ל-Berethor, Xylophone ושאר חובבי המאטל...

מקמיקא

New member
אני דווקא ראיתי את זה אחרת

ראיתי את זה יותר בתור איך שאנחנו עושים כל כך הרבה דברים ביום, והם כל כך עשירים מורכבים, ואפשר לנתח אותם מפה ועד אינסוף ולהגיע לאינסוף מסקנות, אבל בשבילנו כל זה נראה טריוויאלי ובסיסי אנחנו מורידים את המים באסלה וממשיכים הלאה, אבל בעצם הם עוברים תהליך ארוך ומסובך כחלק מהמחזור שלהם, והחזר שלהם אל הטבע, תהליך מורכב שהרבה אנשים השקיעו בו המון המון מאמצים, בדיוק בשביל שנוכל לעשות בו בלי להתייחס אליו

Xylophone

New member
זה כאילו אנחנו

משתינים ואז זה חוזר אלינו בתור גשם עלינו
זה מה שחשבתי כשראיתי את זה לראשונה לפני הרבה שנים. כול הזבל שלנו חוזר אלינו בחזרה
איזה ראיה אופטימית יש לך לחיים. אני ממש פסימית

מקמיקא

New member
אני בחור די אופטימי ../images/Emo13.gif

לדעתי אופטימיות זה תכונה חשובה, זה סוג של קארמה, אם אתה מצפה לדברים טובים, אז הם מגיעים

inbardaf

New member
בתור בחור אופטימי

לא תביאו פה איזה שיר קצת פחות דיכאוני? משהו שמח, קיצבי (לא רועש
) ומלא אופטימיות.
זה רק נדמה לי, או שאני ממש בעמדת מיעוט כאן בפורום, בנושא מוזיקה?? יש איזה קשר אפל בין א-מיניות למוזיקה אפלה???

Xylophone

New member
אולי

לפני שנתיים היו פה בפורום עוד כמה אנשים שאהבו גם מוזיקה אפלה וגם היו אמיניים. אולי יש קשר... אמיניות זה נגד הזרם וגם מוזיקה אפלה זה נגד הזרם. חשיבה הפוכה מרוב האנשים בסופו של דבר גורמת לאיזשהו דיכאון.

מקמיקא

New member
אקווה!!! ../images/Emo6.gif

איך אהבתי אותם פעם
הם כאלה מצחיקים, כל הקליפים שלהם זה סיפורי אהבה רומנטיים וקיצ'יים להחריד
'הדוקטור שהתאהב בפשוטת העם', 'הנסיכה שהתאהבה במלך הפירטים', 'הברבי שהתאהבה בקן'
זה כל כך חמוד שאין מילים בכלל

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif לא חושבת שלזה התכוונתי

כשכתבתי שיר שמח, אבל הוא מאוד יפה ונכון וניגמר בשורה משמחת
אהבתי - עוד משהו שלא הכרתי קודם.

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif אני דווקא לובשת הרבה שחור

אבל בסגנון קלאסי לחלוטין. בלי שחור בעיניים, ושרשראות וקוצים וכאלה דברים, שגורמים לדכאון עד בחילה... טוב, לא התכוונתי להעליב. אני יודעת שאת בתחום עמוק ואם הבנתי נכון את גם מתלבשת בהתאם
לי לפחות, הלבוש הזה עושה הרגשה לא טובה. מצד שני, אני סתם אדם בנאלי ומשעמם שמתלבש בבגדים כמה שיותר קלאסים פשוטים. לא אוהבת להתבלט, למרות שבגלל הדומיננטיות שלי, זה בסוף קורה בכל מקרה
אפילו שאני ממש מתאמצת...

Xylophone

New member
גם אני לובשת שחור

קלאסי בלי שרשראות ושטויות, כי זה כבר לא לגיל שלי ולא מתאים לעבודה
מדי פעם איזה תליון גותי נחמד...אבל ככה בתכלס ממש לא מה שאת חושבת אני גם נורא אוהבת סגול עמוק וכחול כהה ואדום כהה.

Xylophone

New member
ולא אני בכלל לא

"עמוק בקטע" זה רק נראה ככה מהצד. אם תראי אותי בכלל לא תחשבי שאני שומעת מטאל. אני נראת לגמרי רגיל.

inbardaf

New member
טוב, אז אולי בבגדים

יש לנו טעם יותר קרוב? יש לי הרבה בורדו בארון ואני חושבת שהצבע הבא זה כחול...
רק שאני מתלבשת ככה, גם כי אני אוהבת, לא רק בגלל הכבודה. אם לא קלאסי, אז סתם נוח-ספורטיבי.

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הם באמת מצחיקים! מכירה אותם והשירים שלהם בעלי מקצב משמח. קליפים אכן הזויים, אם כי הולמים את תוכן השירים..

מקמיקא

New member
אם ביקשת...

http://www.youtube.com/watch?v=7vhpBWb6upQ
אני לא יודע, אני בדרך כלל לא אוהב מוזיקה אופטימית לחלוטין. אני אוהב מוזיקה שהיא דכאונית אבל משדרת תקווה, כמו Fix You של קולדפליי, אני חושב שזה הכי יפה, שעדיין יש תקווה כשהמצב הכי נוראי שיש. גם לא מצאתי יותר מדי מוזיקה אופטימית, אנשים אופטימיים כנראה לא זמרים טובים במיוחד

Berethor

New member
הנה לך משהו שמח ואופטימי

כפי הנראה שאת באמת מיעוט בפורום בנושא מוזיקה, לא שזה כזה נורא. אני לא יודע אם שמת לב, אבל מטאל וכול התרבות שסביב זה, הם גם כן דיי א-מיניים. בדרך כלל כול השמחה, הטפשות וחוסר רסן הם דברים בעלי קשר ישיר למין, אם לא שמת לב נושאי השירים הם לא מיניים ולא עליזים, הלבוש תמיד מכובד ולפעמיים אפילו קלאסי, גם ההתנהגות בהתאם. חוסר עליזות מוגזמת, נושאים רציניים ולא נעימים ותרבות תמיד תורמים לא-מיניות. העליזות, הטפשות והבהמתיות הם החברים של המיניות המופקרת בימנו. ככה שא-מיני ששומע מוזיקה שהיא לא עליזה, טפשית, בהמתית ומינית, יודע מה טוב בשבילו. אגב זה לא חייב להיות מטאל, העיקר שלא היה זבל. הנה הקליפ האופטימי ביותר שיש לי לתת.
Journey To Undying Lands

למעלה