מהי החופשה הכי מוצלחת שלכם? שלב ההצבעות

מהי החופשה הכי מוצלחת שהייתה לכם?

רובנו יצאנו לחופשה יותר מפעם אחת בימי חיינו. אבל כל אחד מאיתנו זוכר חופשה שהייתה טובה באופן מיוחד – אם בשל המקום, בשל הנסיבות ואפילו בשל החברה.
אנו מזמינים אתכם לספר לנו, בתגובה להודעה הזו - על החופשה המוצלחת ביותר שהייתה לכם.
אל תתביישו לפרט ולהסביר מה בדיוק הפך את החופשה הזו למוצלחת כל כך. אם יש תמונה שווה שיכולה ללוות את הסיפור – בכלל טוב! אפשר להעלות את הסיפור עד ה-24.08 ב-15:00. בין ה-24-27.08 עד השעה 15:00 נזמין את הגולשים להצביע לסיפורים שהכי אהבו. לפיכך – נבקש לשמור את שרשור התחרות נקי מתגובות על מנת שההצבעה תהיה מסודרת. קחו בחשבון שייתכן ויימחקו מהשרשור הודעות לא רלוונטיות בשלב ההצבעה. הזוכה, שייבחר על ידי שילוב של הצבעות הגולשים ובחירת הנהלת הפורומים, יזכה בשובר לרכישת זוג נעלי "קרוקס"!
אנא קראו את תקנון התחרות לפירוט נוסף: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1770694&r=1

linoy1111

New member
../images/Emo91.gifהאמת שהחופשה החלומית שלי הייתה לא מזמן

רק לפני חודש חזרתי מחופשה חלומית בפריז ובלונדון ואם אתם מחפשים חופשה חוויתית בחו"ל שמשלבת בתוכה ה-כ-ל (!), אני ממליץ לכם לנסוע ליעדים המדוברים! באישון בוקר הגענו לפריז, עיר האורות, שטומנת בחובה בילויים ואטרקציות לילדים ולמבוגרים כאחד. ביום הראשון טיילנו ליד מגדל אייפל, הגענו לשאנז אליזה (שדרה עם חיי לילה מרהיבים וחוויתיים) ולבסוף הגענו לשער הניצחון. כשהגענו לשער, המילה הראשונה שיצאה מפינו הייתה: "וואוו!". באמת שער מדהים
ביום השני נסענו ליורודיסני, פארק שמשלב איזור לקטנים ואיזור חוויתי לגדולים שכל מתקן בו מבוסס על סרט אחר (האפקטים שם מדהימים!) ביום השלישי טיילנו עוד קצת בפריס וכבר באותו הערב הגענו ללונדון המדהימהה!! אחח לונדון... פשוט תענוג
לא היה לנו מושג מאיפה להתחיל, כל אתר שהיינו בו היה מדהים בפני עצמו: כיכר פיקדלי המרהיב, רחוב אוקספורד התוסס, הלונדון איי עוצר הנשימה, האקווריום של לונדון, הווסטפילד הקניון הגדול והנחשק ביותר באירופה, משמר המלכה, הביג בן (שצירפתי תמונה שלו) ועוד ועוד ועוד... לאחר כל האטרקציות המהנות הגענו לארץ בכיף גדול עם טעם של עוד בפה
מקווה שנהנתם מהתיאורים ואם גרמתי לכם לרצות לנסוע לאחת מן הערים המדהימות הללו, עשיתי את שלי

ayelet102

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה