לשלם בדייטים - אם הגבר לא משלם

נועם m

New member
כן, בדיוק לזה אני מתכוונת... ../images/Emo4.gif

כנראה הספקתם לשכוח את השרשור הזה... ולא רק בהקשר למה שאני חושבת- בכלל. ובעניין ה"להרגיש פרינססה", שגם אם את לא רוצה להודות בכך, זו עדיין תחושת עליונות כלשהי, כי את מאמינה שמישהו צריך "לעבוד" בשבילך- הנה...

L y c a n

New member
סלחי לי..

אבל זה בולשיט.. אין הגדרה מסויימת למושג שהומצא והשתנה הרבה במרוצת השנים. אז אי אפשר להגיד שזה ככה וככה. את רואה את זה ככה? אז אוקיי. אני רואה את זה אחרת. מה שאת מגדירה כ"שוביניזם" או פמיניזם או ווטאבר, הוא מבחינתך מכלול של דברים שמבחינתך זה אמור להביע. אני יכול להגדיר את זה אחרת לגמרי. נכון. וד"א, הכפיה והאלימות כביכול שהפמיניסטיות וכל שאר הזרמים האלה טוענות נגדה, כמו גם נגד אפליות וזילזולים, כל הדברים האלה מתבצעים בעיקר ע,י הפמיניסטיות על האנשים שחושבים בדעות הרגילות בואי נגיד, שמרניות, לא יודע איך להגדיר את זה. אז איפה השיוויון? איפה? לא כאן זה בטוח. אני אישית דוגל רק במשפט אחד LIVE AND LET DIE אז חלאס לכפות.

Piren

New member
לא אתה לא

מי בדיוק אתה שתגדיר כזה דבר? קל מאוד להגדיר את שני המושגים - שוביניזם - האמונה שאין שיוויון בין המינים (ולא רק לטובת הגברים, שוביניזם הוא עדיין שוביניזם גם אם אשה מביעה אותו בעליונות נשית) . פמניזם - האמונה (והתנועה) שדוגלת בשיוויון מלא בין המינים. זה שאתה המצאת לעצמך מילון והחלטת שאתה תגדיר מה זה מה, וואלה, סחטיין עלייך - אני אתקשר למילון אוקספורד ואגיד להם שאתה מעוניין לעדכן את המינוח. אגב, זה שקיימות "פמניסטיות" (מדובר על נשים שוביניסטיות וקיצוניות שמעולם לא טרחו להבין את מלוא מובן המילה) לא אומר דבר על תום. מה גם, שלהגיד "וואלה, פמניסטיות עושות את זה נגד "שמרנים"" זה די דבילי, בידיעה ש"שמרנים" הם כמובן, שובניסטים. ספין יפה להיותך מיושן. אגב ב, בתור אחד ש"דוגל" בחיה ותן לחיות וחלאס לכפייה, אתה די לא סותם את הפה ומנסה להגיד לתום שהיא משהו שהיא לא.

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

L y c a n

New member
לא יודע מה הוא רשם..

אני הבטחתי לעצמי מזמן שלהודעות של טמבלים אני לא מתייחס.. ואין לי מושג מה אומר "לא אתה לא".. כי כן, בהרבה מובנים

Piren

New member
חחחח

טקטיקה מצויינת. לא להבין מה אחר כתב, ולהגיד שהצד השני טמבל
תכלס, אני מבין אותך.. מספיק אתה משחק אותה פסיכולוג לתום במשך אשכול שלם, בלי להבין מילה אחת ממה שהיא אומרת. חבל רק, שהיא מנסה להיות נחמדה, ולהסביר לך במילים יפות שאין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר. או פשוט, כמו עכשיו, שאתה מדבר מהתחת. אגב, "לא אתה לא" מתייחס ל "אני יכול להגדיר את זה אחרת". הטעות שלי היתה ההנחה שאתה מספיק אינטליגנט ושתבין, אחרי הודעה שרובה עסקה בהגדרות של שובינזם ופמינזם, על מה אני מדבר. צודק, טעות שלא אחזור עליה

נועם m

New member
טמבלים?

זו הייתה התגובה האינטיליגנטית ביותר בכל השרשור הזה... ולפיכך, כמובן שדרך ההתמודדות הטובה ביותר תהיה כמובן- בריחה ("להודעות של טמבלים אני לא מתייחס").

Paranoid Eyes

New member
אורי, תום, וגרישא...

רק לא לגלוש לפסים אישיים כן? אני פשוט מרגישה שזה הולך לקרות משום מה. :) תודה.

Piren

New member
חחח

למה אני כתוב ראשון?
ובטח שנרד לפסים אישיים, אנחנו טמבלים

Paranoid Eyes

New member
כי אותך אני הכי אוהבת../images/Emo67.gif

חוצמזה... אם אתם טמבלים.. אז בקשה לכו עם זה עד הסוף.. הנה כובע..

נועם m

New member
חחחחח

מעניין שענית דווקא לסיוון ומאיתנו התעלמת... אבל אחרי הכל, מה כבר היה לך להגיב לנו? הרי מלבד להודות סוף סוף שאנחנו צודקים, כבר עשית הכל...

Piren

New member
חחחחחח

אני מבקש, זה שסיוון היפית לוקח הכל.. זו טענה מנצחת

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo12.gif2 ווים?!?!

חוצמזה, די לחמם עוד נו!!! אני משכינת שלום אני!!!

Piren

New member
נו.. באמת...זה ברור

אנחנו מחממים כי אנחנו טמבלים

למעלה