מדיטציה ותכשיטים ב-
אנשים

izzys

New member
(לשתיכן)

אני באמת לא אבין מה גורם לאנשים לחשוב שיש לי יותר מ- 16.. ( זאת אמורה להיות מחמאה?
)

hagitos1

New member
משעמם לי....

שם:חגית גיל:16 עוד מעט מקום מגורים:רחובות כיתה:י' איך עבר עליכם השבוע?:פאנן איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?:המממ הייתי אומרת אין לך מקום... איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?:מוש-אנצל מיהו אומן השבוע שלכם?:----- מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?לא זוכרת מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?מ'כפת לך? מה נשמע?:בסדר קורא תשובות לשאלון של אחרים?מדי פעם האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול? דההה האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן,אתמול האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? חח אולי פעם אחת האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא..זתומרת מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?אהא האם אי פעם שיקרת? כןןן יש\אין חבר: אין גובה:משו כמו 160 אולי קצת יותר... מידת נעלים:38\9 פריסינג: נופ קעקועים: נופ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אהא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? מממ זה יגיע... ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אמממ כן בימים אלו אתה מאוהב?לא ממש האדם האחרון שהתקשר אלי- סיסטר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שחורלה המקום האחרון שהייתי בו: טקס סיום של י"ב הסטיה שלי היא:יש הרבה... האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא שזכור לי חח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . חחח כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לאאא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כןןןןןןן חחחח בת זונה היא צעקה עליי קודם.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? ---- חיבקת מישהו/י?אתמול נו מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת? ---- שתית משקה אלכוהולי? הוווו לפני הרבה זמן השתכרת?בחיים לא היית במועדון?שנה שעברה... לבשת חצאית? שבוע קנית בגד? פחחחח לפני הרבה זמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?--- הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? המממ אתמול שלשום משו כזה היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי=\\ אבל אני בחופש... מה/מי העיר אותך? אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת?מה?*בטון רדום* מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הכלב שלי מיילל..=[ מה היה השיר הראשון ששמעת? מאיפה אני זוכרת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אופפפ יא חופר את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית? כן,קצת את חושבת שאת קרצייה?כן,הרבה את חושבת שאת עקשנית?כן,הרבה את אוהבת את עצמך?מממ לא בזבזנית או חסכנית?באצמע בנאדם ש: שונא/ת:---- אוהב/ת:אויי יש הרבה... מתגעגע/ת אליו: אויי יש הרבה.. חסר לך:יש הרבה עושה לך טוב להיות איתו: כל החבורה מהמקהלה הכי מצחיק: צביקה הכי דפוק:שחף
הכי מוזר:----- הכי כיף לדבר איתו:דנה יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך?אלה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שמיים את רוצה להיות זמרת?כן... את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן,למה לא? אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן! איפה את רוצה פירסינג?------ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?לא יודעת קודם כל קונה בית רחוק מפה חחח מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? אמרתי לא! מה הסרט האחרון שראית?שודדי הקריבים מה התוכנית האחרונה שראית?נראלי סיינפלד או חברים מה הדיסק האחרון ששמעת?החדש של מוש מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן חחח בנית טירה מחול?ברוררר נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כןןן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?חח לא ולסיום..תמונה שלכם

ילדה 4

New member
../images/Emo160.gif

שם:יעל גיל:18 מקום מגורים:כפר ורבורג כיתה:אין איך עבר עליכם השבוע?:אחלה איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:אף אחד.. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:מסיבת כתה של העברית מיהו אומן השבוע שלכם?:אביב גפן מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?להזמין כרטיס=] מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?בגרות באזרחות מה נשמע?:אחלה קורא תשובות לשאלון של אחרים?כן האם אי פעם עישנת? סיגריה לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש גובה:1.79 מידת נעלים:40 פריסינג: - קעקועים: - ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב?כן האדם האחרון שהתקשר אלי-תמיר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:זה היה מזמן... המקום האחרון שהייתי בו: בחוץ הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . לא ממש האם צחקת על מישהו בעל מום? קצת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שלשום חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? - שתית משקה אלכוהולי?יום שישי השתכרת? לפני כמה חודשים היית במועדון?כמה חודשים לבשת חצאית? שלשום קנית בגד? שבוע וחצי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? חודש.. שיפרו לך את המצברוח?אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? הטלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? שלום אנחנו עורכים סקר..... מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה משהו של דסטניז צ'יילד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה הערבים בתורכיה שונאים ישראלים איזה כיתה את: - את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? יודעת להיות את חושבת שאת עקשנית? ככה את אוהבת את עצמך? חיים בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא איזה צלצול יש לך? לא מזוהה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחיין שלי=] את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית?רציתי פעם את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? בדרך כלל איפה את רוצה פירסינג? לא עליי אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?מממ.. מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? CNN מה הסרט האחרון שראית?עלובי החיים מה התוכנית האחרונה שראית? עקרות בית נואשות מה הדיסק האחרון ששמעת? השלישי של אביב מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifעונה מהר לפני העבודה

