../images/Emo121.gifוזה, כל מה שיש...
שם:שי ג. גיל:16 ו10 חודשים מקום מגורים:איזור חיפה כיתה:י"א איך עבר עליכם השבוע?: איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?:פיוטה, איזה כיף לשמוע אותו בנסיעה (בקרוב גם בנהיגה
) איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?:"זה כל מה שיש"/יוני רכטר-עלי מוהר <לחן ומלל> מיהו אומן השבוע שלכם?:יוני רכטר מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?אממ לא היה משהו מיוחד מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?בגרות באזרחות מה נשמע?:וואלה, חיים קורא תשובות לשאלון של אחרים?
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה:מטר וקצת מידת נעלים:41 פריסינג: אין קעקועים: תמונה--> ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
המקום האחרון שהייתי בו:מטבח הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני שבועיים חיבקת מישהו/י?לפני כמה ימים מישהו/י חיבק/ה אותך?זה די הדדי, לא? עישנת?מלא זמן
החלטתי שאני מפסיק, וזהו.. אני לא נשבר שתית משקה אלכוהולי?לפני שעה השתכרת? פייי המון המון זמן היית במועדון?חודשיים בערך אולי יותר לבשת חצאית?שנה שעברה קנית בגד?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?.. הקדישו לך שיר?לא זוכר שיפרו לך את המצברוח?היום היום: באיזו שעה התעוררת?7:40 מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה? לא.. רגע, כן, שיט! סעמקקקקק" מה היה הדבר הראשון ששמעת?אבא מדבר מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?"פאק אני מאחר/פאק אין לי כח/פאק למה קמתי" איזה כיתה אתה:י"א את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?משתדל שלא את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? חסכן יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה?לא יודע, אני לא מדבר הרבה לאחרונה איזה צלצול יש לך?מחפש תשובה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה מגניבה שצילמתי אתהרוצה להיות זמר?
אתהרוצה להיות רקדן
אתהרוצה להיות שחקן
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאתהאומר 'אני אוהבת אותך' אתהמתכוון לזה?
איפה את רוצה פירסינג?לא יודע.. נזם, לברט, לובים.. אבל אני לא אעשה כלוםP: אין לי כח אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?משדרג את הציוד נגינה והקלטה, קונה איזה C4 וחוסך
מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית?לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית?כנ"ל, אני לא כלכך צופה בטלויזיה מה הדיסק האחרון ששמעת?"בכל פעם שאני מנגן-יוני רטכר, המיטב" מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
ולסיום..תמונה שלכם קחו של הקעקוע, כי הייתה שאלה עליו