מדיטציה ותכשיטים ב-
אנשים

מדיטציה ותכשיטים ב-../images/Emo43.gif אנשים

ארייאלה אורפז, מנחת סדנאות מדיטציה ודמיון מודרך מ"דארמה יוגה" תתארח במהלך היום בפורום הריון ולידה-תמיכה ותשיב לשאלות בנושא יוגה בהריון ואחרי לידה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=100390340
רוצים להתחדש בתכשיט? בפורום אמנות בחרוזים נערכה סדנה בנושא הכנת שרשראות. התחילו לחרוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1479&msgid=100367144
תחרות סיפורים מהחיים פורום שיחת נשים מזמין אתכן ואתכם לכתוב סיפור מרגש, מותח או מצחיק על החיים, ואולי אתם תזכו בפרס מתנת תפוז
אנשים
. הפרטים המלאים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=823&msgid=100331328
תחרות בגדי הים נמשכת תחרות בגדי הים הגדולה של פורום דוגמנות ממשיכה, ואתם מוזמנים לבוא ולהכיר מעט יותר לעומק את המתמודדות. והשבוע, המועמדת האחרונה והחביבה, מועמדת מספר 10 - אביטל שוורץ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=100383244

../images/Emo121.gifמה עושים כשנמאס מהדיונים על ההתמסחרות

או התקדמות ופיתוח טכנולוגי? עונים על שאלון!
שם: גיל: מקום מגורים: כיתה: איך עבר עליכם השבוע?: איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: מיהו אומן השבוע שלכם?: מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?: קורא תשובות לשאלון של אחרים? האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות רקדנית? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? ולסיום..תמונה שלכם

../images/Emo121.gifתיקון לפסקה השניה

איך עבר עליכם השבוע?: איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?: מיהו אומן השבוע שלכם?: מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?:

../images/Emo121.gifוזה, כל מה שיש...

שם:שי ג. גיל:16 ו10 חודשים מקום מגורים:איזור חיפה כיתה:י"א איך עבר עליכם השבוע?: איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?:פיוטה, איזה כיף לשמוע אותו בנסיעה (בקרוב גם בנהיגה
) איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?:"זה כל מה שיש"/יוני רכטר-עלי מוהר <לחן ומלל> מיהו אומן השבוע שלכם?:יוני רכטר מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?אממ לא היה משהו מיוחד מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?בגרות באזרחות מה נשמע?:וואלה, חיים קורא תשובות לשאלון של אחרים?
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה:מטר וקצת מידת נעלים:41 פריסינג: אין קעקועים: תמונה--> ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
המקום האחרון שהייתי בו:מטבח הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני שבועיים חיבקת מישהו/י?לפני כמה ימים מישהו/י חיבק/ה אותך?זה די הדדי, לא? עישנת?מלא זמן:) החלטתי שאני מפסיק, וזהו.. אני לא נשבר שתית משקה אלכוהולי?לפני שעה השתכרת? פייי המון המון זמן היית במועדון?חודשיים בערך אולי יותר לבשת חצאית?שנה שעברה קנית בגד?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?.. הקדישו לך שיר?לא זוכר שיפרו לך את המצברוח?היום היום: באיזו שעה התעוררת?7:40 מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה? לא.. רגע, כן, שיט! סעמקקקקק" מה היה הדבר הראשון ששמעת?אבא מדבר מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?"פאק אני מאחר/פאק אין לי כח/פאק למה קמתי" איזה כיתה אתה:י"א את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?משתדל שלא את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? חסכן יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה?לא יודע, אני לא מדבר הרבה לאחרונה איזה צלצול יש לך?מחפש תשובה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה מגניבה שצילמתי אתהרוצה להיות זמר?
אתהרוצה להיות רקדן
אתהרוצה להיות שחקן
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאתהאומר 'אני אוהבת אותך' אתהמתכוון לזה?
איפה את רוצה פירסינג?לא יודע.. נזם, לברט, לובים.. אבל אני לא אעשה כלוםP: אין לי כח אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?משדרג את הציוד נגינה והקלטה, קונה איזה C4 וחוסך:) מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית?לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית?כנ"ל, אני לא כלכך צופה בטלויזיה מה הדיסק האחרון ששמעת?"בכל פעם שאני מנגן-יוני רטכר, המיטב" מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
ולסיום..תמונה שלכם קחו של הקעקוע, כי הייתה שאלה עליו

