לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

Dragon2k

New member
חחח ../images/Emo6.gif

לדעתי השומן השפיע עליי לרעה מסיבה פסיכולוגית, על כל אחד זה משפיע אחרת

אם אתה לא סגור לגבי זה אז...

אז איך אתה יכול להגיד לי שזוהי דעתך? הרי שעדיין לא גיבשת לעצמך דיעה אחת ברורה ומוחלטת. מלבד זאת שבעניין הזה לא נכון לומר שכל אחד ודעתו מאחר ולדברים כאלה כמו תוצאות מחלות שונות או תופעות לוואי שנגרמות עקב השמנה , עישון, וכו'... יש לכך הוכחות מדעיות בזכות מחקרים חפרניים של שנים על גבי שנים. ומעולם לא שמעתי על כך שהשומן פוגע בשמיעה או בקליטה... אני שמחה שאתה מחדש לי. אזהר שלא ליהיות שמנה כי אז גם אהיה חירשת חסרת קליטה
.

Dragon2k

New member
יש לי דיעה בעניין...

אני אסביר: כשאני הייתי שמן, בעצם, אבל בתכלס אפשר לחשוב שהייתי איזה יקזונה, אז לא, סבלתי מעודף משקל (כמו שרובם במדינה סובלים, אבל אפשר לחשוב כבר....) היה לי חוסר ביטחון, ולדעתי חוסר ביטחון יכול להשפיע על שמיעה וקליטה פחות טובה כשהלכתי לרופא עיניים בשביל לעשות מישקפיים בפעם הראשונה בחיים שלי, הדוקטור אמר שאם אני אלבש מישקפיים, השמיעה והקליטה ישתפרו לי, אני אשמע יותר טוב בעיקר, בגלל שזה מעלה יותר את הביטחון, ככה הוא הסביר... וככה אני חושב גם לגבי המשקל חג שמח

Dark Muse

New member
אם אתה אוהב לחיות בהכחשה אז תהנה

אבל מה לעשות שיש אנשים שמנים שיש להם את הבעיות האלו ויש להם את המחשבות האלו? חוץ מזה שלהוריד במשקל זה מבורך, אז חפיף על קצת פגיעה בכמה אנשים שמנים שמרגישים מאושרים ולא מסכימים עם הפרסומת.

Dragon2k

New member
אתה צודק

בתור אחד שהיה שמן הבעיה היא לא אצל האנשים ברחוב\בית ספר וכדומה

YugiBoy

New member
../images/Emo41.gif אויש_למה_אתם_סתם_../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

הם לא אומרים שבלי להיות רזה אי אפשר להיות מאושר, הם מציגים את החלום של האנשים השמנים, שבעצם מייחסים לזה את הסיבה שהם לא מאושרים, זה די פסיכולוגי בגלל כאלה פרסומות, אבל תכלס... למה שמישהו יהיה מאושר מזה שהוא שמן? זה לא יפה, לא מחמיא, ולא נכון לקבל את עצמך ככה, כי זה לא דבר בריא. ממש לא בריא. ואם הם מורידים את כל זה, הם מוכיחים לעצמם שהם יכולים וגם אם הם יעלו בחזרה, הם ידעו שהם יכולים לרדת וזה לא רק אצל אחרים.. חוצמזיה.... תנו להם מה איכפת לכם.. חח

חחח למה אתה סתם../images/Emo35.gif

רואים שאתה לא יודע מזה... רואים שאתה חכם גדול מבחוץ. אתה לא קולט שתהליך הרזיה זה משהו אישי שכל אחד עושה עם עצמו ולא מול מדינה שלמה שהיא כל- כך ביקורטית, פוגעת וחודרת לעצמות ולורידים
הרי גם בן אדם שרוצה להתפתח בשירה או בריקוד (אני מדברת על כוכב נולד ועל נולד לרקוד) לא יכול לעבור תהליך כל- כך אישי מול כל המדינה הפסיכטית הזאת שלנו שקוראת לעצמה "ארץ ישראל המובטחת". (Yeah Right...) שיעשו דיאטה בתוכנית, שיירדו במשקל ושיהיה להם בכיף, למה לא
אבל הרי בכל תוכנית האנשים רק יסתכלו עליהם: כמה הם הורידו
האם החזה של הבחורות הוא אותו חזה או שהיא הורידה גם שם
למה התחת שלהם כזה גדול
XD מה עשית בשיעורי פסיכולוגיה
ישנת אני מבינה... :D

Dragon2k

New member
לגבי הכל

לדעתי צריכים להיות דיסקרקטיים בנוגע לדברים אישיים, בפומבי זה לא מכובד

YugiBoy

New member
חחחח לא למדתי פסיכולוגיה

ולא אמרתי שזה נעים שכל המדינה נכנסת לך לוורידים. אני מכיר המון אנשים שעשו דיאטה שנמשכה כמה שנים, וממשקל של 150+ הגיעו לפחות מ70... בלי טלויזיה. אבל יש אנשים שלא מפריע להם, או שהם אוהבים את המצלמות וכו', ועובדה שהם עושים את זה. הם יודעים גם שאין להם כל כך שליטה עצמית ואם הם יתחייבו לתוכנית שכולם רואים, לא תהיה להם ברירה אלה ללכת על זה עד הסוף, וזה מעודד אותם שהם לא לבד בזה, והם רואים שהם לא היחידים שקשה להם, והכי חשוב, הם ראו כבר שיש לזה תוצאות. מה כל כך רע שיסתכלו עליהם? אם הם לא היו רוצים הם לא היו שמה.. יש אנשים אמיצים שאומרים "לא לא איכפת, אני שם *** על כל מה שיחשבו, לא שאני הולך להיות סלבריטי או משהו, אחרי חודש אפחד לא ידע בכלל מי אני , ובשבילי זה משתלם. אם בנאדם רוצה להיות רקדן או זמר מפורסם, ואין לואיך לעשות את זה בכוחות עצמו. הוא הולך לאודישנים בתוכנית שכל המדינה רואה. הוא בוחר בזה ואם הוא רוצה להיות זמר או רקדן מפורסם, לא מפריע לו שאנשים רואים אותו. הוא בוחר ללכת לפי ביקורות של שופטים... ולא אף אחד אחר. אם זה מלחץ חברתי או משהו, זה כבר בעיה של האופי של אותו בנאדם.

למעלה