כאורך הגלות...
שם: יוני גיל: 18+ מקום מגורים: גב"ש כיתה: סוף סוף סוף יב' איך עבר עליכם השבוע?: כיף
איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: אף לא אחד. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: Your song.. ככה זה כשזה השעון המעורר שלך.. מיהו אומן השבוע שלכם?: יהודית רביץ מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? האירוסין של אתי!!!! מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? בגרות באזרחות מה נשמע?: ב"ה מצויין! מה איתך?? קורא תשובות לשאלון של אחרים? בד"כ תשובות ספציפיות שמעניינות אותי האם אי פעם עישנת? לא סיגריות האם אי פעם שתית אלכוהול? בקטנה האם אי פעם עברת על החוק? מן הסתם.. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ללמוד נחשב? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? פגיעות באנשים.. האם אי פעם בכית על מישהו? ברור האם אי פעם בכית על מישהי? עוד יותר ברור האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בהחלט האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: ב"ה יש
גובה: 1.75 מידת נעלים: 42 פריסינג: היה קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? תמיד ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? דלק בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אלי- דנה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: יעל המקום האחרון שהייתי בו: המטבח הסטיה שלי היא: חייבת להעמיד את הנעליים צמודות בדיוק בדיוק. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? להיות תימני זה מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? המון המון זמן.. שתית משקה אלכוהולי? יום חמישי השתכרת? אף פעם היית במועדון? מועדון ממש? שנה וחצי ככה.. לבשת חצאית? כל יום
קנית בגד? לא זוכרת. מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? שבוע שעבר שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7:55 מה/מי העיר אותך? יקירי.. השעון בפלאפון.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מודה אני" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אנד יו קן טל אבריבדי דיס יס יור סוהונג..." מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה תומר עושה שנה הבאה איזה כיתה את: יב את חושבת שאת צבועה? חלילה. את חושבת שאת קנאית? תלוי בצדדים המעורבים בפרשה. את חושבת שאת קרצייה? משתדלת שלא להיות את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? מסתדרת בזבזנית או חסכנית? תלוי מאוד במה. על עצמי די חסכנית. על אחרים ממש לא. בנאדם ש: שונא/ת: רם אוהב/ת: תומר
מתגעגע/ת אליו: הדס חסר לך: אמילי עושה לך טוב להיות איתו: ליאן הכי מצחיק: אדם הכי דפוק: אח שלי הכי מוזר: גד רייך הכי כיף לדבר איתו: תומר יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? תומר איזה צלצול יש לך? הרבה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו של ווינדווס את רוצה להיות זמרת? אני מעדיפה לזמר במסגרת שיש לי כרגע.. את רוצה להיות רקדנית? בהחלט את רוצה להיות שחקנית? לא.. אין עתיד. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה היא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? שוב השאלה הזאת? כן. איפה את רוצה פירסינג? היה לי. היה טוב וטוב שהיה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת 20%, חוסכת לילדים וחיה בקטנה מהשאר.. מה את עושה עכשיו? את השאלון הארווווווווך הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? הסאונדטראק של שיער מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריבים מה התוכנית האחרונה שראית? סימפסון מה הדיסק האחרון ששמעת? עדי רן -אקוסטי מה החלום שלך? להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? דברים אחרים מנעו ממני שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? יומולדת שנה לרשיון
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא בצורה ממשית נראה לי היית בחקירה משטרתית? לא ב"ה ולסיום..תמונה שלכם נמאס לי ללמוד אזרחות על הדשא וגיוון מעולם לא הזיק...