בלע

שם: הוד גיל: 16 מקום מגורים: יבנה כיתה: מסיימת י' איך עבר עליכם השבוע?: בסדר איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:
איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: הממ..לאדעת,שמעתי גלגלצ חח מיהו אומן השבוע שלכם?: חמי,דניאל סלומון מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? איזה אירוע.!? כל השבוע חרשתי מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?
מה נשמע?: סדר קורא תשובות לשאלון של אחרים? לא חח האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראלי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.71 מידת נעלים: 41 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- הממ..שיבי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: טל המקום האחרון שהייתי בו: במרתף הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לג בעומר חיבקת מישהו/י? לאדעת מישהו/י חיבק/ה אותך? לא זוכרת עישנת? לג בעומר שתית משקה אלכוהולי? לג בעומר השתכרת?
היית במועדון? פורים לבשת חצאית? פפפ..לפני 3 שנים קנית בגד? פסח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ספטמבר 06 הקדישו לך שיר? לפני חודש שיפרו לך את המצברוח? לוזוכרת חח היום: באיזו שעה התעוררת? 1:20 מה/מי העיר אותך? עדיגו מה היה הדבר הראשון שאמרת? את המספר פלאפון של רוני מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול פלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? לוזוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני לא מוכנה להיסטוריה איזה כיתה את: י' את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? עובדים על זה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: יש כמה. אוהב/ת: הרבה. מתגעגע/ת אליו: ממ לאדעת חסר לך: לאדעת עושה לך טוב להיות איתו: שיבי הכי מצחיק: רוני לינוי ויריב הכי דפוק: חח לאדעת הכי מוזר: עדן הכי כיף לדבר איתו: שיבי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? הממ שיבי איזה צלצול יש לך? משו מוזר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של גיבעה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן נו איפה את רוצה פירסינג? שפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? חמי רודנר מה הסרט האחרון שראית? לוזוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? לאדעת מה הדיסק האחרון ששמעת? של חמי החדש מה החלום שלך? חלום
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? בערך ולסיום..תמונה שלכם

אין מנוס../images/Emo7.gif

שם: שני גיל: 17 מקום מגורים: ת"א כיתה: י"א איך עבר עליכם השבוע?:ככה איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:חחח בטח
איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: ממ..שאלה טובה מיהו אומן השבוע שלכם?: פיקאסו מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?שום אירוע מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?
מה נשמע?: סבבה קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים...רק אלה שמעניינים אותי האם אי פעם עישנת? כה האם אי פעם שתית אלכוהול? כה האם אי פעם עברת על החוק? כה האם אי פעם נשבר לך הלב? אולי האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כה האם אי פעם בכית על מישהי? ישמצב האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נהה האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כה האם אי פעם שיקרת? כה יש\אין חבר: אין גובה: 1.70<?> מידת נעלים: 39 פריסינג: יש
קעקועים: אין
ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לראות הדוגמנויות 2 נחשב? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אממ לא נראה לי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מממ לא בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אוחנה המקום האחרון שהייתי בו: חקר? הסטיה שלי היא: לסגור דלתות פתוחות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . חחח לא! האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי<?>
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מממ..יומע"צ חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? גם עישנת? שבוע שעבר שתית משקה אלכוהולי? גם השתכרת? מממ פסח היית במועדון? שנים לבשת חצאית? אמ אמ אמ..אה..חודשיים בערך קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? גם לא זוכרת הקדישו לך שיר? בשרשור הקדשות השירים? שיפרו לך את המצברוח? בהפסקות של המשמרת
היום: באיזו שעה התעוררת? 8:30
מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'היי' מה היה הדבר הראשון ששמעת? ת'שעו ןהמעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו בגלגלצ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הבחילה שלי איזה כיתה את: י"א את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך? ככה בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: חס ושלום אוהב/ת: חברים משפחה מתגעגע/ת אליו: לא חסר חסר לך: גם זה לא חסר
עושה לך טוב להיות איתו: נו..אין רק אחד הכי מצחיק: רונה הכי דפוק: סתיו הכי מוזר: וואלה לוידעת הכי כיף לדבר איתו: רונה יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? נראה לי ללירון איזה צלצול יש לך? משתנה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול כזה את רוצה להיות זמרת? לא ניחנתי בכישרון המתאים את רוצה להיות רקדנית?כנ"ל את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? רוב הפעמים איפה את רוצה פירסינג? בלשון? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מכניסה אותו לחשבון בנק. איך אפשר למצוא בכלל מיליון שקל? מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון. דה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא מה הסרט האחרון שראית? אוף..אני אף פעם לא זוכרת.. אהה! חופשיות על הבר מה התוכנית האחרונה שראית? הדוגמניות2 מה הדיסק האחרון ששמעת? משהו שהכנתי מה החלום שלך? אין לי חלום האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח רייט
בנית טירה מחול? כה נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כה סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית?לא ולסיום..
נהתם? ספרו לי
לא נהנתם? אתם יודעים לאן לדחוף את זה

