מדינת ישראל בשנת 2037

סלוניק

New member
...

אז לפי הלוגיקה שלך - אם הם יראו דגל של החמאס הם יחליטו פתאום לתמוך בטרור, ואם הם לא יראו דגל של החמאס - הם יתמכו בשלום? קודם כל, מסופקני אם לא חשבת שכל הערבים הם מחבלים בפוטנציה בלי קשר לזה (ואל תתן לי תשובה פלצנית של ערבים טובים-ערבים רעים, כבר קראתי מספיק הודעות שלך כדי לתת לשורה הראשונה מימד של עובדה), ומעבר לכך אם אתה בטוח שמספיק לאדם לראות דגל של מפלגה מסויימת על מנת לתמוך בה אני סקרן איך אתה תסתדר בתקופת הבחירות עם כל הדגלים והשלטים שכנראה יבלבלו אותך, לא?

ספק אם ישרוד.

בטח נקרא על עוד קפיצה מגשר עזריאלי. (אהאהאאאאאאאא דן קמתי מוקדם כדאי ללמוד!!)

ספק אם ישרוד. , ספק אם ישרוד.

בטח נקרא על עוד קפיצה מגשר עזריאלי. (אהאהאאאאאאאא דן קמתי מוקדם כדי ללמוד!!)

S h a y D u

New member
אין כאן שום לוגיקה.

דגל של חמאס לחלוטין מהווה הסטה, בדיוק כפי שסיסמאות גרפיטי כגון "מוות לערבים" מהווים הסתה לרצח. לגבי מפלגה, מעולם לא שמעתי עדיין על אחת כזו שנוהגת להתבטא בצורה כזו. גם לא הכהניסטים... (שאני לא תומך בהם).

סלוניק

New member
** הסתה

אני שואל פעם נוספת - כשאתה רואה שלט או דגל של מפלגה מסוימת אתה באופן אוטומטי עובר לתמוך בה?

S h a y D u

New member
לא. מה ז"א "באופן אוטומטי"?!

בן אדם הוא לא רובוט, אבל זה בהחלט משפיע - מסית, במלים אחרות. ההשוואה שלך למפלגה היא קצת מגוחכת, הרי החמאס הוא הרבה יותר מאשר עוד מפלגה מן השורה עם מצע פוליטי. בנוסף, אי אפשר להתכחש לכך שאצל הערבים זה עובד מאד יפה. הרי כ-80%-70 מהם תומכים בחמאס. עשה השוואה עם מספר התומכים לאורך השנים ותיווכך לגידול משמעותי בשיעור. הסרת הדגלים הללו מהווה את מניעת ההסתה הזו, ולכן היא מוצדקת.

סלוניק

New member
אבל אתה בטוח

שאם אדם יראה דגל של מפלגה מסוימת הרי שהוא יעבור לתמוך בה, ולכן אני תוהה האם גם אתה נתקל בקשיים וחוסר החלטיות כאשר אתה רואה דגלים ברחוב.

סלוניק

New member
הסתה

זה שידול אחר לביצוע עבירה. היות ואתה סבור שהנפת דגלים משדלת אנשים לביצוע עבירה, אין אלא לתהות באיזו קלות אתה מושפע מהנפת דגלים.

S h a y D u

New member
נכון. והדגלים הללו הם בהחלט שידול.

באיזו קלות? - אתה מסכים איתי שאני לא פלשתינאי, לא נולדתי בסביבת אנשים שמגיל 0 הכניסו לי דעות קדומות לראש, כך שאותי זה לא ממש יכול לשדל לבצע עבירה. הדגלים הם שידול עבר הפלשתינאים. הדגל מסמל את הפרופגנדה שעומדת מאחוריו, הפרופגנדה, שעומדת מאחורי דגלי החמאס, מהווה הסתה לרצח. לצה"ל יש את הלגיטימציה, להסיר את דגלי החמאס, משום שבכך הוא מונע הסתה שיכולה בסופו של דבר להוביל לסכנה בטחונית. ואגב, הסתה היא בהחלט לא "שידול לביצוע עבירה", אלא המרדה וקריאה למרי.

סלוניק

New member
כלומר,

אם מישהו יחזיק שלט שכתוב בו בעברית "מוות לערבים" אתה כן תאבד עשתונות ותחפש סכין לדקור איתה? הרי כבר עכשיו הדיעות שלך לא רחוקות כל כך, אתה בסה"כ צריך שמישהו "ישדל" אותך לעבירה (עד כמה ששלט זה שידול עבירה). מה שאתה מתקשה לקלוט זה שהנפת דגל לא מיועדת להסית או לשדל אלא להביע עמדה מסוימת. הבעת עמדה היא לגיטימית - גם כאשר היא מביעה תמיכה בחמאס או במקבילות היהודיות (ליברמן, מפד"ל וכו'). זכותו של אדם לתמוך במה שהוא רוצה, זה העיקר של חופש מחשבה. השימוש הגורף במושג "הסתה" נעשה בד"כ ע"י אנשים כמוך אשר בכלל לא יודעים מה המשמעות של המושג, וע"י משטרים דיקטטוריים שיכולים להוציא להורג באשמת בגידה אנשים שהניפו דגל.

S h a y D u

New member
לא. אני לא אאבד את האשתונות.

הפתרון והאידאולוגיה שאני מאמין בה היא לא רצח אנשים ואני מאמין בהוצאה להורג של פעילי טירור בלבד. ואתה טועה, הדעות שלי כן רחוקות מכך. ובכלל, במקרה של הערבים(ה"פלשתינאים", יותר נכון) זה כבר לא עניין של דיעות וזה די ברור. אתה באמת מאמין שילד שגדל בכפר פלשתינאי בשטחים ונחשף ללא הרף לתעמולות שבהן מבחין במאות אנשים שמניפים דגלי חמאס, לא יושפע מקריאות המרי?! אנשים כמוני לא יודעים מה המשמעות של המושג "הסתה"?! אבקשך להתבונן בערך 'הסתה' במילון ולאחר מכן אמור לי אם ההגדרה שאתה הבאת, "שידול לביצוע עבירה", מופיעה שם. ליברמן והמפד"ל ?! LOL !!! אגב, גם מחטרות היסטוריות כמו הלח"י והאצ"ל שפעלו עוד לפני קום המדינה, לא נועדו לטבוח בערבים. על אחת כמה וכמה שלא המפד"ל, וגם לא ליברמן (שבכלל תומך בתוכנית חלוקה כלשהי שאני לא מזדהה איתה).

../images/Emo45.gif

רוני 00,

פעם אחת, אני מבקשת ממך, פעם אחת בחייך הקטנים והאומללים, נסה לבסס טיעון הגיוני עם התחלה, אמצע וסוף, דוגמאות ונימוקים.

רוני13

New member
1+1=2

כשלוקחים דבר אחד ולוקחים עוד דבר אחד יוצא לנו 2 דברים. אם יש לך סל תפוחים ויש בו 2 תפוחים סימן שיש לך תפוח 1 ועוד תפוח 1. אוקי חמודה, הבנת? מצטער שהקשיתי עלייך וההודעות שלי היו יותר מדי קצרות,חסרות התחלה אמצע וסוף וחסרות דוגמאות ונימוקים. ד"א אחר! איך את יכולה לחשב גודל של חיים..."פעם אחת בחייך הקטנים". באיזה גודל החיים שלך? רגע,תלמדי אותי גם איך לחשב גודל של חיים ועוד רק ע"י קריאת הודעות בפורומים! מדהים

למעלה