מארזי ראש השנה - חלוקה

טליW

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרשל"צ - כל הפרטים לחלוקה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

החלוקה תתבצע ביום חמישי, 6/9/07, בין השעות 17:00 ל- 19:00. הכתובת היא: רחוב משה בקר 30 אזור התעשיה הישן, ראשון לציון - מול מוסך U.M.I בשעה 7 בערב אני עוזבת את רשל"צ מכיוון שיש לי מארזים לחלק, ו... אני עובדת ביום שישי. מארזים שלא יאספו, יתרמו לאנשים שנמצאים בהמתנה. עקב מסרים שאני מקבלת, אנא שימו לב: כל מי שלא דאג לשינוע - המארזים הם ללא רגליים (או גלגלים), אנא דאגו לשלוח מישהו שיאסוף עבורכם את המארז. כפי שהודעתי לפני למעלה מחודש - כל מי שביקש מארז היה צריך לדאוג לשינוע. להתראות ביום חמישי.

שאלה לגבי ראשל"צ

האם יש צורך להגיע עם תעודה מזהה? אל מי פונים? ואיך אני יכולה לוודא שאני אכן מופיע ברשימה? ותודה כמובן על עבודת הקודש.

SATERMENDOS

New member
טלי ולנירה היקרה תודה רבה על הכול מה שאתם

עושים לנו ולתורמים הנהדרים תודה . אני ברשמה ?

נירה63

New member
טטיאנה כן את ברשימה.

אני מניחה שבתוך חיפה אין בעיה, המארז יגיע כנראה אליך עם אחת המתנדבות שתגיעה לעזור לי בחלוקה, לא לדאוג.

SATERMENDOS

New member
נירה הנהדרת תודה רבה רבה לך ולכול האנשים

שתורמים ונותנים את התורמה כזאת שיכולים לעזור תודה תודה ענקית ענקית תודה רבה רבה לנירה המאלך שלי ולטלי ולכולכם תודה . שנהיה בריאים ה' ישמור עלינו . אמן.

נועית10

New member
../images/Emo26.gifהמארזים מגבעתיים-לא להתקשר עכשיו לסיגל

חברים בבקשה לא להתקשר עכשיו לסיגל לגבי המארזים שאמורה לחלק היום בגבעתיים. סיגל מבקשת להתקשר רק משעה 16:30 היא עכשיו בעבודה והטלפונים מפריעים. תודה ועמכם הסליחה.

חדגורית

New member
מודיעה על דחייה לשעה שמונה בחלוקת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

המארזים בגבעתיים. כל מי שהתכוון לצאת שיגיע בשעה 8.00 ביי

נועית10

New member
../images/Emo26.gifהמארזים בגבעתיים יחולקו משעה 20 עד 22

חברים סיגל מבקשת לעדכנכם יש עיכוב קל והמארזים טרם הגיעו לגבעתיים לכן מועד החלוקה נדחה ויהיה משעה 20 עד 22 תודה

שוקולתה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכשתגיע המארזים תעדכנו בפורום

אני הלכתי ובדרך סיגלי אמרה לי שהמארזים לא הגיעו בעיקוב עכשיו אני לא יודעת איך אני יסתדר עם שינוע במארזים

שוקולתה

New member
רוצה להודיע לאנשים מקסימים ../images/Emo140.gif

לסיגלי 5 לדוריל צריפינה והבן של צריפינה ורוני ארומה כל הכבוד לכם אנשים יקרים תיזכו למצוות תבורכו במעשיכם תודה על המארזים למישפחות רוצה להגיד לכם פר כמה קשה גם השכנה שלי שעזרה לי לחלק לעלות במדרגות שלוש קומות .חברה מזה קשה לסחוב לכולם מאוד מאוד קשה . אז עם לי היה קשה מה איתכם שאתם עוזרים כל הכבוד לכם תיזכו למצוות תבורכו במעשיכם . אתם גדולים
אין אין עליכם .אולי שחכתי את סאג .חג שמח לכם ושנה טובה ומתקוה כל הכבוד לחברת לוטוס ולקובי המישפחות מאוד מאוד שמחו

שוקולתה

New member
אוי סוזי מה שלומך מקסימה

אין לי את הטלפון שלך ולא היצלחתי לרשום תישלחי מסר

תודה לכל התורמים הנפלאים

על המארז המושקע, לדברי הקשיש (טרם דיברתי עם המשפחות האחרות). הקשיש מאוד התרגש ושמח. תודה ל dorhl המקסימה על היוזמה ושינוע המארז הכבד מאודדדד לקשיש . תודה ל- simad1 המקסימה על העזרה התמידית שלך לקשיש, על האוכל שאת שולחת לו מדי שבוע, על שאת כזו אשה טובה, מתעניינת ודואגת
תודה לטליW, לסיגלי, לקובי מלוטוס שבלעדיו לא היו לנו מארזים, ולכל מי ששם יד כדי שבחג הזה לא יהיו רעבים. שנה טובה

ואיך יכולתי לשכוח../images/Emo163.gif את נועית המדהימה

ואת טלטל המדהימה אף היא על כל העזרה שלכן בענין המארזים ובכלל ובקיצור לכל מי ששכחתי, זו השעה

למעלה