מה דעתכם על הפלה פיננסית

seymore butts

New member
לדעתי זה לא לגיטימי

צריך לפטור את הגבר מכל חובותיו רק במקרה של גניבת זרע. אי אפשר להתחרט אחרי שמכניסים מישהי להריון, אם היא רוצה לשמור אותו.

Love Today

New member
בלעשות ילד אין דבר כזה טעות

וזה מה שרוב האנשים לא מבינים היום. ילד זה לא טעות, זו אחריות וזה השלכה של המעשים שלך. זה שהתרבות היום משחררת את כולם מבחינה מינית וכולם כבר שכחו שאשכרה מהשתרללויות יכול לבוא לך ילד ובמקרה הפחות גרוע מחלות מין, זה לא בעיה של אף עובר שנוצר. אם אתה לא מספיק בטוח שיש לך אמצעים לקיים יחסי מין בטוחים, פשוט מאוד- תמנע מלקיים אותם. אם אתה חרמן ואין לך אמצעי מניעה אז תשתלט על עצמך, ואם אתה לא חושב על זה באותו רגע והכנסת מישהי להריון בעיה שלך בלבד, אכלת אותה ובגדול ולוותר על זוכיות וחובות זה לא לגיטימי בכלל. אתה זה שהבאת חיים לעולם אתה זה שאחראי לטפל בו ולגדל אותו כי הוא חסר ישע ותלוי בך עד גיל 18! זה שאתה תסבול על זה כל החיים שלך ותשלם אלפי שקלים, זה בעיה שלך. היית צריך לחשוב על זה כשהחלטת לעשות סקס. בילדים אין טעויות, ולא יהיה דבר כזה בחיים. מדובר פה על חיים של בן אדם!! זה לא בובה ולא צעצוע, זה בן אדם בדיוק כמוך. ויותר גרוע מזה, זה אדם חסר ישע שתלוי ב100% באחרים.

Love Today

New member
הוווההההההההוו כמה שאתה טועה

אני בעד הפלות בדיוק מהסיבה הזו, אם אתה לא חושב שאתה מסוגל לגדל את הילד אל תביא אותו לעולם! זה למה אם אני אכנס להריון ולא יהיה לי גב כלכלי / בית משלי / גבר שיעזור לי לפרנס, אני אפיל את הילד. זה למה אני לא אחשוב ולא אעלה בדעתי גם כשאהיה נשואה להביא ילד אם אין לי אמצעים לממן אותו. מה שאתה מדבר עליו זה לא על העובר, אלא לוותר על זכויות וחובות כאב גם כשהילד יוולד ויהיה כבר בן אדם שיהיה תלוי באם ובאב. במקרה כזה, עצם העובדה שאתה מדיר את רגליך מגידול הילד, ותוקע את האישה עם הילד להתפרנס לבד למרות שהילד הזה שלה במידה שווה בדיוק כמו שהוא שלך, אתה פוגע בילד ואתה בורח מהאחריות שלך. ואם אתה חושב שאתה שווה משהו כגבר אחרי שאתה בורח ממשהו שאתה בעצמך עשית, אז אתה טועה מאוד. מה שגברים לא מבינים זה שיש לך זין מראה שאתה זכר, כדי להוכיח שאתה גבר צריך הרבה מעבר. ומעשה כזה של לעשות ילד ולזנוח אותו לנצח, מעבר לעובדה שלאב כמו לאם יש רגשות עמוקים כלפי משהו שהוא שלהם[ ילד] ונוצר מהגנים שלהם, וזה יהיה קשה מאוד רגשית- מראה על אדם פחדן עם אופי מכוער דבר אחרון שהיא אומרת עליו זה גבר. המקרה היחיד שאני מסכימה לכך שהגבר יוותר על זכויתיו, זה אם הוא קיים יחסים כשהוא היה במצב שבו הוא לא מודע לעצמו- שיכור / מסומם ועשה את זה נגד רצונו, במצב כזה יש לפתור אותו מחובתו היות והוא לא אחראי על מעשה שנעשה לא במודעות מלאה.

seymore butts

New member
מסכים עם כל מילה ../images/Emo45.gif

אין דבר כזה טעות בלעשות ילד, ושני ההורים המעורבים לא יכולים להימלט מהאחריות. כל מי שמקיים יחסי מין צריך לדעת שאין אמצעי מניעה בטוח במאה אחוז.

gamani4

New member
שוב

יש מצב קיים, לא שיוויני, שלגבר אין שום מילה בהחלטה אם לעשות הפלה או לא. אישה כן יכולה להמלט מאחריות - היא יכולה להחליט לעשות הפלה. גבר לא יכול. הפלה פיננסית נותנת לגבר אפשרות להמלט מאחריות פיננסית - קצת לאזן את המצב.

seymore butts

New member
אז מתי לשיטתך יש לאפשר לגבר לעשות "הפלה

פיננסית" ?בכל מקרה שהוא מחליט שהוא לא רוצה את הילד ? גם אם הם לא השתמשו באמצעי מניעה וזה היה בגלל דרישתו ? והאם זה נראה לך הוגן שהאישה תלד והאב לא יצטרך לשאת בשום עלות של גידול הילד ?

seymore butts

New member
ומתי לשיטתך יש לאפשר לגבר לבצע הפלה פיננסית?

