מה אמרתי לכם??

noaxxx

New member
לדעתי היא דואגת לידע אותנו, הקהל

כדי שנדע שמבחינת הנתונים היבשים שהיא ודניאל באותו קו במירוץ. למקרה שלא הראו לנו, או משהו בסגנון. כנראה שהיא מאמינה שזה יתן לה עוד קולות, אוטוטו, נפתחים הקווים לסמס...

andy181

New member
זה נשמע בכלל לא הגיוני..

למה שלמישהו יהיה אכפת אם היא שוכבת או לא אם איתן? אין לזה שום שיקול בהצבעה או באהבה של הקהל. עובדה שהיא רואה שענבר ואיילת שאין להם שום קשר רומנטי חזקות בחוץ. דבר שני למה שתשקר לגבי דבר כזה שהיא יודעת שהמשפחה שלה והחברים שלה צופים בזה.

noaxxx

New member
לא אמרתי שהיא משקרת ואולי היא חושבת ../images/Emo226.gifמוכר

אני מקווה בשבילה שזה לא נכון

אבל כולם שמעו וראו את הבעות הפנים שלה כשהיא סיפרה לליהי.

דידי 9

New member
גם אם כן-דניאל עשתה את זה הרבה קודם ומי

שמסכנה זו דניאל- כי אם הוא יודע שהיא שברה את האצבע, ורע לה, ובה הוא בחר-ובאותו זמן שוכב עם אחרת-אז...מגיע לה כזה "גבר" :) ואני שמחה שהוא לא יהיה עם קרן מגיע לה הרבה יותר

דידי 9

New member
בהחלט משנה. גב אמר:

גם אם היה עומד קוף במקום איתן-דניאל הייתה עושה את אותו הדבר, ומתנהגת ככה כי היא חיה בהישגיות. היא תחמנית מהמרת. ואל תבלבל לי את המח עם לוטו טוטו. תחשוב מה שבא לך קרן, אם שכבה איתו-שכבה מתוך התפתחות של איזו מערכת יחסים, וכנראה שהאמינה לאיתן האדיוט ולתמימות שלו

Klayhamn

New member
ובכן

גב אמר את דעתו, זכותו -- אבל הוא מכיר את דניאל בקושי יומיים... אנחנו צופים בה חודש וחצי. וממילא, אני לא אמרתי בכלל מה דעתי על דניאל ולא הגנתי עליה. רק טענתי שלמתוח עליה ביקורת כי היא משווקת הימורים באינטרנט זה מגוחך. ומה הכוונה "לא לבלבל לך את המוח" ---- אני שואל בשיא הרצינות, מה ההבדל בין טוטו/לוטו ובין הימורים באינטרנט?

דידי 9

New member
אמרתי-חוקי לא חוקי, פרוץ לא פרוץ-ופרוץ זה אומ

אומר שכל אפס כמוה יכול לשכנע כל ילד בנט להמר ולהפסיד בהימורים לא חוקיים שיובילו אותו למקומות גרועים. אתה מצדד בזה! לא ייאמן! מוצא לזה תירוצים! זה מזכיר לי את אלה שמוצאים תירוצים לכל השאהידים שהתפוצצו על ילדים. זה מה שזה מזכיר לי

Klayhamn

New member
שאלה

מקומות גרועים? עם איזה כסף בדיוק יהמר ילד -- עם הדמי חנוכה שקיבל? ולאיזה מקום גרוע זה יקח אותו? הוא ישקע בחובות לבנק? עם חשבון הבנק שהוא פתח בגיל 12? הוא יפוטר מהמשרד שבו הוא עובד? על מה את מדברת? ואיך לעזאזל את משווה בין רצח ובין הימורים באינטרנט?

דידי 9

New member
תחשוב שוב. אתה מתרץ .זה זהה!!

וזה מגעיל אותי, כלומר אתה מגעיל אותי. אל תטריד אותי

דידי 9

New member
מבחינתי גם חיילים, נערים-אותו דבר.או סתם

אנשים אבודים. לאוו דווקא ילדים. אתה נתפס לקטנות, אתה חושב בקטן

Klayhamn

New member
חיילים הם בני 18

מה שהם עושים באינטרנט הוא באחריותם. מי שמספיק אחראי לנהוג ברכב או לשאת נשק אוטומטי (M16), הוא כנראה מספיק אחראי לשלוט במעשיו ברשת מה דעתך?

דידי 9

New member
מבחינת דילם-צודק.מבחינה מוסרית-

אתה פשוט...יצור דוחה בעיני. והאמת? אומלל מאוד. אתה בהחלט צריך עזרה דחוופה ואני לא צוחקת

למעלה