לרדת בגדול-עונת שקר חדשה

אני לא מנסה שום דבר פרט ללהסיבר לך שאת טועה

אני אישה שמנה ויפה ויש לי ביטחון יש עוד אלפים כמוני . < את מוזמנת למפגשים שלנו בכדי לראות על מה אני מדברת> אדם שמן לא באופן גורף לא בריא או פחות ביטחון עצמי וכו',,, לכן אני ממש לא מסכימה איתך כשאת אומרת : " אבל תסכימי איתי שלדעת שאת רזה, בריאה ועם גוף מושך, מוסיף לביטחון העצמי שלך, והרבה יותר, ואין מה לעשות נגז דה, קשה לבנות ביטחון כשאין את זה" לא סתרתי אותך ולא נעליים אבל כשאתה מגיע לכאן עם תובנות שכאלו תבדוק טוב טוב את ההוכחות מאחר וזו סטיגמה ששמנה לא יכולה. או שמנה לא בריאה אנחנו אומנם חשופים יותר ולכן קל לך.

YugiBoy

New member
אני לא סותר

אני לא אומר שלאשה שמנה אין ביטחון, שאשה שמנה היא לא יפה, אני אומר שלאשה שמנה יותר קשה להגיע לזה. ואם הגעת לזה, כל הכבוד :) והדבר השני שאני מנסה להגיד, שגם כשאשה שאם זה לא היה מזיק, מצידי שכל אשה שמנה עם ביטחון שתישאר כמו שהיא :) צל"ש. אבל מה לעשות, אם תקראי באינטרנט תראי שזה לא ממש, וכשמגיעים לגילאים מסוימים זה גם מסוכן. והמון אנשים רוזים בגילאים 45+ כדי לצמצם נזקים.. זה הכל :)

אממממ , מה עם סיגריות ?

מזיק ועדין מעשנים ,,,, אדם שמן אינו בהכרח לא בריא . אנשים מרזים בגלל לחצ חברתי לא כי באמת הם רוצים. לפחות במשהו אחד הסכמת איתי

YugiBoy

New member
גם

גם לשתות זה לא בריא, גם לאכול יותר מידי ממתקים, גם להתאבד זה לא בריא, מה הקשר? יש לחץ חברתי בכמויות מטורפות, זה נכון. אבל אם לא היה את הלחץ הזה, כל אשה שמנה הייתה עדין מעדיפה לא להיות כזו. כי זה מונע ממך או מקשה, לעשות המון דברים, פעולות וכדומה. וכן, זה יכול להיות יתרון בחלק מן הדברים, לכל מטבע יש 2 צדדים.

lygea

New member
אבקש ממך הסבר עמוק ורציני -

מדוע לטענתך תת משקל מסוכן יותר מעודף משקל?! מה היסוד הרפואי לכך!? אשמח לתשובתך....

LullaBelle

New member
לא מסכימה איתך

אני אגיד לך שכל גבר שיצאתי איתו בחיים שלי [ןתאמיני לי שיצאתי הרבה] מאז שאני בת 17, טען שאני חייבת לעלות במשקל תיכף ומיד כי רזה זה לא יפה. את יודעת מה הרוסים אומרים? "גבר הוא לא כלב, הוא לא רוצה עצמות" - וזה נכון. אני מתחתנת עוד מעט ולאחרונה התחלתי לעלות במשקל, מסיבות בריאותיות - ועם כל קילו שאני עולה, הארוס שלי רק שמח יותר, וכיף לו יותר להיות איתי באינטימיות.

רגע רגע רגע בואי נעשה הבדלה

על איזה סכומי משקל את מדברת? שמן לדעתי זה 100+ את שוקלת מעל 100 ומבקשים ממך להעלות משקל או שאת שוקלת משהו קצת יותר ממוצע?

זק2

New member
אני שוקלת מעל 100 קילו

ובוא נגיד שאפילו שאני נחשבת שמנה, אני בטוחה שעם כל השומן אני נראת טוב יותר מימך והולך לי יותר טוב עם בנים אז אל תתפסי פה תחת עלינו!

אין ספק שאת יפה!

אבל ביננו תראי איזו מסכה את שמה על עצמך ?? האם גם בלי איפור את מרגישה יפה כמו שאת מתארת את עצמך.??? למה לא בחרת לשים תמונה טבעית שלך ??? אם תשאלי אותי התמונה מלאכותית מאוד. כן את יפה שלא תביני נכון, אבל ביננו תראי כמה את משקיעה כדי שיסתכלו על פניך על האיפור ולטשטש את השומן הרי את כן מטשטשת אותו. בחרת לשים תמונה לא של כל גופך האם כי את מסתירה??? האם את באמת שלמה עם עצמך ??? והאם התמונה שם מחוסר ביטחון (מגננה) או כי באמת טוב לך ככה.. ולגבי אם זה שאת נחשבת לשמנה אין ויכוח היום בחורה ששוקלת 65 כבר נחשבת לשמנה!!! ואם את תופסת גברים זה לא בגלל איך שאת נראת זה בגלל מי שאת בגלל האני החזקה שיש בתוכך שיודעת מה היא רוצה!! בכל אופן כן יכול להיות שטוב לך בחיים אבל שאלה כנה אל תוך ליבך את שלמה ב 100 אחוז ??? אף פעם לא הרגשת שהשומן מפריע לך או עוצר אותך ?? אשמח לתשובה כנה!!! ועכשיו תביני שלכל מתמודד יש את הסיפור שלו ונמאס להם לטשטש והם יוצאים עם האמת שלהם החוצה מוציאים הכל אל האור. כבדי את זה!!!

זק2

New member
תשובה כנה

אני מאפרת מקצועית ככה שמן הסתם אני מאופרת בקפידה. לדעתי אני יפה בלי איפור, אך הרבה יותר יפה וסקסית עם איפור (אין מה לעשות הוא נותן צבע לפנים ומדגיש את תווי הפנים הקיימים). אני ממש לא שמה מסיכה כי כזאתי אני ומאז ומתמיד התעניינתי ביופי ובאיפור. לדעתי, איפור, בגדים מטשטשים, צבע שיער בלונדיני וכו"- הכל בימינו "מזוייף" ו"מלאכותי" וכולנו רוצים להסתיר את הפגמים שלנו וזה לגיטימי - שמן ורזה כאחד! כל הדברים האלה שאנחנו עושים כדי להרגיש יותר יפים מעידים שאנחנו מטופחים ותו לא ואת יכולה להמשיך לקרוא לזה "מסיכה". אי אפשר להשוות אותי לבחורה ששוקלת 65 - כי אם היא חושבת שהיא שמנה אז היא באמת צריכה טיפול. אני יודעת שאני שמנה. מאז שנולדתי אני שמנה ואני מודעת לכך ומודה שנלחמתי בכך כל חיי(ירדתי 35 ועליתי את הרוב+קיצור קיבה). לכן הגעתי לשלב בחיי שזהו - אני חייבת להשלים עם העובדה שאני לא מסוג הבחורות הרזות ובחיים לא אהיה. אני אסתפק בלהיות 85 קילו כי אין מה לעשות זה גורלי.לכן אני גאה ביופי שלי בתור שמנה ויפה והחלטתי לממש חלום ולהיות דוגמנית למידות גדולות ואפילו אני מתמודדת בתחרות היופי השמנה והיפה. אני עוסקת בספורט באופן קבוע ככה שאני בכושר והשומן לא מפריע לי בריאותית. כפי שנאמר לעיל, כל אדם , שמן ורזה, צעיר וזקן וכו", לא שלם עם עצמו ב100%-. אני בטוחה שגם לך מפריע משהו בעצמך. השומן הפריע לי בעבר כי אני ספגתי בילדותי הרבה עלבונות. הרגשתי שונה ומנוכרת(עולם אכזר). אך כיום אני ב"סטייט אוף מיינד" אחר ועם הרבה נסיון חיים, על כן, החלטתי שהפעם אני ארד במשקל והגיע לסביבות ה-80 ואהיה מרוצה ושלמה כמה שאפשר. מצ"ב תמונה טבעית שלי. מאיה.

את יותר יפה ללא איפור

מקווה שזה לא מעליב אותך כי את מאפרת. אין לי בעיה עם האיפור שלך או עם איפור בכלל, אבל בטבעי את ניראת יותר יפה.

אם את שמנה והצלחת לתפוס בחור

איכשהו בכל זאת, זה בגלל מה שאת. אם את שמנה ולא הצלחת לתפוס בחור זה בגלל שאת שמנה. אם את רזה תצליחי לתפוס בחור בכל מקרה. מממ... תאוריה ממש לעניין. ז"א אין מצב לתפוס בחור כשאת שמנה למרות ואפילו בזכות השומן אלא רק בגלל "מה שאת", אבל אם את שמנה ולא מצליחה לתפוס בחורים תאשימי רק את השומן שלך.

למעלה