לשמחת כל הטראנסג'נדרים/יות

ציבונה

New member
אני לא מבינה

אם אושר יגיע שוב עם שמלה הוא יגרש אותו מהבית? אם הוא תבואו ככה שוב אז בוא בטח שוב יעיר הערות לגלגניות או אוסרות ואתם תעמדו על שלכם אושר יכול ללבוש מה שהוא רוצה. ואושר יתמודד עם זה. או שהוא יגיד לו: ככה אני אוהב או ככה אני רוצה ואם הוא יגיד לו אבל זה של בנות אז אושר כבר יודע את זה והוא יענה לו: אז מה אם זה של בנות אני אוהב. ואם הוא לא יענה או ירצה להוריד שם זה גם בסדר. אתם צריכים לתת לו את כל הגב כולל אצל הסבים. אם הוא לא ירגיש שם נוח עם זה וירצה ללכת בלי שמלה זו החלטה והרגשה שלו מהמקום והבחירה שלו לא שלכם כנ"ל לגבי תגובות ברחוב. יכול להיות שבעוד שבועיים אחרי המון הערות מצד ילדים אחרים הוא יחליט שדי זה גם מקובל. מה שחשוב זה שאתם מאחוריו ושהסברתם לו שזה בד"כ לבוש של בנות ולכן אנשים לא רגילים לראות ככה בנים וזהו להגן עליו באופן טוטלי ולעטוף בצמר גפן זה בלתי אפשרי וגם לא רצוי לדעתי. ושוב חיבוק גדול גדול אליכם

אבא גאה

New member
../images/Emo24.gif

כיף לי לקרוא אותך האמת היא שעכשיו כשאני חושב על זה אז אושר לא ביקש לצאת עם שמלה מהבית מאז ז"א הוא כן ביקש והלכנו ככה לעשות כביסה (גרים בבניין בו חדר הכביסה נמצא בקומה אחרת) אבל לצאת מתחומי הביניין לרחוב הוא לא ביקש ואני לא חושב שהוא בטראומה....

אהלן ליאת, איזה כיף שבאת!../images/Emo42.gif

וטוב שהזכרת לי כאן על שום מה ולמה אנו רגישים כל כך לנושא. לא רק מפני שמדובר כאן בקבלת החריג (מתלבש אחרת, אנלוגי ללבישת פיג'מה, והוזכרו כאן דוגמאות נוספות), אלא משום שמדובר כאן בעצם על קבלת מיניותנו החריגה. קודם לכן, חשבתי לעצמי: מדוע ברור לנו שעלינו ללמד את ילדינו נימוסי שולחן מינימליים (=מוסכמה חברתית), אך לא ברור לנו שעלינו לחייבם גם לנוהגי לבוש מקובלים (עוד מוסכמה חברתית)? על כך עניתי לעצמי, שיש הבדל בין המוסכמות. מי שסבור שיש סוג אחד של לבוש שמתאים לבנים, וסוג אחר שמתאים לבנות, מראש סבור שיש לחדד את ההבחנה בין המינים, באופן שהוא מקובע ומציית למוסכמות נושנות, ואם 'גבר הוא גבר ואישה היא אישה', הרי שגם 'גבר שוכב עם אשה ואשה שוכבת עם גבר', ודבר אחר לא יתקבל. אכן, מה שאבא שמיילס אמר בעקיפין הוא, שאינו מקבל את אורח חייו של בנו, והנכד הוא רק אמצעי לביטוי היחס לבן, ועל כן רגשו הרוחות. אשה חכמה את ליאת. אין כמוך!

אבא גאה

New member
את צודקת ../images/Emo66.gif

שיהיה פה סדר אני דורש.
פה זה לא סדום ועמורה.

סליחה? ../images/Emo12.gif

סליחה (אייקון של מתרפסת). אני, עפר לרגלייך אני (אייקון של חיוך גדול בתוך בור)

.m

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif

כל פעם שאני חושבת שאתה לא יכול להיות יותר טוב - אתה תמיד בא ומפתיע... (אתה אמיתי? יש לך אח סטרייט?) ילדים צריכים לדעת שיש מישהו שאוהב אותם ללא תנאי, בעיקר כשהם חוצים את גבולות הנורמות החברתיות, ואין זה משנה אם מדובר בלבוש, צורת מחשבה או כל נורמה אחרת. היום הם ילדים - מחר הם ישנו את העולם! אני חושבת שפניה לבסא וסבתא עם ההסבר שאתם מוכנים לכבד את העובדה שכשאושר לובש שמלה זה מפריע להם, אבל לא מוכנים לדכא את הרצון שלו ללבוש אותה, ולכן תבואו לבקר רק ביום שאושר ירצה ללבוש מכנסיים הוא בהחלט ראוי והוגן. הוא מראה, קודם כל, שאינם מעוניינים במלחמה ושאתם מכבדים אותם ואת רצונותיהם. אני מאמינה שהוא יביא לכבוד והבנה גם מצידם.
mai

אבא גאה

New member
גזענית והומופובית ../images/Emo46.gif

מה יש לך את מחפשת אח סטרייט? הומואים כבר לא טובים לך?
(וואלה רק בשביל המשפט הפותח שלך היה שווה לי הריב עם הסבא....
)

.m

New member
been there - done that ../images/Emo3.gif

כבר התחתנתי עם הומו אחד,(והשכבתי רבים וטובים) עכשיו אני מחפשת גיוון... D-: (צוחקת, אבל בכלל לא...) חוץ מזה, טל קר הקדימה אותך וגילתה לאומה שאני בעצם לסבופוסית-מיזוגנית-שוביניסטית. אבוד לך.D-: D-: D-:
mai

תגיד, אפשר להתחתן עם מיילס?

