מגילת העצמאות

AdonAsda

New member
כן גם אצלי כתוב ******* פעם היה רשום

טיבטי-הודי תלת פרסי רמנו-הונגרי מיצרי מערבי. וכן לכולם יש ****** עכשיו.

דווקא הכוכבים הם נצחון על הגזענות..

בעבר יכלו לבדוק האם אתה ערבי או יהודי לפי ת"ז, למשל בכניסה למועדונים וכו'. היום אין סעיף כזה - לכולם יש כוכבים. אם תקרא לעצמך בשם שיכול להישמע יהודי ותגור בעיר מעורבת - לאף גזען לא תהיה עילה להפלות אותך.

אנטוליו

New member
בנוסף ליהודים כהלכה ולערבים יש כאן גם קבוצה

של כמה מאות אלפים של אזרחים ממוצא יהודי, יוצאי חבר העמים, שלא מוכרים ע"י הממסד הרבני האורתודוקסי, הגזעני והמאובן. מבחינת זכויות אדם אין להם האפשרות להינשא כאן (או להקבר בבית קברות יהודי), כי הם לא יכולים "להוכיח" את יהדותם ולא עוברים חקירות מעמיקות ומשפילות על מוצאם האתני שכוללות אף הורדת מכנסיים על מנת להיווכח קיום ברית מילה. אי לכך הם נאלצים לנסוע לקפריסין על חשבונם על מנת להינשא. איפה נשמע דבר שכזה בעולם?

shm490

New member
ומה רע בזה ?

הם באים ומצהירים שהם יהודים , אם יש חשד אז בודקים , חלקם באמת לא יהודים ולזרם האורתודוקסי זה מאוד משנה . להבדיל מדתות אחרות אנו לא רוצים לקבל סתם כך מאמינים ,בשביל להתגייר צריך לעמוד בהרבה דרישות . אם אותם אנשים רוצים להגר לישראל מתוקף חוק השבות שחל רק על יהודים אזי הם נדרשים להוכיח שהם כאלה ואם הם לא אז או שלא יבואו או שיבאו כגויים .

shm490

New member
באמת ?

יהודי יכול להתחתן עם מי שהוא רוצה רק בנישאוין אזרחיים וכך זה בכל הדתות .ומה זה שייך לדמוקרטיה זה שייך לדת . לא זה לא הגיוני שאין תחבורה בשבת , אך לא מונעים ממפעילים פרטיים להפעיל תחבורה בשבת . כל יתר האפליות כבר דנו בהן , אבל אתם בלאו הכי לא אזרחים שלנו אתם אזרחי פלסטין (כך אתם טוענים ) ומניפים את דגלה ושרים את המנונה אז אין מה לתקן אפילו כי המדינה צריכה לעזור לאזרחיה ולא לאלה שמלחתחילה רוצים להיות אזרחים במקום אחר .

לא באנו לכאן כדי להקים את "מדינת כח אזרחיה"

פיספסת את הפואנטה של הקמת המדינה...כמה צפוי... אני לא בדיוק יודע למה התכוון הכותב לזה בזה שהוא כתב "שיוויון זכויות מדיני", איך לאזרח יש "זכויות מדיניות"? יש זכויות אזרחיות ויש זכויות לאומיות, בכל מקרה, לא כתוב כלום על זכויות לאומיות ואם המדינה הוקמה ונוסדה על ידי יהודים כדי להיות פתרון למען היהודים, היא לא אמורה להיות פתרון עבור כל העולם או כל האזרחים או כל פליטי העולם. יהודים לא קמו יום אחד והחליטו בוא נקים מדינה לערבים או גם לערבים שמרגע שחזרנו לאדמת מולדיתינו (שמוכרת ככזאת גם בקוראן), שונאים אותנו ומתים להעיף אותנו, זה לא עובד ככה...

אנטוליו

New member
אם היהודים היו מקימים מדינה באיזה אי בודד

ולא מיושב, היית צודק. אך הארץ הרי הייתה כבר מיושבת והיהודים היוו בה שליש אחד בלבד, אז איך אתה רוצה להקים כאן מדינה עבור מיעוט אתני-דתי אחד בלבד שבעצמו סבל הכי הרבה מהגזענות.? האם זו לא אתנוצנטריות, אגואיזם לאומי וגזענות? מדינה שמושתתת על יסודות לאומניים-גזעניים-משיחיים אינה יכולה להיות פיתרון ליהודים, ולכן גם כאן אנו שנואים ולא רצויים, כי לא למדנו את לקחי ההיסטוריה הדפוקה שלנו ואנו, כיאה לעם קשה העורף, מתעקשים להמשיך בהתנשאות ובבוז כלפי הלא יהודים.