yalda bli halom

New member
....

שם:גלי גיל: עוד חודשיים 19. מקום מגורים: בתוך בקבוק. כיתה: חח שטו? איך עבר עליכם השבוע?: יהיה טוב. איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: לא יצא. איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?: אביב גפן-רגעים מיהו אומן השבוע שלכם?: לא רוצה להגיד....אני מתביישת בעצמי! מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? ריקי
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? אמא. מה נשמע?: סבבה. קורא תשובות לשאלון של אחרים? לא ממש.... האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם עברת על החוק? יאפ האם אי פעם נשבר לך הלב? נראה לי שכן... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יותר מדי פעמים. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא באמת. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: לא. גובה: 1.65 מידת נעלים: 39 פריסינג: סמיילי קעקועים: כשיהיה כסף. ב24 שעות האחרונות בכית? המון ב24 שעות האחרונות צחקת? המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? יש מצב ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? קצת ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אני תמיד רבה עם מישהו ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אולי בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- איב האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שלחתי הודעה לענבר לפני כמה שעות. המקום האחרון שהייתי בו: בגנ"ש הסטיה שלי היא: אוכל
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחח כן... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כה האם צחקת על מישהו בעל מום? חחחח....יותר מדי =\ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כה... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? זה סוד. חיבקת מישהו/י? מתישהו. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? לפני חצי שעה שתית משקה אלכוהולי? השבוע. השתכרת? יום שישי... היית במועדון? יום שישי לבשת חצאית? לבשתי שמלה ביום שישי אבל לא יצאתי איתה מהבית!!!! קנית בגד? אני אקנה השבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מתישהו הקדישו לך שיר? מזמן.. שיפרו לך את המצברוח? היום! היום: באיזו שעה התעוררת? 4 אחה"צ מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "תרדי למטה,המשלוח מגיע" מה היה השיר הראשון ששמעת? יהודית רביץ-שבתות וחגים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הוא. איזה כיתה את: סיייייימתי! את חושבת שאת צבועה? כשנדרש ממני. את חושבת שאת קנאית? לעיתים
את חושבת שאת קרצייה? לא נראה לי. את חושבת שאת עקשנית? כה. את אוהבת את עצמך? תלוי,את האף שלי דווקא כן!!!! בזבזנית או חסכנית? גם תלוי,למשל על סיגריות אני לא מתפשרת! בנאדם ש: שונא/ת: מעיין אוהב/ת: את טל! מתגעגע/ת אליו: מור חסר לך: לירון-חברה הכי טובה שלי עושה לך טוב להיות איתו: איב וקרן הכי מצחיק: קרן הכי דפוק: קרן הכי מוזר: שון הכי כיף לדבר איתו:איב. יש לך פלאפון? שניים. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני לא אוהבת לדבר,אז אני לא מתקשרת לאף אחד. איזה צלצול יש לך? סתם כאלה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ליין סטיילי ז"ל את רוצה להיות זמרת? הייתי רוצה שיהיה לי קול יפה קודם. את רוצה להיות רקדנית?אם הייתי יודעת איך. את רוצה להיות שחקנית?מעדיפה במאית. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כמה פעמים כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? לפעמים כן. איפה את רוצה פירסינג? בגבה! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לעצמי בית ואוטו. מה את עושה עכשיו? כלום. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? - מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית?אני רואה כל כך הרבה סרטים כל הזמן. מה התוכנית האחרונה שראית? - מה הדיסק האחרון ששמעת? שילה פרבר-תתנהגי יפה מה החלום שלך? שיהיה לי בית משלי ואוטו משלי. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? חח אתמול! רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כנ"ל שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא...אין מצב בנית טירה מחול? ממש מזמן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חח כן! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כמה פעמים היית בחקירה משטרתית? לאאאאא מדבררריייםםם עללל דבררייים כאלללההה ולסיום..תמונה שלכם