בכל מקרה שהוא מחליט שהוא לא רוצה את הילד ? גם אם הם לא השתמשו באמצעי מניעה וזה היה בגלל דרישתו ? והאם זה נראה לך הוגן שהאישה תלד והאב לא יצטרך לשאת בשום עלות של גידול הילד ?

gamani4

New member
בכתבה שאני קראתי:

1) דובר על מקרים בהם היה כשל באמצעי המניעה. 2) דובר על עד חודש מהרגע בו נודע לאב. 3)נראה לי הוגן ביותר שהאב לא ישא בהוצאות הגידול של ילד שהוא לא רוצה. אם לאישה זה נראה לא הוגן - היא מוזמנת לבצע הפלה. 4) נראה לך הוגן שרק לאישה יש מילה באם להמשיך הריון או לא, בלי שום התחשבות באב?

seymore butts

New member
טוב לא קראתי את הכתבה אבל

1) אתה יודע מה - יש בזה משהו, אבל גם כאן כל מקרה לגופו. יש הבדל בין מקרה שהיא שכחה לקחת גלולות ואז זו באמת אשמתה, לבין מקרה שהוא השתמש בקונדום שפג תוקפו בלי שהוא שם לב. 2) ומה אם נודע לאב כשהיא כבר בחודש שישי או אח"כ ? כשכבר אי אפשר לעשות הפלה ? 3) שוב - זה מאוד תלוי בנסיבות. במקרה של גניבת זרע אתה צודק, אבל אם שני ההורים אשמים באותה מידה בחוסר הזהירות אבל משהאישה נכנסה להריון היא כבר לא מסוגלת נפשית לבצע הפלה - וזה לא סתם לעבור ניתוח, מדובר בלהרוג ילד או ילדה שלה שמתפתחים בתוכה - אז זה לא כזה פשוט. 4) האישה היא זו שמרגישה את החיים שמתפתחחים בתוכה והיא זו שצריכה לעמוד בסיכוני ההריון ו/ או ההפלה, ולכן מראש ועל פי איך שהטבע יצר אותנו הגבר בעמדת נחיתות במקרה הזה. אני לא אומר שלא צריכה להיות שום התחשבות באב, אבל זה לא יכול להיות פיפטי-פיפטי.

seymore butts

New member
לא מבין מה זה "טעויות"

אם לא גנבו מהגבר זרע או ניצלו את זה שהוא היה שיכור או מסומם או מעולף כמו שכתבה Love Today - מה זה בדיוק "טעות" ? שהוא זיין ונפל לו הקונדום והוא לא שם לב ? אז מי צריך לשאת באחריות ולממן את גידול הילד במצב כזה ?

gamani4

New member
טעות - אדם יוצא עם בחורה

היא על גלולות הוא כבר בלי קונדום היא שוכחת לקחת. טעות - קונדום דפוק.

EEEBBR

New member
לגבר אין מילה בעניין הזה?

זה הולך לשנות את החיים שלו. במקרה ההפוך של מה שתיארת אישה שלא רוצה אפילו לא צריכה לעשות חשבון לגבר.היא פשוט עושה הפלה.האם התינוק הוא פחות של הגבר בגלל שהאישה נושאת אותה בתוכה??

Love Today

New member
הילד הזה הוא 50% אתה

בעיה שלך ושל כל הגברים שהם מזמן שחכו שלתקוע את הזין שלהם בכל חור יכול להביא להריון. שזה אגב המטרה הרשונה והמהותית של סקס, ולא הנאה והשתרללות. הילד הוא לא של האישה וזה שהוא בתוך הבטן שלה לא אומר שהוא בעיתה בלבד. סוף מעשה במחשבה תחילה, אמרו חכמים וצדקו. אותו דבר אני יכולה להגיד האם זה בסדר שאני אלד את הילד ואחתום וויתורי על חובותיי וזכויותי כאם!? זה נראה לך הגיוני בכלל!? בסדר מי שלא רוצה לגדל את הילד ולהתחתן, אבל חובות יש והגדולה מביניהם זה מזונות היות והילד הוא שלך במידה שווה כמו של האישה שילדה אותו. עלוב ופאטתי עם גישה כזאת אני מציעה לך להמנע מלעשות סקס, אתה בכלל לא מבין את ההשלכות של המעשים שלך.

למעלה