מה גרם לכם לבחור בניק שלכם?

wasaby

New member
לא נעים להודות

אבל הפורום הראשון שכתבתי בו היה פורום דתיים חילוניים בנענע. להגנתי יאמר שהוא היה בזמנו הרבה פחות גרוע מהפורום המקביל ביואל ולפעמים היו בו ממש דיונים הגיוניים ולא רק חילופי קללות. רציתי לקרוא לעצמי ג´ינג´ר אבל חששתי שיבלבלו אותי עם כותבת לגמרי אחרת שם שקראו לה ג´ינג´ית אז לא נותר לי אלא לבחור בוואסאבי. חוץ מזה בכינוי וואסאבי יש מעין מחמאה עצמית.

Bender Unit 22

New member
לא היתה לי ברירה.

ניסיתי ת´שם שלי, ניסיתי ת´כינויים השונים בהם אני משתמש במקומות אחרים, ניסיתי ת´הצעות של מערכת הפורומים - כל מה שלא היה תפוס גרם למערכת להתקע. אז אחרי חצי שעה של ניסיונות הגעתי לבנדר. Bender Bending Rodriguez היה ארוך מידי, אז... ובכלל לא מתאים לי הניק הזה. מה, אני מיזנטרופ, אגואיסט, קלפטומן ועצלן?

Real J

New member
במקור הייתי J וזה היה מזמן

זה היה שם החיבה שלי, שאחותי הגדולה קראה לי בו מאז שאני זוכרת את עצמי. ב-1991 התחלתי לגלוש ב-IRC (היה אז IRC אחד לכל) וגם שם הייתי J, עד שיום אחת מישהו אמריקאי חטף לי את הניק - ומאז נהייתי RealJ. עם עיברות הרשת, אני מוכרת בעיקר כג´יי האמיתית בכל מיני מקומות. אבל אולי יש עוד כמה "זקני רשת" שמכירים אותי כ-J.

kenny66

New member
אר... זה עוד מלפני תקופת הניקים

אחת האקסיות שלי העירה פעם שכשאני ישן שום דבר בעולם לא יעיר אותי, כאילו אני מת. טענתי שבסוף אני מתעורר - כמו נרקיסוס מהמיתולוגיה היוונית. היא העיפה מבט מלא רחמים והעירה בטון מזלזל שקני מ southpark הרבה יותר מתאים. מאותו יום קראו לי קני. 66 נוסף כי סתם kenny היה תפוס ולמספר הזה קשר לכמה תאריכים חושבים לי.

maslul

New member
השמות

אומנם חדש בפורום ומה שכתבתי בינתיים היה בעיקר פירסומת אבל הנה הסברים לשלושת הניקים ברשת: כאן ובננה -מסלול כי הייתי צריך להעביר את ההודעה על היום וחשבתי שזה מתאים שאני אשתמש בשם של הארגון. בוואלה-station_creation על שם הרובוטים הטובים במסע הכזבים של ביל וטד. ברוב המקומות ידוע כבדיחה של אלוהים:"אם אלוהים יסלח לי על כל הבדיחות הקטנות אני אסלח לו על הבדיחה הגדולה,שהיא אני" סתם ציטוט מאד אהוב עלי.

Shades Of God

New member
אפשר להדחף?

אין לכם ברירה:) shades of god שם של אלבום (וגם שיר מאלבום אחר) של להקה שלפני הרבה שנים (חח..רק שמונה)-פתחה לי דלת לעולם אחר- paradise lost חוץ מזה זה היה נשמע לי קסום למדיי...אז גנבתי..

hazgul

New member
הממפפף..

השם שלי בא ממחולל השמות של Discworld MUD (שכבר די הרבה זמן לא שיחקתי בו) והוא היה תחת הקטגוריה ´הלשון השחורה של טולקין´ אז כנראה שיש לו משמעות...

La Gamba

New member
השם שלי

הופיע משום מקום, אני פשוט את הצליל של זה, והתחלתי להשתמש בו בפורום של רומח הדרקון ומשם לאיציק, ומשם לפה. אתם מוזמנים להמציא לי סיבה.

ד נ י ל

New member
יחי הרובוט!

דניל הוא שמו של אחד הרובוטים בסדרת ספרי הרובוטים של אייזיק אסימוב. אני אוהב את הרובוטים של אסימוב בעיקר בגלל שלושת חוקי הרובוטיקה שהוא יצר. רבים מכותבי המדע הבדיוני נופלים במלכודת "האנשת" הרובוטים. הם מייחסים להם רגשות אנושיים, מזימות להגיע לעמדות כח או להחליף את האדם כגזע השליט בכדור הארץ. למה לעזאזאל שמכונה תרצה לשלוט על כדור הארץ? למה שתרצה בכלל משהו של תוכנתה לו? אסימוב יוצר את ההבחנה הברורה בין אדם לרובוט באמצעות הגדרה של העקרונות המנחים את הרובוט, ועל ציר זה הוא מפתח המון דילמות וקונפליקטים המהווים בסיס לסיפורים מרתקים. אגב, ח"ח על הרעיון להעלות את השאלה המעניינת הזו. גנבתי אותה לפורום אחר בו אני גולש.

alond

New member
שאם אני לא טועה הובא הרבה יותר

מאוחר!!! השלוש המקוריים כבודם במקומם. רק הרבה אחרי זה אסימוב הוסיף את משהו עם כל האנושות.

