מה גרם לכם לבחור בניק שלכם?

pazro

New member
למה פאג´רו?

שיבוש שם של קקטוס ענק הצומח נוודה ארה"ב. במקור: סראג´ראו. וזה היה כינוי של חברה מאוד טובה שלי.

blackwolf

New member
גם אני רוצה...

איזה כיף. הכינוי -הלא מאוד מקורי שלי- נבחר בעקבות קעקועי האהוב הנמצא על השכם השמאלית שלי. קעקועי- יפה, מדהים ואהוב ביותר נבחר להיות כלי השרת שיבשר לעולם שהגעתי לגיל הנחמד- 16 ( לא לפני הרבה זמן ). הורי החביבים, בעקבות לחץ פיזי מתון ( ולא כל כך מתון ) רשמו אישור ( כי עדיין צריך ), וברחו לאיטליה כדי לא לראות את המחזה הנורא של השחתת גופה החלק של ביתם. וכשהם חזרו, הוא היה כבר יפה, מקולף ומדהים ביותר. ואפילו הם נאלצו להודות שהוא נבחר בטוב טעם ויופי רב. זה סיפורו של הכינוי החביב שלי. החלטתי שאני אתמודד בגבורה עם אנשים שפונים אליי בתור זכר, (אחרי שלומדים להכיר את הכינויים והאנשים זה עובר להם) ולשים בכל זאת את הניק הזה. חוץ מבעוד פורום אחד, הניק שלי הוא שמי הפרטי והלא מיוחד עד מאוד. ( כולל את אתר האגודה ואת עין הדג כשאני קופצת לביקור פעם ב...) אודה ואתוודה, כל הסיפור הארוך היה רק כדי להשוויץ בקעקוע שלי ( מתנת יומולדת מהאחים הגדולים, שלמזלי פרצו את הדרך עם קעקועים ופירסינגים למיניהם כך שלא הייתי צריכה להאבק יותר מידי ). נ.ב - אם למישהו יש רעיון לשם לזאב שלי הוא מוזמן להציע, הוא חסר שם כבר די הרבה זמן ואני חושבת שזה מתחיל להשפיע על שפיותו.

Boojie

New member
ומתי תציגי לנו כאן תמונה

של אותו קעקוע מפורסם?

blackwolf

New member
בקרוב. ( אניי מקווה).

ידיד שלי צילם אותו לא מזמן במצלמה דיגטלית, אם קצת מזל הוא ישלח לי את התמונה בקרוב.

strahd

New member
סטראד על שום מה?

מי שזוכר שהיה פעם רייבנלופט? זאת הייתה תקופה שאהבתי ערפדים (לפני דרקולה 2000), משהו לפני 10 שנים ויצא ספר נחמד בשם "ערפד הערפילים" והכרתי משם את הרוזן הערפדי סטראד פון זארוביץ´ (באנגלית כמובן).

arifell

New member
הבעייה שבתעתיק מחדש לאנגלית,

זה נשמע כמו straw head, ראש-קש...

הייזל

New member
אתם לא משאירים לי כל ברירה

כשאני התחלתי לגלוש בפורומים והייתי צריכה לבחור כינוי זה היה די ברור: "ששת". למה ששת? כי היא אחת הדמויות היותר מעניינות של היינלין ואין מצב שאני אבחר בשם של גבר. אבל.. מכיוון שזה היה בערך בזמן שאורט נפתח וכל מה שהיה ביואל היתה ההודעה הזו: ">>עברנו לאורט" ואני לא הבנתי על מה ולמה, גלשתי בעיקר בנענע תחת ניהולו של דרימינג. במקביל פתחתי את הפורום בתפוז ורציתי להבדיל בין שני הפורומים. ואז קרה האסון... המחשב התחרפן ואכל את כל העוגיות ואני החכמה לא שמרתי את שלי. הפורום בנענע סירב לעזור ונאלצתי להופיע גם שם כ"הייזל". חוץ מזה כשניסית לחזור בתפוז ל"ששת" ראיתי שגנבו אותו ממני
. אז זהו.

Boojie

New member
ושכחת לציין מי היא הייזל...