שם: תום גיל: עוד חודשיים וחצי 18 מקום מגורים: ראשון לציון כיתה: סיימתי. איך עבר עליכם השבוע?: עבר..אני יודעת,הרבה עבודה איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: לא שמעתי איזה שירלא של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: ירון כהן ושלומי שבת-מלאך שלי מיהו אומן השבוע שלכם?: שלומי שבת מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? חופש מהעבודה קצת,ומשכורת. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מגן בספרות מה נשמע?: בסדר קורא תשובות לשאלון של אחרים? כן לפעמים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש גובה: 1.56 מידת נעלים: 35-36 פריסינג: בגבה בטבור בפטמה קעקועים: אין עדיין. ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב?כן האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: בנה המקום האחרון שהייתי בו: בסלון הסטיה שלי היא: גב האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . כן האם צחקת על מישהו בעל מום? כן :( האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? לפני איזה כמה ימים השתכרת? לפני כמה ימים היית במועדון? מזןמ לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? שלשום שיפרו לך את המצברוח? שלשום היום: באיזו שעה התעוררת? 8:00 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אמא תחממי מים מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המזדיין. מה היה השיר הראשון ששמעת? ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן-קשה לי לא להתרגש איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני כבר אקבל משכורת איזה כיתה את: סיימתי. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אוהב/ת: מיטל מתגעגע/ת אליו: בנה חסר לך: אסתי עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים שלי הכי מצחיק: שגיא,לוי הכי דפוק: לוי! הכי מוזר: אופיר הכי כיף לדבר איתו:כולם יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? הדר,מיטל,דנה. איזה צלצול יש לך? מלאאא...אמא,עכשיו טוב,ליפול,נשקי אותי,רידינג,דונט סטופ מי נאו,תחרות כלבים..וכו'. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל האישה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בלשון. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אוטו,ובית,לבד. מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה והולכת לעבודתיכף. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? אינפקטד. מה הסרט האחרון שראית? בתול בן 40 מה התוכנית האחרונה שראית? דוקטור פיל. מה הדיסק האחרון ששמעת? אביתר בנאי-עומד על נייר. מה החלום שלך? לגור לבד. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? חחח כןןןן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא ולסיום..תמונה שלכם אני והאישה.

