הוווההההההההוו כמה שאתה טועה
אני בעד הפלות בדיוק מהסיבה הזו, אם אתה לא חושב שאתה מסוגל לגדל את הילד אל תביא אותו לעולם! זה למה אם אני אכנס להריון ולא יהיה לי גב כלכלי / בית משלי / גבר שיעזור לי לפרנס, אני אפיל את הילד. זה למה אני לא אחשוב ולא אעלה בדעתי גם כשאהיה נשואה להביא ילד אם אין לי אמצעים לממן אותו. מה שאתה מדבר עליו זה לא על העובר, אלא לוותר על זכויות וחובות כאב גם כשהילד יוולד ויהיה כבר בן אדם שיהיה תלוי באם ובאב. במקרה כזה, עצם העובדה שאתה מדיר את רגליך מגידול הילד, ותוקע את האישה עם הילד להתפרנס לבד למרות שהילד הזה שלה במידה שווה בדיוק כמו שהוא שלך, אתה פוגע בילד ואתה בורח מהאחריות שלך. ואם אתה חושב שאתה שווה משהו כגבר אחרי שאתה בורח ממשהו שאתה בעצמך עשית, אז אתה טועה מאוד. מה שגברים לא מבינים זה שיש לך זין מראה שאתה זכר, כדי להוכיח שאתה גבר צריך הרבה מעבר. ומעשה כזה של לעשות ילד ולזנוח אותו לנצח, מעבר לעובדה שלאב כמו לאם יש רגשות עמוקים כלפי משהו שהוא שלהם[ ילד] ונוצר מהגנים שלהם, וזה יהיה קשה מאוד רגשית- מראה על אדם פחדן עם אופי מכוער דבר אחרון שהיא אומרת עליו זה גבר. המקרה היחיד שאני מסכימה לכך שהגבר יוותר על זכויתיו, זה אם הוא קיים יחסים כשהוא היה במצב שבו הוא לא מודע לעצמו- שיכור / מסומם ועשה את זה נגד רצונו, במצב כזה יש לפתור אותו מחובתו היות והוא לא אחראי על מעשה שנעשה לא במודעות מלאה.