מדינת ישראל בשנת 2037

antreprize

New member
כדאי שתשפר את הבנת הנקרא שלך.

אם מישהו מניף דגל אז הוא מסכים עם הרעיונות שהדגל מייצג, אם הדגל מייצג את הרעיון שישראל צריכה להפסיק להתקיים ומניף הדגל הוא אזרח ישראלי אז אותו אזרח הוא בוגד.

סלוניק

New member
למה אתה ממשיך להתחמק?

שאלתי אותך שאלה פשוטה - כיצד הדבר מתיישב עם עבירת הבגידה (שלא לדבר על כיצד פשע מחשבה הוא בגדר עבירה בכלל)? לנוחיותך, חוק העונשין: http://he.wikisource.org/wiki/%D7%97%D7%95%D7%A7_%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9F

רוני13

New member
תסתכל על מכחישי שואה...

מכניסים לכלא על הכחשת שואה! ואין כל מעשה בדבר רק דיבור.

antreprize

New member
אני לא מתכוון להסביר לך פעם שלישית,

אם אתה לא מבין זאת בעיה שלך.

סלוניק

New member
לא הצלחת להסביר גם פעם ראשונה.

יש חוק עונשין המתאר היטב את עבירת הבגידה. תסביר לי בשם אלוהים כיצד 'פשעי מחשבה' נופלים בקטגוריה. אם תצליח, אני מוריד את הכובע בפניך.

antreprize

New member
זה די ברור שהנפת דגל החמאס היא:

סיוע לאוייב בזמן מלחמה, אם מישהו מניף את דגל החמאס בזמן שמדינת ישראל נלחמת בו(או במילים אחרות: עכשיו) אז הוא מסייע לאוייב מבחינה מוראלית ולכן עונשו צריך להיות מוות או מאסר עולם(ואני הצעתי רק הגלייה).

סלוניק

New member
זה התירוץ הכי קלוש שהצלחת למצוא הא?

קדימה, אתה יכול משהו יותר מוצלח מזה.

antreprize

New member
מה הבעיה שלך הפעם?

רצית שאני אוכיח לך שהנפת דגל החמאס היא בגידה והוכחתי. תאמין לי, זה לא קשה להודות שצדקתי, גם לך, סלוניק הגדול, מותר לטעות.

סלוניק

New member
"סיוע מוראלי לאויב"?

זה התירוץ שהצלחת למצוא? בחיי, אז בטח גם אותי צריך להוציא להורג בגלל שאני מפרסם הודעות נגד הכיבוש (סיוע מוראלי לחמאס, אלא מה). אתה מצליח לקלוט את הגבול הלא דק בכלל בין דמוקרטיה מתגוננת לבין דיכוי מוחלט של חופש הדיעה? לא עניינך מה דעתי ולא עניינך גם אני מבטא אותה כלפי חוץ או לא, יש גבול להיקף שבו אתה יכול לדכא את זכויות הפרט, וחירות המחשבה רחוקה שנות אור מהגבול הזה.

antreprize

New member
הודעות נגד הכיבוש הן לא סיוע מוראלי לאוייב

בגלל שבניגוד להנפת דגל החמאס שמסמל את האידיאלים של הארגון הרצחני הזה ומעודד אותו ואחרים להצטרף אליו, התנגדות לכיבוש היא דיעה שלא משתייכת בלעדית לחמאס(או לארגון טרור או צבא אחר) אלה משתייכת לקשת רחבה של דיעות, לכן, כל עוד ההודעה אינה כוללת משפטים או מילים שמעודדים את תנועת החמאס או כל ארגון צבאי/טרוריסטי אחר בצורה מובהקת שלא משתמעת לשתי פנים ההודעה אינה נחשבת כסיוע מוארלי לאוייב. כן, אני מצליח לקלוט את ההבדל הדק בין דמוקרטיה מתגוננת(שהיא בעצם דיטטורה-לייט לדעתי) לבין דכוי של חופש הדיעה.לדעתי, כל דעה היא בסדר(אפילו דיעות גזעניות) כל עוד בעל הדעה לא קורא לביצוע של משים לא חוקיים. מצדי(וזה לא אומר שאני חושב ככה)שיגידו שהיהודים הם גזע נחות, הבעיה מתחילה כשקוראים לביצוע מעשים לא חוקיים, נגיד השמדה של יהודים. אני לא מדכא שום זכות, אני מדכא רק את אלה שמסיתים לביצוע פשעים, מעודדים פשעים ומבצעים פשעים, ואני לא רואה שום בעיה בזה.

סלוניק

New member
...

לפני רגע טענת שהנפת דגל החמאס תורמת בגלל שהיא מסייעת מוראלית לארגון - זו לא פרשנות כי אם ציטוט שלך. אל תנסה לחזור בך ולתאר את זה כהזדהות, זו בפירוש לא הייתה הטענה שלך (ולכן היא גם חלשה ומאולצת). באותה מידה, גם מחאה כנגד הכיבוש או אפילו תמיכה בזכותם הטבעית של בני אדם להחזיק בדיעה חופשית (גם אם היא תמיכה בחמאס) היא על אותו קנה מידה סיוע מוראלי לחמאס. ניסיון הנסיגה שלך עכשיו הוא להאשמה בהסתה, שכפי שכתבתי בהמשך השרשור היא עוד יותר מגוחכת (אלא אם כן אתה בוחר להצטרף לארגון לאחר צפייה בשלט). אני לא יודע אם כל דיעה היא בסדר, ריגרדלס אני בהחלט אלחם בעבור השמעת כל דיעה למעט מקרים חריגים ביותר של הסתה. הניסיון שלך ושל שי לטעון כאילו הנפת דגלים למשל היא הסתה הם בגדר אבסורד. הם מזכירים את הטענות כנגד מצעד הגאווה לפיהן אם ילדיהם התמימים של הורים יראי שמים יחזו לראשונה בקהילת הלהט"ב ויזדעזעו לגלות שקיימות תועבות בעולם. אז אולי גדלנו בשיטת חינוך שונה אבל אני כן שמעתי על הומואים גם לפני שראיתי את מצעד הגאווה וגם ידעתי על קיומו של החמאס גם מבלי לראות מישהו מניף דגל בהפגנה. אתה יודע מה? לדעתי גם כל מי שרואה את הדגל הזה, וחס וחלילה "יוסת" על ידו - ידע על התנועה הזו קודם לכן.

