מגנזיום דיאספורל-הבטחתי מידע

sayv

New member
יש לי תור לרופא מחר../images/Emo101.gif

וחשבתי בעצמי על עניין הצמאון באקסטזי. הורדתי הרודיולה לכמויות מזעריות אך עדיין מעוררת בי צמא וכאבי ראש. אשאל מחר. הפסקתי קצת עם הרודיולה אך חזרתי כיוון ששקעתי לדכאון וחוסר אנרגיות איומים והתגעגעתי לתחושת "השפיות" שהיתה עם הרודיולה, וכן לאופטימיות כאשר עננת החרדות והבלבול נעלמה מראשי. במינונים הקטנים אני במצב ביניים- יותר טוב מכלום. אולי פשוט לא שתיתי מספיק בימים האחרונים, מחר נדע יותר , אדווח מה הרופא אומר.

sayv

New member
כאבי ראש

שאלתי את הרופא, אמר שלא יכול לסייע לי כי אינו מבין ברפאה אלטרנטיבית אך אמר, שאםפעולתה כפעולת תרופות להעלאת סרטוינן- שאצלן- כאבי ראש תופעת לוואי מוכרת וידועה. האם ניתן לבדוק לחץ דם סתם כך, בקופת חולים, ללא הפנית הרופא?

mira ker

New member
סייב, ניתן לבדוק לחץ דם אצל האחות

בקופת חולים מכבי, ללא הפנית רופא.

sayv

New member
מחזקת הדברים

שאני יכולה לחזק- לא יודעת לגבי העניין היותר מדעי- הפרשת העודפים מהגוף, בדיקות דם וכו´, אשאל את הרופא משפחה ביום שני, אולי יפתיע וידע. אך- מהר מאוד הבנתי הצורך במגנזיום בכיס, וכבר התחלתי לקחת עמי כשיוצאת מהבית. ולהוסיף על הדוגמאות מחיי היום יום- אתמול רציתי לאפות עוגה, התחלתי לאט לאט לערבב המרכיבים, ואני מתכוונת לאט לאט, בקצב שאפשרי לי לעשיה עם נתינת תשומת לב, והאמת קצב שמהנה אותי, כמו תרפיה בעיסוק. באמצע הדרך- עייפות וכאבים- לקחתי מגנזיום והצלחתי להשלים העבודה.. לא יודעת איך יצא עדיין, האפייה נסתיימה רק באמצע הלילה... מקווה שטוב אחרת אתאכזב אחרי כל שעות ההשקעה.. אבל גם כך- מנסיון לומדים.

dodo281

New member
הי סייב - ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה ממש מצחיק עד כמה החווייה האישית שלך דומה לזו שלי - אבל - אכן - זה מה שזה עושה
כ"כ דווחתי ע"י חברים - כי יש זמנים שהמגנזיום דיאספורל הוא שמעלה אותם במדרגות הביתה
וסייב - רוצה פרוסה - הופ ל
הפעור -

sayv

New member
יצא לא רע דווקא- עוגת תפוחים

וכבר הספקתי להכין פשטידת ירקות "מ-ה-מ-מ-ת"...
אבל אין לי כח לזוז, ואני מטושטשת לגמרי..

dodo281

New member
שטרודל של ממש או פאי ?!?!

מזמינה פרוסה חמה - רצוי עם כדור גלידת שרבט חמצמצה לצדה

sayv

New member
עוגה בחושה שעברה שדרוג

תפוחים מרוסקים וגם בקוביות, מיץ תפוזים ואגוזי מלך. סבתא שלי אמרה שיצא קצת דחוס. והאמת- יצא נחמד, אבל לא טעים כמו העוגת דבש,תפוזים אגוזים,שקדים, צימוקים ותפוחים של שבוע שעבר. והיא היתה יותר טובה מזו בלי התפוזים והדבש של לפני שבועיים. אז סבתא שלי לא רצתה שאני אשאיר לה- והחזירה את הקופסא (ביחד עם קופסאות עם כרוב חמוץ מתוק ותפו"א עם פטריות) וטוב שכך- כי בפקקים- נתקפתי רעב עז ופתאומי... (כן, כן אחרי ארוחת צהריים..)

