מה גורם לגבר בן 30 לנהל רומן לפני החתונה

DebbieM

New member
מה שאני רוצה זה להתעמת איתו ולהגיד לו

שהוא בן זונה ומניאק
אני לא מחפשת להגיד לו שאני רוצה אותו בחזרה..

Berethor

New member
פבארוטי יעוות כל מה שתגידי לטובת הנוכל

ככל הנראה משום שהוא מזדהה איתו.

aaa123

Member
אני נגד קללות אבל מה שהייתי מציע לו לעשות

זה לכתוב לה מכתב שבה הוא מכיר בעובדה שהוא רימה אותה ופגע בה באופן משמעותי,ולהוסיף שהוא מוכן להעביר לה סכום של 100,000 ש"ח בלי שיהיה שום קשר ביניהם כפיצוי או פיצוי חלקי על זה שהוא פגע בה.

לא שאני חושב שהוא יקבל את ההצעה שלי.

שמע

אני מבין שיש בשרשור בחורים אכולי קנאה, אבל בתכלס הוא זה ששכב איתה, לא אתם - אז מי אתם שתגידו לו שאתם צודקים והוא לא?
וזה בלי להיכנס לכך שאתם מסתמכים על גירסה של ממורמרת שנדחתה ומעמידה עכשיו פנים כאילו היא קורבן ששיחקו בה - בלי לשמוע את גרסתו או גרסת בת-זוגו.

Berethor

New member
אין מה לקנא בנוכל הזה

אם היינו רוצים להיות חלאות כמוהו, אז כבר היינו עושים את זה בלי עזרתך. לצערך יש גם כמה גברים מוסריים בעולם שלא יעשו הכל כדי לנצל נשים, אפילו אם הם יכולים. אני יותר מוטרד מהפגיעה שנעשה לשני הנשים האלו, לבחורה הצעירה והבתולה ולאשתו שהוא בגד בא, "הקנאה" היחידה שיכולה להיות פה זה בעיקר שהיא הלכה עם חלאה כזה במקום עם מישהו איכותי בהרבה ממנו, מבחינה אישיותית על בטוח ואולי גם מבחינות אחרות. בנוסף נבלים כאלה גם מוציאים שם רע לכל הגברים ועושים טראומות לנשים, משהו שבדיעבד פוגע לא רק בנשים אלא גם בגברים. אחר כך אם יהיה לה בן זוג אחר הוא עוד עלול לסבול מהטראומות שהחלאה הזה עשה לה. לך כמובן זה לא משנה, כי אתה תומך בעבריין ולא בקורבנות שלו.

wild orchid

New member
די, די כבר עם ההתקרבנות ועם הדרמטיות שלא

מביישת סרט תורכי. יש פה אנשים שממש מתאמצים לנפח לך את הראש (בהצלחה רבה יש לומר) שאת הקורבן של ניצול, מסכנה שנתנה את הבתולים למניאק הזה, אומללה ושאר השטויות. ואת אוכלת את כל השטויות האלה האלה בכפית מלאה ובמקום לקום, להתנער ולהמשיך בחייך את מתעטפת ברחמים עצמיים, חופרת ונוברת לו ולארוסתו בתחתונים וממשיכה להתקרבן להנאתך, כל זה אגב תוך הסרה מוחלטת של האחריות ממך על החלטותייך ומעשייך. מה בעצם את רוצה, אישור שהוא מניאק ואת קורבן תמים? קיבלת: הוא מניאק וחלאה ואת הקורבן התמים! לאן בדיוק זה מקדם אותך?

יש לך שתי אופציות:
1. להמשיך להתקרבן, להתפלש ברחמים עצמאיים, לבכות על קרום הבתולין שהתבזבז על בחור לא נכון ולהתמלא חלחלה מכל גבר שחולף על פנייך. אני בטוחה שככה תגיעי מאוד רחוק.

או

2. להתבגר (את פאקינג בת 20!), לקחת אחריות על מעשייך, להסיק מסקנות ולקחים ולהמשיך לחיות את החיים הטובים.

אגב, יש היום ניתוחים לשחזור קרום הבתולין. את תמיד יכולה לעבור ניתוח שכזה כדי תוכלי "להעניק" את ה"מתנה"
הזו לאביר הנכון.

DebbieM

New member
...

