מה הקטע

magenta73

New member
אני לא יודעת מי זה הבחורים ההם

אני כן יודעת שהיום הנורמות השתנו ולא צריך לחכות עד אחרי החתונה בשביל סקס. הכל הרבה יותר פתוח, כולל - וואלה, סקס. מה שכן, לא כל הממזמז ישר רוצה סקס הוא. לפעמים נשיקה זו רק נשיקה. מה שעוד כן, מי שרוצה רק סקס - גם אם יחכה עד הדייט העשירי - יעלם. מה שעוד כן, יש לך פה ואת יכולה לפתוח אותו ולהגיד - לא מתאים לי. את או כל אחת אחרת לא יכולה לבקש שיוויון זכויות ועדיין לצפות או לבקש התנהגות "אבירית" (ולא, זה לא קשור לסימנריונית שלי, אני מקווה שאתם יודעים שככה אני תמיד חשבתי). למה שהם יתנו לך את המעיל שלהם עם קר להם? תביאי את מעיל. ולא הבנתי את המשפט השני עם הלכלוך ליד הפה.... והחזה זה באמת מטומטם, אבל כבר גברים באמת השתמשו בליין הזה?... וסטנד-אפ זה ממש אבל ממש לא אינדיקציה לכלום.

aaa123

Member
קודם כל יש גברים כאלו

את שואלת למה שהם יתנו לה את המעיל אם קר להם אז התשובה היא פשוטה. אם יותר חשוב להם שלא יהיה לה קר יחסית לאפשרות שלא יהיה להם קר אז הם יעשו את זה. את כותבת: "את או כל אחת אחרת לא יכולה לבקש שיוויון זכויות ועדיין לצפות או לבקש התנהגות "אבירית"" אני לא מסכים. זה שהוא מוכן לתת לה את המעיל ממש לא אומר שהיא חייבת לוותר על זכויותיה בדברים אחרים,ונראה כאילו את מניחה שאין מצב במערכת זוגית שמוסכם בין הצדדים שלרצונות של צד אחד יש עדיפות כאשר הצד השני לא נותן שום תמורה מלבד שמירה על הקשר הזוגי.

magenta73

New member
אתה בכלל לא בכיוון של להבין על מה דיברתי

התנהגות "אבירית", כפי שאני רואה "אבירות" והיא די דומה להשקפה של למ"מ, זה די ימי הביניים - הגבר החסון והשרירי שיגן על העלמה במצוקה. נכון שג'סטות פה ושם הן נחמדות, ברור, אבל לא צריך לצפות או לכעוס אם הן לא נעשות, רק כי ככה "צריך", או כי ככה "יאה". ואיך הגעת למסקנה האחרונה שלך, אין לי מושג. בכל מקרה - אני מאמינה שזוגיות זה פשרות, אני לא מאמינה שזוגיות זה ויתור על מי שאתה.

aaa123

Member
אני חושב שאי אפשר להכליל בשאלה מה היא זוגיות

יש זוגיות שהיא פשרות, ויש זוגיות שצד אחד מוותר לצד השני בדברים מסויימים בלי תמורה(זה לא בהכרח אומר ויתור בכל דבר שיש וויתור על מי שאתה). אם גבר הוא ג'נטלמן ומחליט להציע לה את המעיל כי יותר חשוב לה שלא יהיה לה קר זה לא אומר שהוא מצפה לתמורה כלשהיא שבה היא תוותר לו יחסית לגבר שאיננו ג'נטלמן. אם מישהיא מחפשת מישהוא שכן יעשה ג'סטות אז מותר לה לחפש גבר כזה. לגבי השאלה איך הגעתי למסקנה האחרונה שלי אז כתבתי נראה כאילו ולא הגעתי למסקנה הזאת באופן חד משמעי. את כותבת שלא צריך לצפות או לכעוס אם מחוות לא נעשות. אני אומר שאין "צריך" בנושא של ציפיות או כעס ,וכל אדם רשאי להגיד את מה שהוא רוצה. מותר לאישה לחפש גבר שכן יהיה ג'נטלמן.

ufffnick

New member
נו באמת...

