מה הקטע

aaa123

Member
אתה לא צריך לקרוא מחשבות

"אז שאף גבר פה לא ינסה לצאת איתי לדייט עכשיו רק בגלל מה שכתבתי" מה אומר לך המשפט הזה?

אישון36

New member
זה סתם הם אומרים

אין דבר שכזה סקס בדייט ראשון....אפילו לא התמזמזות...הם סתם מקניטים אותך. אישון. איש האמת הצרופה.

אמממ...(נדחפת...)

לא שלא מכבדת את עצמה. אבל כן יש בזה איזה משהו לא מתאים. לפני שעתיים הכרת את הבן אדם ועכשיו את מגיעה איתו למצב הכי אינטימי שיש? נראה לי קצת מוזר ולא שייך.

והסיבה...

כשמציגים את זה ככה לשאלה אלמותית: "למה, הוי למה הוא לא חזר אליי אח"כ?" למה? פשוט מאד... תוך שעתיים "בניתם" אינטימיות שלזוגות אחרים לוקחות כמה וכמה פגישות של שעתיים, תוך שעתיים הוא הרי יודע עלייך הכל, תוך שעתיים החלטתם שזה הזמן לדעת אחד את השניה, ולהיפך כמובן, במובן התנ"כי של המילה. מה עוד נשאר לו לגלות בקשר אלייך? כלום. אז מה בדיוק מפתיע אותך שאחרי שהוא כבר יודע כל מה שיש לדעת לגבייך, שאין שום דבר חדשני בינכם, הוא לא חוזר אלייך? ולמג'נטה, ששאלה את השאלה, אני לא חושב שמי שכן הולכת למיטה בדייט הראשון היא לא "זולה", לא "שרמוטה" ולא כל שאר המילים הכל-כך מחמיאות שמחלקים בעיקר טוקבקיסטי מדור יחסים (בגללך, בגלל השיחה שלנו על קיפי חזרתי לשם. הכל בגללך וזו דעתי המוצקה! P: ). מה שכן מי שכן הלכה למיטה בדייט ראשון נחמד יהיה אם תודה בפני עצמה שהיא לא ממש חיפשה להתחיל מערכת יחסים, זוגיות אלא שמה שהיא רצתה זה לסגור איזו חרמנות רגעית, סטוץ. זה יחסוך לה לכתוב פוסטים מתבכיינים על למה הוא לא מתקשר יותר ומשחק אותה "הודיני" ולי זה יחסוך לכתוב תגובות לא ממש נחמדות, כי יש לי סף סבלנות וסובלנות של פחות או יותר 0 לבולשיט כזה. מי שמשחק את המשחק שידע מה הכללים שלו, ובמשחק הזה... הכללים ידועים וברורים לגמרי. לכולם.

purplegiraff

New member
תעשה טובה יא, יא...

מעצבן!!
תקרא את ההודעה שלי שמתחילה ב-"יו אבל זה לא תמיד ככה" לא זוכרת בדיוק ומרוב עצבים שכחתי להסתכל... ותפסיק כבר להכליל על סמך נסיונך (כבר אמרת שהוא תיאורטי, לא?) ואין "כללים" או "חוקים" של ממש, יש כל מקרה לגופו, עובדה!!! אולי זה יעזור לך להתחיל לחיות קצת פחות תיאורטית אם תפנים את זה...

purplegiraff

New member
ודרך אגב אתה אפילו לא טורח

לענות לתגובות שאני מגיבה לך!!! אז תפסיק להגיב לי!!! זה לא יכול להיות חדצדדי, מה, גם פה אתה רוצה תיאורטי? אז למה אני משקיעה? זה נראה כאילו אתה רוצה פשוט להוסיף ולהחזיק בדעות שכבר יש לך ולא להתעמת או להתייחס למה שלא מתיישב אתם. חבל חבל, העולם מקום הרבה הרבה יותר מעניין מזה! ואפילו יש בו ג'ירפות שחוזרות על אותה מילה פעמיים כשהן מתעצבנות...

קראתי. שמח בשבילך, אני מניח.

