מהי החופשה הכי מוצלחת שלכם? שלב ההצבעות

ה-חופשה

הטיול לאי קופנגן בתאילנד, אולי נשמע קיטשי משהו, ולא מקורי במיוחד..אבל שאין הרבה כסף אחרי הצבא, רצוי להשקיע אומנם בכרטיס טיסה יקר, אבל להנות מהמחירים הזוליםםםםם כל כך שיש על האי , להתפנק, להתפנק ושוב להתפנק..(טיילתי בכל תאילנד, אך אם כבר להמליץ על משהו אז על הדובדבן :) אז מה עשה לי את החופשה כייפית במיוחד? – שנורקלים באחד מהחופים על האי – אוהבת לשנרקל, והמים באי חמימים ונעימים.. יש המון סוגים של דגים לראות, המים שקופים שקופים, והכל מאוד פסטורלי. קבלו תמונה :) שייקים! השייקים על האי בתאילנד טעימים כל כךךךךך, זולים כבר אמרתי?..כל שייק עולה משהו כמו 4-5 ₪, אני במיוחד אהבתי את השייק אבטיח, מול הים, השמש, והחול החם.

אפי 7

New member
חופשה הזויה נוגדת את כל הכללים של חופשה

חלומית ובכל זאת הייתה זו חופשה מדהימה. זמן קצר לפני שבעלי עבר לשכון ברקיע השביעי, יצאנו לחופשה שהייתה האחרונה בזוגיות שלנו. זה היה טיול מאורגן לבודפשט, פראג ווינה. קבלנו מדריך מסוג אותם מדריכים שלאחר מכן מגישים נגדם תביעה על כך שההדרכה הייתה מתחת לכל בקורת. הארגון הלקוי, ההתייחסות לחברי הקבוצה, ושאר ירקות. אנו הנוסעים ללא כל כוונה מראש התחלקנו לשתי קבוצות. קבוצה אחת של המבוגרים יותר וקבוצה שנייה של הצעירים יותר. בעלי ואני היינו המבוגרים בקבוצה הצעירה (40+50+). לאורך כל הטיול המדריך שגה פעם אחר פעם, אך אנו מיד לא התייחסנו אליו ונהננו בצורה בלתי רגילה במהלך הטיול. לא הלכנו לכל אותן אופציות שהציע, חפשנו את האופציות בעצמנו שהתברר שהיו מדהימות. בכלל כאילו ונסענו ללא מדריך. לאורך כל הטיול - "הצעירים" ישבו בסוף האוטובוס וה"מבוגרים" בתחילתו. במשך 10 ימים התפוצצתי מצחוק לאורך כל היום. לא היה רגע דל, וההנאה הרקיעה שחקים. כך עברו עלינו הימים במירב ההנאה וחזרנו הבייתה עם חיוך גדול על הפנים. נוסעת אחת מהקבוצה, שבעלה צילם כ-10 קלטות, גם זו הייתה סיבה לצחוק, כל מה שזז הוא צילם, וזה בסופו של דבר היה מוצלח עבורי, לקחה את כל הקלטות, ריכזה את זה לקלטת אחת בה נמצאים כל אותם הקטעים בהם בעלי צולם. קבלתי אותה כמתנה, וזו המזכרת הכי יפה שיכולה להינתן. תודה לאה. אפי

yanek9

New member
באמת שאין חופשה כזו

החופשה שאחריה נכנסנו להריון. אבל, באמת שחבל לדבר. היכנסו לכאן

aviramh25

New member
החופשה המוצלחת שלי...

הייתה כשחבר שלי זכה בהגרלה בחופשה זוגית והחליט לקחת אותי איתו חינם חינם שבוע בפריז כולל מופע של מולין רוז' !

למעלה