מותר לה לחפש מה שהיא רוצה מתי ואיפה שבא לה. היא לא יכולה לבוא בטענות למין הגברי על כך שהוא לא עומד בדרישות שלה. אם היא מודעת לדרישות שלה ביחס להיצע בשוק, אין שום מקום להתבכיין על כך שהשוק לא תואם את הדרישות שלה. בכל מקום ומצב אחר, סיטואציה כזו דורשת הגדרה מחדש של הדרישות. לגבי שיוויון - אין שום מקום בעולם שיש בו דרישה לשיוויון זכויות, ללא שיוויון חובות וציפיות. זה לא יכול להתקיים אחד עם השני, מהסיבה הפשוט שכדי לקבל זכות, יש צורך בשינוי תפיסה כולל כלפי הדורש את הזכות. כדי שנשים יוכלו לקבל שיוויון זכויות, יש צורך במהפכה מחשבתית לגבי נשים, ההבנה שהן שוות - בהכל. המושג "שוות" גורר אחריו את שוויון הזכויות יחד עם ה-"חובות" והציפיות. כשנגיע למקום בו אתה תצפה מאישה את מה שאתה מצפה מגבר (כאדם, ללא התייחסות מגדרית), זה היום שתשיג את שינוי התפיסה הדרוש לשם מתן זכויות שוות. ציפיות כאלה כוללים בתוכן גם לצפות מהאישה לבוא לבושה בהתאם למזג אוויר, ולא כקורבן אופנה (אם נקח את דוגמת המעיל), להתחיל עם מי שמוצא חן בעיניה ולא רק לעפעף בחינניות תוך הפלת הממחטה בציפייה לאביר (הקצנה מכוונת), ושלא תשב אחרי הדייט אכולה סרטים, בציפייה אין קץ לטלפון שלו - כי ככה נהוג. (כמובן שאפשר להמשיך להיסחף עם הדוגמאות). שינוי התפיסה הדרושה לשינוי בהתייחסות הוא מאוד יסודי (מקיף ומהיסוד). עד אז...

aaa123

Member
היא לא באה בטענות למין הגברי

היא בסך הכל התלוננה על בחורים שהיא יוצאת איתם ומותר לה להתלונן(זאת לא תלונה נגד כל הגברים). נראה לי שהיא מקווה למצוא מישהוא אחר על ידי התלונה הזאת,ומותר לה. הפניה שאלה היתה בהחלט פניה שמזמינה את הבחורים ההם שנותנים את הסוודר או המעיל שלהם כן להתחיל איתה,ומותר לה לעשות את זה. שים לב גם שהדיבורים על אילו שנותנים לה את הסוודר או המעיל שקר היו גם תגובה על אלו שיש להם את החוצפה לבקש ממנה את הז'קט למרות שלה קר. הדברים שלך שאין שום מקום בעולם שיש בו דרישה לשויון זכויות ללא שויון חובות וציפיות פשוט לא נכונים. יש הרבה קשרים שאין בהם שויון(זה יכול להיות או לטובת הגבר או לטובת האישה) ,ולא הייתי מסיק מזה שהיא רוצה משהו מסויים שהיא בהכרח מוותרת על משהו אחר בתמורה.