אני לוקחת אחריות על המעשים וההחלטות שלי ואחרי שהוא חזר אליה כביכול לא ישבתי והתבכיינתי על החיים שלי והשלמתי עם זה שהייתי צריכה להיות יותר סבלנית ושעשיתי טעות עם כל הכאב שלי.. מה שכואב לי בסיפור זה מה שגיליתי אחר כך ו .. ושוב אומרת אני לא מתחרטת על זה שאיבדתי את הבתולים זה לא מה שמפריע לי.. הדבר שאני פגועה זה ממנו וההתנהגות שלו וקשה לי לקבל את העובדה שהכול היה שקר אחד גדול במיוחד גם שכן שהוא ידוע שאני בתולה זה פשוט עושה אותו עוד יותר מניאק
כתבתי את הפוסט כדי לקבל הארות וגם אולי קצת תמיכה
ואני משתדלת להמשיך את החיים שלי תודה

זה לא היה שקר

את ארוסתו הוא לא אוהב.
היא באה ממשפחה עשירה.
ומשפחתו רוצה שהוא יתחתן עם כסף.
ואבי הכלה הבטיח להפוך אותו למנהל בביזנס המשפחתי.
ואחרייך התחיל לחזר בנסיון נואש לצאת מהמלכודת.
את אהבת האמת שלו.
אבל משפחתו גילתה והציבה לו אולטימטום.
אז הוא ויתר על אהבת חייו - עלייך.
ובחר להתחתן עם כסף.
עכשיו אפשר לישון בשקט?

Berethor

New member
אין להם משפחה אמיתית בנתיים, זה הזמן הכי טוב

את אומנם לא חייבת לספר לה, אבל העניין פה הוא לא רק נקמה שלך אלא גם מגיע לאשתו לדעת לאיזה נוכל היא נשאה, לפני שיהיה מאוחר מדי בשבילה. אותך הוא ניצל, הוא כנראה חיפש בחורה צעירה וחסרת ניסיון שהוא יוכל לנצל מינית בקלות, את אשתו הוא מנצלת בצורה קצת אחרת, הוא בוגד בא והיא נשואה לאדם שפל וכנראה שהיא לא יודעת על כך, היא תפגע עוד יותר אם היא לא תגלה את זה לפני שהיו ילדים בסיפור. בקיצור זה לא נקמה פה אלא גם עשיית צדק, וגם מגיע לאשתו לדעת, היא גם קורבן שלו, חלק מזה מסיבות דומות לשלך וחלק מסיבות שונות משלך, מדובר בנוכל, אני בספק אם את הקורבן היחיד שלו.

אם אשתו תאמין לך או לא זה כבר בעיה שלה, את יכולה לפחות לנסות להזהיר אותה ולספר לה תאמת, כמובן גם לספר איך שהוא פגע בך ובא. אני באמת לא רואה סיבה שאת צריכה לרחם עליו, זה אדם מרושע שלא ראוי לשום רחמים לדעתי, ואת גם לא יכולה לדעת לכמה נשים הוא כבר עשה את אותו דבר אבל הן לא התלוננו עליו, וככה הוא ממשיך לפגוע בעוד ועוד נשים, אחד כזה גם חתונה לא תעצור, סביר להניח שהוא ימשיך לבגוד בא גם אחרי החתונה, וגם לפגוע בעוד נשים תמימות ופגיעות במיוחד. כמו שאמרת בעצמך היה לו חתונה מתוכננת ומישהי שמאורסת לו, לדעתי זה שקר וכזב שהוא "לא ידע", זה הייתה מזימה מתוכננת מראש, ושקרים והתחזות מצידו, לא יותר מזה, הוא ינסה לשחק אותה כאילו זה בטעות או לא מתוכנן כדי לצאת מזה בזול. הוא גם בכוונה ניסה כאילו "להשלים" איתך וכמה ימים אחרי זה ניתק את הקשר, כדי שלא תנקמי בו, רק שמגיע לו יעשו איתו את הדין, גם בשבילך וגם בשביל נשים אחרות שהוא פגע וכנראה גם יפגע בהן בעתיד, נוכל שכזה שאפילו לא נענש על מה שהוא עושה, לא יפסיק במעלליו בזמן הקרוב לדעתי.

DebbieM

New member
...

כמו שאמרתי עשיתי בדיקה והגעתי למישהי שמכירה אותם ואת הסיפור ( אמינה היא חברה של המפקדת שלי) והיא אומרת שהבחורה יודעת ושגם לה לא חסר ושאני אשאר מחוץ לתמונה ואם אתערב אני רק אמשיך להיפגע.. מה שגם אני פוחדת להתערב מבחינתי הוא יכול להיות גם מסוכן והוא כבר פגע בי מספיק אני לא מסוגלת להיכנס לעימותים האלה אני כבר גם ככה לא מתפקדת. אני לא באמת יודעת מה קרה בניהם ואני לא רוצה להיות זו שתתערב..
יודעת שאני סותרת את עצמי אבל עדיין קשה לי להשלים עם העובדה שזו הייתה התוכנית שלו מלכתחילה ושבאמת לא היה שם דבר..ושהוא פשוט בן אדם כזה רע זה לא מסתדר לי!
אם יכולתי למנוע את זה קודם אני לא יודעת וזה כבר לא משנה כי זה קרה מה שבטוח שלמדתי מכל הסיפור המון לטוב ולרע ..

