ל-Berethor, Xylophone ושאר חובבי המאטל...

inbardaf

New member
כבד משהו..../images/Emo11.gif

אני חושבת שאני אדם עמוק ורציני שלוקח דברים בכובד ראש ועדיין אני מאמינה שמותר להיות גם קלילים ועליזים. תלוי מתי, איפה, למה וכמה. לכל זמן ועת לכל חפץ. אני אפילו חושבת שחסר לי קלילות והלואי והייתי קלילה יותר. זה שאדם יודע להיות עליז ומאושר, לא מחייב שהוא יהיה טיפש וחסר תרבות. אני אוהבת הומור ואוהבת סרטים מצחיקים (לא אילו שהם באמת תת רמה ואז לרוב הבדיחות הן מיניות דביליות) והכי אוהבת אנשים מצחיקים. זה כיף לצחוק וחשוב לבריאות!

Berethor

New member
ואני טיפוס פסימי ../images/Emo11.gif

Hope is the first step on the road to disappointment אין פה בכלל עניין של קארמה, מה שקרה ויקרה תלוי רק במציאות ומידה קטנה גם מהפעולות שלך. דברים טובים ורעים מגיעים עליך בכול מקרה. זה כולה השקפת עולם. הכוס היא אותה כוס.

inbardaf

New member
מה זה? אתה בטוח שזה מוזיקה??

מלחיץ ברמות! מאוד מהיר וצלילים צורמים. לא שרדתי אפילו את האזנה... עכשיו, אחרי שני השירים של שניכם, אני צריכה שיר נחמד וקליל כדי להרגע לפני השינה..

inbardaf

New member
אממ... טוב, אין ספק שהטעם שלך ../images/Emo125.gif

שונה מ-א-ו-ד משלי. את רוב התמונות אהבתי מאוד! (טוב יש מחנה משותף כלשהו..
) את המוזיקה התאמצתי לשמוע עד הסוף (9 דקות! מי הסאדיסט?) ואלה המסקנות: כמו שלא כל הנוצץ זהב הוא, כך לא כל השקט אהוב עלי. מעבר לשיעמום (אני טיפוס היפר אקטיבי, דברים איטיים גורמים לי להתחרפן
או לישון
), הצלילים היו גבוהים מאוד והיה בהם משהו שגרם לי להרגיש פשוט רע!
לא יודעת ממש להסביר. זה הזכיר לי קצת מוזיקה בסרטי מותחן-פסיכולוגי, בחלקים המפחידים. זה בעיקר נתן לי הרגשה כאילו משהוא חודר לי לוורידים ולנשמה ועוד רגע משתלטים עלי סופית...
נסחפתי, אני יודעת. זו אני. אני רגישה לצלילים, הם ממש משפיעים עלי פיזית (קצב הדופק ותחשות נוספות מוזרות) מזל שיש את טאריה שבמקרה הצורך נוכל לשמוע יחד.
את אוהבת אותה, אני לא טועה?

Xylophone

New member
על טעם ועל ריח

גם אני נורא נורא אהבתי את התמונות! את טאריה? אני מחבבת. בואי נגיד שלא אכפת לי לשמוע אותה. תלוי במצב הרוח
הלהקה שלה ניטוויש היתה הלהקה האהובה עליי במשך שנתיים אז אין מצב שזה לגמרי עבר לי למרות שאני שומעת עכשיו דברים אחרים.

inbardaf

New member
משהו שאני אוהבת מ-א-ו-ד

אתם כל זמן מצרפים קליפים ומספרים מה אתם אוהבים. אז נכון שהטעם שלי הרבה יותר נדוש ומיינמסטרים ופחות מעניין משלכם, אבל בכל זאת: שיר שאני מממממששש אוהבת, להקה שאני לא רק אוהבת אלא גם מעריכה (אומרים שהם מאוד ערכיים, נרתמים לנושאים חשובים - כמו בקליפ, ולא מוכנים לפרסם מוצרים עם השירים שלהם) וקליפ שייתן לכם תמונה גם על האנשים שמאחורי המילים: http://www.youtube.com/watch?v=E2_QI3-yqJM מקווה שתיהנו!

מקמיקא

New member
../images/Emo45.gif

אני מת על השיר הזה שלהם... שיר מצויין חוץ ממנו אני לא נלהב מדי מהלהקה, אבל זה אחד המוצלחים

inbardaf

New member
יש תפיסה אופטימית

שאומרת שהעולם יפה, ויש גישה אופטימית שאומרת שיש תקווה. אני רואה עצמי יותר בחלק השני.. לצערי, קשה לי להגיד שיש לי על מי להשען. דווקא בתחום הזה אני הרבה פחות אופטימית.. ואהבתי יותר את הקליפ הלא מקורי

Xylophone

New member
גם אני נוטה יותר לחלק השני והפסימי

זה שפרסמתי את הקליפ לא אומר שאני מסכימה עם כול מה שהם שרים. פשוט נורא אהבתי את הסולו של הגיטרה בסוף

למעלה