מדינת ישראל בשנת 2037

רוני13

New member
זה יכול לקרות...

אם לא נתחיל להתרבות באמת שיהיה פה רוב ערבי.

antreprize

New member
לא,זה בטוח יקרה.

כל עוד מדינת ישראל היא דמוקרטיה אין לנו דרך להלחם בבעיה הדמוגרפית.

רוני13

New member
אתה מתכוון...

כל עוד ישראל מאפשרת לאויבים שלה לחיות בתוכה.

antreprize

New member
לא כל הערבים הם אויבים שלנו,

את הערבים שכן מתנגדים למדינה צריך לגרש(כל מדינה מתוקנת הייתה עושה זאת),הבעיה היא שזה קשה למתוח גבול בין מה שמותר לעשות לבין מה שאסור לעשות כי כל העניין של חופש הדיבור הוא נורא מסובך.

רוני13

New member
כל מי שהשתתף אי פעם...

בהפגנה שהיתה נגד ישראל או דיבר נגד ישראל(אחם אחם יש לנו ח"כים כאלה-שזה בכלל לא נורמלי) פשוט לא צריך להיות פה..זה חוצה את גבול המותר?

antreprize

New member
זה תלוי.

אם במהלך ההפגנה הושמעו דברים גזעניים/שקוראים לביטול אופייה הדמוקרטי של המדינה,אז כן,זה עבר את גבול המותר,אם בהפגנה מחו על פעולות הממשלה אז זה בסדר.

antreprize

New member
אני הייתי מחשיב את זה כתמיכה באוייב

בזמן מלחמה או במילים אחרות:בגידה.

antreprize

New member
לא,לפי החוק לא מוציאים להורג בארץ

חוץ מבמקרים מיוחדים,מאסר עולם יספיק.

סלוניק

New member
כי הוצאה להורג זה חשוך וברברי?

מאסר עולם בשל הנפת דגל החמאס זה בהחלט הפתרון הדמוקרטי התקין.

antreprize

New member
לא יודע,

אני רק יודע שהוצאה להורג זה לא חוקי והסיבות לא מענינות אותי. אתה יכול בבקשה להסביר לי למה הענשה של בוגדים זה לא חוקי?

סלוניק

New member
כמו קודם

אם אתה מתעקש להשתמש במושגים משפטיים אבקשך להסביר כיצד הנפת דגל מביעה עבירת בגידה וכיצד היא נופלת בקטגוריה החוקית הזו (רק לידיעתך, היא לא מהווה עבירה כלל). גם אם הייתה זו עבירה (ולפי מה שידוע לי, זה לא מעניינך מה אדם חושב, או מה אדם לובש או איזה דגל הוא מניף. עדיין אין פשעי מחשבה סטייל 1984) מן הסתם ישנם פרופורציות. מאסר עולם לאדם על הנפת דגל לא שונה בהרבה מקטיעת היד של גנבי לחם בערב הסעודית.

antreprize

New member
בדרך כלל,אם אתה לא שורף את הדגל שאתה מניף

אז אתה בעד הרעיונות של הקבוצה שאותו דגל שייך לה. אם אותה קבוצה היא בעד השמדת ישראל אז אתה מסכים עם זה ולכן אתה בוגד.

שמע חביבי, אתה ממש חייבת לעבוד על הדקדוק שלך.

זה והיכולת שלך להעביר רעיונות במשפטים קצרים. אתה לחלוטין בלתי מובן, עוד תוצא של הימין העילג.

דווקא לא.

השמאל בפורום אינו עילג. אתה יכול לעוות את המציאות הפוליטית כמה שבא לך ולהאמין בשטויות של עצמך, שזה די מה שאתה עושה, עם כל הצער והכאב שאתה גורם להוריך בראותם את הבן שלהם סכיזופרן. אבל יש קורולציה חדמשמעית בפורום ימין = עילגות מחפירה. אני לא בטוחה מאיפה זה נובע, אולי השפה העברית לא הושרשה מספיק בקרב האנשים שמעוניינים בהרס המדינה. שהרי אם הם רואים בחזונם המפואר את השמדת מדינת ישראל הדמוקרטית בוודאי שלא מעניין להם את הפטמה תפיסתה ומקומה של השפה העברית. ניתן לראות את זה עוד כשז'בוטינסקי, פשיסטן מליטנטי תמך בליטון השפה העברית. הוא לא חש מחוייבות לשפה העברית (1) שרצה להחליף את האלפבית העברי - הגאוני, הנדיב והאכזר באותיות לעז גנריות. (1) - ........

noamgk

New member
כמובן,

השמאל הרהוט והצח הוא ממש "הגזע הארי" של החברה והפוליטיקה בישראל ובכלל... ובכן, זה כל מה שיש לכם: מילים. שום דבר מעבר לזה. אתם סוחפים אנשים להזיות שלכם בעזרת מילים ומשפטים רהוטים. נכון, לדעת לכתוב ולדבר טוב זה ערך, אבל יש דברים הרבה יותר חשובים ונחוצים - כמו ענווה, צניעות, כבוד לזולת, שפה נקייה - והרשימה עוד ארוכה. ראוי, שלפני שאת מגבשת דעה והשקפת עולם, תגבשי לעצמך גם קצת ערכים ומידות טובות.

סלוניק

New member
התחמקת

ביקשתי שתראה לי כיצד מדובר בעבירת בגידה. אני דורש שתענה על כך ולא תברח לטיעוני סרק ("אם אתה אוכל חומוס כמו שאוייבי ישראל אוכלים חומוס, אתה מסכים עם זה ולכן אתה בוגד").

למעלה