קודם התעקשת שהם בכלל לא שכבו, עכשיו את מגיבה בתגובה כאילו את מכירה בכך שהם שכבו, ושבגלל זה דניאל הושפלה. תחליטי. ובלי קשר, אם זה קרה, יש פה סוג של השפלה גם לדניאל. שהוא שכב עם אחרת.
חחחחחחחח אני באמת לא מבינה איך אתן חושבות, כנראה דרך הפורום-לא דרך החיים שלכן ההשפלה היא של דניאל! כי איתן אמר לקרן שתתקרב, אז מבחינת קרן זה טימטום אבל סוג של תמימות. בדניאל כביכול-הוא בגד! אתן, כנשים-מדברות עליהן, לא עליו...אותי-זה מגעיל, למרות שאני מבינה שלא חוויתן דברים בחיים לכן הראש שלכן פועל על פי תכניות טלויזיה ושיקול דעת של פורומים. לי קשה להבין את זה
הוא בא לתוכנית בא הוא גבר יחיד(החברים שלו מבחינתי לא גברים) על כמה בחורות זה היה ברור שהוא ילך עם כמה כמו בתוכנית הרווק רק ששם לא מראים לנו מה קורה בחדר המיטות הן ידעו לאן הן נכנסות ואין להם סיבה לכעוס עליו הוא אף פעם לא אמר שהוא מחוייב לדניאל או שהוא אוהב אותה אבל בתור בחורה היה כ"כ מגעיל אותי שהוא מכניס את ה...שלו אחרי שהוא היה בחור אחר מצטערת יש דברים שאפילו בשביל מיליון לא עושים
אני במקומה הייתי סותמת ת'פה. או לוקחת את ליהי לארון והפעם זה היה מוצדק אם היא הייתה לוחשת. כאילו שהיא לא יודעת שכל העולם שומע אותה. (שמחה שאתה שמח שאני שמחה שאתה שבע