מהי החופשה הכי מוצלחת שלכם? שלב ההצבעות

DRRD

New member
החופשה הכי מדהימה - שכמעט והסתיימה באסון !

שלום לכולם, אני ובעלי יצאנו לחופשה של שבוע באפריקה לפני מספר שנים (עוד בהיותנו רווקים) נחתנו מהמטוס ומרוב הלחות הדרכון שלי נטף מים... הגענו למלון באוטובוס ממוזג כמובן, המלון היה על חוף הים והחדר שלנו צפה על הים, בשעות היום היה שפל והיה צריך ללכת מספר מטרים כדי להגיע למים, ובלילה בשעות הגאות התעוררנו מרעש הגלים והיינו בטוחים שעוד רגע המים נכנסים דרך המרפסת לחד! טיילנו בכפרים וביקרנו את המקומיים, עשינו טיול ספארי מדהים וישנו בביקתה מדהימה באמצע הספארי, נסענו לראות איים שמופיעים עם השפל ונעלמים עם הגאות - אחד מהם היה מסעדה שפעלה ביום ובלילה נעלמה מתחת למים! בקיצור טיול חלומי ומדהים! בטיסה חזרה כולם במטוס היו שזופים מרוצים ושפוכים מעייפות! התיישבנו במקום טוב סמטוס חזרה, והיינו ממש ליד דלת יציאת החירום שנמצאת על הכנף של המטוס. בעלי ואני שקשה לנו להירדם בטיסות שמנו לב שהדיילים מגיבים בצורה מוזרה - מחקלים שתיה בכמויות ואדיבים יתר על המידה חשבנו לעצמנו איזה כיף וסיום מדהים לטיול וסיכמנו שבטוח נחזור לאפריקה להשלים דברים שלא הספקנו! עד שראינו את הטכנאי המוטס הגיע ליד הכיסאות שלנו והסתכל החוצה לכיוון הכנף של המטוס. בעלי ישר שאל אותו מה קרה? והוא ענה שכנראה ציפור פגעה בכנף אבל הכל בסדר ואין לנו מה לדאוג. לאחר 3 שעות טיסה ושעה לפני הנחיתה פתאום שומעים את הטייס מבשר לנו שלא נבהל אבל יש לו בשורה מאוד לא נעימה לבשר לנו הלב שלי התחיל לפעום וישר חזקתי את ידו של בעלי! הוא סיפר לנו שניסו ליירט את המטוס שלנו ובאותו הזמן שהיה פיגוע באותו המלון שבו רובנו היינו. הוא גם אמר שלא נבהל כי מטוסי F16 של חיל האוויר ילוו אותנו מרגע שנגיע לשטח ישראל ויבדקו את מצב המטוס עד שנגיע לנמל התעופה. אנשים נכנסו להיסטריה והיתה תחושה של חוסר וודאות! התחילו לרוץ שמועות שאולי המטוס ממולכד ואולי נבצע נחיתת אונס - בקיצור סיוט!!! החופשה הייתה כל-כך מושלמת עד לרגע הזה והיינו בטוחים שזהו זה... אנשים התפללו, בכו החזיקו ידיים אני ובעלי (שהיינו רווקים באותה העת) הבטחנו אחד לשני שאם נצא מזה חיים נתחתן. בסופו של דבר נחתנו בנמל התעופה ויצאנו חיים, הצטערנו לשמוע על הפיגוע שהיה במומבסה. כשיצאנו מהמטוס חיכו לנו דיילים וחילקו לכל אחד ורד, כשנכנסנו לטרמינל וההמולה של כל הכתבים של הטלויזיה והחדשות הייתה פשוט בלתי נסבלת. כמובן שההורים שלנו חיכו לנו בשדה ואני לא מקנאה בהם מה עבר עליהם ב-5 שעות טיסה עד שנחתנו! והנה אנחנו כמה שנים אחרי... נשואים עם ילדה מקסימה, מודים על כל רגע שאנחנו פה! מקווה שאהבתם את הסיפור ותבציעו לי! DRRD

חופשה מוטרפת באילת

החופשה הכי מסעירה ומשעשעת שלי הייתה באילת. כשהייתי בגיל עשרים ,נסעתי לאילת עם ידיד מדהים!!.התאכסנו באכסניה ,שבה קבלנו חדר בגודל של צינוק. ובחדר היה מצנן מכוער ,השירותים היו במרחק רב מהחדר ,וכשהזדקקנו להם נאלצנו ללכת בלילה אפופי שינה אליהם. כמה שנשפכנו מצחוק על התנאים האלה. ובבוקרו של היום הראשון באכסניה רוב האוכל היה ישן ועבש.התנחמנו בחביתה וריבה מהממות. בערב ידידי לקח אותי לפגישה עם קרובים שהתאכסנו במקביל אלינו במלון. היתה להם פרוטקציה מאיזה פונקציונר במלון .והם אירגנו לנו ארוחה קסומה ולבבית על יד הבריכה של המלון,ולא עדכנו אותנו, שמוקצית לנו רק שעה לארוחה. והזמן חלף מהר.וידידי נעלב שלא נתנו לנו מספיק זמן לאכול , כי האורחים מיהרו לפנות את המזון. הוא, פירש זאת כביזוי ,ולכן קם במחאה בלי להודות להם.והסתלקנו מהמקום לתדהמת כולם.ואחר כך העברנו "דאחקות" על טימטומו.ועל גסותו. ביום השני בערב הוא תכנן ל"התפלח" לנשף במסגרת כנס של עורכי דין במלון "אוויה סונסטה".והודיע לי שגם אני חייבת. מתתי מפחד, אבל הסכמתי, ועשינו זאת..ולא עברה שניה ו"עלו" עלינו .אך למזלנו,התירו לנו להשאר ולא עשו עניין מזה..הארוחה צרובה בזכרוני כטעימה מאוד....אולי דווקא בגלל ההתגנבות..או אולי בגלל הפער העצום בין ארוחת פרקליטים לארוחת אכסניה. וביום השלישי הכרנו זוג בחוף ,ידידי ניסה ל"התחיל" עם הבחורה, הוא לא הפסיק לצלם אותה ,והיא כמובן התעלמה ממנו. אחר כך בערב הוא טלפן אליה שתפגש עימו כדי ש"ימסור לה את התמונות", ולפני שירדה לקחת אותן, היא שגרה אליו את חברה שהפליא בו מכותיו...והוא ילל מכאב ואני נקרעתי מצחוק... זה היה נופש שהילך עלי קסם כי הוא היה "מדליק" ועמוס אירועים וחוויות,כי לא נזהרנו , השתעשענו ,השתטינו ופרצנו גבולות גם בגלל ההעזה והנאיביות -שלנו .ובעיקר של ידידי. החופשה הצליחה כי באותו הזמן היה לצידי השותף הכי מתאים לכך..לא בטוח שהייתי בוחרת בו לקשר של נישואין. הזכרונות ממנה עושים לי געגוע לימים טובים ועליזים יותר .

