אכן הדברים נאמרו באופן הזה
האמת שהדיון לא לגמרי מסביבך, סך הכול זה התחיל מכך שהתעלמת ממטאל ברשימה שלה, ואחרי זה האשמת את כול המטאל בתור רועש וחסר מוזיקה. היה מחובתי להראות לך כמה שאת טועה ושיש סוגים רבים של מטאל. הכן הבנתי מה שאת אוהבת עוד בתיאור הראשון של מוזיקה שאת שומעת. לא סתם שמתי תשיר של טאריה ראשון, ואז בסדר יורד ליותר קצוני ו'רועש'. המטרה גם הייתה להראות סוגים שונים, שחלילה גם לא תחשיבי שכול מטאל הוא סימפוני,מילודי או רגוע. מחשיבה קיצונית אחת לאחרת, את יודעת. נראה שלXylophone היה יותר קשה לקבל תהעדפה שלך, ולכן שלחה לך המון שירי בלאק מטאל בפרטי. אם טעית לעצמך זה אחד הסוגים הכי קיצוניים במטאל. לא סתם הוא נקרא בלאק.
בתור אחת שבקושי יכולה לשמוע פאוור וגותי, לא מסוגלת לשמוע הבי , אין בכלל מצב שתאזיני לבלאק או לדת ותקבלי מזה הנאה כל שהיא. אפילו אצלי הכי 'קיצוני' זה הבי(ואחרים באותה רמה), שאני יקשיב לזה מיוזמה אישית ויקבל הנאה מסויימת(כי להקשיב אני יכול ומקשיב שנותנים). תביני שאני עם ההבי אין לי סכוי נגד Xylophone ששומעת בלאק, מלא אם הייתי מאזין קבוע לדת היה לי סכוי אבל כרגע Xylophone קורעת אותי בלי מאמץ! ואת רואה כמה שאני מפחד ממנה. רואה זה שלמדת והכרת דברים חדשים כבר היה שווה. את צריכה להקשיב לסגנון שמתאים לך. למטאל סימפוני ואפילו לחלק מלהקות המטאל הגותי(שמתאימות לך) את יכולה להקשיב. Within Temptation לדוגמה, ששמעת מהשיר על המלאכים, ואשר אני יתן לך עוד קישור לשיר שלהם בהמשך. משתייכים למטאל גותי. שזה יותר הנושאים וגם מאפיינים מוזיקלים מיוחדים, אבל לא מדד לעוצמת השירה ועוצמת המוזיקה וכו. ככה שבניגוד לסימפוני לא הכול יתאים לך(אלה אם כן זה גם סימפוני למשל). דרך אגב טאריה שרה מטאל סימפוני כרגיל עכשיו וקלאסי(במקום פאוור כמו בנייטוויש). בשירים ניפרדים כמובן. אז כדאי כבר שלפחות תזכרי תסוג שאת מתחברת עליו, מטאל סימפוני, פעם הבאה אני רוצה לראות אותך משתמשת בשם הזה במקום לומר אני אוהבת מה ש"לא ממש מטאל". אם לא תזכרי Xylophone תרביץ לך.
אגב עוד משהו בקשר לטאריה, אם תקשבי אך ורק לטאריה אני לא בטוח שתהיא מוגדרת כאוהבת מטאל סימפוני, אני חושב שצריך לפחות שניים. אחרת את רק אוהבת את טאריה
. לא חושבת שזה קצת קיצוני מדיי בשביל מוזיקה..
"אני מנסה להבין מה הופך מוזיקה למטאל, מאחר והצגתם דברים כ"כ שונים ולכולם קראתם מטאל רק עם תתי שמות שונים (שאין סיכוי שאני אזכור אותם, כי אין לי מושג אפילו איך הוגים אותם נכון ). מה שאני הצלחתי לראות במשותף זה את האווירה הכללית: התעסקות בצדדים היותר אפלים של החיים. מוות, מלחמות וכד' כשהכל מלווה ב'תפאורה' המתאימה של שחור ואגרסיבי (כל הקוצים התנועות והצרחות שמלוות את רוב השירים)". פחות או יותר הבנת( וכל הכבוד על העין החדה). לא ענינו לך פעם קודמת על אותה שאלה, כי היא ממש לא פשוטה, אבל אני ינסה להסביר לך קצת יותר. קודם כול מטאל זה מוזיקה ותת תרבות. ולכן יש הרבה סוגים שונים ומתאימים לאנשים שונים. התעסקות בנושאים אפלים,רצניים וקשים של החיים זה בהחלט מאפיין מטאלי. צרחות ואגרסיבי זה כבר תלוי בתת סוג של המטאל!. לא כול מטאל זה צרחות ואגרסיבי, ובטח שלא באותה רמה. כול מטאל יש התמודדות בוגרת עם הנושא, לא דיכאון קליני והתבכיינות אינפנטילית. עצב בהחלט מותר ואפשר אבל עצב בוגר ושל אדם חזק. עוד דבר שלא מקובל במטאל זה הקיצוניות השניה, שהיא הבריחה מהנושא, לשמחות כאלה ואחרות, לסמים ולאלכוהול(גם רוב הלהקות נגד סמים), כול אותם דברים שעושים אנשים כדי לברוח מהאמת, מהמצב ומהרגש. מטאל זה להשלים ולקבל כמו שזה, לכאוב או לשמוח תלוי במקרה ובמטאל. אבל בהחלט שאין מקום לשברירים ופחדנים. בשביל זה יש מוזיקת אימו/ דיכאון(בכי) ומוזיקת ההיפים המסוממים והעליזים ושאר הפרות. מטאל יש התעסקות התמודדות וקבלה של הדברים שאנשים "רגילים" לא רוצים לקבל, לתמודד ולחשוב עליהם. הלבוש והתפאורה זה כבדיעבד, זה לא תמיד חובה. זה עניין של שייכות,לבוש שמתאים ואת לא מצפה שילבשו בגדים עליזים או בגדים "רגילים". לשחור יש לא מעט מאפיינים,חוץ מאשר שהוא אפל. לא סתם אנשי דת ועסקים לדוגמה מעדיפים תצבע הזה. הרבה פעמיים הוא גם צבע שמסמל הסתכלות מופשת וחכמה על הדברים. בלי כול הצבעים העליזים והלא נחוצים. מטאל זה כול הדברים שציינת והרבה יותר. אבל זה גם מאפיינים מוזיקאים שמתחלקים לתת סוגים שונים. מה שלא מטאל כבר יודעים. "ואם יש נושא שמעניין את רוב באי הפורום - אז למה לא לדבר עליו?" בדיוק למה לא, כולנו פה א-מיניים אבל אי אפשר לדבר על א-מיניות כול הזמן, ולריב עם אמסטפים לא שייכים כול היום. לענות לנשים של א-מיניים שלא רוצות להביא תבעלים שלהן לפה, וגורמות להם לרגשי אשמה וכו. סקס לא מעניין אותנו(ולא שאני חושב שזה תרוץ לדבר עליו) וכא-מיניים נדבר על נושאים מעניינים. טוב שהעלת תנושא inbardaf , וכבוד הוא לי שהכנוי שלי מופיע מראשו
הנה כמה קליפים שאוליי תרצו לראות. אוליי תאהבי.
Memories Little Deaths Broken