מהי החשיבות של נסיון מיני ?

Berethor

New member
אפילו את?

Berethor

New member
אני לא נגד אבל אני בקושי מכיר אותה

היא בקושי משתתפת בפורום וכותבת על עצמה משהו, אפילו אותך אני מכיר יותר מאשר אותה נכון לעכשיו, אבל כן עד עכשיו היא נשמעת ממש דומה לי, וזה דבר שהוא טוב מבחינתי. לגבי מסר, לא יודע, הרי היא קוראת את מה שאתם רושמים פה ולא נראה שהיא מביאה עניין, אז מה הטעם..

Berethor

New member
אולי מחר, עכשיו במלא לא נראה שהיא כאן

הבנתי זה מזימה שלך להיפטר מאיתנו..

memee2

New member
מה מחר?

זה אינטרנט לא טלפון.
תשלח לה מסר מייד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berethor

New member
תודה על התמיכה של כולכם, אבל אין לזה סיכוי

זה בדיוק הסיבה שהיא גם לא משתתפת בדיון הזה, והגיבה בכעס ואדישות לקישור שנתתי לה לפה.

לא נורא, בהצלחה בהמשך

הצעה שלי: בפעם הבאה שאתה מתחיל עם מישהי, תעשה את זה בפרטי (גם דיוני "היום שאחרי" בפורום לא ממש הכרחיים...).

Berethor

New member
כל מה שקרה היה בפורום במלא

רק שלחתי לה קישור למה שהולך פה בפורום וקבלתי על זה תגובה לא טובה, לא הייתי קורא לזה להתחיל, וטוב שלא התחלתי. למרות שזה מה שניסו לעודד אותי לעשות פה, אבל סתם היה יוצא לי לא יותר מאי נעימות מזה. אפשר לחשוב מה כבר חשפתי פה, רק ידעתי על הסיבה למה זה לא ילך.

memee2

New member
כי לא התחלת איתה נכון

גם אני הייתי כועסת אם היו שולחים לי קישור לדבר כזה. זה כאילו אין לך מחשבה עצמאית.
היית צריך לשלוח משהו כמו: היי, נשמע שיש לנו דעות דומות. רוצה להכיר? זהו!
תלמד לפעם הבאה.

Berethor

New member
אני לא מאמין "בלהתחיל נכון"

לפחות אני כנה ואמיתי. חוץ מזה כמו שאמרתי דעות דומות זה לא מספיק.

Berethor

New member
הכרתי מספיק נשים בעייתיות

כדי לדעת לזהות אותן מהר ולדעת מתי אין לזה סיכוי, אני לא יתחיל לחשוש על כל דבר שאני אומר או לשחק אותה מה שאני לא. הכריות אמורות להיות אמיתיות, ולא העמדות פנים על מנת למצוא חן בעני מישהו. זה הדרך שלי להכיר אנשים, אני אומר אם זה לא הולך זה במלא לא היה הולך.

memee2

New member
בגלל זה אתה עדיין לבד

עם הגישה שלך מעט מאוד ירצו.

memee2

New member
אני לבד בגלל סיבות אחרות

פירטתי אותן באחד השרשורים. אני גם בכלל לא מחפשת. נדיר מאוד שאני פונה למישהו. לעומת זאת אני מניחה שגבר יפנה יותר.

למעלה