שאני מניחה שהכוונה היא להייזל סטון, הסבתא החביבה (גיחי) מספרי היינליין.

היו שתי דמויות בשם "הייזל סטון"

הראשונה היא אכן הסבתא החביבה, הזכורה לטובה מהספר ´האבן המתגלגלת´. השניה היא אחת הגיבורות בספרים ´החתול העובר דרך קירות´ ו´עריצה היא הלבנה´ (הידועה גם כגוון נובק). יכול להיות שמדובר על אותה דמות? אני כמעט בטוח שלא. כרגיל, אני מפנה את השאלה לב´וגי או הייזל שמבינות את היינלין קצת יותר טוב ממני

הייזל

New member
ובמספר החיה

הייזל סטון היא הסבתא של קס ופול שהם הבעלים/עבדים של לז ולור והיא גם הבת המאומצת של מנואל דיוויס ואישתו של ריצרד איימס קמבל לונג. זו אותה דמות. אני חושבת שחוץ מלאזרוס היא הדמויות שהוא משתמש בה הכי הרבה.

כואב לי הראש../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

בכל זאת זה לא מסתדר לי. מה בא קודם (לא מבחינת כתיבה)? הרפתקאותיה בחתול ובעריצה או האבן המתגלגלת? בבקשה תעזרו לי - אני משתגע!!!!!

arifell

New member
נראה לי ש

האבן במתגלגלת קורה קודם מבחינת זמן אישי, כי לאזארוס לונג (אם זכרוני אינו מטעני) לא מוזכר שם, והתאומים, נכדיה, עוד לא נשואים...

SaidinsTaint

New member
טוב קשה קצת

להגדיר לפני ואחרי - כיוון שחלק מהארועים אירעו בתשעים מעלות על ציר הזמן ביחס לשאר. ועכשיו לתשובה רצינית: עריצה היא הלבנה - הייזל ילדה קטנה שמאומצת על ידי מנואל דיוויס וואיי נוט. האבן המתגלגלת - הייזל היא הסבתא של "כנופיית סטון" - אחרי שהיא נישאה לסטילאגי ההוא ב"עריצה". מספר החיה ### - הייזל נשלפת מקו הזמן שלה בערוב ימיה, ומציעים לה חידוש נעורים. החתול העובר דרך קירות - הייזל קיבלה את החידוש והצטרפה לחיל הזמן, כשהיא חוזרת לציר הזמן שלה על מנת לחלץ את מייקופט הולמס, ולפי ספרי היסטוריה עתידיים, מתחברת עם קפטן קולין קמפבל. הזמן הוא נדמה לי 200 שנה אחרי המהפכה הלונארית. לשוט אל מעבר לשקיעה - כיוון שזה הספר האחרון הוא, טוב, בסוף.

אסתר1984

New member
טוב, גם אני.

אני לא כותבת פה כל כך, וגם די חדשה, אבל בכל זאת. זה די פשוט, בעצם- אסתר זה השם שלי, ונולדתי ב-1984, שזה גם שם של ספר של ג´ורג´ אורוול, למי שלא יודע. לא היה לי משהו יותר מוצלח בראש בזמן שבחרתי אותו.

פגעסוס

Well-known member
ובכן...

התחלתי לגלוש באינטרנט מייד לאחר שסיימתי לקרוא ספר על המיתולוגיה היוונית. מן הסתם בחרתי בכינוי "פגאסוס" שכן הוא הדמות הכי יפהפיה ואצילה שם. לאחר כמה זמן גלשתי להנאתי בארץ פו"ח (פורום טריוויה של אורט) והשתתפתי במן משחק שם שנקרא "השועלה הזהה" בו אנשים עונים תשובות שגויות לשאלות שונות. בעווני ניסיתי לצרף כתובת אינטרנט לאחת תשובותי, אך בדיעבד מתברר שהשרת המסויים ההוא לא תמך באותו זמן בכתובות אינטרנט בתוך התשובה. השועלה נהרסה וכך גם התשובות של רוב הפו"חחים. מאז אותו יום נודע שמי בפו"ח כ"פגע"סוס ואנוכי אימצתי שם זה כזהותי האינטרנטית הבלעדית
GYXOIO

למעלה