חופשה מהחלומות

החופשה החלומית שלנו ב-2004 החלטנו שמגיעה לנו חופשה מהחלומות. החלטנו לנסוע לאיים המלדיבים שנמצאים מדרום לסרילנקה באוקיאנוס ההודי. זו מדינה מוסלמית קטנה שכולה באיים קטנים (יותר מ-1000 איים). אנחנו החלטנו שאם כבר, אז כבר ולקחנו לנו "בית מלון" ברמה הגבוהה ביותר (ובמחיר בהתאם). טסנו 10 שעות מלונדון לבירת המלדיבים, ומשם אחרי חנייה קצרה והתרעננות המשכנו במטוס שנוחת על המים עד לאי שלנו שכל גודלו 1.5 קמ"ר. ברגע שנחתנו קיבלנו שקית ועליה כתוב: No News, No Shoes. הכנסנו לתוכה את הנעלים והסנדלים, ומאותו הרגע למשך כל החופשה התהלכנו יחפים, וכמובן שלא היתה קליטה בסללוריים. בית המלון הוא כולו בקתות עץ מדהימות, כשלכל אחד חוף ים פרטי משלו. האוכל היה מדהים, השקט מהפנט והטורקיז של הים מהמם. המקלחות נמצאות בחצר הבקתה (החצר סגורה) והכל מסביב היה פסטורלי ומהמם. במהלך החופשה בעיקר נחנו, קראנו ונהנינו מהשקט, שהיינו כל-כך זקוקים לו. כל אחד קיבל זוג אופניים וככה הסתובבנו על האי מצד לצד ולמרכז שבו היה הבאר והמסעדה (שהיתה למעשה שולחנות בינות לעצים). כשסיימנו את החופשה חזרנו לסרי לנקה במטוס של איחוד הנסיכות (האמירטס) חברה שהיום מפורסמת בגלל קבוצת הכדורגל ארסנל שהם הספונסרים שלהם. קצת חששנו אבל הכל עבר בטיסה זו בשלום. אבל... טיסת ההמשך שיצאה מסרי לנקה חזרה ללונדון, היתה הטיסה האחרונה שיצאה לפני הצונאמי הגדול, שלמעשה התרחש כשהיינו באוויר בדרכנו ללונדון. מאד דאגנו כי חברים שלנו נשארו עוד 3 ימים אחרינו על האי במלדיבים, אבל מסתבר שהאי אמנם נשטף כולו במים, אך לא היו בו הרוגים או פצועים. אחרי 8 חודשים הם הצליחו להחזיר את הבקתות למצב חדש, והחלום שלנו זה לחזור לשם פעם נוספת. הלוואי...

מהי החופשה הכי מוצלחת שלכם? שלב ההצבעות ../images/Emo47.gif

גולשים יקרים, תודה לכל הגולשים אשר שיתפו אותנו בחופשה המוצלחת שלהם. מהיום ועד ליום שישי ה 27.08 בשעה 15:00 אנו מזמינים אתכם להצביע לסיפורים שהכי אהבתם. כל גולש יכול להצביע עד שלוש פעמים ע"י שרשור האייקון
מתחת להודעה שמשתתפת בתחרות, פעם אחת לכל סיפור. הזוכה, שייבחר על ידי שקלול של הצבעות הגולשים ובחירת הנהלת הפורומים, יזכה בשובר לרכישת זוג נעלי "קרוקס"! אנו מאחלים למשתתפים בהצלחה

ממש מלפני שבוע

חופשה מהנה וממצה באילת מלון אסרטל ויליג' - הופתענו לטובה מרמת האוכל הגבוהה, המבחר הרב, והשירות. ביום ב' ביקור במצפה התת ימי - כדאי להיערך מראש עם כרטיסים מוזלים מועדי עובדים - גם שם הופתענו לטובה מרמת ההחזקה של המקום, מהמיזוג בביתנים, מצוות ההדרכה המקצועי, מעיצוב הפארק. מפינת ההפעלה לילדים שכללה מתנפחים ומשחקים. ביום ד' - שייט בקורל העוגנת באתר המצפה כך שיכולנו שוב להיכנס ולהנות ממנו . ביום ה' בדרך למרכז עצרנו בחי בר יוטבתה- על אף שהיה חם מאוד הצלחנו לראות בעלי חיים מקומיים והילדים נהנו מאוד . חזרנו לחום הגדול מרכז עייפים אך מרוצים מאוד .

למעלה