ד נ י ל

New member
לא שכחתי כי אם השמטתי

אני כועס על ערבוב מין בשאינו מינו שעשה אסימוב כשאיחד בין סדרת המוסד לסדרת הרובוטים. ראשית- הוא זנח את הרעיון האתגרי-מחשבתית של המוסד לטובת רעיון מבחיל זה של אורגניזם עולמי (גאיה). שנית- לא יתכן שרובוט יחליט על גורל האנושות, או ידון את כדור הארץ להכחדה רדיואקטיבית. זה מנוגד ללב לבם של חוקי הרובוטיקה. אני מעדיף לחשוב על סדרת המוסד של אסימוב כמכילה רק את שלושת הספרים הראשונים- פנינה יקרת ערך בעולם המד"ב. אני מוכן לקבל את "חוק האפס" אך לא את הרחבת תחולתו, כפי שנעשתה ע"י אסימוב, המרוקנת ממשמעות את כל רוח החוקים.

SaidinsTaint

New member
למעשה דניל מסכים איתך

והוא לא יכל להחליט בנוגע לגורל האנושות. זאת הסיבה שהוא היה זקוק לגולן (שם עברי?) טרביז שיחליט עבורו.

arifell

New member
חוק האפס מופיע בסדרת הרובוטים

וזה לא "ערבוב מין שאינו במינו" הרעיון הוא שזה אותו יקום, ואם זה אותו יקום, עם דמות שמופיעה במספר מקומות (זו שקראת לעצמך על שמה) למה שלא יהיו אותם חוקים? גאיה עוצבה ע"י דאניל, ובצורה שלדעתו האנושות תתקדם בצורה הכי בטוחה. והצורה הזו היא בנוסח החוקים שעיצבו את אישיותו... לדעתי זה מאד מקובל, הרי כולם מנסים, במודע, או שלא במודע, לעצב את היקום כך שיהיה דומה להם ולהיפך (ההיפך הזה הוא שגרם ל(JD, DJ?) ולדאניל ליצור את חוק האפס מלכתחילה)

ד נ י ל

New member
אותו יקום, אך הרעיון שונה

הנקודה היא ש"תקופת הכאוס" שהייתה אמורה לארוך אלף שנים נפסקה לפתע באמצעה, וכל הרעיון שהונחה ע"י הפסיכוהיסטוריה נדחה לטובת רעיון אחר לגמרי. אין לי דבר נגד רעיון האורגניזם עצמו, והיה אפשר ליצור ממנו סיפור מעניין בפני עצמו (ויש סיפור קצר של אסימוב שעוסק בו, לשלילה דוקא) אבל מה הקשר בינו לבין המוסד? מלבד העובדה שההיסטוריה של ספרי המוסד המאוחרים הינה ההיסטוריה של אלו המוקדמים הרי אין ביניהם כל דבר משותף. לתורת הפסיכוהיסטוריה אין כל תפקיד בעלילה וזה בעצם סיפור שונה לחלוטין, שמונע ממנו לראות כיצד היתה תורתו של סלדון מחזיקה מעמד במחצית השניה של התקופה. אגב, בספר "אבק כוכבים", שבו מתוארת תחילת ההתפשטות של טראנטור, מתואר כדור הארץ כרדיואקטיבי ברובו עקב מלחמה, ולעובדה זו יש תפקיד חשוב בעלילה. בספרי הרובוטים המאוחרים סיבת הרדיואקטיביות שונה לגמרי, ואף סיבה לא הוצעה ע"י אסימוב לישוב הסתירה.

דרגורן

New member
תודה, תודה ../images/Emo8.gif

אני מקווה שנתת לי את הקרדיט על הרעיון וכתבת שאני מפורום מד"ב ופנטסיה.... אחרת אנחנו "נאלץ" "לטפל" בך....

אם אני כבר פה...

אז ככה: במקור רציתי להיות THEPOWEROFMURRY: מי ששיחק באי הקופים (3 לפחות) יודע מי זה MURRY. (מי שלא, שירוץ וישחק!) בכל מקרה, אני התאהבתי בגולגולת המדברת (אין לכם כמה התעצבנתי שגיברש העדיך עוגן...) בכל מקרה התעצבנתי שלא נתנו לMURRY מספיק "זמן במה" וקיוויתי שב4 המצב ישתפר, אך אבוי, אם במשחק הקודם בקושי ראו אותו, הרי שבמשחק הנוכחי רואים אותו לשנייה בקושי. בתור מחאה לקחתי את הניק הזה. אבל זה היה בדימונס. עכשיו לנוכחי: בדימונס נורא הרגיז אותי שכתבו שירים ממש מעצבנים והתגובות היו בין "זה בא ממך ולכן זה מדהים\מגניב\בלה" או "ואו! התעלת על עצמך, זה מדהים זה אחלה" וכן הלאה. אז עשיתי 2 דברים: דירגתי כל שיר בסולם שלא קיים, (807.2 בסולם פינצ´י = מי יודע) ובתור דיקה רשמתי באנונימי שיר דבילי ביותר על גלידה (משהו בנוסח "גלידה\גלידה נפלה\ אין גלידה") ואחרי זה רשמתי שהבנתי ואהבתי את המשמעות השנייה. כמובן שהתגובות האחרות היו לא רחוקות מזו, ובסוף מישהו עלה עלינו, וקרא לזה חוכמת הגלידה וזה משם. וסליחה שטחנתי לכם את השכל.

למעלה