מדיטציה ותכשיטים ב-
אנשים

נשמת

New member
לכבוד הלידה... ../images/Emo95.gif

שם:
עדי גיל:
19.8 מקום מגורים:
מרכז כיתה:
צה"ל איך עבר עליכם השבוע?:
היו שבועות טובים יותר איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:
וואלה לא שמעתי אותם בכלל, אולי פעם אחת "המילים הכי יפות" באוטו של חברה. וגם העברנו אם אנלא טועה. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:
וואלה יש כמה שחרשתי עליהם, מילון פעם\האגם קפוא\כל מבט -שירים חדשים. מיהו אומן השבוע שלכם?:
דודו טסה ומוש בן ארי מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?
הלידה?
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?
קילקול קיבה [עד היום! כולל!] מהיום ספורט, עם הסנוויצ'ים המסריחים. מה נשמע?:
פסדר, מה איתך? קורא תשובות לשאלון של אחרים?
לא האם אי פעם עישנת?
כן האם אי פעם שתית אלכוהול?
כן האם אי פעם עברת על החוק?
כן האם אי פעם נשבר לך הלב?
כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
כן האם אי פעם בכית על מישהו?
בטח האם אי פעם בכית על מישהי?
כן... האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
תמיד. האם אי פעם שיקרת?
כן, לעצרי... יש\אין חבר:
אין גובה:
1.60 מידת נעלים:
39 פריסינג:
בלשון ונזם קעקועים:
אחד ב24 שעות האחרונות בכית?
אתמול בבוקר ב24 שעות האחרונות צחקת?
כן, קודם בסלון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
חברה אתמול בצהרים ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
מניחה שעשיתי.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
כן, עם אמא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
לא, וזה הישג!!! מלבד ארטיק
אתמול... בימים אלו אתה מאוהב?
לא האדם האחרון שהתקשר אלי-
אחותי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
אמורה המקום האחרון שהייתי בו:
קניון רעננה הסטיה שלי היא:
שלא נתחיל......... האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? .
עבר לי האם צחקת על מישהו בעל מום?
אוי ואבוי לי אם כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
לא נראה לי שהגשמתי כזה חלום, מקס' התעצבנתי אבל לא צרחתי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
לא זוכרת חיבקת מישהו/י?
אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?
אתמול, זה הדדי! עישנת?
לא זוכרת, זה טוב שתית משקה אלכוהולי?
לפני יומיים השתכרת?
אף פעם לא לגמרי היית במועדון?
לפני שבוע בול לבשת חצאית?
היום קנית בגד?
לפני איזה שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
לא עולה לי כרגע הקדישו לך שיר?
לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?
גם לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת?
סביבות 9 וחצי מה/מי העיר אותך?
קילקול קיבה מה היה הדבר הראשון שאמרת?
כוס אמק מה היה הדבר הראשון ששמעת?
הרעש של המים יורדים בשירותים מה היה השיר הראשון ששמעת?
מוש בן ארי - לו רק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מתי הקילקול קיבה יפסק... איזה כיתה את:
סנילים, שאלתם את חושבת שאת צבועה?
לא את חושבת שאת קנאית?
לא את חושבת שאת קרצייה?
ממש לא את חושבת שאת עקשנית?
לפעמים, תלוי את אוהבת את עצמך?
לגמרי בזבזנית או חסכנית?
משהו משולב בנאדם ש: שונא/ת:
רגע אני שונאת אותה......... אוהב/ת:
לאחרונה, את אבא מתגעגע/ת אליו:
סבתא
חסר לך:
אולי אחי עושה לך טוב להיות איתו:
הגעתי למצב שאף אחד לא עושה לי טוב במיוחד הכי מצחיק:
אבא לפעמים הכי דפוק:
אחי הכי מוזר:
אחד הידידים שלי הכי כיף לדבר איתו:
לא כיף לי! יש לך פלאפון?
כמובן למי אתה מתקשר הכי הרבה?
לחברה שלי, אחת מסויימת איזה צלצול יש לך?
לראות אותה היום \ ארכדי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
תמונה של צוואר גיטרה את רוצה להיות זמרת?
הלוואי את רוצה להיות רקדנית?
לההה את רוצה להיות שחקנית?
האמת שכן... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
בטח כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה?
תמיד איפה את רוצה פירסינג?
עכשיו כבר יש לי בכל מקום שאני רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?