S h A b i T

New member
יאללללללה =)

שם: אלמוג. גיל: 18. מקום מגורים: ראש העין. כיתה: יב'. בערך. איך עבר עליכם השבוע?: נפלא. :) איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: אממ? איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: becoming insane :) מיהו אומן השבוע שלכם?: אינפקטד כאילו דה. מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? גלטסה. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? תל אביב העיר המזוהמת. מה נשמע?: נפלא. קורא תשובות לשאלון של אחרים? רק את של ענבר. חח. האם אי פעם עישנת? כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם עברת על החוק? כן. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: אין. גובה: לא ברור. מידת נעלים: 39. פריסינג: נזם. קעקועים: פיכ. ב24 שעות האחרונות בכית? רק כי העדשות עשו לי צרות. ב24 שעות האחרונות צחקת? ברור. :) ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? גל גורם לי לעשות דברים שאני לא רוצה. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא, אבל מחר אני אריב מאוד עם גל. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? כן. האדם האחרון שהתקשר אלי- שי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עומר. המקום האחרון שהייתי בו: בשכונה של הרוסים. הסטיה שלי היא: א.א האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? קורה... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כמה ימים. חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות. מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני כמה שעות. עישנת? לפני רבע שעה. שתית משקה אלכוהולי? יום ראשון. השתכרת? ביומהולדת של גל נראה לי.. היית במועדון? לפני שבוע? לבשת חצאית? היום. חח. קנית בגד? שבוע. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. הקדישו לך שיר? אני כבר לא חלק מהשטויות האלה. :) שיפרו לך את המצברוח? שלשום. היום: באיזו שעה התעוררת? 2 בערך. מה/מי העיר אותך? חלומות זוועה. מה היה הדבר הראשון שאמרת? למה המנקה מנסה להרעיל אותי? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אלונה. מה היה השיר הראשון ששמעת? הכנסי כבר לאוטו -מאיר אריאל. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למההההה אני לא מצליחה להשתלט על החולה רוח הזה. איזה כיתה את: יב'. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? כן. =) את חושבת שאת עקשנית? תלוי. את אוהבת את עצמך? לאט לאט. בזבזנית או חסכנית? למה סתם קיצוניות? אני איפשהו באמצע. מתנהלת נכון. :) בנאדם ש: שונא/ת: גל טסה. אוהב/ת: גל טסה. מתגעגע/ת אליו: טישלר הזונה הזאת. חסר לך: טישלר. עושה לך טוב להיות איתו: כולם ככולם. הכי מצחיק: אוחנה!!! הכי דפוק: גל. הכי מוזר: שי. הכי כיף לדבר איתו: עמרי. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליהיא ואלונה. איזה צלצול יש לך? פולי פולי פולי פו! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של אלונה ושלי. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות רקדנית? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? בפופיק! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בגדדדדדים. מה את עושה עכשיו? מנסה להתעייף. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? הופעה של אלג'יר. מה הסרט האחרון שראית? רקוויאם לחלום. מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת. מה הדיסק האחרון ששמעת? עברי לידר האנשים החדשים. מה החלום שלך? שיהיה לי חלום. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא! בנית טירה מחול? כן. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן. היית בחקירה משטרתית? כן.

