מדיטציה ותכשיטים ב-
אנשים

singlestroke

New member
צחר, אתה עובד ב'חקר' ?!

וואו... יש פה אנשים יפים. טוב אמממ.... כתבתי פה כמה פעמים, על יהב נראה לי. אני לרוב סתם סמוי פה, אז אני יוצא מהארון בערך. היי. שם: שיר. גיל: 17.5. מקום מגורים: ת"א. כיתה: כבר לא
איך עבר עליכם השבוע?: פאקינג מוזר. הכל ביחד. מבאס לרוב. אבל בסדר, שרדתי, לא ? איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: מסרב לענות על זה. אני ממש לא אוהב את שייגעצ. נגיד ככה. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: הרבה. הרבה. רק לא הם. הרבה !!! מיהו אומן השבוע שלכם?: סטיבן ווילסון, יא אללה. מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? ההחלטה שלי לקנות סט תופים חדש ?
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? העובדה ששכחתי לקבוע משמרות, קיבינימאט. מה נשמע?: בסדר, יכול להיות יותר טוב. קורא תשובות לשאלון של אחרים? כה, לפעמים... האם אי פעם עישנת? יאפ. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם עברת על החוק? עברתי. האם אי פעם נשבר לך הלב? נשבר. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. כן. כן
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? עדיין מצטער, איכשהו. האם אי פעם בכית על מישהו? לצערי. האם אי פעם בכית על מישהי? לצערי. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני לא חושב. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן, וזה לא שווה כנראה. האם אי פעם שיקרת? מי לא..? יש\אין חברה: אין... גובה: סביבות המטר שמונים. קצת פחות. מידת נעלים: 42 לפי הפעם האחרונה שבדקתי. פריסינג: אין. קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. הרבה. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן, אני חושב. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא יצא לי. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב? שאלה קשה.... מאוד קשה. גדולה עליי, לא אענה הפעם. האדם האחרון שהתקשר אלי- רועי (זה אומר לכם משהו..?
) האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מישהי שעונה לשם 'דפדפת'. המקום האחרון שהייתי בו: קניון גבעתיים. הסטיה שלי היא: יש הרבה... רוצים לדעת את כולן..?
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא לא יצא לי חח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אמ... חשקתי ? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? עבר יותר מדיי זמן בשביל שאזכור. חיבקת מישהו/י? אמממ לא זוכר. מישהו/י חיבק/ה אותך? לא זוכר. עישנת? עבר יותר מדיי זמן בשביל שאזכור (ובואו נגיד שבסיגריות אני לא נוגע). שתית משקה אלכוהולי? הרגע... שתיתי פטל. השתכרת? ממזמן לא.... אני כבר לא שותה כמעט חצי שנה ומעלה... היית במועדון? לא זוכר מתי יצא לי בפעם האחרונה. לבשת חצאית? אני עכשיו עם חצאית (סתם... לא). קנית בגד? הרבה זמן לא.. צריך להגיד לאמא
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודע, עבר זמן.. לא אגיד לה את זה יותר. בחיים. הקדישו לך שיר? אף פעם. שיפרו לך את המצברוח? שיהיה מישהו כזה שיצליח אני אודיע בשאלון הבא...
היום: באיזו שעה התעוררת? 14:00 בערך. מה/מי העיר אותך? אני את עצמי... מה היה הדבר הראשון שאמרת? אלוהים יודע מתי דיברתי... מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יותר מדיי בשביל לדעת. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי? ממש קצת. אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים כן. אתה חושב שאתה עקשן? כשצריך. אתה אוהב את עצמך? מנסה, באמת מנסה. בזבזן או חסכן? בזבזן זו מילה גדולה מדיי. אני נדיב אך בעל חוש כלכלי ממוצע (תימני נו, תחשבו מה שבא לכם !) בנאדם ש: שונא/ת: את המישהי הזאת.. אוהב/ת: אותה מישהי מלמעלה.. מתגעגע/ת אליו: אותה אחת. חסר לך: אותה אחת. עושה לך טוב להיות איתו: אותה אחת. הכי מצחיק: הרבה אנשים 'הכי מצחיקים' אותי... הכי דפוק: מממ נאמר לי שאני. ממי שאני מכיר אף אחד לא דפוק, פשוט דומים לי גם מבחינת הומור. זה טוב
הכי מוזר: אין לי מושג. הכי כיף לדבר איתו: לא יודע. כיף לדבר עם הרבה אנשים. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכמה קבועים בחיים שלי. איזה צלצול יש לך? Porcupine Tree - The Sound of Muzak. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי עם M16 באימון מטרה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי מאוד. נראה לי שכן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאתה אומר 'אני אוהב אותך' אתה מתכוון לזה? תלוי למי ובאיזו צורה. איפה אתה רוצה פירסינג? >:) אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אומג... כלכך הרבה דברים. מה אתה עושה עכשיו? עונה על זה..? לא ? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? Porcupine Tree - She's Moved On. מה הסרט האחרון שראית? אממ.. שודדי הקאריביים 3 (שוב). מה התוכנית האחרונה שראית? חברים. מה הדיסק האחרון ששמעת? Porcupine Tree - In Absentia. מה החלום שלך? יש לי יותר מאחד. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. לא באמת. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן :-\ שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן חח בנית טירה מחול? כן !! טירת נאצים D: נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? יאפ. עכשיו רק צריך לסיים ת'רישיון, למען השם. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא לי, אבל יש כמה שבהחלט אני מוכן לוותר על חיי למענם. היית בחקירה משטרתית? לא ! ולסיום..תמונה שלכם