dodo281

New member
הי סייב - הכי אוהבת עוגות דחוסות

ואם אפשר גם קצת רטובות... בעצם - הכי אוהבת גם טריפל שוקולד, וגם פרג, וגם פירורים,וגם סתם סברינה, וקדאיף, ובלאק פורסט, וריבת חלב.... בקיץ´ - הכי אוהבת - הכל
בילדותי - כ"פ שאמי ציינה שהעוגה לא עלתה יפה - אני ממש חגגתי !
אז - אנא - מתכון - בבקשה
ואנסה אותו כמתכון לסכרתיים - ואם יהייה טוב - אדווח - אם יש מי שמעוניין

sayv

New member
ראי המתכון שכתבתי לטיה-

בשביל עוגתית מומחית שכמוך- עם כל התוספות!!! (דבש תפוזים ותוספות)- הכנתי בשבוע שעבר ויצא כ"כ טעים שהציעו לי לשווק זאת. ממש ממש נהדר, עשיר, "לח" מספיק וטעים... אפילו אחי חובב הקצפת המושבע- אהב. וכל העוגות שציינת לעיל.. שמות מוכרים מילדותי.. אמי חובבת עוגות מושבעת.. היום כבר נמנעת יותר - אך בעבר.. אבא שלי היה מביא בסופ"ש קרטון מן הקונדיטוריה.. מלא קדאיפים ושאר דברים טובים.. מממ... יאמי.. והיער השחור- היתה העוגה הקבועה שסבתא שלי היתה מביאה ליום ההולדת שלי. אבל- מאחר והורדתי את דברי החלב ואני כבר לא סומכת על שום דבר שאני לא מכינה בעצמי או שמבשלים לי כשמודעים ל"דיאטת הבריאות" שלי- אני רק בוהה בזכוכית הראווה בבתי הקפה בתמיהה. בקיצור- אם את מנסה- הודיעי איך יצא!! (העוגת תפוחים היתה באותו סגנון- רק בליווי רסק תפוחים + קוביות, סוכר במקום דבש ואגוזי מלך- שאני מוצאת שהם הכי מוצלחים לאפייה כי מתרככים לעומת שקדים- לא היה לי לימון לגרר, שמתי קצת יותר מדי קנמון, וקצת פחות מדי סודה לשתיה- נחמד, לא יותר)

dodo281

New member
../images/Emo5.gif בוה-ה-ה- א-א-א-א- י-י-י-י !!!!