אוי, איך באת לי בטוב עם השאלון הזה! ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 22 ומשהו מקום מגורים: לא השתנה עדיין כיתה:
איך עבר עליכם השבוע?: וואי הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: דווקא שייגעצ?!
איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: החיים של שלמה ארצי ומוקי, ובכלל לא מבחירה, פשוט חרשו עליו בגלגלצ! מיהו אומן השבוע שלכם?: אהוד בנאי מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? השביתה אתמול! באה לי בטוב. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? יום שני כולו מה נשמע?: טוב תודה
קורא תשובות לשאלון של אחרים? רק שממש משעמם האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם עברת על החוק? יאפ האם אי פעם נשבר לך הלב? כן.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ברור האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 170 מידת נעלים: 38 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא:\ ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? עוד מעט.. בימים אלו אתה מאוהב? אולי... האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חגית המקום האחרון שהייתי בו: עבודה הסטיה שלי היא: אוו.. אני לא אתחיל אפילו האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? למה לי? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? .לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא נראה לי, אני מקווה שלא.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן, ממש.. רק אני מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? פייי.. מזמן. חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? כמה חודשים שתית משקה אלכוהולי? שישי, והיום שוב אני מקווה השתכרת? שישי היית במועדון? שישי לבשת חצאית? חחח קנית בגד? יום רביעי שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כשאהבתי מישהו הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? יום ראשון נראה לי היום: באיזו שעה התעוררת? מוקדם מדי מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? איזה כיף להתעורר עם השיר הזה מה היה הדבר הראשון ששמעת? בהתחלה את סטרוואי טו האבנ מה היה השיר הראשון ששמעת? הזמן שלך:) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה עושים הערב איזה כיתה את: אני לא את חושבת שאת צבועה? משתדלת שלא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לפעמים:) את חושבת שאת עקשנית? מאוד! את אוהבת את עצמך? אממ.. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד אוהב/ת: יש הרבה מתגעגע/ת אליו: יש כמה חסר לך: סבתא עושה לך טוב להיות איתו: איתו
יש לך פלאפון?סלקום איזה צלצול יש לך? יכול להיות איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים את רוצה להיות זמרת? ממש לא את רוצה להיות רקדנית? גם לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אוהבת שנכנסים לי לחיים אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? ברור איפה את רוצה פירסינג? באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לוקחת קצת חופש.. מה את עושה עכשיו? נחה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא שומעת מה הסרט האחרון שראית? טיגר הסרט מה התוכנית האחרונה שראית? התעמלות בוקר בערוץ 5 חח מה הדיסק האחרון ששמעת? אנוק כלשהו מה החלום שלך? להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן.. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יודעת... היית בחקירה משטרתית? כן.. כאילו הגשתי תלונה.. אז חקרו אותי ולסיום..תמונה שלכם

תומע79

New member
../images/Emo34.gifהתמונה ממש ממש מפחידה.

ו..תגידי עוד פעם אני אשאל כי פעם שעברה לא ענית לי איך את בת 22?!?!?! כשהכרנו היית עם טליה בכיתה בתלמה ילין וטליה בת 17!

חחח אני חושפת את הסצד המפחיד שבי לפעמים..../images/Emo9.gif

מממ... ולא רוצה להיות לא מנומסת.. אבל מי זאת טליה..?:) [לא נראה לי שנפגשנו אי פעם..]

3ברלד3

New member
יאללה שיהיה =)

שם: אדם גיל: 21 בקרוב מקום מגורים: אילת כיתה: איך עבר עליכם השבוע?: נחמד איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: איזה שיר? חח איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: אין סוף/התבלינים מיהו אומן השבוע שלכם?: מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? נהג אוטובוס נתן לי לעשן באוטובוס מאחורה =) מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? לא דפק אבל עיצבן מאוד לא משנה מה נשמע?: הכל נחמד מה איתך? =) קורא תשובות לשאלון של אחרים? מרפרף האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? סוג של האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לוידע האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? תמיד האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: אין גובה: 1.76 בערך מידת נעלים: 43 פריסינג: אין קעקועים: יש ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אפשר לומר ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? בקרוב נראה לי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סיגריות נחשב? בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- יוסי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: יפית המקום האחרון שהייתי בו: מונית בדרך הביתה הסטיה שלי היא: עיניים? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו ? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? סופ"ש שעבר חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? זה הולך ביחד חח עישנת? לפני דקה שתית משקה אלכוהולי? סופ"ש שעבר השתכרת? לפני המון זמן היית במועדון? לא זוכר לבשת חצאית? בחיים לא חח קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום הקדישו לך שיר? לא זוכר שיפרו לך את המצברוח? עכשיו בערך חח היום: באיזו שעה התעוררת? 5 וחצי בבוקר מה/מי העיר אותך? הקצין שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? שחרר ממני חח מה היה הדבר הראשון ששמעת? קום לפני שתקבל בוקס חחח מה היה השיר הראשון ששמעת? משו במזרחית ברכב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משנה איזה כיתה את: את חושבת שאת צבועה? למה זה שאלון לבנות זה מציק את חושבת שאת קנאית? במידה את חושבת שאת קרצייה? לא עונה על את יותר את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: יש כמה אוהב/ת: גם פה יש כמה =) מתגעגע/ת אליו: אין לי כוח לשמות חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: יוסי ורותם הכי מצחיק: שיטרית הכי דפוק: מדמוני הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש כמה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי שיחות חח איזה צלצול יש לך? כל מני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? צ'ה גאוורה את רוצה להיות זמרת? אתה ולא את רוצה להיות רקדנית? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה גולף 2000 סמ"ק שנת 2007 בצבע כחול מטאלי מה את עושה עכשיו? מדליק סיגריה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? בצהרי היום / פורטיסחרוף מה הסרט האחרון שראית? אממממ סרט מלא מהיר ועצבני 1 =) מה התוכנית האחרונה שראית? אממממ לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חח בנית טירה מחול? יש מצב נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? סוג של היית בחקירה משטרתית? לא ולסיום..תמונה שלכם