antreprize

New member
כן, יש אנשים שיצטרפו לארגון אם הם יראו שלטים

של אותו ארגון, הסיבה לכך היא שיכול להיות שהם תמכו באותו ארגון אבל לא הצטרפו אליו כי הם לא חשבו שהציבור תומך בו, אם הם יראו שלטים של אותו ארגון הם יבינו שיש אנשים שיש אנשים שחושבים כמוהם וזה יעודד אותם להצטרף לאותו ארגון. הנפת דגל החמאס היא תמיכה מובהקת בארגון החמאס, בן אדם שמניף את דגל החמאס תומך בחמאס ולכן זו תמיכה מוראלית בחמאס. לעומת זאת, בן אדם שמביע התנגדות לחמאס אבל לא מביע תמיכה בארגון מסויים ובפעולותיו לא ניתן להאשים אותו בסיוע לאותו ארגון כי הוא לא ציין שום ארגון או תנועה. גם אני אלחם עבור הזכות להביע כל דעה ורק מקרים של הסתה לא יזכו לתמיכתי. דגלים יכולים להסית בדיוק כמו שצפייה במצעד הגאווה יכולה לתרום ליציאה מהארון של מישהו, בגלל שזה מעורר מחשבות בקרב אותו אדם שצפה במצעד או בדגלים ולאחר אותן מחשבות הוא יכול להבין שבעצם דעותיו דומות לחמאס או שהוא יבין שבעצם הוא הומו ושהוא פשוט הדחיק את זה.

רוני13

New member
זאת לא עוד הרמה של...

סתם דגל. זאת הרמה של דגל החמאס וקריאות גנאי על היהודים וא"י...היה מקרה לפני שנים אחדות שערבי א"י הפגינו בהפגנה כזאת שבה הונפו דגלי חמאס וקראו קריאות גנאי על ישראל בפרט ועל יהודים בכלל ואאל"ט אפילו היה שם ח"כ ערבי-אבל אני לא עומד על זה. אני אחפש קישור איפשהו לכתבה בנושא, אולי אני אמצא משהו...

קריאות גנאי?

אתה מפנים ומעבד את מה שאתה כותב? מאסר עולם על קריאות גנאי? כשהיהודונאצים בעזה הלכו עם טלאים בזמן ההתנתקות, אני לא מאמינה שהכנסת אותם לבית-כלא הדמיוני שלך. וזו קריאת גנאי. השוואת מדיניות ישראל לגרמניה הנאצית. לא שיש בזה משהו רע, שתמיד נשווה ונדע היכן אנחנו עומדים ולאן פנינו מועדות.

רוני13

New member
או להכניס לכלא...

או לסלק. קריאות גנאי בשבילי זה קריאות "מוות ליהודים"(כמובן בערבית...). לא יכול לקרות מצב שבו במדינה ישהו אויבים שלה-קוראים לזה אירוניה. כל כך מנסים להיפטר מהטרור בחוץ ולא רואים שהטרור נמצא בפנים-ועוד יש לו תומכים(אחם אחם השמאל).

כן. גם לדעתי זה אירוני שיש לך בחתימה

"באהבת ישראל ננצח" אתה ושכמותיך רק הורסים את המדינה וכל סיכוי לחיות כאן חיים נורמלים, כלומר אם אתה לא מגדיר חרם עולמי וחיים על החרב כאוטופיה.

רוני13

New member
אנחנו בונים את המדינה...

מההריסות שאתם משאירים. כל החרא הזה של הפגנות נגד הגדר,הפגנות נגד הצבא,הפגנות נגד הזבל וכל שאר ההפגנות שאתם יוצאים נגד המדינה יומיום! איפה זה עוזר למדינה?! אתם רק מזיקים...מטרד! תפסיקי לחיות בהכחשה שהערבים רוצים שלום-הם לא (אולי אחוז קטן מאוד-אני יודע את זה כי לא רואים את האנשים האלה) אני רוצה שלום בדיוק כמו כל אחד אבל אני לא יכול לרצות שלום שהשלום הזה פוגע רק בי או אפשר להגדיר את זה כ"עוזר רק לצד אחד"(רמז,זה לא הצד שלנו)

זה בדיוק ההבדל.

ארבעים שמאלנים מפגינים כשהם רוצים להביע מחאה על ארבעים שנות כיבוש. ימנים משיחיים לוקחים קלצ'ניקוב ורוצחים ארבעים חפים מפשע. בוא, ספר לי על מטרד.

רוני13

New member
תעשי לי טובה...

המקרה האחרון של מחבל יהודי הייתה ממש מזמן וגם אז הוא לא לקח קלצ'ניקוב וירה בארבעים ערבים. המחאה הזאת עומדת בסטירה מוחלטת לאינטרס הישראלי-לשרוד בים האויבים שלנו.(וגם ההפגנות שלכם הם כמעט במתכונת יומיומית) בואי נאמר שבמהלך ההפגנות האלה אתם מפריעים לצבא לבצע את העבודה שלו גם פיזית ועל דבר כזה בהתנתקות עצרו אנשים...

למעלה