הפוסל, במומו פוסל
החרדים סתם משתמטים. לעומת זאת, אתה משתמט, סליחה, לא משתמט אלא מוותר על השירות הצבאי מסיבות נאצלות. אני מתרכז בהשמצות וקללות. לעומת זאת אתה כותב בנימוס מופלג. כאשר אתה מדבר על הפשיסטים הדפוקים וההמון המטומטם ("לא יעזור לכם, פשיסטים דפוקים, הצלחנו לגרור את ההמון המטומטם איתנו"), אתה כותב זאת בחן ובקסם אישי. אגב, הציטוט הזה נכתב עוד בטרם אני הזכרתי את האגואיסטים הנאלחים. החן, הנימוס והקסם האישי לא עוזבים אותך לרגע כאשר אתה מכנה אותי "מורעל דוחה ודביל". אדם רגיש באופן קיצוני עלול לראות צל של עלבון כאשר אתה כותב, בסגנון אלגנטי ומנומס, על אחותו "הזונה שדופקת כרטיס בקריה על הכנת קפה למפקד המזרחי הבור ועם הארץ שלה". אם חלילה מי מקוראי הפוסט הזה עלול להתרשם שאתה גזען, הרשה לי להרגיע אותו. טופיקלי ממש לא גזען, הוא הסביר זאת בעצמו, בסגנונו המושחז להפליא: "אינני מקלל ומתעב כל דבר "מזרחי". ממש לא. אני לא מתכחש לעובדות, שהן ש70% מיהודי ערב הנם מטומטמים במקרה הטוב ופושעים במקרה הגרוע." כן טופיקלי, כל הפנינים האלה הם פרי עטך. אבל אתה לא מהסס לטעון שאני מקלל ומעליב. אתה התחמקת משירות צבאי, אבל אתה לא מהסס לכעוס על החרדים, בין היתר, בגין השתמטותם. נדמה לי שעל אנשים כמוך נאמר שהפוסל, במומו פוסל.