מדינת ישראל בשנת 2037

זה בסיידר.

ערבי ישראל שונאי ישראל הם כמו חיסון. קצת סובלים כדי להתמודד עם דברים גרועים יותר, קרי משיחיים רצחניים וימנים פאשיסטים.

רוני13

New member
אוי אני שונא לקרוא את מה שאת כותבת!

את אכולת שנאה...זה זורם בך! את שונאת את הימין כי יש לו דעות שונות משלך-קשה לך עם העובדה שיש אנשים בעולם שחושבים אחרת ממך אז את מחליטה לצאת נגדו בלי שום סיבות. המשיחיים הרצחניים זה כל המחבלים שאת כל כך אוהבת להגן עליהם שמוכנים למות בשביל מוחמד/אללה/איסלם...(תמורת 72 בתולות)

Continuum

New member
?

אתה שונא אותה כי יש לה דיעות שונות משלך. אכול שנאה שכמוך.

noamgk

New member
זה בטוח *לא* יקרה.

מ-49' מספרים לנו על "האיום הדמוגרפי", על כך שעוד 10-50 שנה לא יהיה רוב יהודי במדינה הזאת, כמו גם שהקוטג' היחיד שיוצע לנו על מדפי הסופר בשנת 2000 יהיה סינתטי. הערבים סופרים את עצמם, אבל הם "לא סופרים" אותנו, ולכן הם משקרים בכל פעם מחדש. רוב הערבים במזרח ירושלים חיים מתחת לקו העוני, כך שמטבע הדברים שיעור הילודה בקרבם יצנח בשנים הקרובות (כפי שכבר נוכחנו לראות בשנתיים האחרונות), וכך יהיה גם בקרב שאר הערבים - אני מקווה. הבעיה הדמוגרפית האמיתית במדינה הזאת, נכון לעכשיו, היא הבדואים (לדעתי).

antreprize

New member
אני לא יודע מי אמר לך את זה,

אבל בדרך כלל לאנשים עניים יש יותר ילדים מעשירים.

noamgk

New member
זה לא מה שחשוב.

מה שחשוב הוא, שבשנתיים האחרונות יש מגמת ירידה בשיעור הילודה בקרב ערביי מזרח ירושלים (ynet).

S h a y D u

New member
טעות חמורה בידך.

יש רק אפשרות אחת לבצע את מה שאתה אומר, ובמקביל לשמור על דמוקרטיה. הפתרון הוא טרנספר בהסכמה (ויש כיום מי שתומכים בכך - האיחוד הלאומי) = תוכנית מקיפה למתן זכות ולגיטמציה לערבי שרוצה לעזוב למדינה אחרת בעולם לעשות זאת. כפי שציינתי בעבר, יש כמה מדינות מפותחות בעולם שזקוקות לפועלים ערבים. אני מאמין שבעזרת לחץ כלכלי על ערביי יו"ש חסרי האזרחות זה אפילו יהיה יותר אפקטיבי (דבר שלא סותר את הדמוקרטיה, כי הם לא אזרחי ישראל).

antreprize

New member
זה לא ברור?

במשפט אחד אמרת שהטרנספר הוא בהסכמה ובמשפט אחר אמרת שיופעל לחץ כלכלי כדי לעודד ערבים לעזוב את הארץ.

S h a y D u

New member
אני אמרתי שבעזרת לחץ כלכלי

זה יהיה יותר אפקטיבי, מהיר והמוני - במסגרת משטר של דיקטטורה מוגבלת בזמן. במסגרת דמוקרטיה - זה אפשרי רק בהסכמה. או בעזרת פיצוי כספי וחוזה - השאלה היא אם יש מספיק כסף בקופת המדינה ע"מ להזרים לכל ערבי/משפחה ערבית שיחתום/תחתום על עזיבה. אני אישית, יותר מזדהה עם משטר של דיקטטורה מוגבלת בזמן - כי תכלס, ממילא אין כאן ומעולם לא היתה כאן דמוקרטיה אמיתית.

S h a y D u

New member
דמוקרטיה לא מוגבלת רק לאזרחים.

היא נועדה לכלל האזרחים. ואגב, אם תקרא את דבריי, הבהרתי בפירוש שהלחץ הכלכלי יכול להעשות רק במסגרת משטר דיקטטורי ולא דמוקרטי.

סלוניק

New member
אז אתה צריך לעבוד על ההגהה שלך

אני מאמין שבעזרת לחץ כלכלי על ערביי יו"ש חסרי האזרחות זה אפילו יהיה יותר אפקטיבי (דבר שלא סותר את הדמוקרטיה, כי הם לא אזרחי ישראל). אבל ממילא גם לא ענית לשתי השאלות שהצגתי: 1) איפה ה"הסכמה" בלחץ כלכלי? 2) למה דמוקרטיה נועדה לאזרחים בלבד? לא שמעת על זכויות אדם ואזרח?

למעלה