ב י ז י

New member
קצת לפני שנסיים, אני רוצה גם לדבר עליך קצת

שם:ליזיביזי גיל:18 מקום מגורים: לוד כיתה: יב' איך עבר עליכם השבוע?: אחלה בחלה איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: המאה העשרים איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?: יוני בלוך- קצין תורן מיהו אומן השבוע שלכם?: יוני בלוך
מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? שיש סופסוף קצת חופש מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מדעי הסביבה דפקו לי ת'חיים מה נשמע?: מצויין קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? אממ לא נראה לי האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי, כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? וודאי האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש גובה: מטר ושייבה מידת נעלים: 38-39 פריסינג: נזם ואינדסטריאל קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? ברור! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? וודאי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אממ לא ממש ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אממ לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אממ האייסיקיו מת המקום האחרון שהייתי בו: עזריאלי הסטיה שלי היא: עצמות שיש בבטן, נו הבולטות האלה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא זוכרת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? סוג של מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום שבת חיבקת מישהו/י? לפני כחצי שעה בערך מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני כחצי שעה בערך עישנת? לא עישנתי כבר הרבה זמן שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? ואי מלא זמן לא קרה היית במועדון? פייי שנים לבשת חצאית? בבראשית קנית בגד? לפני שנה נראה לי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אממ אתמול הקדישו לך שיר? כן שיפרו לך את המצברוח? כן היום: באיזו שעה התעוררת? לינה העירה אותי ב 9.35 מה/מי העיר אותך? לינה
מה היה הדבר הראשון שאמרת? מי זוכר? דיברתי מתוך שינה בערך מה היה הדבר הראשון ששמעת? "ליזה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? ואללה לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך יהיה היום איזה כיתה את: יב', כמעט סיימתי :] את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לעתים נדירות את אוהבת את עצמך? אני סבבה עם עצמי בזבזנית או חסכנית? די באמצע בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אוהב/ת: יש הרבה
מתגעגע/ת אליו: חסר לך: די נמאס לי להגיד ת'שם הזה כל פעם, לכן אני אפסיק :) עושה לך טוב להיות איתו: החברים הקרובים הכי מצחיק: אמא שלי מצחיקה הכי דפוק: אחי הכי מוזר: שיבי חחח הכי כיף לדבר איתו: כפרעלינה יש לך פלאפון? בוודאי למי אתה מתקשר הכי הרבה? לינה, נכון מפתיע? איזה צלצול יש לך? משו לא ברור איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איזה משו של אחי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית? כבר לא אהיה כנראה את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אממ לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כמובן איפה את רוצה פירסינג? לאברט אני רוצה קצת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שאלה טובה מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן! מה את/ה שומע/ת? כרגע Red Hot Chili Peppers מה הסרט האחרון שראית? לא ראיתי כבר שנים סרטים מה התוכנית האחרונה שראית? אופרה ויפארי מה הדיסק האחרון ששמעת? שנים כבר לא שמעתי דיסקים מה החלום שלך? יש יותר מדי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? בוודאי :) סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שזכור לי היית בחקירה משטרתית? לא, ונקווה שזה גם לא יגיע ולסיום..תמונה שלכם [גם זו מהכנרת]

בא לי בטוב!

