עד 1881 הארץ וזה אומר בין הים לירדן
היתה מיושבת מאד בדלילות פחות מחצי מיליון איש כאשר היום המספר הוא כמעט 10 מיליון. ההתיישבות כאן היתה מקרית לחלוטין, ולנו יש את השורשים שלנו כאן, אז חזרנו למולדת שלנו. לא להקים מדינה עבור "מיעוט אתני-דתי", אלא עבור עם שזו מולדתו האמיתית והמקורית כדי לשמש כבית לאומי בה הוא יהיה רוב ולא מיעוט, בה הוא יקבע את גורלו באופן עצמאי, עצמאי זה אומר שהוא לא יצטרך לשאול מיעוטים אחרים שאינם ציוניים את דעתם בנושא כזה או אחר. שום קשר לאתנוצנטריות, זה לאומיות, מדינת לאום כמו רוב מדינות העולם. אגואיזם לאומי? אגואיזן לאומי זו הדרך לשרוד. גזענות? מה הקשר לגזע? אין שום דבר משיחי בציונות, ההיפך המוחלט, ובהקמת המדינה, ברגע שיהודים לקחו את גורלם בעצמם הם החליטו בעצם להפסיק לחכות לאיזו גאולה משיחית שתביא אותם לציון, זה הדבר הכי מעשי והכי "ארצי" שבני אדם יכולים לעשות, הציונות והציונים היו אומנם יהודים מאמינים אך הם היו חילונים באורח חייהם ובתפיסתם. אתה היית מוכר את עצמך ומשפחתך רק כדי "שלא ישנאו אותך" "חס וחלילה", אותי זה פחות מטריד, אני במקום שאני חושב שכל העולם צריך לאהוב אותי, ומי שאנטישמי, מבחינתי שיתפגר, דעתו לא מעניינת אותי ואם הוא ינסה להתעסק איתנו, אנחנו נרסק אותו.