member
בתור מישהי שעכשיו בתהליך...

אני יכולה להגיד שאם כל זה שזה כיף שפתאום מחמיאים, ואפשר לקנות הכל, והכי חשוב, שאני מרגישה יותר טוב, זה לא בהכרח פתר את הסיבות להשמנה. במשקל השיא שלי שקלתי 105 קילו, שזה שמן לכל הדעות. לפני קצת יותר משנה פתאום נדלקה אצלי הנורה, וקלטתי שאני לא מאושרת מעצמי. התחלתי בתהליך מבוקר, ואיטי אצל דיאטנית בשילוב מכון כושר והיום אני במשקל של 83 קילו,וכן, הדרך עוד ארוכה. אז נכון,אני הרבה יותר מאושרת היום, מה שנובע בעיקר מהביטחון העצמי שלי שעלה,אבל זה עדיין קשה.פתאום כולם מחמיאים,אבל הם גם מצפים שכל פעם שיראו אותי שארד עוד. אני מרגישה שאני צריכה לעמוד בציפיות של אחרים בנושא המשקל שלי. נהייתי מאאוווווד ביקורתית לגבי איך שאני ניראת, ואני מתעצבנת אפילו אם אני עולה 500 גרם. אז זה רק מראה, שאם כל התועלת שיש בלרדת במשקל,צריך גם לעבור תהליכים אחרים, בסופו של דבר לא רק המשקל קובע,למרות שהוא גורם מרכזי..... הכי חשוב זה לעבור לסגנון חיים שונה ובריא.... והעיקר, להיות מאושרים. בהצלחה לכולם-בכל דרך שתבחרו!

queenyfj

New member
כל הכבוד

גם על ההשיגים המרשימים ומעוררי ההשראה וגם על הרגישות לעצמך. אחד הדברים שקשים לי בכל פעם שאני מרזה (ומדובר רק בשניים-שלושה ק"ג בכל פעם) זה התגובות של הסביבה והציפיות שהם ואני מפתחים. כאילו מה, קודם הייתי מכוערת שאתם אומרים לי עכשיו שאני יפה? קודם הייתי טיפשה? מיותרת בעולם? אני חוששת מתגובות מתלהבות מוגזמות אפילו יותר משאני חוששת מזה שירדו עלי. על המשקל והמראה.

sniper 7

New member
אני באמת מציע לכם לצאת מהמגננה

ולהקשיב למה שחתלתולה אומרת לכם, היא אומרת דברי טעם, אני אומר את זה מניסיון. אז יש אנשים שמנים מאושרים. וופטי פאקינג דו. יש גם אנשים עיוורים מאושרים וגם אנשים נכים מעוותים ומשותקים, שחיים חיים עשירים ומלאי הגשמה. אבל בדרך כלל, לא. לרוב השמנים קשה יותר למצוא בנות זוג, אני יכול להגיד את זה כמו שעופר יכול להגיד ש 90% מהדיאטות נועדו מראש לכישלון... אנשים שמנים הורסים את גופם בכוונה. הם משועבדים לאוכל כמו שאלכוהוליסט משועבד למשקה, אין שום הבדל. אני לא מדבר מבלי שיהיה לי על מה להתבסס. יש לי משהו שאין לכם - ניסיון. בתור אחד שלפני חמש שנים השיל ממשקלו 30 ק"ג - ועד היום, ברוך השם, אני עדיין רזה. אני מזמין אתכם לנסות את זה ולראות איך כל החיים מתהפכים מהקצה אל הקצה, איך כל תחום הופך לטוב יותר. במבט לאחור אני רואה איך השומן חסם אותי בכל תחום בחיים, זה רק מכשול שצריך לעבור. הפורום הזה הוא כמו קבוצה של אלכוהוליסטים, שבמקום להלחם בהתמכרות שלהם, הם מתקבצים ביחד על מנת להתלונן על שאר העולם שלא מקבל אותם ואת הבעיה שלהם...יוצרים ביחד מן "אחוות דפוקים"...זה לא פתרון, זו בריחה.

זה כי את אלוהים, ויש כמה דברים לא לענין

שעשית בתפקידך האלוהי
בחיאת, עד שיש צ'אנס לתפוס שיחה עם אלוהים, את רוצה שישתקו לך?

BellA עלמה

New member
../images/Emo45.gif מסכימה במיליון אחוז

אני לפני כמה זמן הסתכלתי על עצמי במראה ואמרתי לעצמי ש זה פשוט לא "זה" כן אני מרגישה שהמשקל עודף שלי (בין 10-15 קילו) חוסם אותי לא נוח לי איתו תהליך ההורדה לא יהיה קל זה תהליך קשה שדורש המון כוח רצון אבל אני מתכוונת לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל תוכנית הרזייה

queenyfj

New member
סוגיה מורכבת.

גם אני הגעתי דרך העמוד הראשי... אני לא חושבת שבאי/באות הפורום חיים באשליות. אני חושבת שבהחלט אפשר להיות שמנה, וגם יפה, חכמה, מוכשרת, בזוגיות טובה, אוהבת עצמך וכובשת עולמות. אני חושבת שזה נפלא כשאישה יכולה להרגיש בנוח עם איך שהיא נראית - בין עם היא שמנה מדי, רזה מדי (יש דבר כזה?
), שיערה מלבין מדי, היא מנומשת מדי וכו'. נכון ששמן זה לא אופנתי היום: בניוגד לעבר, בו שומן ייצג בריאות ושפע, היום הוא מייצג דווקא אי-בריאות ועוני. כי בימינו, אוכל בריא יותר לעיתים קרובות גם יקר יותר (פסטה מלאה או אורגנית, חלב מועשר או מוצרי-סויה, למשל). הרזון מייצג בעיני רבים גם יכולת לשליטה עצמית, ומניחים שאנשים שמנים חסרים אותה. לדעתי תכנית כמו "לרזות בגדול" אינה פונה לקהל של אנשים אשר מנסים לעשות עבודה עצמית ולהכיר את הערך של עצמם לא רק לפי המראה החיצוני שלהם, אלא יותר לפי מה שהמראה שלהם מסמל בעיניהם. הרי אין להתכחש לכך שהרבה אנשים עם עודף משקל סובלים בשל כך מחוסר בטחון עצמי, שפוגע ביכולות אחרות, כמו ליצור קשרים חברתיים. אבל חוסר הבטחון העצמי לא נובע מזה שהם שמנים. הפגיעה בבטחון העצמי נובעת מהאופן בו החברה מתייחסת אל אנשים שמנים. מן הסתם האנשים שמתאימים להשתתפות בתכנית הם כאלה שמתאימים לתכניות ריאליטי באופן כללי - חווים תסכול מסוים בחייהם, רואים את התכנית כאפשרות למקפצה לשיפור, ולא אכפת להם ממחיר החשיפה והביקורת - החיובית והשלילית - שתבוא בעקבותיה. והצופים גם הם לא יהיו (בהכרח) אנשים שמבצע כזה יהווה להם מודל. מי שמחפש שינוי אמיתי ומשמעותי בחייו, אולי יקבל השראה ממשתתפי התכנית, אך הרוב המכריע של הצופים הם המציצנים (כמו כולנו בתכניות ריאליטי) שירצו לעודד משתתפים מסוימים ולרדת על אחרים.

למעלה