Z A M i

New member
../images/Emo12.gif

הסטייה שלך היא אלכוהוליסטים אנונימיים?..
|כאפת שטות|

Hosh17

New member
בוקר

שם: חופית גיל: חודשיים 18 מקום מגורים: פתח תקוה כיתה: יא' איך עבר עליכם השבוע?: היסטוריה...היסטוריה...לילות בלי שינה חחח איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: לא שמעתי :S:S איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: האנג אפ של מדונה... ומצטערים של אביב גפן ומלא של אסף אמדורסקי מיהו אומן השבוע שלכם?: אסף אמדורסקי מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? אין כזה מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? לא זוכרת מה נשמע?: בסדר קורא תשובות לשאלון של אחרים? של אנשים שמענייןא ותי התשובות שלהם - כן האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אממ כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בטח, פעם אחת יותר מתמיד האם אי פעם שיקרת? בקטנה .תסלחו לי יש\אין חבר: אין גובה: לא אומרת חחח מידת נעלים: 38 פריסינג: באף קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? מכאבי בטן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ב2 בלילה האחרון שהיה פתאום נהיתי רעבה אז הלכתי לקנות אוכל בימים אלו אתה מאוהב? כן האדם האחרון שהתקשר אלי- אח שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו: במטבח הסטיה שלי היא: נשים אבל זו לא סטיה זה דבר טבעי ויפה אז אממ..כלבים! זה קצת מחרמן אותי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן חיבקת מישהו/י? בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? בבוקר עישנת? לפני כמה ימים שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? אף פעם היית במועדון? כיתה ט',פעם ראשונה ואחרונה לבשת חצאית? כיתה ג' אולי קנית בגד? מזמן:( אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לאח שלי כל יום הקדישו לך שיר? לא זכור לי שיפרו לך את המצברוח? אני לעצמי היום: באיזו שעה התעוררת? לא ישנתי מה/מי העיר אותך? לא ישנתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הבגרות בהיסטוריה איזה כיתה את: יא את חושבת שאת צבועה? לא צבועה פתולוגית חחח..לפעמים זה כדי לא לפגוע באנשים. אבל בכללי לא צבועה את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: פסיכולוגית אוהב/ת: מישהי מתגעגע/ת אליו: מישהי גם..2 בעצם חסר לך: למעלה עושה לך טוב להיות איתו: אף אחד..הכל מדכא כשהוא נגמר הכי מצחיק: היועצת חחח הכי דפוק: היועצת הכי מוזר: היועצת הכי כיף לדבר איתו: היועצת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? אנד אוף דה וורלד של בלאקפילד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לבן את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? שאלתם איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה יותר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חלק תורמת,חלק הולכת להופעות וקונה דיסקים ורישיון ובית יפה ומסעדות חופשי ובתי מלון... מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? האנג אפ של מדונה מה הסרט האחרון שראית? רקוויאם לחלום מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות בבוקר אולי חח מה הדיסק האחרון ששמעת? אור הירח-אביב גפן מה החלום שלך? אין האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן ברצינות אבל רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן כמו כולם בערך שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא למה מה קרה בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? כן ולסיום..תמונה שלכם

