לשלם בדייטים - אם הגבר לא משלם

pain is MY love

New member
תום, בואי נסכם את זה ככה

א-ת מרגישה שלא בנוח אם משלמים עלייך אחלה תשלמי על עצמך. בחורות אחרות מרגישות בסדר גמור עם זה מעולה שישלמו עליהן. למה אי אפשר לפתור את זה בכזו קלות?!

L y c a n

New member
כי הממ

כשאתה יוצא לדייט עם בחורה, זה לא רשום לה על המצח. ואתה לא רוצה לקלקל ערב נחמד כבר על ההתחלה..

pain is MY love

New member
אבל לך זה לא אמור להפריע

אתה מציע לשלם היא משלמת את החלק שלה? הרווחת. זה הכל

L y c a n

New member
זה לא ייצור רושם רע

את מזמינה, בכיף
למה לא?

pain is MY love

New member
אני לא אפסול על זה בחור

אבל בואו נגיד שזה לא נראה טוב... אנחנו לא הולכים לאיזה מסעדת פאר לדפוק סטייקים ב300 שקל ואני מאמינה בחור שמספיק רוצה את הבחורה יכול להשקיע כמה שקלים על קפה או בירה או אפילו סרט... עם כל הכבוד זה מאוד מראה על מידת הרצון וההשקעה.. אין לי בעיה לשלם חצי חצי אבל זה נותן הרגשה של חוסר אכפתיות

TalKz

New member
ולמה שאת לא תשלמי?

הרי גם אני ארגיש שלא איכפת לך ממני

חחחחחחח

מצטערת... הרגת אותי עכשיו... להזכיר לך...אתה ג-ב-ר..!! באמת תיתן לבחורה לשלם בשבילך כדי שתרגיש שאכפת לה!??!??!?!

L y c a n

New member
תקראי באחד ההודעות שרשמתי.

יש שם הסבר.. אין צורך לצעוק

נועם m

New member
הגישה הזו דוחה.

ודו- פרצופית. אבל את יודעת מה? סבבה. בכיף שיהיה לך. ועוד כמה שנים, כשתהיה לך עבודה קבועה, והגבר שיעשה בדיוק את אותה העבודה כמוך ירוויח יותר ממך, אז גם נזכיר לך... הוא ג-ב-ר..!!

TalKz

New member
את יודעת מה?

שדונית >>> להזכירך את הא-י-ש-ה!!!! את צריכה לשבת בבית לבשל בזמן שאני אעשה קריריה מצליחה ואת צריכה לנקות את הבית ולהאכיל את הילדים וגם להכין לי אוכל שאני בא הביתה כי אני ה-ג-ב-ר!!! להזכירך.

אולי...

ב-ו-א ג-ם ל-א נ-י-ס-ח-ף!!!! דייט ראשון הגבר משלם זאת דעתי.. אל תקטלו סתם כי אתם חושבים אחרת... וזה נושא כבר שידוע לויכוחים..אז כל אחד והכיף שלו.. אין לי זיןן וכוח להתחיל להתווכח כאן....באמת שלא בא לי להתחיל להצדיק... תכלס זאת דעתי ככה אני מכירה את זה ... חאלססססס... שבת שלום

נועם m

New member
זה מה שאת לא מבינה...

לצערי הרב, זו ממש לא היסחפות... אם את מצפה לקבל יחס שונה בדייט רק כי את אישה, הוא יכול לצפות בדיוק לאותו הדבר, בסיטואציה שונה, רק כי הוא גבר.

L y c a n

New member
מה שאת רומזת אליו

בכלל לא קשור או אולי קשור כמו צינור למגפיים.

L y c a n

New member
אני לא רואה איך זה קשור

מה גם שזה לא בהכרח נכון.. בזמננו, בגלל כל ה"מודעות" או במילים: "אובר" מודעות, והאפליה כביכול לנשים ולהומואים נגיד, אז אישה שמרגישה שכביכול מרוויחה פחות תלך לבית משפט ותרוויח לא כי היא צודקת אלא כי זו האפליה, וצריך לתקן כביכול בדיוק כמו הטענות של הצעירות על מעשים מגונים שביצעו בהם אלופים בצה"ל, סלבריטיז ושרים בממשלה אז אני בטוח ש99 אחוז מהמקרים נכונים, ואני ממש לא בעד זה, זה נוגד כל ערך ערכי ומוסרי במיוחד של אנשי ציבור בעמדות כאלה, אבל לפעמים ברור שזה רק לרכוב על הגל ולהתפרסם, ושופטים אותם על כלום.. תחשבו על זה.. המודעות טיפסה על עץ גבוה מדי.

נועם m

New member
??

לא שהבנתי מה קשורים פתאום המעשים המגונים לנושא, אבל מילא... (איפה אורי כשצריך אותו?
) ה"אובר מודעות" עליה אתה מדבר היא בין השאר מה שמביא לכך שנשים עדיין מצפות שישלמו עליהן בדייטים. לצערי, המהפכה הפמיניסטית עלתה לרבות מבנות מיני לראש... בניסיון להחצין את הנשיות, או כל קשקוש אחר מסוג זה, הן מגיעות למשוואות של: אני אישה=אני פרינססה=אתה צריך לעבוד כדי להשיג אותי... ובקיצור- שוויון, אבל רק כשזה מועיל להן.

L y c a n

New member
תקראי שוב..

זה קשור כי הנשים "מוגנות" הרבה יותר מגברים, בגלל האובר מודעות שנולדה מהחוסר שיוויוניות.. למה גבר לא יכול להתלונן במשטרה על אונס של בחורה? תזכירי לי אחוז מקרים כאלה לעומת הפוך. והטעות שלך, זה שאת לוקחת את כל ה"אני פרינססה" ואומרת לעצמך כזו, אני לא אהיה, לא משנה מה. צריך לדעת לשלב. כמו שאמרתי, בנוסף לעצה שרשמתי במייל אפשר להוסיף את זו: החיים וההחלטות שצריך לקבל הם לא רק או כן או לא, יש גם אולי, יש מגוון צבעים בין הלבן לשחור.. כמו כתום למשל

pain is MY love

New member
עכשיו את מתחילה להלחיץ אותי..

כשאת מדברת על שויוון את מתכוונת גם לזה שאת לא מורידה שיערות בשום מקום בגוף, שורפת חזיות ומשרבת ללבוש חצאיות רק למען השוויון?! כי עם כל הכבוד כמו שאת דואגת לפני הדייט להשקיע בשעוות, מריטות, פן, בגדים ואיפור ככה גם הגבר יכול להשקיע עוד 15 שקל לחשבון... ומאוד מעציב אותי שאת לא מאמינה בזה שאת פרינססה וצריך לעבוד כדי להשיג אותך... עם כל הכבוד לפמיניזם יש בזה משהו קצת נכון..

למעלה