שם: ספיר גיל : 17.7 מקום מגורים: אריאל כיתה: סוף יב'. איך עבר עליכם השבוע?: עם אנשים מסויימים נורא קשה ורע, ועם אנשים אחרים מעולה. איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: אין לך מקום איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?: אביתר בנאי -אקדח. מיהו אומן השבוע שלכם?: \ אביתר
מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? לא בדיוק אירוע, אבל עבדתי על המבנה למחנה קיץ כל הימים האלה והוא כל כך חתיך
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? ממ. כל מיני. :/ מה נשמע?: בסדר. יכל להיות יותר טוב קורא תשובות לשאלון של אחרים?
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק? |
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.60 ומשהו מידת נעלים: 37 פריסינג: בלשון ובאף קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא חושבת ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אליי: נדב האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: טלצ'ו המקום האחרון שהייתי בו: אממ, אמפי? הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? איפה שנשונה?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? ^^ מישהו/י חיבק/ה אותך? ^^ עישנת? ^^ שתית משקה אלכוהולי? אממ לא עולה לי. לפני כמה שבועות נראה לי השתכרת? לפני כמה שבועות היית במועדון? לבשת חצאית? כיתה ח' בערך? קנית בגד? לפני כמה חודשים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? כל שעה בערך להקיא. :| מה/מי העיר אותך? טלפון מזמי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו [?] מה היה הדבר הראשון ששמעת? "ספיר, נטלי בטלפון. מה היה השיר הראשון ששמעת? כמו נוצה ברוח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... :/ איזה כיתה את: מסיימת יב' את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? שניהם בנאדם ש: שונא/ת: לירון O_O אוהב/ת: יש יותר מידי מתגעגע/ת אליו: טל, בנה, נעמה חסר לך: ^^ עושה לך טוב להיות איתו: נדב, קרן, ענבר,זמי,עמרי,ציטרין,שניר יש יותר מידי הכי מצחיק: שניר הכי דפוק: הכי מוזר: קרן. אבל במובן הטוב הכי כיף לדבר איתו: עמרי. יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לנדב. איזה צלצול יש לך? יש לי איזה 8 איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי עם חניכים את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות רקדנית?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? א.משתמשת בכסף כדי לטוס לאמסטרדאם מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון.... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? כרגע ברי סחרוף מה הסרט האחרון שראית? לא יודעת מה התוכנית האחרונה שראית? 8 כללים פשוטים מה הדיסק האחרון ששמעת? |Vדגש| הדיסק של האוטו שלי מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?
ולסיום..תמונה שלכם

חמדונה

New member
היא עושה דברים רואים לה בידיים

שם: חמד גיל: עוד 443 יום 18 מקום מגורים: רחובות כיתה: י"א איך עבר עליכם השבוע?: עליות וירידות. איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: חייבת להודות שלא שמעתי שייגעצ. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: אני בא אליה, של כנסיית השכל. מיהו אומן השבוע שלכם?: כנסיית השכל. מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? גלי ואופיר. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מילואים. מה נשמע?: נשמע גלצ? קורא תשובות לשאלון של אחרים? יאפ האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם עברת על החוק? יאפ האם אי פעם נשבר לך הלב? יאפ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? יאפ האם אי פעם בכית על מישהו? כן (היאפ מתחיל לשעמם) האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נופ (חידוש!) האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש גובה: אין (סתם, נו. 1.63) מידת נעלים: 42 פריסינג: יש קעקועים: יש ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ברור ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? מאוהבת בגלי. האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: האייסיקיו שלי התאבד. המקום האחרון שהייתי בו: ת"מ הסטיה שלי היא: ציפורניים. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? נופ האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? נופ האם צחקת על מישהו בעל מום? מה?! לא! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אה, ברור. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? די, נו. חיבקת מישהו/י? לפני שעה בערך מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? כנ"ל שתית משקה אלכוהולי? ברגע זה השתכרת? אתמול בלילה היית במועדון? רביעי שעבר לבשת חצאית? ברגע זה קנית בגד? רביעי שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? חמישי שעבר שיפרו לך את המצברוח? היום. היום: באיזו שעה התעוררת? 8:30 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא גלי באה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? HAIR את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית יש לך פלאפון? אורנג'. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אופיר כנראה. איזה צלצול יש לך? אנאערף איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של הפסלים שיש מחוץ למוזיאון ת"א את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? לרוב איפה את רוצה פירסינג? איפה שאני רוצה כבר יש לי. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? יהודה פוליקר מה הסרט האחרון שראית? אליזבת. מצויין, תראו. מה התוכנית האחרונה שראית? אופרה. חלש. מה הדיסק האחרון ששמעת? יהודה פוליקר בקיסריה מה החלום שלך? להיות שופטת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? כן

מה ידוע על היום הזה.