Z A M i

New member
מודדת דדת דדת...

שם:נטלי גיל:18 מקום מגורים:אריאל כיתה:סיימתי
איך עבר עליכם השבוע?:מזה? חיקוי של מומלצ"ש? אני מוחה! מיהו אומן השבוע שלכם?: מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?: קורא תשובות לשאלון של אחרים?אנשים מסויימים
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
:\ האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה:1.67? מידת נעלים:38 פריסינג: גבה,ופופיק :X קעקועים: בנתיים אין.. ב24 שעות האחרונות בכית?
לא ממש. ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אלי- ענבר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חוחה המקום האחרון שהייתי בו: באמפי/בזאפה הסטיה שלי היא: . האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
(
) האם צחקת על מישהו בעל מום?
לא שזכור לי. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבועיים?.. חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? לפני שבועיים במסיבה. היית במועדון?זאפה נחשב? לבשת חצאית? O_O קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? אפשר להגיד שאתמול. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. וואו. קרה הרבה אתמול.. היום: באיזו שעה התעוררת? סופית- 16:00. מה/מי העיר אותך? אני את עצמי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר
" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב!!!" מה היה השיר הראשון ששמעת? מודדת-ירמי קפלן איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מה אני אוכל עכשיו?" איזה כיתה את: איים פרי פרום קלאס את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך? בתקופות בזבזנית או חסכנית? שניהם בנאדם ש: שונא/ת: אביב גפן. אוהב/ת: הרבה
חסר לך: בנה,גלב,אילוחה. עושה לך טוב להיות איתו:כל החברים בעקרון.... הכי מצחיק: שנשונה!, אוחנה, וצחר. הכי דפוק: אנארף.. הכי מוזר: חנע? הכי כיף לדבר איתו:חוחה!(תעקבי.שווה לעקוב.). יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכולם באותה מידה לדעתי. איזה צלצול יש לך? יש איזה 80 צלצולים. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם תמונה אקראית
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
ישמצב. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג? אני רוצה את הלברט בחזרה..
(יופי דנה.
) אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?אל תכניסו אותי לאשליות. מה את עושה עכשיו? עונה על זה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? כרגע שילה. מה הסרט האחרון שראית? רקוויאם לחלום
מה התוכנית האחרונה שראית? חברים. מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק של אחותי. מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
למה שמישהו יעשה דבר כזה?.. בנית טירה מחול?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
סוגשל היית בחקירה משטרתית?
ולסיום..תמונה שלכם.. מאתמול..

Z A M i

New member
נראה לי שידעת ושכחת.

אני אפילו כמעט בטוחה בעניין..

Z A M i

New member
א. שתוק.../images/Emo3.gif(../images/Emo23.gif!!|)

ב.אין לי עגיל בשפה כבר.. ומה שבתמונה זה סתם דמוי שאיתו עבדתי אתמול על אנשים..
ג.חחחחחחח...
נזכרתי במבטא שלך. ד.זוהי דלת שפותחת את הכלללל.. א,ב,ג,ד!

Z A M i

New member
את גאון.

את ראית שזה לא אמיתי רק מתמונה. אנשים שראו אותי במציאות האמינו לי..
בעצם, רגע. אולי את לא גאון.. את היית כשלירון נתנה לי את העגיל הזה או משהו?

א. אני גאון בלי קשר../images/Emo11.gif

סתם אני לא אבל היה לך עגיל באמצע והוצאת אותו..ההגיון הבריא אומר לי שלא תעשי תוך כמה ימים [כי ראיתי אותך ברביעי נו
] עוד עגיל בצד... וב[.]לי שום קשר לירון שיגעה אותי עם העגיל הזה שהיא תקעה אותו כל החיים על השפה שלה

עכשיו אתה חוזר בחזרה...