אצלי זה בסדר הזה היום - בגלל דיאטה ללא סוכר: נתקלת בחלון (גם אם אני עושה מאמצים כבירים להימנע מלראותו !!!
)) ואז - 1. בוהה - נדהמת - ונותרת כך דקות ארכות.... ואז - 2. א-א-א-א-א- - ימי !!! ואז - גלינג !!! 3. א-י-י-י-י-י-י-י-י - אסור !!!! לימון מגורר - חובה
יותר מדי קינמון - אין כזה דבר בשבילי - בתנאי שמתלווה מספיק סוכר וחלבון אגוזי מלך - אין !! בכל מצב !!! שקדים-אפייה - אאואט ! קלויים, חלוטים, או מטוגנים - אין. ו- תופעה - מבחינתי - מ-ד-ה-י-מ-ה !!! לראשונה - באפרופו - שונה גם תפריט העוגות !!! אין צורך יותר לבהות - בוודאי של בקונקורד - שפשוט נעלם !!! ובכלל - נותרו 9 עוגות - ככה ככה !!! צרת רבים=נחמתי !!! לא עוד בהי-י-י-י אי-י-י-י !!!! ממש לא פיתוי. ואמי שדגלה העוגות מן התנור הפרטי שלה - חדלה זה מכבר - אבל היא וחמותי - יותר מדי טובות בעניין: מזה מטרפדות אותי עם העןגות/עוגיות/גלידות/ערמונים מסוכרים/שוקולדים הכי הכי..../ רחת-לוקום בכל טעם שניתן להעלות על הדעת... ולא יעזור - כמה שאומר שאסור לי... תמיד על השולחן...ואולי תנסי...
טוף!!! זה בשביל המתוקים שאני אוהבת - שלא נועדו לאכילה... מבוגרים כצעירים גם יחד
)) ולאחרונה - גדולתי - הבכורה - עשתה מעשה חכם !!! קנתה לי ציצנצנונת - ממש דוגמית - של ריבת ענבים נפלאה !!! היא יודעת שאיני יכולה לעמוד הדברים אלו. וריבת חצילים - כבר חדלתי להכין
פשוט איני יכולה לעמוד בכך . וחמותי - הפתיעה אותי בריבת סלק באגוזים... מה עושים ?! פותחים בתבונה - כשבכורתי בבית, לבד, בשקט, בצד, רצוי בחושך... לאינטימיות מלאה...
מלקקים בחמדה - לאט לאט - שכפית תספיק לשנה .... ואז - עוזבים על השייש - פתוח - בולט - הכי בולט !!!.... מהר מאוד הסיירת המקצועית תגלה זאת - וחסל ! היא מבסוטית, ולי נפתרה הדילמה - הלשונית והמוסרית כאחד !

sayv

New member
ראיתי בחנות טבע, תחליף צמחי לסוכר

איזשהו צמח. צריכה לבדוק זאת. והאם סוכר פירות נגיד יותר "עכיל" מסוכר רגיל? סוכר ממש צורכת מעט- רק בעוגות מאפה ידי ובמתוקים שלא מרבה בהם- נניח ממרח חרובים (ררררר... טעים... - ומאפשר לאפות רולדת כאילו שוקולד! אנסה בקרוב.. עוד זכרון ילדות). קניתי ריבת תות (אורגני! תותים "רגילים" מסוכנים!) ללא סוכר ואם כבר אנחנו בנושא אולי אעשה טעימת נסיון כעת. (כפיתי על הורי לטעום מהעוגה וכך טעמתי גם אני.. שוב.. העוגה כבר מתקרבת לקיצה..)

dodo281

New member
הי חמד - תודה ../images/Emo9.gif אבל ../images/Emo7.gif

לי אסור - ואין זהאיסור מבחין בין סוכר קנה מזוקק , לדבש, לחרובים, פירות, בטטות, וכד´, והצד בטוב - בעניין - סביר שאצליח לא להגיע לנטילת אינסולין
, אז - חברלך - תהנו מהמתוק -
וטוב שהעוגה אצלך סוף סוף נגמרת - אוכל להפסיק לחשוב עליה...

sayv

New member
ומוטב שגם אני אפסיק לחשוב עליה

פן אתפח ואתפח. עוד 2 חתיכות ונגמר... להגנתי אומר שחילקתי 9 קוביות ממנה, את השאר אכלתי לבד...
לא מזכירה יותר עוגות

dodo281

New member
סייב - תזכירי גם תזכירי ../images/Emo13.gif

תמיד יש אפשרות של דמיון מודרך...

sayv

New member
ציטוט של סוני :

בהקשר דמיון מודרך- "תביאי להם לחם אחיד ושידמיינו שזו עוגה" לא בהקשר שלנו, כמובן.

mira ker

New member
סייב, יש פשטידה אנגלית שעשויה

מלחם. אכלתי כזאת בלונדון. פשוט מדהימה. מישהו שמע עליה?
זה לא יוקשייר פודינג?

למעלה