ל-Berethor, Xylophone ושאר חובבי המאטל...

inbardaf

New member
../images/Emo199.gif לילה טוב!

שכחתי את המטען של המחשב בעבודה ונגמרה לי הבטריה. אז לפני שהמחשב שלי מאבד עצמו לדעת, אני מעדיפה להרוג אותו בעצמי... לילה טוב! ותהני מהמוזיקה - חבל על העצבים.

Berethor

New member
גם זה קורה

ברור שלא יכולתי לדעת מה שלחת לה לפרטי, וכמו שinbardaf כתבה הערכתי. היא כתבה בהודעה הראשונה "את שאר הדברים שהבאתם (כולל אלו ששלחת לי Xylophone לתיבה), לא אהבתי."ככה שכאשר קראתי תהודעה הזאת פלוס מה שאני יודע שאת שומעת ופלוס שדווקא כן שיערתי שאת כזאת רעה ולא מתחשבת.
. אז זאת המסקנה שהגעתי עליה, סיכון מחושב ואימור הייתי אומר, אז כנראה שהפעם לא צדקתי. בהחלט יפה מצידך שלא שלחת לה מה שידעת שהיא לא תאהב, בכול אופן אני לא יכול שלא לכתוב גם דברים כאלה שאני לא יודע. פשוט כי זה פורום ומותר לי גם לרשום השערות שלי ולדון, זה ברור שאם משהו לא נכון יגידו לי, לקחת את זה קצת יותר מדיי קשה, הייתי אומר. בהחלט קראתי את כול ההודעות, ואפילו ראיתי את כול הקישורים. לא ברור לי למה המשפט הזה כל כך מכעיס אותך, ולמה צריך לכתוב על זה שני הודעות ולפרט כמה שאני לא צודק ומה שלחת. לא מספיק היה לרשום שלא שלחת לה בלאק ושזה לא נכון ?. אני לא מתיימר לדעת הכול, אלה לדעת הרבה, ויש סיבות יותר טובות להכניס לי מכות. רק דבר אחד נשאר לומר לך, בהצלחה.
show no mercy, because I dont care

inbardaf

New member
מודה באשמה ../images/Emo4.gif

חטאתי במילותי לגמרי בטעות. "כולל אלו ששלחת לי Xylophone לתיבה" - דווקא מאוש אהבתי את מה שהיא שלחה לי, אף הודתי לה על כך. זה היה אמור להתחבר לקליפ שלך במשפט הקודם. בכל אופן, כשאתה מעריך משהו, אתה תמיד יכול לכתוב: אני מנחש ש... מעריך ש... וכד' ואז היית יוצא נקי לגמרי. סליחה על ההטעיה.

מקמיקא

New member
קצת (הרבה) חופר ../images/Emo6.gif

אני אוהב מוזיקת אמביינט יותר רגועה ופחות מלחיצה
אם אני אקשיב לדברים כאלה יותר מדי זמן אני פשוט אתכרבל בפינה חשוכה ואקרא לאמא
אם אהבת את זה, הנה משהו אפילו עוד יותר מלחיץ: http://www.youtube.com/watch?v=i5S0dkLZoTg אולי את תאהבי

Xylophone

New member
זה לא שזה מלחיץ

משהו כול כך איטי לא יכול להיות מלחיץ. זה יותר העומק של זה. זה כמו מוזיקה של גלקסיות ומימדים מקבילים. מה ששמת בכלל לא דומה. זה נורא מהיר ובאמת מלחיץ. לא אהבתי. סורי.

inbardaf

New member
זה היה נחמד! ../images/Emo45.gif

ועצוב
בקיצור, מרגש ונוגע ללב...

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif מכירה, ../images/Emo23.gif אוהבת מאוד, ../images/Emo7.gif ואכן עצוב...

Xylophone

New member
יוווו אני לא מאמינה

שנים חיפשתי את השיר הזה! שנים! זכרתי אותו מאז שהייתי קטנה ואף פעם לא יכולתי למצוא אותו
תודה לך שסוף סוף מצאת אותו בשבילי!
וגם השיר שלהם REMIND ME יווו אני כול כך אוהבת אותו. תודה תודה!

Xylophone

New member
הרגע שמעתי את

Royksopp - Eple שיר גדול. לגמרי שכחתי מהלהקה הזאת. הם ממש גדולים!

מקמיקא

New member
הם באמת די מוצלחים ../images/Emo13.gif

גם אני גיליתי אותם ממש לאחרונה במקרה כזה. אני עכשיו חורש את Poor Leno כמו איזה טחנת קמח
הוא ממש יפה, והקצב ממש מרגיע. גם השירים האחרים של הלהקה מצויינים, אבל לדעתי הם כולם יותר מדי דומים אחד לשני... לשמוע שיר חדש שלהם זה כמו לשמוע שיר ישן עם קצת שינויים כזה, לא יודע. Eple וOnly This Moment הם יוצאי דופן, אבל Remind Me די משעמם כבר (למרות שיש לו קליפ ממש מגניב
)

Xylophone

New member
גם אני חורשת עכשיו את Poor Leno

הקליפים שלהם באמת נורא מיוחדים והזויים. אבל לא כול כך בא לחיות אחרי הקליפ של Remind Me, כי אני מרגישה כאילו אני רובוט שפועל על-פי תוכנית קבועה מראש. זאת ההרגשה שהקליפ נתן לי

למעלה