הכי חשוב לנצח!
לא חשובה האמת, לא חשובות דעות, לא חשוב דיון והחלפת דעות העיקר לנצח!! זה בדיוק מה שציפיתי ממך. אתה קיצוני ואלים. והנה משהו שיבוא לך כהפתעה - לא כל מי שמסרב ללכת מכות הוא פחדן. אני יודע זה קשה לקבל אבל מה לעשות. מי שחי ע"פ ערכים של כח ואלימות לא מסוגל להשתחרר מהם. כמו שאמרתי לא נפתור את כל בעיות העולם כאן ולכן מה שנשאר לנו זה לנהל דיון רציני. מכיוון שאתה לא מסוגל לכך, אני מעדיף לעשות זאת עם מי שמסוגל. אתה אוהב את הביטוי בור ועם הארץ, וברור למה. זה מה שמפחיד אותך. אתה יודע כי אתה הוא הבור. אין לך מושג בהסטוריה, אין לך מושג בהסטוריה של המדע ובוודאי ובוודאי שאין לך חצי מושג בהסטוריה של העם והתרבות היהודית. אבל הרבה יותר קל להתנהג כמו ילד קטן ועקשן שקופץ, בועט, רוקע ברגליים ומקלל מאשר ללכת וממש ללמוד. אני יודע, זה מפחיד ומסוכן, אתה עלול לגלות דברים שחס וחלילה ישנו את מה שאתה יודע ואולי אפילו ישנו את דעתך. הרבה יותר פשוט להשמיץ את כל התרבות ולקרוא לכולם מטומטמים. הרבה יותר קל. לא חשוב מה אמרו גדולי המדענים בהסטוריה הקצרה של המדע המודרני, מניוטון ועד הוקינג, פיזיקאים, ביולוגים כימאים וכל מי שבאמת הקדיש זמן ללימוד. הם כמובן מטומטמים. מטומטמים גם כל אלה שבמשך אלפי שנים מסרו את נפשם, כשיכלו להצילה בקלות, על שימור התרבות היהודית. למה הם עשו זאת? שאלה קשה... אה, כן, הם בורים וטפשים. וואלה, ממש קל ופשוט. לא צריך בכלל לחשוב - תענוג. אלפי שנים של הסטוריה רציפה ללא פערים של העם שנולדת אליו היא קישקוש כמובן. כמובן שלא טרחת ללמוד אותה אבל למה זה טוב? לכל זב חוטם יש מקלדת והמסך סובל הכל. אתה עורך דין שמגן על דעתו ללא קשר לעובדות ולא חשוב מה יגידו אחרים. אתה הוא הבור ידידי, וכמו הקיצוניים והבורים בכל הדורות מה שנותר לך הוא האלימות. . אני יודע, זה מפחיד ללמוד דברים חדשים כי זה יכול להוביל לדבר הקשה ביותר בחיים - שינוי. כמה שזה יפתיע אותך אני מכבד אותך, כי אני יודע שאתה חלק מהעם שלי בין אם אני אוהב את זה או לא. וההתמודדות עם שנאת החינם שאתה מפיץ לא יכולה להיות עוד שינאה אלא אהבת חינם. ולכן אני מאחל לך באמת וללא טיפה של ציניות שתוכל למצוא מתינות ויכולת להרחיב אופקים ולקבל דיעות שונות משלך מבלי שכל הבטחון העצמי שלך יתערער ויוביל אותך לאלימות. ומכיוון שלאחר קריאת מספר הודעות שלך אני מצפה ממך להתעקש תמיד על המילה האחרונה (ע"ע בטחון עצמי) - לאחר שתעשה זאת פשוט קרא את ההודעה הזו שוב. ועכשיו, ברשותך, אעמוד בדיבורי ולא אגיב להודעות מתנצחות ואלימות. הרבה בריאות ואהבה אושר