עד 1881 הארץ וזה אומר בין הים לירדן

היתה מיושבת מאד בדלילות פחות מחצי מיליון איש כאשר היום המספר הוא כמעט 10 מיליון. ההתיישבות כאן היתה מקרית לחלוטין, ולנו יש את השורשים שלנו כאן, אז חזרנו למולדת שלנו. לא להקים מדינה עבור "מיעוט אתני-דתי", אלא עבור עם שזו מולדתו האמיתית והמקורית כדי לשמש כבית לאומי בה הוא יהיה רוב ולא מיעוט, בה הוא יקבע את גורלו באופן עצמאי, עצמאי זה אומר שהוא לא יצטרך לשאול מיעוטים אחרים שאינם ציוניים את דעתם בנושא כזה או אחר. שום קשר לאתנוצנטריות, זה לאומיות, מדינת לאום כמו רוב מדינות העולם. אגואיזם לאומי? אגואיזן לאומי זו הדרך לשרוד. גזענות? מה הקשר לגזע? אין שום דבר משיחי בציונות, ההיפך המוחלט, ובהקמת המדינה, ברגע שיהודים לקחו את גורלם בעצמם הם החליטו בעצם להפסיק לחכות לאיזו גאולה משיחית שתביא אותם לציון, זה הדבר הכי מעשי והכי "ארצי" שבני אדם יכולים לעשות, הציונות והציונים היו אומנם יהודים מאמינים אך הם היו חילונים באורח חייהם ובתפיסתם. אתה היית מוכר את עצמך ומשפחתך רק כדי "שלא ישנאו אותך" "חס וחלילה", אותי זה פחות מטריד, אני במקום שאני חושב שכל העולם צריך לאהוב אותי, ומי שאנטישמי, מבחינתי שיתפגר, דעתו לא מעניינת אותי ואם הוא ינסה להתעסק איתנו, אנחנו נרסק אותו.

אבות אבותי הוגלו מתי שהוגלה העם היהודי לפני

כ2000 שנה, מצידי תצחק על זה, אבל העובדה שאנחנו כאן, יש לנו מדינת לאום כאן וכל זה על פי העובדה שהיינו כאן, הוגלינו וחזרנו. ככה שזה שאתה מוצא את זה לא אמיתי זה חסר כל חשיבות...אין לזה שום השפעה על המציאות. זה בדיוק כמו שאני אאבק בזה שאין כזה דבר באמת עם פלשתיני, זה בכלל לא משנה אם יש או אין עם פלשתיני!, כרגע יש קולקטיב אחר שהוא קורא לעצמו פלשתיני, ואני משלים עם זה, לא נאבק בזה. לעובדות שלי יש עדויות היסטוריות, אני לא צריך להצדיק אותן בפני אף אחד ועובדה, אני וכל ה"ציונים", חיים על פי הם.

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifאתה טוען לזכות היסטורית לחזור לכאן רק

כי הוגלינו מכאן לפני אלפיים שנה? הרבה עמים, באירופה, למשל, באו לשם ממרכז אסיה, כמו הונגרים או בולגרים. אפילו העמים האריים נדדו לשם ממרכז אסיה. תתאר לעצמך מה יקרה אם גם הם פתאום יתגעגעו לארצות מוצאם שבינתיים נתפסו ע"י עמים אחרים. יהיה כאן בלגן לא נורמלי, והרי הבלגן שמתרחש רק בפלסטין הקטנה מהווה כאב ראש לא קטן ואפילו סכנה לשלום כל העולם. האם אפשר לסובב את גלגלי ההיסטוריה אחורנית? חבל שאבותינו היו קשי עורף ולא התבוללו כמו שעשו שאר עמים עתיקים

תציג לי עובדות היסטוריות אודות ההגלייה

אף פעם לא יצא לשמוע על ספר או מחקר רציני אחד אודות אותה הגלייה של העם היהודי שיש בארץ לפני 2000 שנה, זה מעניין.

אבותיך אלה שהוגלו?אולי "אבותיך" הם דווקא אלה

שנשארו בארץ והם אבותיהם של הפלסטינים של היום? זה מה שהמחקר הגנטי מראה, לפחות לגבי חלקם הגדול של הפלסטינים. ואיך בדיוק תוכיח למישהו שאבותיך הם לא גויים שהתגיירו? הרי היהודים האשכנזים לא בדיוק דומים לבני הארץ, וגם היהודים מצפון אפריקה יש להם בחלקם מוצא ברברי. אז מתי בדיוק "הוגלית וחזרת"?

respecta1

New member
רק 12 אחוז מהאשכנזים

בכלל נחשדים ככוזרים (לא ידוע אם זה נכון או לא) ועם הבארברים לא יודע מאיפה הבאת את זה.. והפלסטינים זה שיש דומי מסוים בגנטיקה לא אומר כלום, והעם הכי קרוב ליהודים הוא בכלל הכורדים. הגנטיקה מדברת בעד עצמה חבוב, והגנטיקה אומרת שהוא הוגלה וחזר.

למעלה