singlestroke
New member
צחר, אתה עובד ב'חקר' ?!
וואו... יש פה אנשים יפים. טוב אמממ.... כתבתי פה כמה פעמים, על יהב נראה לי. אני לרוב סתם סמוי פה, אז אני יוצא מהארון בערך. היי. שם: שיר. גיל: 17.5. מקום מגורים: ת"א. כיתה: כבר לא
איך עבר עליכם השבוע?: פאקינג מוזר. הכל ביחד. מבאס לרוב. אבל בסדר, שרדתי, לא ? איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: מסרב לענות על זה. אני ממש לא אוהב את שייגעצ. נגיד ככה. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: הרבה. הרבה. רק לא הם. הרבה !!! מיהו אומן השבוע שלכם?: סטיבן ווילסון, יא אללה. מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? ההחלטה שלי לקנות סט תופים חדש ?
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? העובדה ששכחתי לקבוע משמרות, קיבינימאט. מה נשמע?: בסדר, יכול להיות יותר טוב. קורא תשובות לשאלון של אחרים? כה, לפעמים... האם אי פעם עישנת? יאפ. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם עברת על החוק? עברתי. האם אי פעם נשבר לך הלב? נשבר. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. כן. כן
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? עדיין מצטער, איכשהו. האם אי פעם בכית על מישהו? לצערי. האם אי פעם בכית על מישהי? לצערי. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני לא חושב. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן, וזה לא שווה כנראה. האם אי פעם שיקרת? מי לא..? יש\אין חברה: אין... גובה: סביבות המטר שמונים. קצת פחות. מידת נעלים: 42 לפי הפעם האחרונה שבדקתי. פריסינג: אין. קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. הרבה. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן, אני חושב. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא יצא לי. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב? שאלה קשה.... מאוד קשה. גדולה עליי, לא אענה הפעם. האדם האחרון שהתקשר אלי- רועי (זה אומר לכם משהו..?
) האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מישהי שעונה לשם 'דפדפת'. המקום האחרון שהייתי בו: קניון גבעתיים. הסטיה שלי היא: יש הרבה... רוצים לדעת את כולן..?
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא לא יצא לי חח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אמ... חשקתי ? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? עבר יותר מדיי זמן בשביל שאזכור. חיבקת מישהו/י? אמממ לא זוכר. מישהו/י חיבק/ה אותך? לא זוכר. עישנת? עבר יותר מדיי זמן בשביל שאזכור (ובואו נגיד שבסיגריות אני לא נוגע). שתית משקה אלכוהולי? הרגע... שתיתי פטל. השתכרת? ממזמן לא.... אני כבר לא שותה כמעט חצי שנה ומעלה... היית במועדון? לא זוכר מתי יצא לי בפעם האחרונה. לבשת חצאית? אני עכשיו עם חצאית (סתם... לא). קנית בגד? הרבה זמן לא.. צריך להגיד לאמא
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודע, עבר זמן.. לא אגיד לה את זה יותר. בחיים. הקדישו לך שיר? אף פעם. שיפרו לך את המצברוח? שיהיה מישהו כזה שיצליח אני אודיע בשאלון הבא...
היום: באיזו שעה התעוררת? 14:00 בערך. מה/מי העיר אותך? אני את עצמי... מה היה הדבר הראשון שאמרת? אלוהים יודע מתי דיברתי... מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יותר מדיי בשביל לדעת. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי? ממש קצת. אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים כן. אתה חושב שאתה עקשן? כשצריך. אתה אוהב את עצמך? מנסה, באמת מנסה. בזבזן או חסכן? בזבזן זו מילה גדולה מדיי. אני נדיב אך בעל חוש כלכלי ממוצע (תימני נו, תחשבו מה שבא לכם !) בנאדם ש: שונא/ת: את המישהי הזאת.. אוהב/ת: אותה מישהי מלמעלה.. מתגעגע/ת אליו: אותה אחת. חסר לך: אותה אחת. עושה לך טוב להיות איתו: אותה אחת. הכי מצחיק: הרבה אנשים 'הכי מצחיקים' אותי... הכי דפוק: מממ נאמר לי שאני. ממי שאני מכיר אף אחד לא דפוק, פשוט דומים לי גם מבחינת הומור. זה טוב
הכי מוזר: אין לי מושג. הכי כיף לדבר איתו: לא יודע. כיף לדבר עם הרבה אנשים. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכמה קבועים בחיים שלי. איזה צלצול יש לך? Porcupine Tree - The Sound of Muzak. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי עם M16 באימון מטרה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי מאוד. נראה לי שכן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאתה אומר 'אני אוהב אותך' אתה מתכוון לזה? תלוי למי ובאיזו צורה. איפה אתה רוצה פירסינג? > אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אומג... כלכך הרבה דברים. מה אתה עושה עכשיו? עונה על זה..? לא ? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? Porcupine Tree - She's Moved On. מה הסרט האחרון שראית? אממ.. שודדי הקאריביים 3 (שוב). מה התוכנית האחרונה שראית? חברים. מה הדיסק האחרון ששמעת? Porcupine Tree - In Absentia. מה החלום שלך? יש לי יותר מאחד. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. לא באמת. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן :-\ שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן חח בנית טירה מחול? כן !! טירת נאצים D: נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? יאפ. עכשיו רק צריך לסיים ת'רישיון, למען השם. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא לי, אבל יש כמה שבהחלט אני מוכן לוותר על חיי למענם. היית בחקירה משטרתית? לא ! ולסיום..תמונה שלכם
וואו... יש פה אנשים יפים. טוב אמממ.... כתבתי פה כמה פעמים, על יהב נראה לי. אני לרוב סתם סמוי פה, אז אני יוצא מהארון בערך. היי. שם: שיר. גיל: 17.5. מקום מגורים: ת"א. כיתה: כבר לא