שם:הילה גיל:19.5 מקום מגורים:ב"ש כיתה:סיימתי איך עבר עליכם השבוע?:מעולה (שבוע בטורקיה) איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: מיהו אומן השבוע שלכם?:דנה ברגר מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?טיול ג'יפים בטורקיה מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?:סבבה קורא תשובות לשאלון של אחרים?כן האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מקווה מאוד שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:1.60 בערך מידת נעלים:8-9 פריסינג:גבה קעקועים:אין אבל רוצה ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ודאי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב?לא האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי המקום האחרון שהייתי בו:בשולחן אוכל בסלון הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? יכול להיות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? לפני יומיים מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? לפני שעה שתית משקה אלכוהולי?שלשום השתכרת?אפפעם היית במועדון?לפני ארבעה ימים לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? העירו אותי ב12 מה/מי העיר אותך?אח קטן מה היה הדבר הראשון שאמרת?לא רוצה לקום מה היה הדבר הראשון ששמעת?צרחות מה היה השיר הראשון ששמעת? הייתכן/דניאל סלומון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אני צריכה לנקות את הבית ואין לי כוח איזה כיתה את: את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית?קצת את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית?נוטה יותר לבזבזנות בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה איזה צלצול יש לך? הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הר וירח את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג? סיידליפ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?טיולים בעולם ועל השאר אני עוד צריכה לחשוב מה את עושה עכשיו?שומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?חח כן מה את/ה שומע/ת? אין לך מקום מה הסרט האחרון שראית?הבופור מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות מפתיעוץת מה הדיסק האחרון ששמעת?אוסף באמפי מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?לא ולסיום..תמונה שלכם (כן עשיתי גלח.... )

../images/Emo219.gif

שם:יונתן גיל:14 ושלושתרבע מקום מגורים:ירושלים כיתה:ט לעוד יום אחד איך עבר עליכם השבוע?:סטלות איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:לא שמעתי שייגעצ. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:the power of equality - red hot מיהו אומן השבוע שלכם?:red hot chili peppers מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?מסיבת רדהוט =] מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?נכשלתי באיזה מבחן נראה לי מה נשמע?:הכלטוב..מה איתכ? קורא תשובות לשאלון של אחרים?לפעמים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: לא גובה:183 מידת נעלים:44 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב?לא האדם האחרון שהתקשר אלי- צרויה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי המקום האחרון שהייתי בו: בית..בית של חברים הסטיה שלי היא: ...? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? יום ירושלים..רציתי אתמול :\ השתכרת? לג בעומר היית במועדון?אתמול לבשת חצאית? שנה שעברה..חח קנית בגד? שנה שעברה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה חודשים הקדישו לך שיר? ווהו שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 10 ורבע מה/מי העיר אותך? עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי מה היה הדבר הראשון ששמעת? גלגלגלגלצ מה היה השיר הראשון ששמעת? לאזוכר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה התעוררתי.. איזה כיתה את: ט את חושבת שאת צבועה? רוב הזמן לא את חושבת שאת קנאית? מנסה שלא את חושבת שאת קרצייה? רוב הזמן לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? תלוי על מה יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדע איזה צלצול יש לך? נוקיה טיון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עננים את רוצה להיות זמרת? למה לא את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? תלוי למי איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?מבזבז מה את עושה עכשיו? עונה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? .. מה הסרט האחרון שראית?כשהנערים שרים מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות מה הדיסק האחרון ששמעת? מציאות נפרדת מה החלום שלך? להיות בנאדם שיזכרו אחרי שמת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא ממפגש רדהוט ->

כמעט כמו שאני.

