גברת סתוונית היורה,
קודם כל, אני עדיין בגיל שכשקוראים לי גברת זה גורם לי להרגיש זקנה, ואני לא אוהבת להרגיש זקנה, אז בבקשה חדלי. תודה.
שנית, גם הסקס הראשון שלי היה נחמד מאוד, לא כי חסרי ניסיון טובים במיטה אלא כי אני של גיל 16 הגדירה סקס טוב באופן מאד שונה מאני של גיל 27. אני של גיל 16 שמחה שהכאב הרצחני עבר תוך כמה שניות ושזה לא מפחיד כמו שכולם אמרו, אני של גיל 27 כבר לא מפחדת מסקס. אני של גיל 16 מאד שמחה כשזה נגמר תוך 4 דקות, אני של גיל 27 מאד תתאכזב מאקט של פחות מרבע שעה.
אני לא אומרת שחסרי ניסיון הם מצורעים שיש לנדות ושלא מגיע להם לחוות סקס. אני אומרת שלדעתי קשה להגיע להתאמה מינית בין פרטנרים שאחד חסר ניסיון והשני בעל ניסיון. יש בעלי ניסיון שזה לא מפריע להם, יש כאלה שאפילו ימצאו את זה מדליק להיות בעמדת המנטור וללמד את הפרטנר מ-0. אני לא כזאת. אני לא מוכנה לעבור עם פרטנר את חוויית ההתלמדות (שאחד המגיבים פה תחם בפרק זמן של שבועיים, לדעתי ומתוך ניסיון אישי עם בן זוג חסר ניסיון- הרבה יותר משבועיים), אני מעדיפה שהם יגיעו למיטה שלי אחרי שהם למדו דבר או שניים ובעיקר פיתחו עמידות ויכולת להחזיק מעמד יותר מכמה דקות.
את באמת מתכוונת לשפוט אותי על זה?