שם: גילילי. גיל: 19 וחצי.
מקום מגורים: עמק יזרעאל. כיתה: ח. איך עבר עליכם השבוע?: סבבה. :) איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: הפסקתי איתם בכיתה ט' בערך :) איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: רק בשביל לקבל חיבוק. מיהו אומן השבוע שלכם?: האמת שאני, יש לי אחלה הקלטה בפלאפון שרה את השיר של כוכב נולד. מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? טלפון ממישהו מיוחד שהתגעגעתי אליו רבות. :) מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? שדרות. מה נשמע?: נשמע מצוין, נשמע אורנג'. [פרסומת סמויה
] קורא תשובות לשאלון של אחרים? מרפרפת כזה על מי שאני מכירה.. האם אי פעם עישנת? כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם עברת על החוק? כן. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ככה זה בצבא. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: לא. גובה: 1.64 מידת נעלים: 39. פריסינג: לא. קעקועים: בקרוב. בע"ה.
ב24 שעות האחרונות בכית? ממ נראה לי שלא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? בערך... האדם האחרון שהתקשר אלי- נראה לי שאמא. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: טל. המקום האחרון שהייתי בו: בחדר שלי?.. הסטיה שלי היא: יש כמה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . המ.. האם צחקת על מישהו בעל מום? אהובה עוזרי נחשבת? :| האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שלשום. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? חיבוק זה קטע הדדי כזה, לא?.. אז היום. עישנת? היום. שתית משקה אלכוהולי? אתמול בערב, לאמא הייתה יומולדת :) השתכרת? יום שני. היית במועדון? לא זוכרת, שנים. לבשת חצאית? באמת שנים.. קנית בגד? היום 2 חולצות. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. הקדישו לך שיר? אתמול את "תודה ליפה שלי, לנסיכה שלי.." חחח. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי. מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הממממ..." - אני לא מדברת הרבה בבוקר. :) מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא. מה היה השיר הראשון ששמעת? הצלצול של הפלאפון. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הוא. איזה כיתה את: אני לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? קצת.. את חושבת שאת קרצייה? כשבא לי. את חושבת שאת עקשנית? כשבא לי. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? די בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: לאדעת. אוהב/ת: אמא. מתגעגע/ת אליו: בן. כ"כ! חסר לך: מורן של פעם. עושה לך טוב להיות איתו: דקל. הכי מצחיק: נו מה ההיגיון להגיד שמות?.. הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא או דקל. איזה צלצול יש לך? בעיקרון כמעט לכל אחד יש צלצול משלו, אבל הראשי זה "אחלום לנצח" של קספר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פיות מעפנות שאחותי הקטנה שמה. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות רקדנית? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אם היו משלמים ממש ממש ממש טוב.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? בגבה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה כ,כ הרבה בגדיםםםםם... כן!
מה את עושה עכשיו? את השאלון הזה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? אביתר בנאי. מה הסרט האחרון שראית? משו מעפן עם אנג'ילה ג'ולי. מה התוכנית האחרונה שראית? חברים. מה הדיסק האחרון ששמעת? שלומי שבן הראשון. מה החלום שלך? להשתחרר. אחר כך נראה. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא פחח. בנית טירה מחול? כן. :) נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? הייתי רוצה לומר שכן, אבל לא נראה לי. היית בחקירה משטרתית? כן. ולסיום..תמונה שלכם - איכות חרא של פלאפון, אבל תודו שאני קולית :)

../images/Emo85.gifבאור חיוור

שם:שירן גיל:19 מקום מגורים:קרית אתא כיתה: איך עבר עליכם השבוע?:סבבה איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?:לא קל נדמה לי איזה שיר-לא-של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?:הולך קדימה-אביב גפן/ בוכה אל הקירות - דיוויד ברוזה מיהו אומן השבוע שלכם?:אביב מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?אכזיב שישבת, מסיבת הפתעה בכיתה ראשון וקניות בשני ורביעי מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?דבש קורא תשובות לשאלון של אחרים?כן האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:157 מידת נעלים:37-8 פריסינג: נופ קעקועים: נופ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב?לא האדם האחרון שהתקשר אלי- אמיר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:פיי לפני שנים המקום האחרון שהייתי בו: בחדר שלי הסטיה שלי היא: חח האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא בזמן האחרון..אבל אני בטוחה שבשלב מסויים מתישהוא בטוח צחקתי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? איף לא זוכרת חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? לפני חצי שעה שתית משקה אלכוהולי?שישי השתכרת? שישי היית במועדון?פיי לבשת חצאית? שישי קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? חן היום שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 5 וחצי מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אבא היום אני לא הולכת לעבודה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "יאללה קומי יא עצלנית כל בוקר אותו דבר" מה היה השיר הראשון ששמעת? לילות לבנים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני מרימה את עצמי מהמיטה איזה כיתה את: איף את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? תלוי את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? מנסה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: המון מתגעגע/ת אליו: שחף עומרי אוהד חסר לך: כנ"ל וענבר וגילי וזאמי...=/ עושה לך טוב להיות איתו: המון הכי מצחיק: עדי הכי דפוק: אני חושבת שאני הכי דפוקה הכי מוזר: חן הכי כיף לדבר איתו:החברות הקרובות וחן יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? יסמין איזה צלצול יש לך? זה רק הלב שכואב לך איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בני דודים שלי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?ישמצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?טסה מה את עושה עכשיו? חושבת מה ללבוש היום את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? חור בלבנה-רוקפור מה הסרט האחרון שראית?השתולים מה התוכנית האחרונה שראית? עדי אשכנזי מה הדיסק האחרון ששמעת? יומן מסע מה החלום שלך? להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית?סוג של ולסיום..תמונה שלכם