ufffnick

New member
אני חושב

שלבחור יש את כל הזכות לבקש חזרה את הז'קט שלו אם קר לו, אין כאן שום חוצפה. זו לא ממש הבעיה שלו שהיא לא מסוגלת להתלבש בהתאם למזג אוויר. בעוד הוא הגיע עם הלבוש המתאים. יש פמיניזם ויש ביטול עצמי, וזה כבר ממש לא פמיניזם. אם אתה רואה בביטול עצמי והקרבה עצמית כלפי מישהי שאין לך מושג מי היא, בדייט ראשון, שני וכו', כאבירות, ג'נטלמניות וכו', זו הבחירה שלך. ותסלח לי על דעתי הבוטה - זו אגוצנטריות טהורה מצד האישה לצפות זאת. עצם הצבת ציפיות עם שיוך מגדרי, מקבעות חוסר שיוויון. אל תשכח שלמטבע הזה יש שני צדדים, לא אחד. והצד שאתה מתייחס אליו כאל כזה שדורש "התייחסות" מיוחדת, בעצם יסבול מקיבוע של אותו חוסר שיוויון. חבל שאתה מבטל את דבריי ללא שום נימוק, כי דבריי לגבי שיוויון מאוד נכונים, כי בעצם חוסר השיוויון הוא דבר מוחלט, שתמיד יהיה (מנימוקים שהבאתי קודם), כל שאפשר לעשות הוא לצמצם פערים. זאת ע"י שינוי תפיסה כולל לגבי החלוקה המגדרית, תוך ביטול ביטויים וציפיות השייכות לכל מגדר בנפרד. וזה שיש היום קשרים שיש בהם חוסר שיוויון, לא נראה לי קשור כל כך לדיון הרעיוני. כי מעצם הדיון על רעיון השיוויון, בראי עתידי, אין רלוונטיות לתיאור המצב כמו שהוא היום (שנלקח כמובן וברור לכל המשתתפים בדיון - היום אין שיוויון משלל סיבות).

aaa123

Member
אני הבנתי את המלים שלה אחרת

אני הבנתי שהגבר מבקש את הז'קט שלה ולא הבנתי שהוא מבקש חזרה את הז'קט שהוא נתן לה. אני גם לא אמרתי שאני בעד ביטול עצמי. נכונות לתת לה את הז'קט לא אומרת נכונות לוותר בכל דבר.

whasuuuuuup

New member
אופניק!!

אל תשכח להודיע לי כשחזירים יתחילו לעוף, כן? לא נראה לי שאני אשים לב . . .

ufffnick

New member
אה...

זה תלוי כמה חזק זורקים אותם
ברור שרעיונות אידילים (ממש כמו קומוניזם), הם נטולי יכולת הגשמה. זו הסיבה שאני טוען, שלעולם לא יהיה באמת שיוויון זכויות, כי התפיסה המיגדרית מושרשת עמוק בעולם שסובב אותנו. אבל תמיד אפשר לשאוף אל המקום הזה, גם ברעיונות וגם במעשים.

הם עומדים שם ,אבל...

לפעמים הם אלו שחוששים לגשת ,כי הם אולי ביישנים ומופנמים . ואז את תגידי...הוא לא מספיק גבר בשביל להתחיל איתי,אז מה אני צריכה אותו ? או שיכול להיות שהם מהסוג שלא מושך מבחינה חיצונית ,טוב אולי מושך,אבל לא אותך.. נכון..לחשוב על חיצוניות כדבר ראשון זה דיי רדוד... אבל את אוהבת סוג אחר של בחורים ...כרגע הסוג האחר ...זה בדיוק מי שמנסה להשכיב אותך יכול להיות שאת מרתיעה אותו ? אולי את טו מאצ' בשבילו ? אולי את דופקת הופעות שלא ממש נראות לו והוא מחפש מישהי שקטה.. העלתי פה כל מיני השערות ....ועניתי בכלליות וממש לא באופן ספציפי עלייך..אז לא לקחת את זה באופן אישי... אישית ,בחיים לא ניסיתי להשכיב מישהי בפעם הראשונה ,גם לא בפעם השניה. רק אם יש איזו שהיא משיכה אז הייתי שמח לסיים דייט עם נשיקה ,גם דייט ראשון ,כי זה אומר שיש טעם ,ויש משיכה ויש לאן להמשיך,כי בכל זאת יצאנו לדייט לא בשביל לחקור אלא לראות אם יש משהו... יש עוד המון שאלות והמון תשובות אני חושב שצריך לפתוח עיניים ופשוט לראות מסביב

אישון36

New member
באמשלך, מה את רוצה ?

