הי סמדר - וגם דורגד -
אכן - כדברי מירה - את עושה בדיוק מה שאפשר לעשות - אך לא בהכרח מה שהגוף מאפשר לעשות ! ולא - אנא !!!! אל תמשיכי בכך !!! לפי כל דברייך כאן - הגוף והמוח שלך צועקים - הצילו !!!!!! הגיע הזמן להקשיב להם ! נכון - צריך להקשיב גם לילדים, לעבודה, לעבודה התנדבותית, לבקשות ביה"ס - להכל .... אבל !!!! נסיוני העגום אומר - כי את מתקרבת בצעדי ענק לקו האדום - של התשישות הכרונית - עם הפגיעה הקוגניטיבית הקשה - העלולה להתלוות לכך, ואולי גם אינסומניה/היפרסומניה קשים. ואולי גם להתפרצות פיברו´ קשה - ובפיברו´ קשה - כשלעצה - יש די כדי להשבית אותך - שלא לדבר על ייסורי הגהנום שעלולים לבוא פתאום - הכאבים הקשים !!! שלא תדעי אותם לעולם !!! הנ"ל עלולים להשבית אותך - למרות כל המאוויים, הרגלי החיים, וחוסן הנפש !!! ואז מה ?!?! נסיוני העגום מלמד - שאז - כלום !!! נאדה !!! את פשוט לא תהיי שם בשביל יקירייך !!! ושוב - לא משנה מהו החוסן הנפשי שלך - אם יגיעו מים עד נפש - האמיני לי שהגוף יאמר את דברו - והוא יודע לנצח !!! כל חיי אחד המוטואים שלי היה : "אין-לא יכול, יש-לא רוצה" - ואוי לי - גם את בנותי חינכתחי כך.... ואז - הגוף - ובכללו המוח - למדו אותי כי יש !!! יש לא יכול !!!! אנא - היום יש פורום, העיום יש גם מודעות רפואית יותר גדולה, יש ממי לשמוע, יש במי להיוועץ, אין הכרח ליפול לתוך המלכודת האיומה הזו !!! אנא !!! שמעי לדברי מאיה .... יפה שעה אחת קודם ..... זה קשה !!! כ"כ קשה להפסיק במודע וברצון !!! אך זה כדאי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבי עם בעלך - דברי - נסי לחשוב יחד אתו - על מה ניתן/כדאי לוותר, אף כי ההחלטות - הן - כ-ו-ל-ן שלך !!!! תוכלי לשבת גם עם הילדים ןלדבר... ואם צריך תמיכה מבחוץ לביצוע השינויים - פני לתמיכה . אני כ"כ מבינה אותך - אחד המשברים הראשונים שלי היה כשנוכחתי כי איני יכולה כלל ללוות טיולי כתה של בנותי - אף בסביבה עירונית.... טרם ידעתי את עובדת היותי חולה... טרם חשדתי כלל... והיום ?!?!? לא רק שאני יודעת שאני חולה... אני מכירה סוף סוף את המחלה - על פניה.... חסכי מעצמך את הדרך הקשה. חסכי מיקירייך ללוות אותך למחוזות הקשים הבלתי- אפשריים של המחלה... מכל הלב,