שם: ענבר. גיל: 17. מקום מגורים: אריאל. כיתה: יב'. איך עבר עליכם השבוע?: גדוש ועמוס ללא שעות שינה. איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: האמת שלא זכור לי אחד כזה. איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?: שיר החניון- שילה פרבר
מיהו אומן השבוע שלכם?: בלי צל של ספק, שילה פרבר
מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? כנרת כפרעליה. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מעשה לא נחמד בכלל, עוד כאפה לפרצוף. מה נשמע?: יהיה בסדר. קורא תשובות לשאלון של אחרים? של אנשים מסויימים. האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? סביר להניח ש
. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.68 פחות או יותר. מידת נעלים: 41. פריסינג: סיידליפ צד ימין ולשון. קעקועים: בקרוב
התייאשתי מלהדגיש.. ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ציטרין
המקום האחרון שהייתי בו: כנרת/הבית של עמרי. הסטיה שלי היא: לשבת באמפי עם מור לי ומור
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא חושבת. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חודשיים. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? היום. שתית משקה אלכוהולי? סילבסטר של כתה י'. השתכרת? כנ"ל. היית במועדון? התמונע נחשב?..אם כן אז ב7.6. לבשת חצאית? בבת מצווה. קנית בגד? די מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה ימים נראה לי. הקדישו לך שיר? לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? היום/אתמול. היום: באיזו שעה התעוררת? 06:00 בבוקר. מה/מי העיר אותך? אבן שהציקה לי בגב. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "06:00" מה היה השיר הראשון ששמעת? כורש 11 / שיר החניון, בביצוע של עמרי ענבר ומור. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? צבא. איזה כיתה את: י"ב. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? לא יודעת. את חושבת שאת עקשנית? לא. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? כשצריך אז חסכנית כשלא צריך אז בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? עמרי. איזה צלצול יש לך? סתם משהו מעאפן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני זמי וספיר מחזיקות את השלט "איפה טישלר?" את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות רקדנית? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יש מצב. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? בשומקום. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נו מה זה חקר? מה את עושה עכשיו? מדברת עם ציטרין ועונה על השאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? לא שומעת. מה הסרט האחרון שראית? הממ .. וואלה לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית? וואלה לא זוכרת. מה הדיסק האחרון ששמעת? שילה פרבר-מתוק שחור. מה החלום שלך? להיות. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? ניסיתי. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? סוגשל. היית בחקירה משטרתית? כן. ולסיום..תמונה שלכם

יודעת טוב מכולם

שם:נעמה גיל: מקום מגורים:חיפה כיתה:ט איך עבר עליכם השבוע?:בסדר. איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:לא שומעת שייגעצ איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:צרפת-אלג'יר מיהו אומן השבוע שלכם?:אלג'יר מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?נראה לי שהסופ"ש מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?:רגיל קורא תשובות לשאלון של אחרים?חלק האם אי פעם עישנת?סיגריות,כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק?אני מניחה שכן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?הרבה יותר מפעם האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אני מקווה שלא. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:1.60 משו כזה מידת נעלים:38 בד"כ פריסינג:נזם קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? קצת ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? קצת ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אתמול בלילה במנדרין..אבל לא נחשב. בימים אלו אתה מאוהב?... האדם האחרון שהתקשר אלי-אסי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:עידו המקום האחרון שהייתי בו: באיזבלה הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?אני מניחה:/ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י?הלילה:) מישהו/י חיבק/ה אותך?הלילה:). עישנת?אתמול בלילה שתית משקה אלכוהולי?אתמול בלילה השתכרת? אתמול בלילה היית במועדון?פיי מזמן לבשת חצאית?אתמול בחזרות קנית בגד?לפני 3 ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול הקדישו לך שיר? אתמול.וזה היה אחד המרגשים.. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. היום: באיזו שעה התעוררת?11 וחצי מה/מי העיר אותך? אסי מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב קוקי חח מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמע?לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את:שוב?ט'. את חושבת שאת צבועה?לפעמים.למי שקרוב אלי לא. את חושבת שאת קנאית?תלוי..כן.בערך. את חושבת שאת קרצייה? קצת:) את חושבת שאת עקשנית?תלוי מול מי את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: איתן והאריאלניקיות. חסר לך:איתן. עושה לך טוב להיות איתו:אסי הכי מצחיק:פלוטניק,רובין,אסי,עדע.. הכי דפוק: רובין אסי עדע.. הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו:יש מספיק. יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך?משו מעצבן אש איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הנסיך הקטן. את רוצה להיות זמרת?הייתי רוצה לדעת לשיר.. את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית?אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?יכול להיות אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה?תמיד איפה את רוצה פירסינג? טראגוס,באוזן. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?אנערף מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ו מתארגנת לישון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית?שודדי הקריביים2 מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? נאמנות ותשוקה מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?לא

LoLi Goddess

New member
"המטוס ממריא, אתה נראה בריא, מה יהיה הסוף?"