מה את באמת רוצה ? תני לי איפיונים ואני אתן לך תשובה מלאה. אישון. בתשובה מלאה.

אין סיבה להעלב זה סה"כ פורום

אז ככה נתחיל בחור של יגיד "באמשלך, מה את רוצה ?" אתה גם מאילו שמקללים את הבחורה אם היא לא רוצה אותך?? מבחנתי זה התנהגות מאוד נחותה, דומה לחיות ולא אנשים אדם פתוח, לא גזען, לא מלכלך על חברה שלו מאחורי הגב, לא פטפטן ומספר לכולם על הסקס שלו איתה אוהב לבלות, זה מספיק, ני לא מבינה מה אתה מתרגז ממה שכתבתי זו מדינה דמוקרטית זכותי להביע את דעתי על כל נושא כל עוד זה לא דבר שמאוד רצח, לא כתבתי על אף אחד שאני מכירה או שם , אם הייתה ייודע אני מנסה להגבר על בחור שהתעלל בי זה הדרך שלי להוציא את החרא!!!!

whasuuuuuup

New member
את מוציאה את זה על

האדם הלא נכון אישון מדבר ככה זה ממש לא קללה בחור שהתעלל בך? אבל זה לא המקום להוציא את זה את לא חושבת שמשהו כזה דורש התייחסות יותר הולמת? לא יודעת אולי אפילו מקצועית?

מה שטורח להתעצבן הוא זה שאדיוט

פורום אני חוזרת זה מקום שכל אחד יכול לרשום מה שהוא חושב , זכותי לחשוב שהתנהגות של אישון לא מקובלת עליי זכותי זכותי לרשום שאני מאוכזבת מגברים זכותי אם למישהי או למישהו לא נראה הוא לא חייב להגיב בקשר לטיפול מקצועי את לא אשת מקצוע ולכן אקח את תשובתיך כתשובה לא בעלת חשיבות גבוהה( מאחר שנכתבה בכעס) בגלל אנשים כמוך אני רוצה לעזוב את הארץ, אנחנו פוגשים איתכם בכל מקום אלא שצווחים וחושבים שאם הם צועקים אז הם מקבלים משהו ואם הם מעליבים אז יוצא להם משהו אם תשימי לב כל מה שכתבתי מהתחלה ואני חוזרת נכתב ללא שם אלא מתוך אכזבה, לו מישהו אחד מכם היה טורח לא לענות לי במה הבעיה שלך???? אלא למה את חושבת ככה יש פה אנשים מקסימים תראי בעצמך אז הדברים היו נראים אחרת אבל זה מה שאת יודעת לכן ככה נראת המדינה, עצוב לכולנו ככה יש מה שנקרא עיקר וטפל והאם תסימי לב כוונתי אותו לאכלוסיה מסיומת שאישון שאל מה אני מחפשת אמרתי לא פטפטן, לא אמרתי כל הגברים בפורום פטפטנים אבל אני אישית לא אוהבת קיס אנד טאל זה הכל זו דעתי וזו זכותי כאזרחית במדינת ישראל לא השתמטתי ומגיעות לי זכיות מלאות , מי שלא נראה לו שלא יגיב ולא התעצבן על דעה של מישהו אחר שיהיה לך יום כתום!!!!!

אישון36

New member
לא הצלחתי לרקוא את מה שלא מפוסק.

אז בואי נתחיל מהתחלה, את רוצה לעזוב את הארץ כי אני לא מבין מה את רוצה מבחורים ? הגענו למקום הנכון. אישון. למה אישון, למה אתה עונה ? למה אתה מתייחס ? הא, נו, זה היה בפורום ודרש התיחסות.