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif טרילילי טרללה טרילי

שם: שחף
מקום מגורים: חולון
כיתה: חחחחחחחחחחח
איך עבר עליכם השבוע?: בלי עין הרע.
איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: תענה לי.
איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?: This is my now
מיהו אומן השבוע שלכם?: ג'ורדין [אם זה נחשב אמן]
מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? אתמול.
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? היום.
מה נשמע?: ברוך השם.
קורא תשובות לשאלון של אחרים? תלוי.
האם אי פעם עישנת? מה?
האם אי פעם שתית אלכוהול? ברור.
האם אי פעם עברת על החוק? ברור!
האם אי פעם נשבר לך הלב? :/
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כמו מה?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן.
האם אי פעם בכית על מישהו? כן.
האם אי פעם בכית על מישהי? כן.
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא'דע.
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן.
האם אי פעם שיקרת? ברורר
יש\אין חבר: לא ;[[
גובה: נמוך מדי.
מידת נעלים: 40
פריסינג: כבר אין ;[
קעקועים: 6 :]
ב24 שעות האחרונות בכית? לא.
ב24 שעות האחרונות צחקת? המוןןןןן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אורצ'ווווווו
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אחושרמוטה.
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא.
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןן
בימים אלו אתה מאוהב? כן ;[
האדם האחרון שהתקשר אלי- אמנון
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא משתמש באייסי
המקום האחרון שהייתי בו: אוטובוס? :O
הסטיה שלי היא: אם אני אגיד היא לא תהיה שלי נכון?
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן D:
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . אני? לאאאאא מה פתאום!!!!!1111111
האם צחקת על מישהו בעל מום? כן ;[
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחחחח כע D:
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? לא משנה. D:
חיבקת מישהו/י? היום.
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום.
עישנת? מה?
שתית משקה אלכוהולי? פיייייייייי בירה נחשב? אם כן, אז אתמול.
השתכרת? פייייייייייייייייייייייייייייייייי
היית במועדון? מאמאלוזה שכחתי את היום.
לבשת חצאית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קנית בגד? כפכפים נחשב? P:
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול.
הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח? היום.
היום:
באיזו שעה התעוררת? 6:00
מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד :O
מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסעומק למי יש כוח לשים מדים? :|
מה היה הדבר הראשון ששמעת? אוונסנס.
מה היה השיר הראשון ששמעת? ליתיום.
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "שלא יסע"
איזה כיתה את: חחחחחחחחחחחחחח
את חושבת שאת צבועה? אחושרמוטה.
את חושבת שאת קנאית? עוד יותר אחושרמוטה.
את חושבת שאת קרצייה? כן D:
את חושבת שאת עקשנית? יש מצב.
את אוהבת את עצמך? חחחחחחחחחחח
בזבזנית או חסכנית? בזבזן אחושקשוקה.
בנאדם ש:
שונא/ת: ארררג.
אוהב/ת:
מתגעגע/ת אליו: ;[[[
חסר לך: ;[
עושה לך טוב להיות איתו: אורצ'וק שליייי
הכי מצחיק: אמממ, אני? D:
הכי דפוק:
הכי מוזר:
הכי כיף לדבר איתו: אור.
יש לך פלאפון? רק 1?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא/ אושרע/ אור.
איזה צלצול יש לך? באחד, ליתיום/ בשני, VOGUE
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שאני עיצבתי.
את רוצה להיות זמרת? אבל ביג מאמא כזאת.
את רוצה להיות רקדנית? לא.
את רוצה להיות שחקנית? לא.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברור!!1
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.
כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? תמיד.
איפה את רוצה פירסינג? לא תודה.
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מאמאלוזה, אגדו ביפן!!!11
מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון?
את/ה שומע/ת

