גם אני רוצה...
איזה כיף. הכינוי -הלא מאוד מקורי שלי- נבחר בעקבות קעקועי האהוב הנמצא על השכם השמאלית שלי. קעקועי- יפה, מדהים ואהוב ביותר נבחר להיות כלי השרת שיבשר לעולם שהגעתי לגיל הנחמד- 16 ( לא לפני הרבה זמן ). הורי החביבים, בעקבות לחץ פיזי מתון ( ולא כל כך מתון ) רשמו אישור ( כי עדיין צריך ), וברחו לאיטליה כדי לא לראות את המחזה הנורא של השחתת גופה החלק של ביתם. וכשהם חזרו, הוא היה כבר יפה, מקולף ומדהים ביותר. ואפילו הם נאלצו להודות שהוא נבחר בטוב טעם ויופי רב. זה סיפורו של הכינוי החביב שלי. החלטתי שאני אתמודד בגבורה עם אנשים שפונים אליי בתור זכר, (אחרי שלומדים להכיר את הכינויים והאנשים זה עובר להם) ולשים בכל זאת את הניק הזה. חוץ מבעוד פורום אחד, הניק שלי הוא שמי הפרטי והלא מיוחד עד מאוד. ( כולל את אתר האגודה ואת עין הדג כשאני קופצת לביקור פעם ב...) אודה ואתוודה, כל הסיפור הארוך היה רק כדי להשוויץ בקעקוע שלי ( מתנת יומולדת מהאחים הגדולים, שלמזלי פרצו את הדרך עם קעקועים ופירסינגים למיניהם כך שלא הייתי צריכה להאבק יותר מידי ). נ.ב - אם למישהו יש רעיון לשם לזאב שלי הוא מוזמן להציע, הוא חסר שם כבר די הרבה זמן ואני חושבת שזה מתחיל להשפיע על שפיותו.