זה כל כך פשוט

אני רוצה לעזוב את הארץ בגלל אנשים שלא יודעים איך להתנהג תוך דקה הדואר שלי היה מלא זבל בגלל דעה!!! רבין נרצח בגלל דעות!!!!!!! אני מסתכלת על המצב בארץ וזה עצוב , וזה נוגע בכולם , בכל מישור מזוגיות שאנחנו מתייחסים אלה כמובן מעליו עד הדברים היום יומים , וזה עצוב לי אנשים לבד מתוך סיבה!!!! אני לבד מתוך בחירה היה לי מישהו אחר הבחור התעלל אבל לא התאהבתי אז שחררתי אותו מה שרציתי להגיד שאני מחפשת זה אדם פשוט, אחד שיודע להנות, מהנות הקטנות של החיים גם אם זה לא ללכת למסיבה אלא לשבת לראות סרט עם כוס שוקו חם ומלא חטיפים. אחד שיודע להקשיב ולהיות איש רז ( סוד) אחד שקורא ומתעניין בדברים חדשים, לא מקובע בן אדם שאני לא צריכה לחושש שהוא התעצבן אז הוא יתחיל לקלל או לעליב עדיף לא נמוך מעל 1.50 זה הכל ....... פורום נועד לאנשים להביע את עצמם לא כל אחד חייב לענותלפעמים צריך לדעת לסנן זה הכל גם אני רואה המון דברים שאנשים כותבים שהם דעות שאני לא מסכימה איתם זו זכותי, אבל אני לא מעליבה אלא מכבדת את דעתם!!

אישון36

New member
יפה

עכשיו שהבנו שאת רוצה: 1. בחור שיודע לשמור סוד (רז). 2. יודע להנות מהנהות קטנות (שוקו). ואןהב סרטים. עכשיו אנחנו יודעים מה לחפש על מנת לסייע לך. ועצוב לדעת ש"שיחררת" בחור "רק" בגלל שלא אהבת אותו והוא התעלל בך וראה אותך מובנת מאליה. לצערי אני לא מי שצריך לענות לך על השאלות שאת נימצאת בהם, כולי תקווה שהידע שלך באנגלית הוא מספיק טוב שאם לא כן תיכשלי בטיפול הנפשי בארצות דוברות אנגלית. אישון. למען הסר ספק - אני לא שלחתי הודעה באישי, כך שהפיצוץ בתיבה של העלמה (גברת צעירה) לא באחריותי.

תודה על התשובה הכנה

אל תדאג לידע באנגלית שלי הוא מספיק רחב לקבל טיפול הנפשי זה עוד נסיון להעליב אני לא אקבל זאת על מנת להגרר ולהגיב אני מאחלת לך יום נפלא והמון בריאות

אישון36

New member
ממש לא להעליב

ואני חייב לומר לך מעומק הלב, שבחורה "משחררת" מישהו כי הוא לא אהבת חייה (במיוחד בגיל 22) זה ברור. שהיא משחררת אותו כי הוא: א. התעלל בה. ב. רואה אותה כמובנת. ג. לא אוהב אותה (ולהיפך). זה לא ניקרה לשחרר. זה מקום שונה לגמרי, ואם מכנים את המקום "שיחרור" אז רואים חוסר מסויים..........ואני בעדינות רבה לא הסביר מהו החוסר . היום (ואני אספר לך סוד) זוגיות זה משהו שנועד לצמיחה, להנאה, לחוויות ולא ממש להפוך לשק חבטות של אומללות, אז קחי את החיים בשתי ידיים, תודי לה' כי טוב ותפסיקי להיות קורבן של החיים. ואם את מספיק טובה באנגלית לצורך טיפול ? לא בטוח שידע רחב די בו, אני חושב שצריך ידע מעמיק הרבה יותר, לדבר על תחושות ועד קשיים דורך ידע ספציפי, אולי לפני הנסיעה לחו"ל תנסי ללכת לפסיכי דובר אנגלית (או תילאנדית ?) ואם את רוצה, כאן בפורום אני מוכן לבחון את האנגלית שלך ונעבור לאנגלית. o.k ? אישון. כותב את המילה היחידה באנגלית שהוא יודע לכתוב ללא טעויות.

למעלה