בוקר טוב עולם,אני הולכת מכאן...../images/Emo13.gif

שם:עדי גיל:17.4 מקום מגורים:מושב ליד אשקלון כיתה:יא"7 שליטהה..חחח בקרוב י"ב איך עבר עליכם השבוע?: טוב -(מינוס) איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?:אין לך מקום..ככ הרבה פעמים בגלגלצ' איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?:יוני ואפרת-שוב,ושל קליי קלארקסון החדש מיהו אומן השבוע שלכם?:יוני
מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?וואי אתמול על החבר'ה מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?לא זוכרת מה נשמע?:טוב... קורא תשובות לשאלון של אחרים?לפעמים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם עברת על החוק? יכול להיות האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן...רק עם כוונה האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר:אין גובה:מטר וקרמבו מידת נעלים:38 פריסינג: אין קעקועים: יש ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת? ואווו יותר מידי...עד שכאבה הבטן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אממ...בצחוק-כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב?לא האדם האחרון שהתקשר אלי-דניאל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:מי זוכר.? המקום האחרון שהייתי בו: חוץ מהבית,קיבוץ של חברים שלי הסטיה שלי היא: לא יודעת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא..מה?אין לי חיים? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חחח לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבוע חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול בלילה עישנת? אתמול בצהריים שתית משקה אלכוהולי? אתמול בלילה (אם יין אדום נחשב..) השתכרת? אף פעם היית במועדון?לפני חודש בערך לבשת חצאית? חח לפני כמה ימים קנית בגד? ביום שני אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול...אבל כידיד כן?! הקדישו לך שיר? חחחח שלשום שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היום: באיזו שעה התעוררת? 09:00 מה/מי העיר אותך? אמא והשעון באותו זמן מה היה הדבר הראשון שאמרת? טוב,אני באה.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא ואת השעון מה היה השיר הראשון ששמעת? עדיין לא איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עכשיו-איך לעזאזל אני נוסעת לשם? איזה כיתה את: יא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית? תלוי את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד אוהב/ת: את כולם מתגעגע/ת אליו: אדם....אבל ככ חסר לך: יותר מידי עושה לך טוב להיות איתו:כמעט עם כולם הכי מצחיק: לא יודעת הכי דפוק: שחר הכי מוזר: לא יוןדעת הכי כיף לדבר איתו:עם כולם...לרוב יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא,אדם,אבא,לי-היא איזה צלצול יש לך? של פינק איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם כחול את רוצה להיות זמרת? לא כי הקול שלי מחריד למדיי את רוצה להיות רקדנית?הלוואי ויכלתי את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה?כן.. איפה את רוצה פירסינג? גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שומרת אצלי,או תורמת קצת מה את עושה עכשיו? מחשב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? כלום מה הסרט האחרון שראית?בתול בן 40 מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת?סינרגיה מה החלום שלך? את האמת שחשבתי על זה,בזמן האחרון אין לי ציפיות וחלומות
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?חחח שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? יש לי כבר רישיון סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא לי היית בחקירה משטרתית?לא

izzys

New member
../images/Emo42.gif

שם: מור. גיל: 16. מקום מגורים: חיפה. כיתה: י'. איך עבר עליכם השבוע?: לאמשהו. איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: שמעתי ליפול מהלייב לפני כמה ימים. איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?: תאספי אותי מהרצפה. מיהו אומן השבוע שלכם?: שילה פרבר. מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? איף. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? היסטוריה. מה נשמע?: יהיה טוב. קורא תשובות לשאלון של אחרים? של מי שמעניין. האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר: אין. גובה: 1.66 נראה לי. מידת נעלים: 38. פריסינג: נזם. קעקועים: בקרוב
. ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת? בערך. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת. המקום האחרון שהייתי בו: בבית. הסטיה שלי היא:
. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
אולי בכיתה ד'. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא נראה לי. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודשיים נראה לי. חיבקת מישהו/י? אתמול. מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? שלשום
שתית משקה אלכוהולי? חודשיים. השתכרת?
היית במועדון? בערך 3 חודשים. לבשת חצאית? בהתערבות לפני שנה. קנית בגד? שבוע. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול. הקדישו לך שיר? מזמן. שיפרו לך את המצברוח? גם. היום: באיזו שעה התעוררת? 11. מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו? מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב. מה היה השיר הראשון ששמעת? תאפסי אותי מהרצפה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עוד שעה בגרות. איזה כיתה את: י'. היה כבר. את חושבת שאת צבועה?
. את חושבת שאת קנאית? קצת. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית?
. את אוהבת את עצמך? עובדים על זה. בזבזנית או חסכנית? באמצע. בנאדם ש: כבר מתיש אותי. ויתרתי. שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?
. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת. איזה צלצול יש לך? Tainted Love. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני ושחורונת. את רוצה להיות זמרת? לא נראה לי. את רוצה להיות רקדנית? ממש לא. את רוצה להיות שחקנית? לא נראה לי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ישמצב. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
. כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה?
. היה כבר. איפה את רוצה פירסינג? גבה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא?
מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? הרעש של המחשב. מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מים שקטים חודרים עמוק.
מה התוכנית האחרונה שראית? הבורר. מה הדיסק האחרון ששמעת? בון ג'ובי אקוסטי. מה החלום שלך? אוהו. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? איף. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
. בנית טירה מחול?
. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
. היית בחקירה משטרתית?
. ולסיום..תמונה שלכם

למעלה