Berethor

New member
ואת סומכת על "המישהי שמכירה אותם"?

את לא חשבת שאולי מדובר בחברה טובה של הנוכל? או תומכת שלו? בדיוק הוא פגע בך כבר, אני לא רואה הרבה מה להפסיד פה הנזק כבר נעשה לך, ברור שיכול להיות יותר נזק, אבל אין לך מה לפחד מהנוכל, הוא זה שמפחד ממך, לא סתם הוא ניסה לשקר עליך אפילו שניפרדתם, כי הוא פוחד מהנקמה המוצדקת שלך. כן אני מבין שקשה לך לקבל את זה שהיית קורבן של נוכלות, שקרים ומניפולציות, אבל זאת האמת. נכון למדת הרבה מהסיפור אבל בדרך הקשה, בפגיעה גדולה שעשה לך אותו נוכל.

DebbieM

New member
חשבתי על זה המון

אני באמת יושבת וכבר חושבת ימים שלמים ומריצה הכול בראש שלי אני סומכת על אותה בחורה ואני בטוחה לחלוטין שהיא לא תומכת שלו והיא לא הופתעה בכלל ממה שסיפרתי לה והחלטתי שאני לא רוצה להתערב וזה לא בגלל שאני מרחמת עליו..לא רוצה לשים את עצמי במקום כזה

Berethor

New member
הסיכוי שאשתו יותר הוא מזערי לדעתי

אם היא הייתה יודעת שמדובר בסוטה כזה סביר להניח שהיא לא הייתה מתחתנת איתו, אם כי ישנו גם קומץ נשים שמוכנות לסבול גברים כאלה גם אם הן יודעות את פרצופם האמיתי. אבל אם אכן היו לו נשים כאלה הוא הרי לא היה צריך להונות אותך, הוא היה מוצא כאלה שחולקות את תאוות ההתהוללות שלו, הפגיעה שלו בך הייתה כל כך קשה לא רק כי הוא טיפוס לא נאמן ונוכל, אלא גם כי הוא שיקר אותך והונה אותך, למעשה ביצע פה פשע מיני לא פחות. חוץ מזה אפילו אם אשתו הייתה יודעת, זה עדיין לא מצדיק תפגיעה שהוא עשה לך, והיא קשה שבעתיים במיוחד בגלל שהיצור הזה היה הראשון שלך, אז זה כואב ופוגעני בהרבה ככה לדעתי. בכל אופן אם להתערב או להתלונן עליו לאשתו או למשטרה זה בחירה שלך, אני מניח שהוא בונה על כך שלא תתלונני, וככה הוא יכול להמשיך לפגוע בנשים בלי השלכות מצידו.

DebbieM

New member
נכון אני מסכימה איתך

סביר להניח שגם אם יודעת שהוא בוגד בה או בגד בה היא לא מתארת לעצמה את זה שהוא מנצל בחורה ופוגע בה בצורה כזאת..ואז באמת יכול להיות שלא הייתה מתחתנת איתו..
אני מנסה לחשוב עוד קצת עם עצמי כי אני עדיין לא מעכלת את הדברים אולי אחליט כן לספר..

Berethor

New member
שמח לשמוע, וכן עדיף לחשוב על זה לעומק

אפילו אם אשתו יודעת שהוא בוגד בא, היא ככל הנראה לא יודעת שזה נעשה עם בחורות צעירות וחסרות ניסיון כמו במקרה שלך, שהוא משתמש בהונאה כדי לנצל אותן. אז לא רק שהיא לא הייתה מתחתנת איתו אלא כנראה שבתגובה היא הייתה או בוגדת בו בחזרה או מתגרשת ממנו, ואם היא מתגרשת ממנו הוא לא רק יאבד את אשתו מה שמגיע לו, אלא יש סיכוי טוב שהוא ידפק גם מבחינה כלכלית, מה שגם מגיע לאחד כמוהו.

Berethor

New member
אגב אחת הסיבות שהוא היה כל כך "סבלני" כביכול

זה לא כי הוא סבלני באמת, זה א' סביר להניח שהיה שהוא שכב עם אשתו לעתיד באותו זמן אז זה לא חכמה גדולה, את היית סקס וניצול מיני מהצד שלו הרי, ב' זה ככל הנראה היה חלק מההונאה שלו, שתחשבי שהוא בחור סבלני ורגיש, כאשר למעשה מדובר פה בנוכל וסוטה.

למעלה