ליאןןן

New member
../images/Emo41.gif

שם: ליאן גיל: 17 מקום מגורים: רעננה כיתה: סוף י"ב איך עבר עליכם השבוע?: עבר. איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: שייגעצ..? איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: הרגע - שילה פרבר מיהו אומן השבוע שלכם?: שילה פרבר, אביתר בנאי מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? לא היה כלכך. אולי אתמול, כי כלכך הצחיקה אותי הסיטואציה.. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? כל החזרות י"ב בסטודיו מה נשמע?: קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? ממש לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? אני תמיד מתכוונת האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.69 בערך מידת נעלים: 40 פריסינג: רק נזם קעקועים: אין לי אומץ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- ג'סיקה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מוריה נראה לי המקום האחרון שהייתי בו: ת"א עם איילת הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
חשקתי?
האם צחקת על מישהו בעל מום? יכול להיות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? פסח חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? כמה ימים שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר אצל מצנר השתכרת? כנ"ל היית במועדון? כמה חודשים לבשת חצאית? כשהייתי בבצפר אתמול קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 09:00 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "קמתי עכשיו, אני עוד חצי שעה בסטודיו" מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "גם אותי אפשר להוריד בקלות, לעשות אותי כזאת קטנה" איזה כיתה את: סוף י"ב את חושבת שאת צבועה? מאוד משתדלת שלא להיות, אני מאמינה שלא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? תלוי במה ובמי מדובר את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? לפעמים ככה ולפעמים ככה בנאדם ש: שונא/ת: אין שונאת, אבל כרגע אני לא מחבבת במיוחד את שקד אוהב/ת: שאני אתחיל..? מתגעגע/ת אליו: מושי, אורצ', טול, נעמה חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: ג'סיקה, רחלי, איילת..ועוד רבים וטובים הכי מצחיק: ג'סיקה ורחלי הכי דפוק: איילת הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? ג'סיקה איזה צלצול יש לך? עוד לא שמתי צלצולים חדשים בפלאפון החדש.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של שקיעה שצילמתי בכנרת את רוצה להיות זמרת? משעשע את רוצה להיות רקדנית? הייתי רוצה, לא כלכך אפשרי את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? טרגוס וסייד ליפ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? או אה. מיליון דברים. קודם כל טסה. מה את עושה עכשיו? מחכה שטל תתקשר להגיד לי לרדת כדי לנסוע להופעה של אביתר בהרצליה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא, אח שלי ישן והדלת שלו פתוחה מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? כוכב נולד בוי או די :) מה הדיסק האחרון ששמעת? עומד על נייר מה החלום שלך? אני אשמור לעצמי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא חושבת רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? בוודאי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
כן
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא ולסיום..תמונה שלכם

