מהי החשיבות של נסיון מיני ?

Berethor

New member
פונה לא פונה, בכל מקרה לא יוצא מזה כלום..

וכן אני יודע שהסיבות שלך שונות משלי, אבל עדיין.

memee2

New member
תראה, גם סתוונית חושבת כך

ועוד אנשים שאין להם בעיות חברתיות. כדאי להקשיב לאנשים לפעמים ולא לצעוד כמו בונקר בדעה שלך.

מה זה "נשים בעייתיות"? אם אתה חושב שמישהי בעייתית, תשמור את זה לעצמך.
אנשים כאן בסה"כ עודדו אותך ברוח טובה, ולא ברצינות תהומית. זה ממש לא חייב איתך להתחיל עם הבחורה, בטח לא אם היא לא לטעמך, ובטח שזה לא חייב אותך לשתף את כולנו בפרטי האירוע. מה שקרה בפורום קרה בפורום. מה שקורה בפרטי, צריך להשאר בפרטי.

Berethor

New member
לא משנה זה לא ילך

היא עושה רושם אדיש וממורמר מדיי, ומזכירה לי אותך בקטע הזה. השקפות עולם דומות בנושאים זוגיים שיש לי ולה זה לא הכל, נראה שבשאר הדברים אנחנו שונים. האמת שמתי לב לזה כבר על ההתחלה לכן הבנתי שרוב הסיכויים שזה לא ילך, חבל לבזבז את הזמן שלי על זה.

C l u e

New member
כי היא ברת'ור הבת!

לא יודעת אם מדובר בעוד ניק שברת'ור פתח וזה לגמרי לא מעניין אותי מספיק בשביל לחקור את זה לעומק. אם ברת'ור וברת'ור הבת הם לא שני ניקים של ברת'ור, אני מציעה שידוך- הם מושלמים אחד בשביל השני! מאחלת להם שיקימו במהרה משפחה חשוכה כמוהם ושיגדלו אותה רחוק רחוק ממני.

Surrealistical

New member
באמת?

אז אנשים שקשובים לזולת ולא מכלילים הם חשוכים?
אני מניחה שאת אומרת זאת כי קשה לך להתמודד עם העובדה שמישהו חושב בטיפה יותר הגיון ממך.
אז מה גברתי הנאורה בעלת הדעות הקדומות עוד רוצה להגיד? שאנשים גזעניים הם החברים הכי טובים שלך?
או שסליחה, לא גזעניים, כאלה שסתם לא אוהבים אנשים עם עור כהה כי אלו תמיד מסריחים והם חייבים להתעקש לא להתקרב לכאלה. אבל בהחלט לא גזעניים.
ואין בעיה, אני בשמחה לא אתקרב לאנשים כמוך, אבל ממש לא מהסיבות שאת חושבת.

C l u e

New member
לטעון שלא צריך לפסול בתולים זה לא הקשבה לזולת

עכשיו גם הפכת אותי לגזענית? בתגובה אחת שלך הראית יותר גזענות ממה שאני לפחות מוכנה לסבול. סתם לידיעה, את מדברת עם מישהי שמרכז הפוקוס המקצועי שלה הוא במיגור אפליה וגזענות. סליחה על ההתנשאות, אבל כנראה שההישגים שהשגתי בקריירה הקצרה שלי הם יותר ממה שתעשי במשך כל חייך למיגור התופעה. אז עם כל הכבוד, גזענית תקראי למישהי אחרת. אני בעד להתחיל איתך.

Nurikabe

New member
זה לא יפה.

אני לא חושבת שזה ניק חדש שלו, יש קצת דימיון אבל יש גם הבדלים.

אני לא ממש מסכימה עם Surrealistical, אבל היא העלתה טיעונים הגיוניים. ולדעתי זאת דרך לא יפה להגיב לה, נראה שאת מנסה ללעוג לה ולהעליב אותה במקום פשוט לענות.

Surrealistical

New member
כי אין לה מה לענות

כמו שאמרתי: צורם לה שיש אנשים שמפעילים את השכל, במקום להכליל על מנת שהחיים שלהם יהיו יותר קלים.

C l u e

New member

לא צחקתי ברת'ור, אני לגמרי בעד השידוך שלכם- אתם *מושלמים* אחד בשביל השני!

Berethor

New member
את יודעת שזה לא תלוי רק בי

ככה שבכל זאת אנחנו לא אותו אדם..

beatman

Member
לפי מה שאת אומרת, לחסר נסיון תמיד יהיה סקס לא

איכותי בהתחלה ?!

C l u e

New member
האמת שכן. זה עד כדי כך מופרך?

סקס זה מיומנות, אף אחד לא נולד עם יכולות פנומנליות. לומדים תוך כדי תנועה. יש את אלה שקולטים מהר, יש את אלה שלוקח להם יותר זמן ויש את אלה שפשוט לא טובים בזה. ועדיין, בחיים לא נתקלתי (ממקור ראשון או מסיפורים של חברות) בחסר/ת ניסיון שהיו סקס איכותי על ההתחלה.

גברת קלו, הסקס הראשון שלי היה טוב

ואני לא חושבת שזו הייתה תופעה חד-פעמית בהיסטוריה. אולי זה לא היה פנומנלי, אבל זה היה ממש טוב
.

כנראה שלא זכית לפרטנרים טובים (אולי מנגנון הסינון שלך לא כזה מוצלח אחרי הכל), אבל זו לא סיבה להפיץ כאן כאלה שטויות.

C l u e

New member
גברת סתוונית היורה,

קודם כל, אני עדיין בגיל שכשקוראים לי גברת זה גורם לי להרגיש זקנה, ואני לא אוהבת להרגיש זקנה, אז בבקשה חדלי. תודה.
שנית, גם הסקס הראשון שלי היה נחמד מאוד, לא כי חסרי ניסיון טובים במיטה אלא כי אני של גיל 16 הגדירה סקס טוב באופן מאד שונה מאני של גיל 27. אני של גיל 16 שמחה שהכאב הרצחני עבר תוך כמה שניות ושזה לא מפחיד כמו שכולם אמרו, אני של גיל 27 כבר לא מפחדת מסקס. אני של גיל 16 מאד שמחה כשזה נגמר תוך 4 דקות, אני של גיל 27 מאד תתאכזב מאקט של פחות מרבע שעה.
אני לא אומרת שחסרי ניסיון הם מצורעים שיש לנדות ושלא מגיע להם לחוות סקס. אני אומרת שלדעתי קשה להגיע להתאמה מינית בין פרטנרים שאחד חסר ניסיון והשני בעל ניסיון. יש בעלי ניסיון שזה לא מפריע להם, יש כאלה שאפילו ימצאו את זה מדליק להיות בעמדת המנטור וללמד את הפרטנר מ-0. אני לא כזאת. אני לא מוכנה לעבור עם פרטנר את חוויית ההתלמדות (שאחד המגיבים פה תחם בפרק זמן של שבועיים, לדעתי ומתוך ניסיון אישי עם בן זוג חסר ניסיון- הרבה יותר משבועיים), אני מעדיפה שהם יגיעו למיטה שלי אחרי שהם למדו דבר או שניים ובעיקר פיתחו עמידות ויכולת להחזיק מעמד יותר מכמה דקות.
את באמת מתכוונת לשפוט אותי על זה?

למעלה