מהי החשיבות של נסיון מיני ?

Berethor

New member
בניגוד עליך אני לא פותח ניקים נוספים

למעשה אני אחד האנשים היחידים בתפוז שנשארו עם אותו ניק עד היום. הניק שלי הוא מאז 2004 כמו שאפשר לראות.

גם לך יש דעות קדומות

השורה התחתונה די מגוחכת בעיניי, ביחוד שעל פי נסיוני העולם לא מתחלק למונוגמים ו"סטוציונרים".
אמנם ידידי ברת'ור מאמין שסטוצים הם צעד אחד לפני עיסוק/צריכת זנות, אבל למעשה רוב המשתתפים בסטוצים הם בעלי נסיון גם/בעיקר במערכות יחסים מונוגמיות, ואין שום סתירה. אני מסכימה כמובן שיש הבדל בין סטוץ למערכת יחסים, ועם בן/בת זוג קבוע אפשר ללמוד, להכיר, ולשפר את יחסי המין עם אותו פרטנר. זה לא אומר שאי אפשר ללמוד כלום מסטוצים, ובטח לא אומר שבעלי נסיון בסטוצים הם פרטנרים גרועים.

Surrealistical

New member
לא הבנת למה התכוונתי

אני גם אף פעם לא טענתי שהעולם מתחלק לסטוציונרים ומונוגמים. חבל מאוד שכך הבנת את דבריי.
לקחתי את הסטוציונרים בתור דוגמה קיצונית, מכיוון שמבחינתי הם ההפך ממישהו חסר ניסיון מיני, זה דבר ראשון.
דבר שני, אף פעם אל הצהרתי שמי שסטוציונר הוא פרטנר גרוע במיטה. המילה שבה השתמשתי היא "לרוב" וזה גם לא מבוסס על כלום חוץ מדעותי האישיות. הסיבה לכך שההצרה הזו לא נכנסת לקטגוריה של דעות קדומות היא מהסיבה שאני לא היתי פוסלת אף אחד כי יצא לו שם של "סטוציונר" מבלי שיצא לי להכיר אותו. ואני במיוחד לא היתי מחליטה שהבן אדם בשמולי לא טוב בסקס כי הוא נחשב לסטוציונר.

תודה על ההבהרה

אבל לא כל כך ברור לי על סמך מה הדעות האישיות שלך מבוססות.
בכל אופן, גם אם נסתכל על דוגמאות קיצוניות, זה לא נכון לומר של"סטוציונרים" יהיה יותר נסיון מלמונוגמיסטים. יהיה להם נסיון שונה. להיות מאה פעם עם בן זוג אחד זה דבר שונה מאוד מלהיות פעם אחת עם מאה פרטנרים.

Surrealistical

New member
אני אסביר את עצמי

למרות שזה לא כל כך קשור לדיון כאן:
גבר שהיו לו רק סטוצים בחיים, או שהקשרים שלו לא עברו את הכמה שבועות לעולם לא למד באמת מה נשים אוהבות. כל מה שהוא יודע בא מסרטי הפורנו בעיקר, ואף אחת לא תיקח על עצמה בסטוצים להתחיל להראות ולהסביר לאותו האדם מה היא אוהבת ומה לא. שלא לדבר שמרוב הסיפורים ששמעתי כאשר מדובר בסטוצים נשים נוטות לזייף הנאה גם אם היא לא ממש קיימת על מנת שהפרטנר לא יתאכזב. הן לרוב מרגישות מבוכה\אי נעימות ממש להכנס לנושא של מה הן אוהבות ומה לא עם מישהו שהן לא מכירות הרבה זמן. או פשוט לא רואות בזה צורך כי הרי הן לא יפגשו איתו יותר.
אני מכירה מספר מקרים שגברים חשבו שהם טובים במיטה כי אף אחת לא לקחה על עצמה באמת להסביר מה הוא עושה לא נכון.
אבל כמו שאמרתי, זה לא מחייב. זה שיש מקרים כאלה לא מעיד על כולם ואני בהחלט אף פעם לא שפטתי מישהו עקב הדעות האלו.

ואני מסכימה שזה ניסיון שונה. אפשר לומר שניסיון של סטוציונרים מגוון יותר.

מצטערת להצטרף ל"גנון"

אבל את באמת מזכירה את ברת'ור, במובן הזה של לדבר על דברים שאין לך שום נסיון בהם. האמירה שנשים נוטות לזייף הנאה בסטוצים לעומת קשר רציני היא אחת האמירות המשעשעות ביותר ששמעתי, ואסתפק בזה

Surrealistical

New member
על מה בדיוק את לא מסכימה?

לא הצהרתי שזה מה שקורה תמיד, לא אמרתי שזה מה שקורה לרוב, אמרתי שיש מקרים שזה קורה בהם. אלו דברים ששמעתי בעצמי ומעניין מה זה אומר עליך אם עובדות משעשעות אותך.
יש מספיק נשים שבקשרים של חודשים מזייפות אורגזמות כידי לא לפגוע בבן זוג, אם זה נשמע לך לא הגיוני שזה יקרה יותר בסטוצים אז אין לי מה להגיד לך.
גם אין לי מושג מי זה הברת'ור הזה שעליו את מדברת. אז אין טעם להזכיר את זה כל הזמן.

ברת'ור = Berethor

ובניגוד אלייך, אני לא מעוניינת להכנס לכל מיני תיאוריות, ובטח לא להתחיל להתווכח עליהן.

Berethor

New member
אני ברתור

"למה נשים מזייפות אורגזמות? כי הן חושבות שלגברים אכפת"
, בתכלס אלו שמזייפות פוגעות בסופו של דבר בעצמן, כי מי ששרגילה לזייף תתקשה להגיע לדבר האמיתי, וגם הבן זוג שלה לא ישקיע כי הוא חושב שהכל בסדר.

Surrealistical

New member
כן, הבנתי

כמובן שהן פוגעות בסופו של דבר בעצמן. אבל בסטוצ'ים\בקשרים לא רציניים השיקול הזה הופך להיות פחות קריטי.

Berethor

New member

אכן זה ניסיון שונה לגמרי. אני מאמין שעדיף הרבה פעם עם אחד פעם אחת עם הרבה. זה גם אחת הסיבות ללמה אני חושב שיזיזות עדיפה על סטוצים.

Berethor

New member
שיט שלח לי פעמיים למרות שרשם שגיעה מקודם

מי שרוצה להגיב נא להגיב לגרסה המעודכנת יותר.

אני חושבת שצריך לשנות את הפורום

לאנשים עם הפרעת התנצלויות על שטויות.
כל אחד פה שעשה טעות הקלדה או שלח פעמים מיד ממהר לתקן, להתנצל, ולהוסיף אייקונים כמו
או
.

חלאס אנשים, תשתחררו קצת, אף אחד לא מושלם.
אפילו לא אתה, ברת'ור
... וזה בסדר גמור...

dori78

New member
הסבר קצר

ברת'ור כל הזמן מסביר למה להיות כמוהו, סטרייט 100%, שרוצה בחורה נמוכה ממנו, אבל שווה לו בדברים אחרים ועוד כל מיני העדפות זה הכי טוב: כי זה הכי טבעי. לכן מושלמות לא חשובה, העיקר שהכל טבעי.

למעלה