מארזי ראש השנה - חלוקה

../images/Emo24.gifתודה לטלי ולחברת לוטוס טלי בנוסף

למארזים למשפחות שלי אדאג לחלק גם את המארזים של שוקולטה בדרום מקווה שהכל יתואם עם בוביקי ושוב תודה לך טלי על הדאגה המרובה האיכפתיות והנדיבות דרך צלחה לך באשר תיפני מדי

שוקולתה

New member
תודה לטלי ולחברת לוטוס על המארזים ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif|4U

לחברת לוטוס מודה לכם מאוד כל הכבוד לכם על היוזמה תיזכו למצוות תבורכו במעשיכם ולך טלי המקסימה שדאגה למרות העבודה החדשה שלך שיהיה לך אחלה הצלחה וסיגלי 5 המקסימה שדואגת מאחורי הקלעים לעזור לכולם וגם לצריפינה לכל אחד ואחד שעזר בעזרה במארזים חג שמח לכם

bubiky

New member
לטלי ונירה וכל חברי הפורום../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כ ל ה כ ב ו ד ל כ ם !!!!
כולי אושר והתרגשות לראות אנשים כ"כ טובים שאכפת להם ועוזרים עושים מאמצים לתרום לאנשים לקראת החג מאחלת לכולכם שנה טובה, מתוקה, נפלאה!

|4Uולך בוביקי אני מודה מקרב לב על כל מה

שאת עושה על העזרה הענקית שאת מושיטה למען המשפחות בדרום תודה לך יקירה

נירה63

New member
../images/Emo53.gifזקוקה לעזרה בהעברת מארז לנהריה.

מרז אחד אמור להגיע לנהריה ואין מי שישנע אותו, אם יש מי שנוסע לכיוון נהריה בבקשה הודיעו לי בכדי שנצליח למצוא משנע למשפחה. תודה מראש נירה.

anchi1512

New member
נירה, אולי בכל זאת

המארזים יגיעו מוקדם מהמצופה ואז לא תהיה בעיה בהעברת המארז לנהריה.
ענת

נירה63

New member
ענת לא יודעת, לא תלוי בי בכלל

רק מחר בבוקר או לפני הצהרים אדע כשהמשאית תצא לכיוון חיפה ואז אודיע לך.

נירה63

New member
../images/Emo124.gif משפחות מנהריה אנא צרו עימי קשר

4 משפחות פנו וביקשו מארזים לחג. המארזים יגיעו לחיפה ויש לבא ולקחתם היום בשעות אחרי הצהרים. למארזים אין רגליים ואין לי כל אפשרות להגיע עד לנהריה. בבקשהההההההה צרו עימי קשר.

מארז לנהריה

בוקר טוב בקשר למארז לחג אין לי איך לבוא לקחת אולי מישהו מוכן לעזור בשינוע נירה 63 מה עושים

נירה63

New member
אורלוש סעי במונית שירות לקריות לשם אני יכולה

להעביר. מצטערת לנהריה אין לי אישית פתרון. אולי תבדקי עם שכנים חברים שיכולים לעזור לך, או להגיע לקריות באוטובוס או במונית שירות. המארזים יחולקו היום , משעה 15:30 ועד שנסיים את החלוקה.

טליW

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרשל"צ - חלוקה ביום חמישי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בין השעות 17:00 ל-19:00. אח"כ ארשום כאן את הכתובת המדויקת.

טלי היקרה, קובי מלוטוס ולכולם

המון תודה על המארזים, על התמיכה ועל הנכונות לעזור. אני בטוחה שמשפחות רבות יחייכו החג בזכותכם. ותודה ענקית לכל המתנדבים פה בפורום ובמיוחד לחברים המדהימים שלי שעוזרים, תומכים וכעת שאני מוגבלת בתנועה עוזרים לי בשינועים (
לצריפינה המדהימה ולאלי חברה שגוייס לעזור לי, לאוזיריס שנרתם לכל בקשה שלי, לסיגלי, רוני, נירה ובקיצור...אוהבת אתכם!) שיהיה חג שמח, בריאות, אושר והרבה שמחה וחיוכים לכולם! והלוואי והפורום שלנו יהיה מחוסר עבודה בשנה הבאה! ש-ל-כ-ם

יובל2

New member
../images/Emo51.gif ענקית לטלי וקובי מלוטוס ולכוווולם

אתם מדהימים, אתם ענקים ובזכותכם החג הזה יהיה לחג שמייח ומתוק להרבה הרבה משפחות. שיהיה לכם רק טוב, המון אושר ועושר,,, והכי הכי חשוב,,,שנה טובה ומתוקה מכל ה-

וואו איזו התרגשות פה.

אני חייבת לציין שהחגים הפכו למשהו מפחיד בעבורי. להיות לבד בבית עם שני ילדים קטנים כל חג זאת לא החוויה הכי נעימה שיש בחיים, בזכותכם הרגשתי עכשיו נחת. הפעילות פה בפורום היא משהו שאין לתאר, ואני מדברת על כולם, אחד אחד. כל מי שאוהב אהבת חינם ולא חסרים פה נשמות כאלה. אני מאוד שמחה לראות את הפעילות הנפלאה הזאת שמרגשת אותי כל פעם מחדש. חיזקו ואימצו! חג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל.

תודה מקסימה ../images/Emo24.gif

הבטחתי לבנות שאנחנו נחגוגבבית איך שהן תרצנה... בעז"ה יהיה בסדר ונחגוג פה בבית. תודה רבה רבה לך!

למעלה