נראה לי הבעל שלך אחלה. יש כעסים אז הוא מוציא החוצה. וכשיש הורים שעולים על העצבים - לפעמים צריך לשים אותם במקום. זה לא שאלה של כבוד (להורים..) כי כמו שקזבלן אמר "בשביל כבוד צריך לעבוד". ואני לא כל כך מאמינה בלתת כבוד כשלא מכבדים אותי ואת גבולותי ובמיוחד את המשפחה שלי. אז לענין השמלה. אתם הורים נהדרים! מאפשרים לילד שלכם לבחון כל דבר ולנסות כל דבר (והכל במסגרת ועם גבולות שאי אפשר בלעדיהם). מי שהדעות שלו (סליחה על הצרפתית שבזמן האחרון חוגגת אצלי בפורום הזה...) דפוקות הם ההורים. ועכשיו תביא לפה את מיילס ואני והוא נסדר את העניינים ביחד. (נפגיש את שיינה עם חמותי והכל יסתדר...)

בשביל כבוד לא צריך לעבוד

כבוד מגיע לכל אחד, עד שהוכח אחרת. איני מכירה אף אדם שהוא נטול חסרונות או שאין לו אף דיעה דפוקה על דבר כלשהו. צריך הרבה יותר מזה בעיני כדי להוריד מכבודם של מישהותים. בודאי כשמדובר בהורים, שלרוב עושים כמיטב יכולתם והבנתם (הדפוקה או לא) בגדלם אותנו.

רואים שאפעם לא ראית קזבלן...../images/Emo123.gif

אני לא חושבת שהשתמשתי פעם באייקון הזה. לא כל כך ברור לי מה הוא מסמל. אז שמתי אותו פה. ותאמיני לי שיש גם הורים שלא עושים כמיטב. שמתעקשים על שלהם. ושלא מוכנים להקשיב לילדיהם. ואני לא כל כך בעד לכבד הורה באשר הוא ובגלל שהוא/היא הורה. התואר הורה אינו משמעותי בעיני ואינו אוטומטית מלווה בכבוד אלא אם הוא מלווה בהורות שניתן לכבד אותה.

אבא גאה

New member
אני חושב שזה אייקון "שטן"

וגם אני נוטה לחשוב שלא מגיע לא/נשים כבוד רק בשל גילם.... אבל נדמה לי שטוסבהינדה כותבת שלכולם מגיע כבוד עד שלא הוכח אחרת ואני מניח שאפילו דרורית נוטה קודם כל לכבד את האדם שעומד מולה (כן, כן - גם לשכן שלה היא היתה פעם נחמדה) עד שזה מוכיח שהוא לא ראוי....

כולנו יהודים...

משום מה יש לנו נטיה להאשים את הורינו בכל חסרונותינו, פגמים באופי וקשיי תקשורת, אך את הנקודות החזקות שלנו אנו מנכסים כהישג פרטי. "יש גם הורים שלא עושים כמיטב. שמתעקשים על שלהם": העובדה שהם מתעקשים על שלהם, אינה אומרת שהם אינם עושים את מה שבעיניהם הוא המיטב לילדיהם. ואם הם מתעקשים, סימן שאנחנו מתעקשים מנגד, אז מה לנו כי נלין? במיוחד עכשיו, כשאני טועמת רק כזית מפרוייקט החיים הקרוי הורות, ורואה עד כמה קל לטעות, ועד כמה הדבר בלתי נמנע, למרות המאמץ לעשות כמיטב יכולתי (ואגב, להורינו היו הרבה פחות מקורות ללימוד על הורות ונפש הילד), אני מורידה בפני הורי, אנשים שסאת חסרונותיהם וטעויותיהם אינה חסרה, אך תמיד השתדלו לעשות את הטוב ביותר עבורנו להבנתם, את הכובע.

אבא גאה

New member
בטח שאפשר../images/Emo70.gif

הנה, מיילס יתחתן איתך ואני אלך עם אח של מאי (
)

אבא גאה

New member
מה? את עוד לא שם?

הזוכה המאושרת היא זהזה גבור ששלחה לי מסר אישי עם המוטו שלה. וקדימה שמנתולה - מראש היא אמרה שעל המנגל היא מוותרת כי היא יכולה לקנות לה המון, אבל שמנתולה יש רק אחת!!! (נראה לי שהיא שמה עין על הקרוון שלך ושל הבלונדה ששום סכום שבעולם לא יכול לקנות לה כזה אחד בדיוק
)

למעלה