מה זה קשר "רציני"?

tooshot

New member
זאת שאלה יותר... הסקר - לא.

בעצם, מה עיניין הסקר הזה? למה זה כל-כך חשוב לדעת סטטיסטית? המשמעות היא העניין. ולא עניין מדיד. אני, למשל, לגמרי מחוץ לארון ומזמן. אבל מצד שני העבודה שלי (משה"ח...) וההורות הכניסו אותי לא מעט פנימה

יש מקום לכל השאלות ../images/Emo13.gif

סטטיסטיקה בוודאי אין כאן.. הפורום הוא מדגם קטן מכדי לתת נתונים סטטיסטיים בעלי משמעות מחקרית אמיתית. אבל מעניין אותי לדעת - איך ההורות מכניסה לארון?

אבא גאה

New member
ההורות מכניסה לארון?

אותנו היא לגמרי הוציאה, וכפי שאמרתי אפילו לאמא שלי יותר קל עכשיו להגיד שזה הנכד של הבן שלה והחתן שלו.

tooshot

New member
"משרת אם"

אני משערת שבמערכת החינוך, במקרה זה, הדברים קצת שונים. לצאת מהארון בבי"ס זה אחרת. מצד שני כשנולד ילד זה מחייב.אבל לא היית בהריון... אז פתאום אני מוצאת את עצמי מנסחת מיני ניסוחים רב משמעיים. זה בולט במיוחד בנושא השיחה הנפוץ בין מורות: הקף המשרה. משרת אם היא משרה מלאה ב5 ש"ש פחות מאשה שאיננה אם. עכשיו לכי תסבירי מדוע אינך זכאית למישרת אם...

את לא זכאית ל"משרת אם" -

בגלל שאשתך גבתה אותה, לא? נשמעת לי תשובה בהירה וטובה. באירוח שהיה כאן, לפני זמן מה, נשאלה השאלה הדומה, לגבי חופשת לידה. כבר אני הולכת לחפש את תשובתה של עו"ד רוזנבלום.

הנה:

הצבעונית שאלה: "האם ישנו צל של סיכוי לצאת למאבק (מול ביטוח לאומי אם אני לא טועה...) שהאם הלא ביולגית תוכל לקבל חופשת לידה (חלקית או מלאה) במקום האם הביולוגית? (בדומה לזוגות הטרוסקסואליים שכיום גם האב יכול לקחת חופשה במקום האם בהנחה שהיא אישה עובדת כמובן)" ועו"ד רוזנבלום ענתה: "אני בהחלט חושבת שהמאבק הוא מאבק שיש בו טעם רב, אלא שהוא חייב להיעשות במישור הציבורי. כרגע החוק אינו מכיר בזוגיות הזו כלל ועיקר. עד של נצליח לפצח את הממסד, בתי המשפט וכד' ולהביא להכרה שלמה לפיה מעמד הזוגיות ההומולסבית שווה למעמד הידועים בציבור, כל המאבקים לא יתקדמו. זו צריכה להיות פריצת הדרך והיא יכולה להגיע במספר רב של דרכים. רצוי דרך בתי המשפט. אנחנו מוכנים לייצג כל מי שיתקל בבעיה, גם ברמה הבירוקרטית הפשוטה, על מנת שנציף את בתי המשפט בבקשו. חשוב להבין כי החוק איננו אומר שהזוגיות הזו אינה זוגיות של ידועים בציבור. הוא שותק! ואנו צריכים להוכיח שהשתיקה נובעת מההסכמה שבקבלה. זו ורק זו הדרך !!!!" והנה גם לינק לאירוח המרתק:

tooshot

New member
משרת אם= הקף משרה

אני לא זכאית לכך שעבודה בהקף 19 ש"ש תחשב לי כמישרת אם, פשוט כי אני לא אם!!!

אני יצאתי מהארון../images/Emo59.gif

לעצמי הרבה קודם לכך שיצאתי להורי, ועבורי היציאה מהארון הייתה כשיצאתי להורי, ואז קיימתי גם "מסיבת EXIT' שהייתה פרפראזה על " מסיבת אסיד" שהייתה פופולארית בימים ההם (ובזמן הזה...). עם זאת, נכון אמרו כולם, היציאה מהארון היא יומיומית כמעט, וברור היה לי שברגע שיש ילדים נסגר הארון ואין כזה. לא תמיד יש חשק לספר למישהו עלום על "מצבנו" ולפעמים שואלים על הילדה שילדתי, ואם אני לבד לא בא לי לספר גם על הילד השני, כי האדם נפגש איתי לפני 5 שנים ואין לו נגיעה לחיי היום. אבל אני מרגישה רע עם זה שאני לא מתקנת, ואם הילדים איתי כמובן שמיד אציג את השניים כילדי. הארון עמוק, ולמרות התחושה שאין לי מקום בו, מידי פעם אני מגלה שיש בי עדיין חלקים שנמצאים בו לרגעים. לפעמים כל כך מתיש לספר למישהו משהו על עצמינו בלי שהוא יספר על עצמו, ואז "מתחלקים" לארון לרגע.

אבא גאה

New member
וזהו עצם העיניין

שאת מרגישה עם זה רע שאת לא מתקנת וכך גם אני ולכן בחרתי לתקן, תמיד, בכל מצב ו(כמעט) בפני כל אדם. כי אם אני לא מתקן אז אני תורם בכך ל"אמת" כפי שהיא מוצגת ע"י הצד השני. דהיינו - אם האדם שמולי שואל "יש לך חברה?" ואני עונה בפשטות "לא" אז אני תורם להטרוסקסיסטיות ואותו אחד שעומד ממולי יוצא מנקודת הנחה שאין לי חברה אבל שאני הטרו ע"י תיקון קטן ופשוט (בדר"כ) "לא אין לי חברה כי אני הומו" או "חברות יש לי המון אבל רק בעל אחד" - בזה סתמתי את הגולל (ומיד אפשר לבקש מטוסבהינדא לגלגל את הבור הסגור) על ההשערות.

לא...

זה עצם של הכלב. 'בל הכלב מת מזמן טוב זה עצם הענין.

היא אפ פעם לא מקבלת דברים

כפשוטם. זה מכה. תאמיני לי שניסיתי.. כשאמרתי שאני גומרת כולם צחקו עלי. ואז אבא העמיד את נחשפת אני גמרתי וערבה? הרגה את החתול....

ת ה ל ה

New member
אני מאד מתרגשת שהוזמנתי לכאן כהורה

ומאד מזדהה איתך בנושא זה. כאמא לבן הומו עברתי גם אני את שלבי היציאה מהארון אחרי שהבן שלי סיפר לי ולקח לי זמן להיות מסוגלת לומר למי ששאל: "נו, יש לו חברה?" את המשפט " לא, יש לו חבר". בהתחלה זה היה כמו לאכול חצץ אבל היום זה הרבה יותר טוב ואפילו כבר נשמע יותר "טבעי". הבן שלי ובן זוגו יצאו לפני רוב המשפחה אבל עדיין לא לפני הורי - הסבא וסבתא, וכיום אני יותר מוכנה אפילו ממנו שיספר להם, אבל הוא עדיין מהסס. הפורום הזה הוא נהדר ואתם מוזמנים כולכם לפורום של הורים לילדים גאים להמשך הדיון בנושא הזה. כל טוב ובהצלחה דליה - תהל"ה

ברוכה הבאה דליה ../images/Emo39.gif

מקווים לראות אותך הרבה כ-אם גאה, ובבוא העת - כסבתא גאה

למעלה