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif לולילה

שם: אדוע גיל: עוד פחות מחודש 17 מקום מגורים: רמלה, ראשון כיתה: י"א ואשאר בה לנצח איך עבר עליכם השבוע?: אנאערף איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: כלום איזה שיר-לא-של-היהודים- שמעתם הכי הרבה השבוע?: atreyu- bleeding mascara מיהו אומן השבוע שלכם?: זה שלמעלה מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? ההופעה במודיעין מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? קיבלתי 10 במתכונת האיכסטוריה. כמה בנאדם יכולהיות דפוק? מה נשמע?: קצת לא יכולה לזוז מהכסא אבל בסדר קורא תשובות לשאלון של אחרים? פעם בהמון זמן האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:גבוהה מידת נעלים: גדולה פריסינג: יש קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? הממ... לא בדיוק מאוהבת האדם האחרון שהתקשר אלי- עמי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו: מחול הסטיה שלי היא: אדריאנה לימה, אאוודי איי 8, סינים/יפנים וכל מלוכנסי העיניים למינהם ואנדראס3> האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן, איזה רוע לב:\ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לול חיבקת מישהו/י? לפי כמה דקות מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? נוור שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? היית במועדון? המממממ 3.2 לבשת חצאית? שבוע[?] קנית בגד? שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? חח שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "יאיי שיעור נהיגה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? צלצול של השעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איכסטוריה איזה כיתה את: י"א את חושבת שאת צבועה? ברור את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה, אז מאוד את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? נעע בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ורדה הלר[המורה לאיכסטוריה] אוהב/ת: הוווווווווווווווו3> יש הרבה מתגעגע/ת אליו: גיע חסר לך: גיע עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים הכי מצחיק: ספיר הכי דפוק: ספיר הכי מוזר: ספיר הכי כיף לדבר איתו: שמחע יש לך פלאפון? דה למי אתה מתקשר הכי הרבה? מוראל ואבא איזה צלצול יש לך? לא יודעת, הוא על שקט תמיד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של המורה שלי את רוצה להיות זמרת? הלוואי את רוצה להיות רקדנית?10 שנים של ריקוד הופכים אותי לאחת כזאת? את רוצה להיות שחקנית? כן, אבל הכל בגדר חלום כן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אנדר, ספטון, לשון, רוק, דאיית', וואמפייר, טבור תחתון[שבלתי אפשרי לעשות אצלי] ולהרחיב עוד טייפה ת'הרחבה לי אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אאודי איי 8 שחורה מה את עושה עכשיו? ביד את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? "חברים" בטלויזיה מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? קאליבן בטח מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? כן ולסיום..תמונה שלכם

T A L 123

New member
איזה שאלון מתיש

שם: טל גיל: 18 מקום מגורים: טבריה כיתה: סוף יב איך עבר עליכם השבוע?: יומולדת מעולה והכרת אנשים חמודים איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: מיהו אומן השבוע שלכם?: אוונסנס מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? יומולדת מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? בגרות באזרחות מה נשמע?: מעולה קורא תשובות לשאלון של אחרים? תלוי של מי האם אי פעם עישנת? כרגע האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.72 מידת נעלים: 39 פריסינג: טראגוס והליקסים קעקועים: בגב ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן, רבתי עם ילדות קטנות בחנות חח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ^ ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ארסני המקום האחרון שהייתי בו: אצל קרנית, עכשיו הסטיה שלי היא: אני נמשכת לאנשים עם אף גדול האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? בצהרי היום מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? דקה שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אתמול היית במועדון?אתמול לבשת חצאית? חצאית של בית קנית בגד? כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בהודעה לאמא לפני כמה דקות הקדישו לך שיר? היום שיפרו לך את המצברוח? כל היומולדת שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא דיברתי מה היה הדבר הראשון ששמעת? ציפורים מה היה השיר הראשון ששמעת? ריאנה-אמברלה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הצרות המטומטות שלי איזה כיתה את: יב סוף את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לא כלכך את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: המורה שלי לספורט אוהב/ת: אמא קרן דורה נתי ועוד... מתגעגע/ת אליו: נתי חסר לך: נתי עושה לך טוב להיות איתו: דורה קרן נתי הכי מצחיק: ורד הכי דפוק: ורד הכי מוזר: ארסני הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? דורה קרן אמא איזה צלצול יש לך? אם תבוא איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של אחותי הפוזאית את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות רקדנית? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דירה בת"א, אוטו מה את עושה עכשיו? ממלאה את השאלון המפגר הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כי כולנו בכיוון אחד מה את/ה שומע/ת? אביב מה הסרט האחרון שראית? נו אקזיט מה התוכנית האחרונה שראית? סופר נני מה הדיסק האחרון ששמעת? של המסיבת סיום מה החלום שלך? אושר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? כן ולסיום..תמונה שלכם

למעלה