וגם קצת עצוב כמובן. כן, אני אוהב את הדעות שלי. הן שלי, אם אני לא אוהב אותן מי כן? כן, הניסיון שלי תאורטי, אבל לא עד כדי כך תאורטי שאני לא אחשוב מה שאני חושב לפיו. אם לא לפי הניסיון שלי לפי מה שאני אמור לשפוט את העולם? יעזור לי להפסיק לחיות תאורטית? אני בספק. אין כללים? בגדול אני מניח שאת צודקת, שכל מקרה לגופו. ועדיין... יש דברים שקל לנחש את הכיוון שאליהם הם יפנו מראש. בדרך כלל, לא תמיד, בדרך כלל, הניחוש גם נכון. לא רוצה להתעמת? נכון. את כותבת מה דעתך על דברים מסוימים, אני כותב לך מה דעתי. את כותבת לי בחזרה, אני קורא, אני תמיד קורא והכל, אין הודעה אחת בדף הראשי הזה שלא קראתי (וזה כולל את מיני-מקסי-שרשור האוכל ה"מעניין" שפותח את השרשור הזה, לדוגמא). לא בא לי להתחיל ויכוחים אבל... אני אומר את דעתי, התאורטית. לא מחפש להיות מיסיונר, מי שירצה יקח, מי שלא לא. במילים אחרות זה אומר שלא נראה לי שאני אפסיק, כמו שאמרתי, אני אוהב לשמוע, או, במקרה של הפורום לקרוא, את עצמי. וזה בסדר, בעולם הזה יש גם למ"מ-ים שחוזרים על מילים פעמיים אפילו אם הם לא ממש, ממש ממש, עצבניים. סתם כדי להדגיש דברים שנראים להם חשובים.

purplegiraff

New member
אז

על מה אתה שמח ועל מה עצוב, והאם לומר תודה או שאתה ציני? לא כתבתי שומדבר על זה שאתה אוהב את הדעות שלך אלא לזה שאתה לא מתייחס לשומדבר שעשוי להשפיע עליהן ולשנותן. וזה חבל, כי בשביל מה יש דעות? כדי להתגבש ולהשתנות בהתאם לנסיון, הכרויות ושיחות. אין דבר יותר סקסי מגבר שמסוגל (בכוונה והבנה מלאה) לבוא ולהגיד- "את/ אתה צודק/ת, לא חשבתי על זה" או "יש משהו במה שאתם אומרים", טוב, לא רק גבר, כל אדם, סתם ניסיתי להשחיל לך כאן עצה אישית...
, בקיצור תמיד יש מה ללמוד, לא אתה כתבת לי את המשל עם האלון והבמבוק?! גם לא אמרתי שאל תשפוט לפי הנסיון שלך, אבל תהיה פתוח גם לדברים אחרים שתשמע מאנשים אחרים, שלפעמים הם חיים במקומות אחרים, עם הרגלים חברתיים מאד שונים ממה שאתה מכיר, ולי נראה שזה המצב כאן. אני מעולם לא חייתי בת"א מבחירה, ועכשיו-זה מעולם לא היה נראה לי נכון יותר.... וברור שגם איפה שאני חייה יש כמה תתי חברות שבהן נורמות שונות. במקרה אני שייכת לאחת עם "כללים" מאד שונים ממה שאתה מכיר מנסיונך..(תכל'ס, פשוט אין כמעט כללים) יפה מצדך שאתה קורא כל מה שכותבים לך, זה שאתה לא עונה ולו במילה להודעה שלמה שנכתבה במאמץ רב במיוחד עבורך יש בזה משום הזלזול, ואם זה מה שרצית שאבין, תגיד לי בבקשה כמפורש ואני לא אשחית עליך יותר מזמני היקר. שרשור האוכל מן הסתם עניין את כל מי שהשתתף ונהנה ממנו, אני מדלגת על שרשורים שלא מענינים אותי ונותנת למשתתפים להנות להם בשקט במקום להתנשא עליהם. ובעניין של סקס בפגישה ראשונה- אז מה? אם שכבת עם מישהי אז אתה כבר יודע עליה ה כ ל ??? וזהו? אין יותר מה לגלות? או לחילופין, אחרי שזוג יצא ביחד 6 פעמים ואז - סקס, אז? הם לא "יודעים אחד על השניה הכל"? בקיצור- הגישה הזאת שאחרי סקס בפגישה ראשונה אין יותר מה לגלות היא מוטעית צרת אופקים, ואפילו, הייתי אומרת, חסרת נסיון.... אולי הבנות שאתה יצאת איתן הן כאלה??? תאמין לי שאפילו אחרי 10 פעמים במיטה יש עוד המון מה לגלות אחד על השניה גם מבחינה פיזית, גם רגשית ונפשית ומעבר לזה יש גם הרבה לאן להתפתח הלאה!!! אחרי שיחה עמוקה של ערב אחד אתה כבר יודע הכל? לא! סקס בערב אחד- זה כמו שיחה, מעמיקה קצת, אולי, של הגוף, ויש עוד הרבה מה לדבר גם בהמשך. רחמי על גברים טפשים שנבצר מהם לראות את זה, להנות מזה, והם מתקפלים. לי זה עוד לא קרה! (וגם לא יקרה!) על החתום, ג'ירפה שהייתה בקשר זוגי חזק ומפתח שבע שנים בהמשך לסקס בפגישה ראשונה...

שמח על הסיפא של המשפט האחרון שלך...

