אף אחד לא טוב בפעמים הראשונות.
אני לא רוצה להיות מורה של אף אחד. מותר לי לצפות שבן הזוג שלי יהיה סגור על המיניות שלו ובטוח בה, שידע מה הוא אוהב ושידע גם דבר או שניים על גוף האישה.
כמו שראית, לא דיברתי בלשון של בתול/לא בתול אלא בלשון של חסר ניסיון/ בעל ניסיון. זה שונה. פעמיים וחצי של סקס בתיכון ואז תקופת יובש של 7 שנים מבחינתי זה חוסר ניסיון.
זה לא שאני עורכת בדיקת פוליגרף לדייטים שלי, אבל אני מודה שזה לגמרי יוריד לי לגלות שהדייט שלי חסר ניסיון מיני. לדעתי מי שטוענת שזה לא מפריע לה לא לגמרי כנה עם עצמה ואיתנו, או לחילופין כנראה שסקס נמצא מאד נמוך בסדר העדיפויות שלה (מה שכמובן בסדר). כמובן שזה הכל עניין של איזון, של פלוסים ומינוסים. אם האדם המושלם יעמוד מולי והפאק היחיד שלו הוא זה שהוא בתול, כנראה שלא אפסול אותו רק על זה. אבל מה הסיכוי שאפגוש את האדם המושלם? כנראה שאפסי. אז כן, בעולם בו אם מתחשק לי לצאת לדייט אני פותחת פרופיל באתר ויש לי 3000 דייטים פוטנציאליים, חוסר ניסיון מיני ייכנס לרשימת המינוסים ולא לרשימת הפלוסים. קח בחשבון שגם סייגתי את הפסילה הזאת באמת לסיטואציה של דייטינג ולא לסיטואציה של מערכת יחסים שנרקמת לאחר היכרות קודמת וידידות- אז כבר הרבה יותר קל "לסלוח" על דברים כאלה.
ובוא נסכם:
חוסר ניסיון- מרתיע. לא תמיד ארצה לתת צ'אנס ולבדוק על רטוב (תרתי משמע) אם חוסר הניסיון יהווה בעיה. אני מאד מקפידה על האנשים שנכנסים אלי למיטה, אני לא שפן ניסיונות ואני לא מורה של אף אחד. זה לא עניין של "לפתוח את הראש" אלא דווקא לפתוח את הרגליים, וכאן התחושה האינדיבידואלית שלי והאינסטינקטים לגמרי מקבלים בכורה על הרציונאל ועל העיקרון הנחמד של גם בתולים הם בני אדם. זה לא אישיו של סקס בשבועיים הראשונים, זה אישיו של להכניס אדם לסיטואציה אינטימית ולדעת שהוא לגמרי לא יודע מה הוא עושה. אותי אישית זה מרתיע, זכותי. בנוסף, כן. חוסר ניסיון בגיל מאוחר מעיד דבר או שניים על האופי של אותו אדם, מה שכמובן, אם תרצו או לא, גם נלקח בחשבון. זה לא שחסרי ניסיון הם אנשים רעים או לא ראויים, זה פשוט סימן אזהרה קל.
סקס רע (כלומר, אחרי שבדקנו את העניין והגענו למסקנה סופית שהסקס פשוט רע לא משנה כמה ננסה)- דיל ברייקר. אולי יש בנות שיסכימו להמשיך מערכת יחסים עם סקס גרוע כי סקס זה עניין שפחות חשוב להן, אני לא כזאת. זכותי. זה לגמרי לא אומר דבר או חצי דבר על "רמת האיכות" שלי בתור בחורה.
מה הייתי מייעצת לחברה כאן בעצם לעשות? לשקר?
לא. אני לא בעד לשקר, במיוחד לא בנושא שהפוטנציאל להיתפס בשקר כל כך גבוה (וזה עוד לפני שנכנסנו לנושא של הטראומה שחלק מחברות הפורום הבתולות יחוו אם הן ישקרו בנושא). אני בעד להגיד את האמת, ושמי שהאמת הזאת לא מוצאת חן בעיניו (כמוני, לצורך העניין) ידפדף הלאה כמה שיותר מהר, ויפנה את הדרך למי שמוכן לקבל אתכם כמו שאתם, ולגמרי קיימים כאלה אנשים.