אף פעם לא שמעתי על דברים כאלה
אני מחכה לתשובה מאלון, בכל מקרה ולמרות שזה לא יקרה או אף פעם לא דרשנו זכות כזאת כי אנחנו חיים אחד בתוך השני בכל מקום, אך זה לגיטימי להכריז על אזור כדובר ערבית בלבד ואם יהודי ירצה לגור שם יצטרך ללמוד עברית, דוגמה, כשהייתי ילד היו שולחים רופא יהודי לקופת חולים שבכפר, חלק גדול מהאנשים לא היו מבינים אותו כי מדובר באנשים מבוגרים שלא ידעו עברית, לא היה נגרם שום נזק אם אותו רופא היה יודע גם ערבית, ותאמין לי שפות זה דבר נפלא ולא איום אסטרטגי על מדינת ישראל. אם אני בהפגנה נגד הכיבוש ומניפים את הדגל של פלסטין אז איני חושב שזה נוגד את החוק, אך אם בבתי ספר למשל ובמועצות המקומיות איפה שדגל המדינה מתנוסס אצלנו יחליטו לשים את דגל פלשתין אז הדבר הוא לא חוקי, לגבי ההמנון אני הייתי מציע לשנות אותו כדי לתת למגזרים אחרים שייכים למדינה ולא רק היהודים, כי מה לי ולנפש הומייה והחזרה לציון, או שנמשיך לא לשיר אותו, שינויים בחוק ההגירה אף פעם לא ביקשנו, שינויים אנחנו רוצים בחוק השבות, ואתה יודע מה, העולם הערבי והחלטותיו ממש לא מעניינות אותי, זה טמטום מוחלט לשלוף כל פעם מדינה ערבית ולהגיד אתם חיים יותר טוב והם לא עושים כך ולכן אנחנו לא כך, ממש מגוחך, מה הקשר.