עצוב על הרישא שלו, זמן עבר. לא התכוונתי להעליב או לזלזל בך ואני מצטער שככה את מבינה את זה. אני מבטיח לך שאם אי פעם יעלה מלפני הרצון להיות לא נחמד אני אהיה לא נחמד באופן הוגן, בצורה ישירה, כמו שיש כמה אנשים בפורום שיכולים להעיד עליי. לא הגבתי לא מפני שאני מזלזל בך, חלילה, אלא מפני שלא ראיתי על מה יש לי להגיב: לך - דעתך, לי - דעתי. אני מוכן ללמוד, בכיף. תלוי מה. יש בי במבוק, גם על זה יכולים להעיד עליי פה. יש בי גם אלון. לכל שאר הדיון/ויכוח הזה ביננו: אמרת, את חיית את החיים שלך, לפי הניסיון שלך והכללים שלך, אני את שלי. זה ה"אני מאמין" שלי, אולי יום אחד זה ישתנה. אולי לא. בינתיים זה מה יש. (ודרך אגב, אני יודע מה זה ציניות. גם אירוניה לא זרה לי כמו גם לקרוא בין השורות, אבל שטויות. זה דווקא כן מעניין אותי לשמוע מה דעתך, הגם שאני לא מסכים איתה, לאסוף עוד ידע... אולי פעם גם יהיה לי זמן, וחשק, להתעמק בידע החדש הזה).

ufffnick

New member
למ"מ... מה נהיה איתך?

באמת שציפיתי ליותר. קבל סיפור: פעם מזמן התחילה איתי מישהי על הדשא של האוניברסיטה. מה זה התחילה...? סתם דיברנו. באופן אקראי נפגשנו בדרך למכולת, והיא קפצה אליי לכוס תה. לא ממש יצאנו (לא היה דייט, לא ישבנו על בירה, אפילו לא בית קפה), אבל יומיים אח"כ מצאנו את עצמינו חולקים מיטה אחרי סקס סוער. "שבוע... שבועיים, סתם בשביל הכיף" אמרנו כמעט במקביל. מה אתה יודע, יום חמישי אנחנו מתחתנים. עזוב אותך מחוקים, כללים דפוסים וכד'. זה, לשם שינוי, ממש לא מדע. אין כאן מודל, אין פה תיאוריה, אין ניסויים ואין מחקר אמיתי. כל מקרה לגופו. ממש כך. לילה טוב.

belli80

New member
האלו, האלו!!

להירגע עם האאוטינג! פולניות לא אוהבות שמזכירים להן שהן יכולות להיות גם שרלילות!

צ'רלילות, אני מבקש... :) :) :)

את זו שהתחלת בפורום את הטרנד של כתיבה קלוקלת, אני מבקש ממך לעמוד בסטנדרטים שאת עצמך הצבת. P: P: P:

purplegiraff

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifמה? מה?!!!!איזה סתומה!!!!

אני לא מאמינה!!! זה, זה, שניכם??? אתם... אחד עם השניה????!!!!! רק עכשיו אני קולטת!! טוב, מאיפה שאני אדע? אני חדשה כאן..... ואופניק- רק עכשיו אמרת שאתה בכלל מתחתן... שישו ושימחו וגילו ורינו ודיצו!!!
ושיהיה בהמון מזל וכיף ואהבה!!!!

magenta73

New member
תראה, תשמע

אני חושבת שהכתבה הראשונה שלי, הראשונה הראשונה הראשונה, זאת על שוק הבשר דיברה בדיוק על זה - אם את הולכת לסטוץ, תזכרי שזה רק סטוץ. אולי יתפתח מזה משהו, אולי לא, אבל זה סטוץ. אל תכנסי לשם במחשבה או רצון לזוגיות ובטח לא חתונה. אני חושבת שגם סיימתי אותה עם המשפט - אם את במשחק, את במשחק. זה סטוץ. נקודה. מה שכן - כמו מקרה הסומסום, אי אפשר לדעת מה יקרה מחר. אנחנו אנשים זורמים, המצבים דינמיים, ודברים יכולים לקרות. אם שני אנשים עושים סקס בהסכמה של שניהם זה לא אומר שזהו, נשברו כל החוקים וזהו, הם לא מעניינים יותר אחד את השני, או שזהו, אין יותר מה ללמוד על הבן אדם. ממש לא. הכל תלוי בכימיה בניהם, באיך הם תופסים זוגיות כרגע, (בא להם לא בא להם), וכן, גם בתפיסות יותר מקובעות כגון "שרמוטות זה רק להזדיין איתן, לא להתחתן איתן" (ותודה לטוקבקיסט מס' 69) שאתה בוודאי כבר יודע מה אני חושבת עליהן.

למעלה