זה אתה עם המקלות של התופים?

חברי הפורום לוקחים חלק נכבד ממכון חקר. (ענבר, ספיר, אני, זמי, שנשונה, צחר שב אלינו.... יש עוד מישהו? בקרוב קינסלר... עוד מישהו?)

singlestroke

New member
זה אני עם המקלות של התופים !

מאפיה ב'חקר'..? סחתין. איך אתאים בין הראשים לשמות ? תקשרו אותי איכשהו ! נעים להכיר !

Dug E

New member
איך הגעת למסקנה שאני עובד שם?

ועוד שיש כמה שנמצאים שם יותר ממני..? אני לא עבדתי כבר יותר משבועיים.

אוי, אתה עובד איתי.

מצחיק קצת, תמונה למטה יותר, אגב, בתשובות שלי לשאלון. אני ענבר, נעים מאד וברוך הבא

ככה לפני מתכונת...

שם:יפית גיל:18 מקום מגורים:בת ים כיתה: עוד 3 ימים שום כיתה איך עבר עליכם השבוע?:
איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:עכשיו אני מבינה מאיזה פורום לקוח השאלון איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:משהו אמיתי- עברי לידר מיהו אומן השבוע שלכם?:עברי אני חושבת.. מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?אתמול! מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?קטעים מאתמול מה נשמע?:מעולה קורא תשובות לשאלון של אחרים?ן האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא ניראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?לא האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:1.65 בערך.. מידת נעלים:37 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כה ב24 שעות האחרונות צחקת? כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כה ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כה בימים אלו אתה מאוהב?לא האדם האחרון שהתקשר אלי- סיוון או דידי אני לא זוכרת מי התקשר קודם. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו: אבל אחי הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? אני לא מספיק חכמה בשביל זה. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . כה האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שזכור לי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יותר מידי זמן
מי מתנדב?
חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע בפדיון השתכרת? בחתונה של אחי היית במועדון?פחחחח שנים לבשת חצאית? ממ..חצי שנה בערך... קנית בגד? חודש בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול לא לבן זוג.. הקדישו לך שיר? שירשור הקדשות שירים נחשב
? שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? שעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו שהרמתי את הטלפון שהשעון המעורר צלצל(ככה זה שאתם מסטולים מעייפות) מה היה הדבר הראשון ששמעת? ציוץ ציפורים (רציני הכל פה צמחייה אז יש פול ציפורים) מה היה השיר הראשון ששמעת? עוד לא אני מחכה לצאת מהבית לשמוע באייפוד. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? השיחה של אתמול איזה כיתה את: עוד מעט כבר לא בי"ב את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? מנסה בזבזנית או חסכנית? איפושהו באמצע כזה בנאדם ש: שונא/ת: איני שונאת
אוהב/ת: ירון אחי מתגעגע/ת אליו: עמרי שנים לא ראייתי אותו חסר לך: אמא עושה לך טוב להיות איתו: סיון הכי מצחיק: אוחנה נדמה לי הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? כרגע אין יל שיחות איזה צלצול יש לך? אני מאבד אותך איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אחיין שלי את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית?כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה בית חתיך מה את עושה עכשיו? מסיימת את השאלון ועפה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא שומעת מה הסרט האחרון שראית?המאהבת מה התוכנית האחרונה שראית? סאותפארק מה הדיסק האחרון ששמעת? לוזוכרצת מה החלום שלך? למצוא חלום האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?לא ולסיום..תמונה שלכם אין לי כח

