מהי החשיבות של נסיון מיני ?

Saladin

New member
הדבר המרכזי שמפריע לי במה שאמרת

ובעצם היחידי, ואני לא זוכר איפה אמרת את זה, זה שחוסר ניסיון מעיד על הבן אדם. אני מסכים לגמרי שהוא מעיד על הבן אדם ושכל דבר מעיד עליו, השאלה מה הוא מעיד על הבן אדם ולמה זה רע. אני חושב שזה מעיד על כך שמעבר לזה שאין לך כוח לעבור תהליך חניכה עם בתולים (שזה לגמרי לגיטימי) זה מעיד על זה שאת גם רואה בזה סממן אישיותי רע. ואני לא מצליח להבין למה.

Saladin

New member
אה ובנוסף

הפריע לי שאמרת שחסרי ניסיון בוחרים להיות חסרי ניסיון ושכולנו "צריכים לקחת אחריות" על החיים שלנו. אין ספק שחוסר הניסיון שלי הושפע מבחירות שעשיתי בחיים (שאני רואה אותן כלא נכונות), אבל אם יכולתי לפעול אחרת זו שאלה לגמרי אחרת. במיוחד כשמדובר בגילאים יותר צעירים שבהם אדם הוא יותר חסר ביטחון ופחות מכיר את עצמו. נשמע לי קצת אכזרי מה שאמרת.

Berethor

New member
מה יש פה להבין

היא מאמינה שכל חסרי הניסיון גרועים בסקס ואין לה תקווה או סבלנות לחכות שהם ישתפרו. האם קלו עצמה שכל כך שיפוטית ליכולות המיניות של אנשים היא כל כך טובה בזה, זה שאלה שתישאר כרגע ללא מענה, ויש לי הרגשה שמשום שהיא תולה את כל הצפיות על הצד השני, שהיא בעצמה לא משהו בזה. חוסר ניסיון כמו גם ניסיון יכולים להעיד דברים מסויימים על האדם, דברים טובים או דברים רעים, כי למשל ניסיון מיני יכול להיות גם רע כאשר הוא נעשה עם האדם הלא נכון או במסגרות מפוקפקות(כמו זנות), חוסר ניסיון מיני יכול להיות גם טוב, למשל כאשר האדם הוא חסר ניסיון מתוך בררנות ומתוך כך שהוא לא רוצה בניסיון מיני מהסוג הרע. מצד שני יש גם מצבים הפוכים של ניסיון מיני טוב וחוסר ניסיון שנובע לדוגמה מפחדים ממין, כך שכל מקרה לגופו. אדם חסר ניסיון גם יכול להיות פשוט אדם שעד עכשיו לא מצא פרטנר הנכון, לא דווקא אחד שהוא כזה מתוך משהו בעייתי כלפי זוגיות או מין.

beatman

Member

מה זה בדיוק "תהליך חניכה" ??
זה לא פשוט ?

Berethor

New member
היא הייתה יותר מזה

היא הייתה בתולה שהפעם הראשונה שלה הייתה עם בתול, אני נותן לה צל"ש של פורום חוסר ניסיון מיני וזוגי על כך!

Berethor

New member
לכן מבין המנוסים שכאן את הכי מתאימה לניהול

גם כי הייתה חסרת ניסיון שפעם ראשונה שלה הייתה עם חסר ניסיון, וגם בגלל שאת תומכת ולא מזלזלת בחסרי ניסיון. אז אם אף אחד חסר ניסיון לא ירים את הכפפה וינהל, אני אומר שעדיף שאת תנהלי, מאשר כל המנוסים שאין להם הבנה אמיתית לנושא של הפורום.

תודה
אבל זה גדול עליי...

גם ככה אני שורצת כאן יותר מדי
.
לפי מה שהבנתי, יש כאלה שהרימו את הכפפה.

חוץ מזה, שלא יובן כאן לא נכון, אני לא רואה הרבה חשיבות במידת הנסיון או חוסר הנסיון של מי שמאבדים איתו את הבתולין. מה שחשוב זה הבנאדם.

נכון, ולא ראיתי פורנו!

וטוב שכך.

אגב, יותר ברצינות, הגבתי די הרבה תגובות בשרשור שפתחת. אין לך ממה לפחד, הכל יהיה בסדר.

הוא לא ממש היה גבר

עוד לא מלאו לו 16. ולא היה אינטרנט. לא יודעת מה הוא ראה, ולא אכפת לי.

שמע, שאלת שאלות, קיבלת תשובות. בשביל מה להתעסק ב"מה אם מישהי תפסול אותי כי אני א/ב/ג"?
לדעתי אין מה לדעת, ולא צריך לחשוב על פורנו. צריך לראות את בת הזוג שמולך ולתקשר איתה.

dori78

New member
כי

סגנון הכתיבה והדעות מאוד מזכירים אחד את השני, clue היא לא היחידה ששמה לב לעניין.

אני לא חושבת שמדובר באותו גולש ואולי זה לא משעשע אותך שרומזים על אחידות, אבל זה אכן הרושם שנוצר.

מעניין שכשרמזו פה על שני כותבים אחרים שהם למעשה אותו אחד, לא קפצת להגן על שמם הטוב...

למעלה