לשלם בדייטים - אם הגבר לא משלם

L y c a n

New member
לך לא עניתי כי הדבר היחיד שעשית

הוא לשים סמיילי "
" ולאפס לא עניתי מהסיבה שאמרתי קודם
שבוע טוב לכולם

Piren

New member
חחחחח

מיטל - מכיוון ואני יודע שזה תחביב שלך למחוק הודעות רק שלי, כבר עכשיו אני אומר - אם יש לך בעייה עם תקיפות אישיות, קודם תמחקי את זה שפתח את התקיפות אישיות.. ולא כהרגלך המשעשע, למחוק רק את ההודעות שלי, כשאני מגיב אליהן
ובחזרה לנושא: בתגובה שלך לתום, פספסת את "אבל אחרי הכל, מה כבר היה לך להגיב לנו? הרי מלבד להודות סוף סוף שאנחנו צודקים, כבר עשית הכל... ".. משהו רומז לי שלא פספסת, אלא התעלמת
אז אנחנו יודעים שאין לך עמוד שידרה, אין לך מושג מה אמרנו בכלל, אתה לא מבין כלום בפמניזם\שובינזם, אבל אתה מספיק גאוותן כדי להמשיך לטעון את הטענה החלשה שלך שוב ושוב, בלי להבין מילה ממה שאומרים מסביב, ועוד מעז לתת איבחון פסיכולוגי לכותבת ההודעה. וכמובן, אתה כזה חלש אופי, שאתה לא מסוגל אפילו להגיב בצורה בוגרת (או בכלל?) שתופסים אותך בבלוף ובזיוני שכל, ובמקום זה בורח בתירוצים שככל הנראה, כולם טמבלים (ואפסים) חוץ ממך. סורי, לא כולם, רק תום ואני
הפכת להיות בין המשעשעים בפורום

נועם m

New member
מעניין...

שבעוד שמי שמתחמק באופן שיטתי מהדיון (בין אם ע"י התעלמות מחלקי הודעות, ובין אם בהטחת שמות גנאי נטולי עיגון במציאות- ע"ע טמבל) הוא אתה, הרי שדווקא אורי, שנתן תגובות לעניין, הוא זה שיצא "אפס"...

נועם m

New member
נעלבתי.

הרי אורי ואני היינו ביחד לאורך כל השרשור... איך זה שרק הוא קיבל שמות חיבה? רק מראה עד כמה ה"קביעה" שלך מעוגנת במציאות...

Piren

New member
חחח ולא רק זה...

זה כמו ריב בכיתה ב' איתו. מסבירים לו מפה להודעה חדשה למה הוא טועה, ואיפה הוא לא מבין, והתגובה היחידה שלו היא "אתה 'פגר". מסבירים לו שוב, והתגובה היחידה שלו "אתה דביל". אולי אם נשתמש בטושים זוהרים, או נביא לו כף ודלי לשחק בחול, הוא ירגע ויבין? לא ידעתי שבשביל להסביר לו משהו אני צריך להביא איתי גננת :-|

pain is MY love

New member
אתם באמת צריכים גננת!!!!

לא חבל על סתם ויכוחים?! מה זה משנה מי דביל ומי מפגר?! איך זה מתקשר לנושא השירשור בכלל?!?!?!?!

Piren

New member
לא יודע.. שאלי אותו

הוא כזה נחוש שאני (ותום בהסתר) טמבלים אפסים
גם ככה שום דבר ממה שהוא אמר לא באמת היה לנושא או קשור לשירשור

Paranoid Eyes

New member
היי היי

אמרנו שגם אני
קיצר, שלושתיכם.. אם אתם רוצים לחוש את נחת זרועי, תמשיכו לכם ככה:) מווהאהאהאהאאאאאהההאאאאאאאאאאאאאא
עכשיו, תתבגרו, אם אין לכם משהו נוסף להוסיף לדיון/ויכוח הזה, סתמו. כי אתם ממשיכים עכשיו סתם בהעלבות מפגרות. ולאא!! לא משנה מי התחיל1!!! גי'זס!!!! *עושה תנועת נו נו נו עם האצבע המורה, עכשיו פליק בטוסיק!!! עופו לפינת יצירה!!!!!* :)

bloody2

New member
את לא חייבת להוריד שערות בשום מקום

פשוט אם אני אבוא לדייט ואראה שמכה לי בחורה עם זקן צרפתי ורגליים של עז אני אפילו לא אעצור להגיד שלום אלה אסתובב ואלך... ולדעתי זה בולשיט אף אחד לא חייב לעבוד כדי להשיג אותך...אפשר לחשוב מי את בכלל את סתם אחת רגילה כמו כל הבנות יש מיליון כמוך בארץ אף אחד לא חייב לך כלום את לא רוצה מישהו זה לא ישתנה אם הוא יעבוד בשביל זה או לא ואם את רוצה מישהו והוא ישים זין עלייך את עוד תעבדי בשביל להשיג אותו ככה זה עובד היום...פרינצסה עלק הצחקת אותי מה את חשה כוכבת בהוליווד??

bloody2

New member
אני שונא גישה כזאת כמו שלך

אם אני יוצא עם בחורה למשל וכשמביאים לנו חשבון אני רואה שהיא לא זזה לכיוון הארנק שלה אני פשוט מייבש אותה ולא משלם עליה בכוונה...ברגע שאני רואה שבחורה רוצה לשלם על עצמה אז אני מציעה לשלם על הכל אבל לא מכריח שתיהיי לי בריאה עם כזאת גישה אני מקווה שלא תגיעי רחוק!

pain is MY love

New member
אין לי בעיה לשלם

יצא כבר שיצאתי עם מישהו. ישבנו בפאב הוא שילם עליי יומיים אחרי זה יצאנו לאכול אני שילמתי עליו לא מתחשבנת על הדברים האלה..

bloody2

New member
עוד משהו...

כשאת יוצאת עם מישהו לדייט למה את בטוחה כל כך שהוא רוצה אותך שהוא ישלם עלייך??למשל אני כשאני יוצא עם מישהי אני לא רוצה אותה ליפני הדייט...יכול ליהיות שאני לדייט גם סתם כי משעמם לי בבית ואני רוצה להנות קצת הערב עם בחורה זה הכל זה לא בהכרח שאני רוצה אותה...יכול ליהיות שאחרי 20 דקות היא תשעמם אותי ואני פשוט אעזוב באמצה זה הכל...

pardoi

New member
../images/Emo45.gif

אני תמיד אבל תמיד אתעקש לשלם...אבל אני עוד יותר אעדיף שהגבר יתעקש עוד יותר ובסופו של דבר אני לא אשלם ולא..ממש לא בגלל הכסף..לא אומרת שכולם קמצנים אבל לא חסר כאלה..וממש לא בא לי על אחד כזה אז כן..אני אעדיף בפגישה/ות הראשונות שהוא ישלם אבל אח"כ אני מזמינה כמו גדולה ומשלמת על הכל בלי להניד עפעף אפילו ושוב..אני לא מדברת על לדפוק ארוחות אלא כולה כוס קפה ....

גבר אמיתי ישלם !!

ומסכימה עם מרינה....!!! אותי באופן אישי זה מאוד מרתיע כשמישהו לא משלם או מסכים לחצי חצי. אין לי כוח לפרט אז... תגידו מה שתגידו אצלי זה ככה!!!

למעלה