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gif

שם:יוסי גיל:18 מקום מגורים:פתח תקוה כיתה: לא זוכר איך עבר עליכם השבוע?: כמו שצריך איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: אפחד מהם איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: ואוו אממ Rage Against The Machine - Killing in the name מיהו אומן השבוע שלכם?: אביתר מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? כל הדברים הקטנים מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? שומדבר מה נשמע?: הכל טוב מה איתך? קורא תשובות לשאלון של אחרים? כן האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? מאוד האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:1.75 מידת נעלים:44 פריסינג: אליקס קעקועים: בקרוב ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? האדם האחרון שהתקשר אלי- רותם האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכר המקום האחרון שהייתי בו: מטבח הסטיה שלי היא: פפפפפפפ האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? חח כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבוע חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי?אתמול השתכרת? אתמול היית במועדון? אתמול-זה היה בר לבשת חצאית? בגיל 5 קנית בגד? ליפני שלושה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עם כוונה או בלי? הקדישו לך שיר? ליפני יומיים שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל8 בבוקר מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו? מה היה הדבר הראשון ששמעת? כן מה היה השיר הראשון ששמעת? נפלץ חזק-איפה הילד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני יוצא מפה? איזה כיתה את: מסיים יב' את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? במצבים מסויימים את חושבת שאת קרצייה? חח לפעמים את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: לא חושב שיש אוהב/ת: המון מתגעגע/ת אליו: המון חסר לך: צחר עושה לך טוב להיות איתו: רותם,אופיר,יוני הכי מצחיק: יאן הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: רותם ויוני יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? היינו עושים אהבה-כנסיית השכל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גולגולת את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית?יכול להיות את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? רק אם הסרדות אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא משהו מיוחד אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מנייה מה את עושה עכשיו? נו... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? מעשנים ביחד-ץיסלם עם מוקי מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר מה החלום שלך? להיות בנאדם האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושב היית בחקירה משטרתית?כן ולסיום..תמונה שלכם