שם: אלה גיל: 19 מקום מגורים: עלי זהב\חולון כיתה: צבאאא! איך עבר עליכם השבוע?: סבבה איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע? פיכסה עליהם איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע? "אני גיטרה" מיהו אומן השבוע שלכם? מייק פאטון אהובי
מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע? סרט עם דן =) מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע? בעע... מה נשמע? חצילים קורא תשובות לשאלון של אחרים? כן האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? עזבו אותי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בקטנה האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן, כי אני כלת עולם. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש, אבל הוא עדיין לא יודע מזה
גובה: 1.65 מידת נעלים: 40 פריסינג: לא קעקועים: 2... כיתוב יפני על הזרוע, וממבה שחורה (נחש) על הגב ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? "בשנים אלו" אתם מתכוונים
האדם האחרון שהתקשר אלי- ארז האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: תומר המקום האחרון שהייתי בו: ת"א הסטיה שלי היא: גב של אנשים האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחח כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אממ.. דההה האם צחקת על מישהו בעל מום? לא בפנים האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? מלא פעמים (קריזיונרית שכמותי) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום שלישי חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? עכשיו שתית משקה אלכוהולי? יום שני השתכרת? לא זוכרת היית במועדון? לפני שבועיים לבשת חצאית? לפני 3 ימים קנית בגד? 3 שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת הקדישו לך שיר? שבוע שעבר שיפרו לך את המצברוח? יום חמישי היום: באיזו שעה התעוררת? 12:30 מה/מי העיר אותך? שומדבר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? יש לי פיפי מה היה הדבר הראשון ששמעת? הטלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? Mr. Bungle - For No Reason איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עזבו איזה כיתה את: אני בצבא את חושבת שאת צבועה? בדרך כלל אני בצבע הרגיל שלי, אבל כרגע אני צבועה בצבע אדום מהגוני את חושבת שאת קנאית? תלוי. אבל לרוב לא. את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? ברור בזבזנית או חסכנית? בזבזנית באופן חסכני
בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד אוהב/ת: אורי מתגעגע/ת אליו: לירון חסר לך: מיכאל =\ עושה לך טוב להיות איתו: דן הכי מצחיק: תומר הכי דפוק: דיוויד הכי מוזר: ערן הכי כיף לדבר איתו: צחר יש לך פלאפון? כן... כבר 2 חחח למי אתה מתקשר הכי הרבה? לירון, אורי והמפקדת שלי איזה צלצול יש לך? Bowling for soup - Ohio בפלאפון אחד . . . ובפלאפון השני: Rock Solo איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושל לירון את רוצה להיות זמרת? כן
את רוצה להיות רקדנית? אולי קצת, אם לא הייתי מפסיקה לרקוד. את רוצה להיות שחקנית? כןןן! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי. אבל ברוב המקרים לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? בוודאי איפה את רוצה פירסינג? סייד ליפ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מכסה את המינוס קודם, ואז זורמת. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? את האלבום OU818 של מיסטר באנגל מה הסרט האחרון שראית? קינג קונג (עם דן) מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? OU818 מה החלום שלך? להיות שחקנית או זמרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? חח כן ולא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן, אם גוש חול שמתנשא טיפה לגובה נחשב טירה (כי זה נסיון לבנות טירה) נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? הממ לא זוכרת היית בחקירה משטרתית? כמעט ולסיום..תמונה שלכם - היו ימים... איזו נוסטלגיה =)

למעלה