hadas2401

New member
יאפ

שם: הדס גיל: 17 מקום מגורים: ת"א כיתה: י"א איך עבר עליכם השבוע?: הכי טוב שיש:) איזה שיר של היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: לא שמעתי איזה שיר-לא-של-היהודים שמעתם הכי הרבה השבוע?: אממ איזה אחד של יפתי מיהו אומן השבוע שלכם?: מייקל לואיס
מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? שעברתי טסט, ושמייקל לואיס לקח אותי הביתה:p מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? לא חושבת שהיה כזה מה נשמע?:סבבה קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים, תלוי מי האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? לאדעת האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יש מצב.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ברור האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי?יכול להיות האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נדמה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? הגיוני יש\אין חבר: אין גובה:1.60 משהו כזה מידת נעלים:39 פריסינג: יש קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? תלוי מה זה שטויות... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? בקטנה ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אמ לא זוכרת בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- אחותי נראה לי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שחר המקום האחרון שהייתי בו: חצי חינם הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כע יש מצב האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן:( חיבקת מישהו/י? אתמול נראה לי מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל?.. חח עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? מזמן היית במועדון?מזמן לבשת חצאית? היום קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לאדעת נווו הקדישו לך שיר? לאדעת אם הקדישו.. ואם כן אז מזמן שיפרו לך את המצברוח? לאדעתתת היום: באיזו שעה התעוררת? שמונה וחצי משהו כזה מה/מי העיר אותך? הפיפי בטח מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? או אדום של איגי, או נגמר בחזרה של יפתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "האם מייקל יזכור אותי גם אחרי שהוא יחזור מהצילומים של פוקס בניו יורק?" חח סתם, לאדעת. איזה כיתה את: י"א את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא כ"כ, תלוי בזבזנית או חסכנית? תלוי על מה
בנאדם ש: שונא/ת: נועה אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: ירדן חסר לך: ירדן עושה לך טוב להיות איתו: קרן הכי מצחיק: הכי דפוק: שחר הכי מוזר: שיא הכי כיף לדבר איתו: קרן יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? קרן אולי איזה צלצול יש לך? אין לי, נדפק לי הפלאפון:( איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית?כן [אני כבר כזה.. נראה לי.] את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא נראה לי, תלוי מה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? סיידליפ. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לאדעת.. קונה אוטו מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? חברים יווו אני חוזרת לראות.. נמשיך לענות אח"כ מה הדיסק האחרון ששמעת? אולי יפתי באוטו של מייקל? לאדתע אם זה היה דיסק שלו אבל.. טוב נו, אני אפסיק להתלהב. :p מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? יו כן, עם מייקל כשהוא נסע על 130. [נו, אני לא יכולה להפסיק.] רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחחחחח נראה לי שגם לא שאבתי כשבקשו בנית טירה מחול? לא נראה לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

שבת שלום

שם: ניר גיל: 19 מקום מגורים: עזה איך עבר עליכם השבוע?: נהדר מיהו אומן השבוע שלכם?: יוני בלוך מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? האישור לשירות לאומי מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?הוא עזב:\ מה נשמע?:
קורא תשובות לשאלון של אחרים?תלוי של מי האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:1.80 מידת נעלים: 41 פריסינג:
קעקועים:אחד, ה100ממים שלי על הגב ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב?לא האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: תזכירו לי מה זה
המקום האחרון שהייתי בו: בחדר של ליאת הסטיה שלי היא: ורידים בידיים האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חשקתי? אולי. אבל לא נראה לי זה תיאו יטב האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודש ומשהו חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? חודש שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? לפני שבועיים היית במועדון? חודש לבשת חצאית? היום קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? בהופעה האחרונה של יוני שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 11:00 מה/מי העיר אותך? הודעה מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני עייפה מה היה הדבר הראשון ששמעת? את דוני מה היה השיר הראשון ששמעת? חלק מיצירה של באך איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? השירות לאומי איזה כיתה את: סיימתי מזמן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לעתים את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כשתצריך את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? תלוי יש לך פלאפון? פרטנר
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא, עומר איזה צלצול יש לך? לוט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצילמתי מנרווגיה את רוצה להיות זמרת? כבר. את רוצה להיות רקדנית? לא את רוצה להיות שחקנית?לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כ איפה את רוצה פירסינג? באף ושלא יהרוג אותי אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מספיק ומוציאה אלבום מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? יוני בלוך-הרגלים רעים מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריבים3 מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? יוני בלוך-הרגלים רעים מה החלום שלך? לשיר, לכתוב - אמנות! האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא ולסיום..תמונה שלכם

למעלה